рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Видалення волосся в інтимних місцях: домашні і салонні способи

  1. Голити або не голити?
  2. Всі плюси гоління
  3. Мінуси і недоліки
  4. Рішення основних проблем
  5. Шугарінг для ніжної шкіри бікіні
  6. Плюси шугаринга бікіні
  7. Мінуси видалення волосся цукровою пастою
  8. Нюанси і рішення можливих проблем
  9. Відео: Навчання шугарінг в зоні бікіні
  10. Плюси воскової епіляції
  11. Недоліки воскової епіляції
  12. електричні епілятори
  13. Плюси і мінуси епіляторів
  14. Проблеми і рішення
  15. Крем-депілятор для самої ніжної шкіри
  16. Плюси кремів-депіляторів
  17. мінуси способу
  18. Салонні способи видалення волосся

Волосся в інтимній зоні - це некрасиво, негігієнічно, вони викликають незручності і сорому на пляжі, в басейні, псують загальне враження. Ще гірше, коли на шкірі делікатних місць роздратування, прищики і горбки від вростають волосся, пігментація і ранки. Видалення волосся в ніжній інтимній зоні не повинно викликати якісь складнощі або неприємні побічні ефекти. Багато процедури легко проводити в домашніх умовах, потрібно тільки підібрати відповідний для себе спосіб.
Волосся в інтимній зоні - це некрасиво, негігієнічно, вони викликають незручності і сорому на пляжі, в басейні, псують загальне враження

Голити або не голити?

Бритва - найпоширеніший прилад для депіляції. Його активно використовують з давніх часів, але до сих пір не всі дівчата вміють це робити правильно. Таке видалення волосся може викликати масу незручностей і проблем, якщо не знати правила, не дотримуватися заходів обережності.

Всі плюси гоління

Одне з головних достоїнств гоління - це доступність процедури. Верстати коштують недорого і продаються скрізь, нікуди не потрібно йти, все можна відмінно зробити в домашніх умовах без будь-чиєї допомоги.

Інші достоїнства такого видалення волосся:

  1. Швидко. На проведення процедури знадобиться не більше хвилини.
  2. Просто. Техніка нехитра, не потрібно тренуватися, щось вивчати, довго готуватися.
  3. Відсутність болю. При акуратному використанні верстата легко уникнути порізів. На відміну від епіляції, де волосся висмикуються, гоління безболісно.
  4. Зміна стрижки. Бритвою легко не тільки видаляти волосся, але і міняти інтимну «зачіску».

Мінуси і недоліки

Головний недолік гоління - короткочасний ефект. Уже через 1-2 дня на шкірі з'явиться щетина. Так як волосся в цій області жорсткі і густі, частини тіла стикаються і рухаються, це дуже неприємно, боляче.

Інші недоліки:

  1. Роздратування. Щоб щетина НЕ кололась, видалення волосся в інтимних місцях потрібно проводити частіше. Якщо цього не робити, то з'являється роздратування. Замкнуте коло. Щасливі дівчата, у яких шкіра нечутлива в цих місцях, але таких дуже мало.
  2. вростання волосся . При гоління «проти шерсті» може з'явитися і ця проблема. Потрібно поміняти техніку.
  3. Пошкодження шкіри, порізи, подряпини. Трапляються часто, гояться під одягом довго.

Рішення основних проблем

Голитися в інтимних місцях потрібно хорошим станком. Одноразові дешеві леза для цієї мети не підходять. У 95% випадках вони призводять до подразнення, порізів, появи шрамів, які довго не проходять, шкіра темніє. У підсумку нічого не залишається робити, як маскувати дефекти тональним кремом на пляжі.

Що потрібно знати про гоління інтимних зон:

  1. Ніколи волосся не видаляються в поспіху. Шкіру потрібно розпарити в душі або у ванні.
  2. Не варто використовувати для ковзання верстата мило. Потрібно придбати для інтимної зони ніжну пінку або гель. Краще, якщо на ній буде позначка «для чутливої ​​шкіри».
  3. Гоління починати від сторони пупка вниз, але ні в якому разі не проти росту волосся.
  4. Не можна проводити по одній ділянці більше двох разів, тому підвищена увага приділяють якості верстата.
  5. Якщо волосся притиснуті до шкіри або схильні до вростання, перед голінням потрібно обробити ділянку м'яким скрабом .
  6. Щоб уникнути роздратування, після гоління потрібно використовувати спеціальні пом'якшувальні і зволожуючі лосьйони, вибирати бавовняну дихаюча білизна.

Щоб уникнути роздратування, після гоління потрібно використовувати спеціальні пом'якшувальні і зволожуючі лосьйони, вибирати бавовняну дихаюча білизна

Шугарінг для ніжної шкіри бікіні

Шугарінг зараз переживає писк своєї популярності. Видалення волосся в інтимних місцях цукрової пастою використовується з давніх часів, але в Росії і на Заході воно стало активно практикуватися 7-8 років тому. Зараз епіляцію солодкої масою проводять в салонах і вдома, вона посунула раніше популярний віск на другий план.

Плюси шугаринга бікіні

Шугарінг можна використовувати навіть на самій чутливій шкірі, включаючи області глибокого бікіні . Головне достоїнство - це неймовірна ніжність інтимних місць після обробки. Шкіра стає гладка, м'яка, цукор не тільки прибирає небажані волосся, але і виробляє пілінг. Ніяких пеньків, обламаних волосся, чорних крапок.

Плюси інтимної епіляції цукром:

  1. Доступність. Якщо все робити самостійно, в тому числі і готувати пасту, то вартість однієї процедури виходить символічна.
  2. Натуральність. Паста готується з цукру і лимона, ніякої хімії і агресивних речовин.
  3. Мінімум врослого волосся. Видалення проводиться в напрямку зростання, стрижень НЕ загинається. Якщо все робити правильно, проблема замовчується.
  4. Тривалий ефект. Однією епіляції в інтимному місці вистачає на 2-4 тижні в залежності від швидкості росту і індивідуальних особливостей.
  5. Відсутність роздратування. Після процедури може з'явитися легке почервоніння шкіри, але воно проходить вже через кілька годин.

Мінуси видалення волосся цукровою пастою

Як і будь-який інший вид епіляції, видирання волосків супроводжується болем. Згодом вона стає менше, так як волоски стоншуються, шкіра звикає. Можна вдатися до деяких хитрощів, наприклад, використовувати місцеві анестетики або проводити процедуру в першій половині жіночого циклу, коли чутливість знижена. Ще один варіант - перші 1-2 рази відвідати майстра, потім робити шугарінг інтимних місць самостійно.

Інші недоліки:

  1. Можлива алергія. У пасті міститься лимонний сік. Іноді виробники додають мед.
  2. Складність. Буде потрібно час на навчання, освоєння мануальної або бандажної техніки .
  3. Тривалість. У порівнянні з голінням, шугарінг зажадає не 1-2 хвилини. Якщо обробляється глибоке бікіні, сідниці, то процес буде ускладнений важкодоступністю ділянок.

Нюанси і рішення можливих проблем

Найскладніше в самостійній обробці бікіні - сам процес. Розтягнути шкіру, нанести пасту, смикнути. Все це буде проходити легше, якщо під рукою дзеркало на підставці. Воно ж допоможе визначити якість процедури.

Проблеми і рішення:

  1. Залишкові волосся. Не варто кілька разів наносити пасту на одне і те ж місце. Якщо волосків трохи, то краще скористатися пінцетом.
  2. Врослі волосся. Можуть з'явитися, якщо процедура виконується неправильно або цей спосіб не підходить. Потрібно уважніше визначати напрямок росту. Запобігти проблему допоможе скраб.
  3. Паста не липне. Часто це відбувається при підвищеній вологості, потрібно присипка або тальк.
  4. Дрібні синці, синці. Техніка виконання неправильна, занадто товсті волоски або тонка шкіра.

Шугарінг має протипоказання: варикозна хвороба , Судинні сіточки і зірочки, висип і роздратування, ранки на шкірі.

Відео: Навчання шугарінг в зоні бікіні

Віск для делікатного зони

Видалення волосся воском в інтимній зоні було дуже популярно до появи шугаринга. Зараз він трохи поступається позиціями, але як і раніше багато жінок залишаються йому вірні. Цей спосіб активно пропонується салонами краси, але також застосовується для домашньої епіляції. Найпростішими і зручними є готові смужки. Їх потрібно розтерти руками, нанести на шкіру і притиснути. набагато економніше проводити обробку за допомогою рідкого воску , Але потрібно купити воскоплав, спеціальний папір або просто нарізати ганчірочки.

Плюси воскової епіляції

Головне достоїнство цього способу - тривалий ефект. Після видалення волосся на інтимному місці про епіляцію можна забути на 2-3 тижні. Це дуже зручно, якщо планується відпочинок, поїздка або інше значуща подія. Як і у випадку з шугарінг, нові волоски будуть менш помітні, тонкі.

Інші достоїнства позбавлення від волосся в інтимних місцях воском:

  1. Можна робити в домашніх умовах. Одним дівчатам дорого відвідувати салон, інші просто соромляться.
  2. Позитивна дія на шкіру. Існує багато косметичних процедур із застосуванням воску, продукт реклами не потребує.
  3. Накопичувальний ефект. При регулярному застосуванні воску волосся в зоні бікіні починають рости тонше, повільніше, перерви між процедурами збільшуються.

Недоліки воскової епіляції

Основний недолік - це хворобливість, як і у більшості процедур з висмикуванням волосків. Поступово вона буде знижуватися, але перші 2-3 сеансу доведеться потерпіти.

Інші недоліки:

  1. Вростання волосків. Як і у випадку з електричним епілятором, тут ця проблема може вставати дуже гостро.
  2. Дорожнеча. У салонах ціна на воскові процедури немаленька. Для самостійного проведення епіляції в домашніх умовах потрібно буде купити все необхідне для процедури.
  3. Алергія. Віск - продукт бджільництва, він підходить не всім.

Протипоказання у воскової епіляції такі ж, як у шугаринга.

електричні епілятори

використовувати електричні епілятори для обробки ніжною зони можна, але вирішуються на це тільки найсміливіші дівчата. Цей спосіб видалення волосся відноситься до найболючішим методам, але виробники активно вирішують це питання. Сучасні епілятори все частіше постачають плаваючими головками, масажними насадками. Деякі прилади не бояться води, що дає можливість застосування в душі на распаренной шкірі.

Плюси і мінуси епіляторів

Мабуть, основним плюсом застосування електричного приладу на ніжній зоні є тривалий ефект. Як і у випадку з шугарінг, на 2-4 тижні можна забути про небажані волоссі. Якщо у дівчини хороший больовий поріг або вона використовує місцеві анестетики, то процедура проводиться відносно швидко. Вона не вимагає спеціальних знань або навичок, зазвичай в інструкції до приладу все докладно описано.

Мінуси обробки бікіні пристроєм місце:

  1. Сильна болючість. Волосся видирається відразу по кілька штучок, захоплюються різними способами.
  2. Врослі волосся. Одна з найпоширеніших проблем. Часто після епілятора проявляються гнійники, потім шрами, зміна кольору, викликане загином і зростанням стрижня під шаром шкіри.
  3. Відсутність гладкості. Якщо порівнювати з шугарінг або голінням, то покриви Не такі гладкі, а шорсткі.

Якщо порівнювати з шугарінг або голінням, то покриви Не такі гладкі, а шорсткі

Проблеми і рішення

Щоб знизити хворобливість процедури видалення волосся в ніжних інтимних місцях, можна придбати анестетики. Зараз дуже популярний крем «ЕМЛА», але вартість у нього не найнижча. Також допоможе розпарювання шкіри, в цьому випадку волоски будуть легше залишати пори. Або охолодження, яке знижує чутливість. В упаковках з епілятора часто йдуть спеціальні рукавиці.

Інші проблеми і рішення:

  1. Врослі волоски. На третій день після процедури потрібно починати скрабірованіе шкіри. Робити не рідше 3 разів на тиждень. Якщо волоски вже вросли, запалилися, то допоможе тільки голка. Потрібно розкрити шкіру, вийняти вміст, обробити ранку антисептиком.
  2. Роздратування. Шкіра в інтимній зоні дуже ніжна. Якщо з'являються ранки, червоні точки, все це довго не загоюється, то від епілятора потрібно відмовитися.
  3. Сверблячка. Його можуть викликати зростаючі під шкірою або вже загнувшісь волосся. В цьому випадку допоможе м'яке скрабірованіе інтимних місць. Після процедури нанести зволожуючий крем.

Крем-депілятор для самої ніжної шкіри

Креми для видалення волосся - не новий продукт, вони активно продаються в косметичних магазинах вже кілька десятиліть. Можна знайти продукти від відомих марок (Cliven, Veet), а також від бюджетних компаній (Velvet, Eveline). Вони відрізняються не тільки вартістю, але і дією, запахом. У дешевих кремів аромат іноді дуже нав'язливий, цим грішить Velvet. Багато брендів випускають спеціальні засоби для делікатних зон, які дбайливо діють на чутливу шкіру.

Плюси кремів-депіляторів

Основною перевагою кремів є простота використання. У комплекті зазвичай є все необхідне: засіб, лопатка, іноді виробник додає доглядає лосьйон. Потрібно нанести крем на інтимні ділянки, залишити на вказане в інструкції час, потім видалити лопаткою, промити шкіру водою, нанести зволожуючий засіб.

Інші плюси:

  1. Ефективність. Креми насправді добре видаляють рослинність з будь-яких ділянок тіла без болю.
  2. Швидкість. Процедура триватиме не більше 10 хвилин, в основному це час очікування після нанесення засобу на інтимні місця.
  3. Доступність. Креми продаються у всіх магазинах, є недорогі кошти.
  4. Асортимент. Є кошти з різними ароматами, призначені для інтимних місць, а також для шкіри з підвищеною чутливістю. Якщо крем від якоїсь фірми не підійде, то завжди можна підібрати аналог.
  5. Безпека. Немає порізів, врослого волосся, гнійників. Роздратування може з'явитися, якщо засіб не підійшло за складом.

мінуси способу

Чим натуральніше і безпечніше склад, тим вище вартість крему. Дешеві кошти можуть викликати печіння при попаданні на слизові в інтимних місцях. У цьому випадку не варто їх застосовувати для глибокого бікіні, потрібно підібрати більш щадні склади.

Мінуси крему-депілятор:

  1. Недовговічною ефект. На відміну від шугаринга або воску, повторна обробка зони потрібно вже через 3-4 дні.
  2. Не всім підходить. Якщо волосся дуже темні і жорсткі, після крему залишаються помітні точки, шкіра виглядає негарно.
  3. Може викликати алергію. Все залежить від виробника і входять до складу речовин.

Протипоказано використовувати креми для видалення волосся на роздратованою, пошкодженої шкірі.

Салонні способи видалення волосся

Разом зі стандартними способами видалення волосся (цукор, віск), салони краси і клініки пропонують назавжди розлучитися з рослинністю на тілі і в інтимних місцях. Для цього видаляється фолікул. Будь-яка методика зажадає проходження курсу, тривалість і кількість процедур підбираються індивідуально.

Популярні способи салонного видалення волосся в інтимних місцях:

  1. Лазерна епіляція . Цей спосіб ідеальний для видалення волосся на ніжних інтимних ділянках, вимагає проходження курсу з декількох процедур. Ефективність залежить від індивідуальних даних, але в більшості випадків можна надовго забути про рослинність. Фолікули в інтимних областях великі, містять багато меланіну, добре піддаються руйнуванню.
  2. Електроепіляція. Болісний спосіб видалення волосся, але дуже ефективний, повністю руйнує фолікули. Має кілька видів, наприклад, термолиз, електроліз.
  3. Фотоепіляція. Видалення волосся світлом. Цей спосіб особливо ефективний при темному волоссі і світлій шкірі. Не підходить блондинкам, рудим і сивим жінкам.

Зараз з'явилися комбіновані способи видалення волосся, наприклад, елос-епіляція. Вона об'єднує в собі фото- і електроепіляцію. Незалежно від обраного способу потрібно консультація косметолога і обстеження.

Відео: Лазерна епіляція: досвід, відповіді фахівців

Голити або не голити?
Голити або не голити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com