рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Роздратування після гоління, причини появи і способу усунення.

Багато стикаються з роздратуванням певних ділянок шкіри після гоління Багато стикаються з роздратуванням певних ділянок шкіри після гоління. І це значно доставляє незручності при спілкуванні з протилежною статтю в загальному. Так як почервоніння та висипи що з'являються після гоління, сильно знижують самооцінку і люди починають соромитися самого себе.
При правильно підібраних речах для цієї процедури таких як: хороша бритва, крем до і після гоління і лосьйон, значно може понизити а може і уникнути взагалі роздратування.
Але чому ж все таки воно відбувається?
Навіть при сучасних технологіях, вдосконалених бритв, які забезпечені плаваючими лезами все одно не зможуть зрізати волосся не пошкодити верхній шар шкіри.
Якщо хто то коли то бачив що наша шкіра при розгляді в мікроскоп схожа і нагадує горбисті рівнини. І при постійному стирання верхнього шару епітелію, для багатьох нормальне явище, і тому у них не виникає подразнень після гоління. Але у випадках коли шкіра чутлива і пошкоджений епітелій відразу ж викликає роздратування, супроводжується почервонінням, набряком після гоління.
Також небезпечно що після гоління коли відбувається роздратування, набрякла шкіра має властивість закривати волосяну фолікулу, і волосся які потім відростають починають в неї вростає при цьому посилюючи ще більше роздратування.
На ряду з неестетичним виглядом і незручностями, роздратування може привести до ряду неприємних і серйозних захворювань.
У людей які страждають акне (вугрової висипом) при постійному роздратуванні може виникнути закупорка в сальних залозах, що призведе до появи ще більшої кількості вугрів.
При знаходженні на обличчі великих родимок, запалення і подразнення після гоління може привести до злоякісних переродження в них.

Для уникнення подразнення виберіть хорошу бритву. Виберіть тип бритви яка найменше провокує роздратування у вас після гоління. Скажімо так все це індивідуально і не сильно залежить від вартості або бренду верстата. Для деяких хорошим вибором буде Електра бритва, а для інших простий верстат.
Перед голінням готуйте вашу до цієї процедури. Згадайте як наші батьки і дідусі користувалися спеціальним пензликом (помазок) якої наносили мильну піну на обличчя. Так їх використовували по тому що в той час не було аерозольних пін, а й для масажу шкіри теплою мильною піною і пензликом, це робить її еластичною і значно зменшує число порізів.
Безпосередньо перед самим голінням вмийтеся з милом і трохи распарьте обличчя гарячою водою, витре м'яким рушникові а вже потім наносите піну.
Правильний догляд після гоління теж допоможе уникнути роздратування. Після процедури гоління продезінфікуйте шкіру, тільки не спирто містять одеколонами вони не підходять а тільки більше викликають роздратування. Для цього вам підійдуть безспіртовим антисептики. Потім нанесіть крем після гоління, що пом'якшить вашу шкіру.

У нашому інтернет-магазині "Укрсалон" представлений величезний вибір косметологічних кушеток за доступними цінами!

Але чому ж все таки воно відбувається?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com