рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Видалення волосся на обличчі (назавжди і на час) - ТОП-8 способів

  1. Класичне сбривание (плюси і мінуси)
  2. Механічне вищипування (пінцетом і нитками)
  3. М'яка депіляція кремом (4 плюса і 4 мінуса)
  4. Пекельна машинка (епілятор)
  5. Питання відповідь
  6. Лазер і фотоепіляція (3 відмінності)
  7. Електроепіляція
  8. 3 народних методу
  9. Відгуки
  10. ІРИНА, 29 РОКІВ, РЯЗАНЬ:
  11. ВІКТОРІЯ, 31 РІК, Енгельс:
  12. ИНГА, 26 РОКІВ, НОВОСИБИРСК:
  13. НАТАЛІЯ, 27 РОКІВ, МОСКВА:
  14. думка експерта
  15. Аїша Барон

Видалення волосся на обличчі може здійснюватися кількома способами. На вибір конкретного методу впливають певні критерії.

Це те, наскільки довготривалим буде результат, комфортна чи процедури, які інструменти для усунення зайвої рослинності застосовуються.

Про найпопулярніших методах, їх особливості, переваги і недоліки читайте в цій статті.

Класичне сбривание (плюси і мінуси)

Цей метод видалення волосся на обличчі проводиться в домашніх умовах. Він гранично простий, не вимагає особливих витрат, при цьому досить ефективний.

Для усунення рослинності використовуються верстати, тримери, машинки для гоління.

Після зрізання стержня волоса, всередині шкірного покриву залишається його корінь. Клітини волосяної цибулини активно стимулюють ріст волосся, тому вже через 1-2 дня на обличчі з'являється щетина.

Щоб запобігти роздратування, сухість, травмування шкіри, рекомендується починати сбривание волосся по їх зростанню з використанням спеціальних косметичних засобів для гоління. І тільки після цього голити проти росту, щоб домогтися ідеальної гладкості.

І тільки після цього голити проти росту, щоб домогтися ідеальної гладкості

Якщо волоски мають підвищену твердість і темним кольором, то їх сбривание буде помітним одразу після процедури.

Це той випадок, коли гладко виголена шкіра чоловічого обличчя набуває синюватого відтінку в області росту волосся. Саме тому цей спосіб найбільше підходить для видалення волосся на обличчі у чоловіків.

До того ж сбривание волосків в області губ, підборіддя, скул, скроневих зон, призводить до їх потовщення і підвищеної густоті. Тому, якщо жінка поголиться особа хоча б раз, то вона зіткнеться з необхідністю повторювати цю процедуру знову і знову.

Переваги Недоліки Дозволяє швидко і ефективно позбутися від рослинності на обличчі; Недовговічною результат; Один з найбільш дешевих і доступних методів видалення волосся. Ймовірність травмування, подразнення шкіри; Потовщення і потемніння рослинності вже після першого гоління; Підходить тільки для чоловіків.

Механічне вищипування (пінцетом і нитками)

Під цим способом мається на увазі використання пінцета або нитки.

Використання пінцета доцільно, якщо зайві волоски на обличчі ростуть одинично. Наприклад, для корекції форми брів або видалення окремих помітних волосків в області бороди, над верхньою губою.

Процедура супроводжується невеликим дискомфортом. В процесі висмикування волоска пошкоджується його фолікул. В результаті пригнічується його активність, сповільнюється зростання волосяного стрижня. Ефект може зберігатися протягом декількох тижнів.

Захоплювати волосся рекомендується біля кореня, як можна ближче до шкіри, щоб запобігти його обривання і збереження цибулини всередині шкірного покриву.

Ще одним ефективним методом механічного впливу на рослинність є трідінг. Спосіб передбачає використання нитки, сплетеної особливим чином.

Петлі захоплюють волосяний стрижень біля кореня і виривають з корінням. Техніку видалення волосся на обличчі ниткою ви можете подивитися на відео.

На відміну від пінцета, трідінг дозволяє позбутися від декількох волосків одночасно, включаючи Пушкова. Завдяки чому процедура проходить набагато швидше і ефективніше.

Переваги механічного видалення:

  • універсальність - підходить для усунення волосків незалежно від їх жорсткості і кольору;
  • можна проводити вдома і в салоні;
  • стійкий і тривалий ефект.

недоліки:

  1. Можливо невелике роздратування.
  2. Хворобливі відчуття під час процедури.
  3. Для видалення волосся на обличчі ниткою необхідно оволодіти технікою правильного скручування.

М'яка депіляція кремом (4 плюса і 4 мінуса)

Креми для депіляції видаляють рослинність шляхом розчинення кератину в складі волосяного стрижня. Здійснюється це за допомогою наступних хімічних речовин в складі:

  • сульфіди і солі тіогліколята - руйнують волосяний стрижень, послаблюють зв'язок між білковими ланцюгами;
  • гідроксид натрію або кальцію - пом'якшує волосся, створює лужне середовище, яка полегшує проникнення тіогліколятов.

сульфіди і солі тіогліколята - руйнують волосяний стрижень, послаблюють зв'язок між білковими ланцюгами;   гідроксид натрію або кальцію - пом'якшує волосся, створює лужне середовище, яка полегшує проникнення тіогліколятов

Креми усувають рослинність абсолютно безболісно. Швидкість розчинення стрижня залежить від концентрації діючих речовин і товщини самого волоска.

У засобах для депіляції особи активних компонентів менше, щоб запобігти роздратування шкіри.

Фолікул залишається неушкодженим, тому ефект короткий. Але він трохи довше, ніж після гоління (від 3 до 5 днів), т. К. Діючі речовини проникають в шкірний покрив і руйнують волосся не тільки на його поверхні.

До того ж, щоб уповільнити зростання волосся, виробники додають спеціальні інгредієнти (речовини рослинного і синтетичного походження).

Депіляторні креми можуть викликати серйозну алергію, тому перед застосуванням рекомендується провести алергічну пробу на ліктьовому згині.

Переваги Недоліки Безболісність; Неприємний запах; У складі присутні зволожувачі, вітаміни, екстракти рослин, які запобігають сухість, запалення, подразнення; Імовірність алергії; Доступна ціна;. Погано справляється з жорстким волоссям; Відсутність ризику пошкодження шкіри як при голінні (подряпини, порізи, мікротравми) Нерівномірний видалення волосся.

Пекельна машинка (епілятор)

Прилад являє собою електричний пристрій, яке захоплює волоски й вириває їх з корінням, що обертаються або дотичними дисками.

На відміну від епілятора для тіла , Прилад для особи має кілька відмінностей:

  • менша за розміром епіляційна головка;
  • витягнута форма, зручна для точкового застосування.

Довготривалий результат - основна перевага епілятора. Новий волосяний фолікул з'являється через 3-4 тижні після процедури.

Недолік - хворобливі відчуття, травмування шкіри, подразнення. Однак більшість користувачів відзначають, що больовий поріг підвищується при регулярному застосуванні, з часом дискомфортні відчуття стають менш помітними.

Питання відповідь

Віск і шугарінг

Видалення волосся на обличчі воском або цукрової пастою вважається одним з радикальних хворобливих методів. За відчуттями має подібності з впливом епілятора.

відмінності між воскової епіляції і шугарінг полягають в способі нанесення складу і техніки видалення волосся.

Віск наносять по зростанню волосків, а видаляють проти. Цукрову пасту навпаки. Через це остання процедура вважається менш болючою.

Проводити епіляцію можна дому та в салоні краси. Видалення воском доступніше в домашніх умовах, т. К. В продажу можна без проблем знайти вже готовий віск або воскові смужки, а ось цукрова паста не настільки поширена.

В продажу можна без проблем знайти вже готовий віск або воскові смужки, а ось цукрова паста не настільки поширена

Придбати витратні матеріали для шугаринга можна не у всіх косметичних магазинах, т. К. Процедура з'явилася не так давно.

Ці методи відрізняються високою ефективністю. Результат зберігається до 2-3 тижнів.

Серед недоліків:

  • не завжди видаляються всі волоски з першого разу;
  • хворобливість.

Щоб видалити максимум волосків за один раз, рекомендується відростити їх не менше ніж на 4-5 мм, в іншому випадку епіляційних склад не зможе захопити всю рослинність.

Лазер і фотоепіляція (3 відмінності)

Ці процедури вважаються одними з найбільш ефективних. Суть методів полягає в селективному фототермоліз.

Світлове випромінювання вибірково нагріває тканини (а саме темний пігмент меланін, який розташований в стрижні і корені волосся).

Руйнуються капіляри, які живлять волосяний фолікул. З плином часу відбувається руйнування фолікула, який випадає разом з волоссям. Після кількох сеансів з інтервалом в 2-3 тижні вдається домогтися повного усунення рослинності.

Однак слід враховувати, що світловий вплив ефективно проти дозрілих волосяних фолікулів і волосся, тому через кілька років можливо проростання нової рослинності. Її обсяг, як правило, не перевищує 30-40% від загальної кількості волосся до процедури.

Її обсяг, як правило, не перевищує 30-40% від загальної кількості волосся до процедури

Відмінності лазерної та фотоепіляції:

  1. Лазер промінь має фіксовану довжину і глибину впливу, фотоепіляція руйнує рослинність широкосмуговим випромінюванням короткочасними спалахами. Через це вплив здійснюється не тільки на волосся, але і частково на шкіру.
  2. Потужність фотоепілятора менше, ніж у апарату для лазерної епіляції, тому кількість процедур для досягнення ефекту може бути більше.
  3. Фотоепіляція ефективніше бореться з пушковими волоссям за рахунок охоплення світловими хвилями більшої площі (але за умови достатньої кількості меланіну).

недоліки:

  • низька ефективність на світлому волоссі, відсутність ефекту на сивого;
  • неприємні відчуття під час процедури;
  • ціна на видалення волосся на обличчі лазером досить висока - 1500-2000 р. в Росії.

Електроепіляція

Це ще один ефективний метод видалення волосся на обличчі назавжди. В основі - вплив розряду електричного струму на корінь волоса.

В результаті відбувається термічний або хімічний (в залежності від різновиду процедури) опік волосяної цибулини і необоротна загибель її клітин, капілярів.

В результаті відбувається термічний або хімічний (в залежності від різновиду процедури) опік волосяної цибулини і необоротна загибель її клітин, капілярів

Електричний розряд подається через тонку голку, яку вводять у волосяний канал до цибулини.

Він може бути постійним, змінним, з різною інтенсивністю і тривалістю впливу.

Ці характеристики підбираються індивідуально для кожного пацієнта, враховуючи:

  • жорсткість волосся;
  • особливості їх росту (врослі, викривлені або прямі);
  • густоту і ін. чинники.

Процедура пов'язана з порушенням цілісності шкіри, тому проводиться виключно в спеціалізованих медичних центрах.

Супроводжується больовими відчуттями, подразненням шкіри (гіперемія), іноді крововиливами, опіком.

Тривалість реабілітаційного періоду може варіюватися від 2 днів до декількох місяців, в залежності від обраного режиму впливу і площі оброблюваної ділянки.

Після електроепіляції шкіра потребує особливого догляду і дотриманні декількох рекомендацій:

  1. Не можна мочити оброблену область.
  2. Потрібно обмежити вплив сонячних променів, водних процедур (лазні, сауни, басейн, водойми).
  3. Не варто використовувати агресивні косметичні засоби, які можуть викликати роздратування (скраб, лосьйони з вмістом спирту та ін.).
  4. Потрібно застосовувати тальк.

Потрібно застосовувати тальк

Перевагою цього методу є висока ефективність. При грамотному проведенні процедури небажані волосся видаляються назавжди.

На відміну від фототермолиза або лазерного впливу, електроепіляція підходить для всіх типів волосся, незалежно від їх кольору. Та й вартість процедури нижче - порядку 1000-1500 в Росії.

Недоліки: хворобливість, необхідність місцевого знеболювання, ймовірність алергії на анестетик.

3 народних методу

А ось чи можна прибрати зайві волоски за допомогою домашніх методів? Дійсно, існують деякі способи з народу. Ось деякі рецепти:

  1. Використання йоду. За допомогою цього методу можна домогтися випадання волосся, а функції цибулини завмирають. У 20 мл спирту додається по 5 мл нашатирю і касторової олії. Все це змішується і з'єднується з 2-ма краплями йоду. Тримати маску потрібно десь півгодини. Ефект видно через 2-3 тижні.
  2. Застосування перекису. Цей компонент допомагає освітлити волосся, зробити їх тонкими і ламкими. Для цього потрібно змішати 1 ст. л. головного інгредієнта з такою ж кількістю лимонного соку. Суміш накладається на 15-20 хвилин на шкіру. Потрібно систематичне проведення процедури, після якої застосовується живильний крем.
  3. Содовий розчин. Такий варіант допоможе зробити волоски тонкими. Варто взяти таблетку гідропериту, перетворити її в порошок і з'єднати її з 1 ст. л. соди. Додається вода, щоб вийшла кашка. Суміш накладається на 15/20 хвилин, повторюється кілька разів в тиждень.
  4. Розчин риванолу. Такий препарат дезінфікує, сприяє швидкому загоєнню ран. Але також з його допомогою можна видалити зайві волоски. Це засіб впливає на самі цибулини, в результаті відбувається слабшанню і випадання волосся. Надалі вони знову виростають, але вони вже тонше. Для цього потрібно в 1 л води додати 10 грам порошку. Таким розчином змащують проблемні зони. Помітити ефект можна через 1-1,5 тижні. Але будьте обережні, так як засіб може. спровокувати алергію.
  5. Насіння кропиви. Для цього варто зайнятися приготуванням настою. У склянку олії рослинного походження додається близько 40-50 г насіння (спочатку їх потрібно подрібнити). 2 тижні засіб повинен стояти в скляній тарі в темряві. Надалі такий настоянкою протирають проблемні зони. Ефект можна помітити після 2-тижневого застосування.

Відгуки

Давайте почитаємо, які відгуки мають процедури з видалення волосся на обличчі.

ІРИНА, 29 РОКІВ, РЯЗАНЬ:

«Кожні 3 тижні записуюся на процедуру шугаринга. Раніше практикувала воскову епіляцію, але вона, як виявилося, більш болюча.

Ефектом я задоволена, але кілька днів після процедури шкіра чутлива і роздратована, тому доводиться користуватися заспокійливими засобами. Планую придбати цукрову пасту і провести процедуру самостійно. »

ВІКТОРІЯ, 31 РІК, Енгельс:

«Довго шукала підходящий спосіб епіляції - багато чого перепробувала: гоління, віск, креми, електроепіляцію. Самий безболісний метод для мене - креми для депіляції, але ефект тримається пару днів.

Віск зберігає довше результат, то терпіти кожні 2-3 тижні ці тортури просто неможливо. Дуже рада, що пройшла 6 сеансів фотоепіляції. Уже півроку, як шкіра в області губ без єдиного волоска. »

ИНГА, 26 РОКІВ, НОВОСИБИРСК:

«Перш ніж проводити процедуру видалення волосся на обличчі лазером, уважно ознайомилася з відгуками. Більшість з них позитивні, тому вирішувалася записатися на сеанс.

Косметолог відразу пояснила, що для повноцінного результату буде потрібно не менше 5 процедур. Після першої волосся над верхньою губою стало приблизно на 20-30% менше.

Тиждень тому пройшла третю за рахунком процедуру, результатом дуже задоволена. Волосся ще залишилися, але вони дуже рідкісні і їх практично не помітно. »

НАТАЛІЯ, 27 РОКІВ, МОСКВА:

«Я вирішила знайти спосіб видалення волосся на обличчі назавжди в домашніх умовах, попередньо почитавши відгуки і особливості всіх можливих процедур.

Волос у мене темний, тому зупинила вибір на фотоепіляції. Апарат для процедури коштує недешево (до 20 тис. Руб.), Але він того вартий. Використовую його не тільки для особи, але і для пахв, зони бікіні, ніг. »

думка експерта

Мішель Еллерн

практикуючий косметолог-дерматолог

Я б порадила звернути увагу на салонні методи. Вони стовідсотково працюють. Це фотоепіляція, видалення лазером. Справа в тому, що особа вважається важливою частиною, так як на нього звертають увагу в першу чергу. Саме тому у випадку з жінками гоління не підійде.

задати питання

Аїша Барон

пластичний хірург

Через гормональні збої, прийому конкретних препаратів, може посилитися ріст волосся на обличчі. У такому випадку варто вирушити до відповідних салони. Ефективним методом вважається електроепіляція, але її повинен проводити досвідчений лікар. Справа в тому, що тільки цей спосіб дозволяє видалити волосся назавжди. Наприклад, після лазера вони знову з'являться, хоч через тривалий період.

задати питання

Волосся на обличчі зовсім не прикрашають людини, особливо, якщо це стосується жінку. Не варто збільшувати свої комплекси, потрібно починати боротися із зайвою рослинністю.

Існує маса методів, про які ми вам розповіли. Тому кожна жінка зможе підібрати собі варіант.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com