рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

список виробників

список виробників

- Wacker Solingen одні з найкращих виробників небезпечних бритв в Світі.

Про компанію Wacker: Це успішна компанія в г.Золінген, яка спрямована на виробництво традиційних небезпечних бритв. Wacker не змінюють традиціям обробки і в той же час, гарантують кращу якість, яке не дозволяє засумніватися в тому, що кожна бритва - це шедевр, який був створений з трепетом і любов'ю. Виробництво здійснюється кваліфікованими працівниками з професійним стажем більше ніж 50 років. Всі матеріали ручок з деревини або роги буйвола, так само оброблені вручну.


- Ralf Aust відомий виробник небезпечних бритв з міста Золінген, Німеччина.

Про компанію Aust: Компанія Aust, досить молода компанія, заснована в г.Золінген, Німеччина. Її заснував Ralf Aust, один з найзнаменитіших заточувальник в г.Золінген. Не дивлячись на те, що компанія молода, її продукція має величезний попит по всьому світу! Бритви Ralf'a Aust'a відрізняються незвичайною гостротою, влучністю і красою.


- Boker німецький виробник ножів і небезпечних бритв з міста Золінген, Німеччина.

Про компанію Boker: Вимогливість до майстерності - це одна з традицій при виготовленні небезпечних бритв Boker. Ця компанія, одна з перших, хто почав виробляти дійсно скоєні бритви. Завод Boker був заснований в 1829 році, перший час завод займався виготовленням шабель. Далі, в зв'язку з розвитком компанії, в 1869 році був відкритий завод в місті Золінген, в той час це місто славилося тим, що німецька промисловість ріжучих інструментів росла не по днях, а по годинах. Високоякісні небезпечні бритви були виготовлені в г.Золінген на заводі компанії Boker. Навіть перші бритви цієї компанії, відразу ж виявилися в центрі уваги. Бритви були виконані з матеріалів високої якості і виготовлені виключно за допомогою ручної роботи. Незабаром ця стратегія увінчалася успіхом, і компанія Boker стала добре відомим постачальником небезпечних бритв. Після другої світової війни, виробництво небезпечних бритв закінчилася на міжнародному рівні, в зв'язку з руйнуванням заводу від бомбардувань радянських військ. Сьогодні, оригінальний каталог Boker з 1906 є найстарішим документом, який до цих пір використовується для виготовлення небезпечних бритв. Понад 100 років тому, нова серія небезпечних бритв ручної роботи в г.Золінген відроджує давню традицію.

- Dovo Solingen знаменита фабрика з міста Золінген. Понад 100 років займається виробництвом небезпечних бритв і манікюрного приладдя.

Компанія DOVO Steelware була заснована в 1906 році. Спочатку, DOVO був заводом з виробництва небезпечних бритв, з кузнею і пологим шліфувальним верстатом. Засновники, пан Dorp і пан Voos, взяли на роботу в цілому 13 чоловік. З 1930 року, місто Золінген став більше за рахунок включення віддалених сіл. Оскільки пан Dorp і пан Voos хотіли піти у відставку, Фріц Bracht взяв на себе правління компанією DOVO, незадовго до Другої світової війни. Хорошим ходом компанії став логотип, який був виконаний у вигляді маленького лицаря з мечем і молотом. Тим часом, відбувалися набіги на ринки Західної Європи і Північної Америки. Навіть під час війни, символу лицаря вдалося знайти свій шлях і за кордоном, і утвердитися там. Через введення електричної бритви, Фрицу Bracht довелося створити другий джерело доходу, виробляючи ножиці волосся. Для того, щоб створити дійсно вартий продукт, Фріц Bracht побував у всіх салонах краси і перукарнях в рідному місті і в найближчих містах так само, він довідався про все, що потрібно, і запустив виробництво. У 1951 молодий технік Mertens приєднався до компанії. Поряд з іншими "старими майстрами", він був рушійною силою виробництва ножиць. Необхідність відновлення після багатьох років розрухи і необхідності зайняти додаткових молодих кадрів після війни, означає, що бізнес був в змозі збільшити доходи і виробництво. Девіз був "Нові імена для нових ринків".

Наступні торгові марки і компанії були створені DOVO:
1952 - Торговою маркою "Tennis"
1957 - Бренд "Bismarck"
1957 - Фірмова "Ankerflagge" бритви від компанії "Carl Rader"
1968 - Компанія "Erich Hartkopf". Ножиці цієї компанії були з'єднані з кишеньковими ножами торгової марки "Teufelskerle"
1969 - Торгова марка "Kronpunkt" бритви від компанії "Heups"
1970 - Торговою маркою "Fontana"
1973 - "Heups" і "Hermes" компанія (підкорені щипці та манікюрні інструменти)
Рік випуску 1996 - Компанія "Merkur"

- Dovo Solingen знаменита фабрика з міста Золінген - Merkur Solingen класичні верстати та набори для гоління.
Про компанію Merkur:
DOVO Solingen, Merkur Solingen
Німецька компанія DOVO Solingen відзначає в 2006 році разом зі своєю дочірньою компанією Merkur Solingen столітній ювілей. Її продукція включає в себе колекцію професійних перукарських ножиць, манікюрні ножиці, бритви і манікюрні набори. Завдяки успіху з ножицями і небезпечними бритвами, компанія заснувала дочірню компанію Merkur Solingen з виробництва потреб для гоління, які мають успіх у всьому світі. Всі товари компанії DOVO і Merkur Solingen оригінальні, зроблені в г.Золінген, Німеччина.

- Col. Conk - американський виробник мила і засобів для гоління.
Полковник Ichabod Conk був чепуристий молода людина з вогнем в очах і оксамитовим голосом. Його дитинство приховано в історії, але те, що відомо про його подвиги - це легенда. У 1866 році, незабаром після закінчення громадянської війни полковник зубожів, тому, відправився на заробіток в Альбукерке, Нью-Мексико. Після того, як він прожив там деякий час, полковник Conk почав зустрічатися з жінкою, якій належить кілька перукарень. Вона брила чоловічі особи щодня. Полковник Conk одружився на ній, після чого, він теж став досвідченим в гоління, він допомагав дружині з її клієнтами. Використовуючи свій підприємницький дух, він придумав чудову ідею: "Чому я не можу упакувати продукти, які ми використовуємо щодня, і продавати їх через захід?" Таким чином, він став одним з перших комівояжерів, які перетинають кордон старого Заходу, надаючи можливість для людей за кордон отримати кошти для гоління і туалетні приналежності для самостійного використання. Полковник Conk став багатою людиною для свого часу і віку, і продовжив справу до самої смерті в 1898 році. У той час, коли він помер, його бізнес просто перестав існувати.

Через деякий час, інвестори виявили його спадок і вирішили продовжити легенду, але вже на сьогоднішньому ринку. За ці роки лінійка товарів розширилася. На сьогоднішній день, компанія виробляє - якісні небезпечні бритви, безпечні бритви, чашки для гоління і помазки, комплекти для гоління, лосьйони після гоління і бальзами, фляги та подарункові набори. Френк Е. Shofner, президент компанії з 1988 року, нині вже покійний, але його дружина Мерилін Shofner продовжує роботу в якості головної дійової виконавчого директора.

- Dorko виробник манікюрного приладдя і небезпечних бритв.

Це провідна компанія на корейському ринку. Компанія займається виробництвом бритв, лез для бритв, кухонних ножів і канцелярських ножів. Вони займаються виробництвом та експортом високоякісних товарів протягом 55 років. Компанія експортує широкий діапазон продуктів приблизно в 100 країнах по всьому Світу. Вони ніколи не зупиняються в розробці нових технологій для комфортного життя клієнтів і постійно докладають зусиль по розробці нових, екологічно стійких продуктів. Таким чином, вони прагнуть стати одними з провідних світових лідерів в Речі для бізнесі в 2015 році.

- Dr. Dittmar виробник високоякісного мила, Німеччина.
Вся продукція компанії виконана в кращих традиціях якості з Німеччини. Комфортні і практичні аксесуари, натуральна косметика, кращі засоби для гоління, все те, на чому переносити акцент у виробництві у даній компанії.
Серед продукції компанії можна зустріти майже всі. Це і мило для гоління у вигляді пластівців, для більшої кількості піни, і прекрасні помазки з ручкою з рогу і ворсом з сріблястого борсука, і вишукані гребінця з рогу великого африканського худоби.
- Dr - Hans Baier виробник якісних німецьких помазків.
Компанія, протягом ста років виробляє високоякісні приладдя для гоління. Особливо, Hans Baier славиться виробництвом якісних німецьких помазків з різних матеріалів, з різним типом ворсу. Фабрика, на якій виробляє свою продукцію компанія, зуміла протягом усієї своєї історії, залишитися сімейним підприємством.


- Hans Kniebes виробник манікюрних набір і шкіряних виробів.

Компанія Kniebes заснована в 1926 році Гансом Kniebes, компанія швидко зарекомендувала себе як шанованого постачальника чудових манікюрного приладдя. Багато що змінилося з тих років. Хоча інструменти по догляду за нігтями все ще основний асортимент компанії, а доповнюють манікюрні набори, починаючи з 60-х років, велика кількість аксесуарів. Сьогодні, на додаток до манікюрному набору, ви можете придбати шкіряні аксесуари, такі як гаманці, косметички, сумочки і багато іншого.


- Muehle Pinsel виробник бритвених набір і помазків.
Muehle можна назвати однією з кращих компаній в бритвеною індустрії. Багато десятиліть заробляючи репутацію, на даний момент, стала одним з найбільших виробників для гоління.
Продукція, славиться своєю якістю. Великий відсоток виробництва відбувається вручну. Особливо варто відзначити Т-образні (класичні) верстати даного виробника.
- Muehle Pinsel виробник бритвених набір і помазків - знаменита італійська фірма по виробництву засобів для і після гоління.
Косметика Proraso користується популярністю у дуже великої кількості людей в усьому світі, вже протягом більше п'ятдесяти років. Proraso є найпопулярнішим виробником в Італії. Якість продукції не залишає нікого байдужим. Кожна з лінійок компанії має унікальний, неперевершений аромат. Марка була основа в 1930 році Людовіко Мартеллі у Флоренції. У 1948 П'єро Мартеллі розробив унікальний на той момент "крем перед голінням", що в один момент стало культовим, і отримало популярність серед Барбера і простих людей. До цього дня, компанія здійснює відкриття в сфері засобів для гоління і радує своїх клієнтів.
- OSMA Французька компанія по виробництву натуральної косметики.
більшість продукції, виробленої до цього дня, виготовляється на основі квасцовую каменю - алуніти. Крім косметики, в арсеналі компанії є кошти "до гоління" і "після гоління". Продукція OSMA користується величезною популярністю серед прихильників класичного гоління і професіоналів. Особливу увагу у даного виробника варто звернути на галун, вони є фаворитами на своєму ринку і славляться своїми властивостями.



- Timor виробник небезпечних бритв, верстатів і манікюрного приладдя.

У 1920 році Пол Гізен і Еуген Форстхоффа створили свою компанію з виробництва столових приборів та інструментів в місті Золінген. Не так давно продукти Giesen & Forsthoff продавалися по всій Європі і за кордоном. З тих пір бренди G & F і Timor стали відмінними продуктами, що відповідають найсуворішим стандартам якості, по всьому світу. У 1945 році співзасновник Форстхоффа покинув компанію. Пол Гізен залишається на чолі компанії. З тих пір родина Giesen була в керівництві компанії, а на даний момент очолює фірму в третьому поколінні. Штаб-квартира компанії в Золінгені постійно розширювалася і модернізувалася. Асортимент продукції також постійно адаптується до вимог і побажань клієнтів. Giesen & Forsthoff сьогодні є фахівцем відомого і глобального експортера повного асортименту високоякісних виробів для перукаря і манікюру. Вони є однією з небагатьох компаній в світі, які мають точність і досвід, необхідні для виробництва небезпечних і Т-образних бритв.
- Intesa компанія виробляє косметичні засоби спеціально для чоловіків, багатофункціональні, що задовольняють декільком потребам. Продукція компанії має широким асортиментом, кожен чоловік зможе підібрати щось для себе.
- Південно-корейська компанія, виробник високоякісних верстатів і лез для гоління. Неперевершена точність - то, що прославило Schick. Їх леза створені з якісних матеріалів, надзвичайно тонкі і гострі, довговічні.
- Feather Японська компанія, випускає найгостріші леза в світі. Так само є виробником верстатів для гоління.
Леза "New Hi-Stainless" стали справжнім проривом, покликані усім світом як найгостріші та якісні, заробили для компанії хорошу репутацію на століття. В асортименті Feather, крім лез, є так само класичні верстати, так само користуються чималою популярністю. Японська точність - основний критерій виробленої продукції.
- Malteser виробник столових приборів, манікюрних наборів і небезпечних бритв високої якості.
Malteser, в своєму виробництві робить головний акцент на якості продукції, що випускається. Більша частина продуктів виготовляється вручну, використовуються класичні методи виробництва, копіткі, що вимагають особливих навичок. Використовуються тільки матеріали найвищої якості.
Gillete - Всесвітньо відома компанія, яка налічує вікову історію. На даний момент є, безсумнівно, найбільшою компанією виробляє бритвені верстати і змінні леза.
Компанія володіє патентом на сучасні верстати типів Mach3 і Fusion. Є першовідкривачем одноразових станків для гоління з незмінним лезом.
- HJM німецька фірма спеціалізується на виробництві високоякісних помазків. Є дочірньою компанією MUEHLE, Продукція HJM володіє неймовірним співвідношенням ціни і якості.
Вся продукція виготовляється на фабриці MUEHLE в Німеччині. Відповідає заданому стандарту якості.
- Mennen виробник широкого асортименту засобів для гоління: креми, лосьйони, бальзами. М'які і ніжні кошти Mennen збагачений морськими мінералами, які добре відомі своїми властивостями, що відновлюють. У Франції, бренд Mennen належить Loreal в лінії чоловічого продукції для догляду. Найвідоміший продукт - Mennen Speed ​​Stick, довгий час був лідером на ринку антиперспірантів і дезодорантів.
- Constant Delight виробник професійної косметики для догляду за волоссям. Створена в 2006 році, орієнтована в основному на російський ринок. Виробляється в Північній Італії використовуються найсучасніші технології у виробництві. Італійська якість, великий асортимент, приємні ціни - все це констант Делайт. Продукція компанії надана в нашому магазині за найнижчими цінами.
- BARBARO Косметика з натуральних компонентів, що виготовляється вручну. Невелика фірма, робить упор на засоби для догляду за бородою, шампуні і мило, і кошти для гоління. Вся продукція виробляється в місті Санкт-Петербург, Володіє різким, незвичайним ароматом.
- Cliven виробник високоякісної косметики. Італійська компанія, відома на весь світ. Продукція компанії, зарекомендувала себе як м'яка, високоефективна, яка живить. У Росії Cliven з'явилася з 1993 року, а існує з 1958 року. Весь цей час компанія безперервно удосконалювала свої товари. Продукція фірми виготовляється виключно з нешкідливого сировини.
- Derby компанія виробляє високоякісні засоби для гоління і леза для безпечної бритви за доступними цінами. Виробництво знахо в Туреччині. Продукція компанії завоювала світову популярність за рахунок відмінної ціни і непоганої якості.
- Особливість косметики DR Harris в її екологічності, автентичності і натуральності. Багато косметичних засобів досі зберігають первозданну рецептуру. Нові продукти створюються за стандартами якості, закладеним засновниками компанії. Не варто забувати, що вони - Деніел Ротерлі і Генрі Харріс, будучи в першу чергу джентльменами, створювали свої кошти для англійської аристократії, і якість створюваних продуктів було предметом їх честі. Компанія дві з гаком сотні років підтримує бездоганність своєї репутації і піклується про охорону довкілля, натуральності кожного продукту.
Bolin Webb - британський бренд для чоловіків, що створює ультрасучасні бритви і аксесуари для гоління. Продукція Bolin Webb, як правило, відрізняється від всієї іншої продукції на ринку. Має впізнаваний дизайн, який ні з чим неможливо сплутати. Головна ідея, яку виробник вкладає в свої верстати, це інновація. Верстати від компанії, мають вкрай незвичайний, "некласичний" зовнішній вигляд і особливий дизайн, виконуються з сучасних, високоякісних матеріалів.
Сімейна британська марка The Bearded Man Company робить кошти для бороди і вусів. Девіз компанії: «Велика борода - велика відповідальність». Виробник з душею ставиться до своєї продукції, має уявлення, про те якими мають бути засоби по догляду і втілює це в життя.

Використовуючи свій підприємницький дух, він придумав чудову ідею: "Чому я не можу упакувати продукти, які ми використовуємо щодня, і продавати їх через захід?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com