рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поради дерматолога


Рекомендується використовувати теплу воду під час гоління, так як гаряча вода може викликати роздратування після процедури депіляції. Температура води повинна бути комфортною для вашої шкіри.

Для бритви Venus це питання не є принципово важливим. Справа в тому, що спеціальні мікрогребні, вбудовані в бритву, піднімають і фіксують волосся, що сприяє його легкому і якісному видаленню незалежно від напрямку руху бритви.

Причина появи врослого волосся в тому, що під час гоління волосся видаляється не повністю, частина його залишається під шкірою. Поверхня шкіри після депіляції грубіє і заважає волосу пробитися назовні, тому він загинається всередину волосяного мішечка і росте під шкірою. Це викликає почервоніння, запалення, нерідко свербіж шкіри. Цього можна уникнути, якщо дотримуватися кількох простих правил: слід добре зволожити за допомогою теплої води поверхню шкіри до гоління, даючи їй трохи розпарити, використовувати спеціальні засоби для гоління і по догляду за шкірою після гоління, а також регулярно користуватися скрабом для тіла.

У більшості випадків причиною порізів є вислизання бритви з руки або втрата рівноваги на слизькій підлозі ванни або душової кабіни. Бритви Venus оснащені м'якою ручкою, яка ідеально лягає в руку, не ковзає і допомагає уникнути порізів. Проводити бритвою по шкірі потрібно вертикально, а не горизонтально. А для збереження рівноваги під час гоління ставте ногу на край ванни, підклавши під неї рушник. І, безумовно, важливо вчасно міняти бритвену касету, щоб процес залишався комфортним і безпечним.

Завдяки гелю гоління стає більш комфортним, швидким і зручним. Сучасні гелі для гоління не тільки сприяють гладкому і плавному ковзанню бритви, а й містять різні зволожуючі і доглядають за шкірою компоненти. Наприклад, гель для гоління Satin Care Sensitive Skin підходить навіть для чутливої ​​шкіри, заспокоюючи її і запобігаючи роздратування.

Зона бікіні є однією з тих зон, які вимагають підвищеної уваги при депіляції, так як шкіра в цій зоні дуже чутлива. Раджу використовувати бритву Venus в парі з гелем для гоління, наприклад, Satin Care з екстрактом авокадо. Цей гель не містить мила, завдяки чому не пересушує і не подразнює шкіру, захищає від порізів і подряпин завдяки спеціальним компонентам, поліпшує ковзання. І не забувайте регулярно користуватися зволожуючими засобами після гоління. Крім того, варто звернути увагу на нижню білизну, які ви носите. Для того, щоб не виникало подразнень, краще віддавати перевагу натуральним тканинам.

Дослідження фахівців компанії Gillette підтвердили, що гоління не впливає на інтенсивність / швидкість росту волосся, а також на їх структуру. Ріст волосся визначається, в першу чергу, генами і гормонами.

Бритва Venus створена для комфортного і безпечного гоління, тому її можна використовувати на всіх ділянках тіла, крім обличчя. Але майте на увазі, що категорично не рекомендується видаляти волосся з поверхні різних шкірних утворень, таких як родимі плями, папіломи і так далі.

До недавнього часу принципової різниці між чоловічими і жіночими бритвеними верстатами не було. Але з появою бритвеною системи Venus у жінок з'явилися бритви, які створені спеціально для них. І якщо чоловічі бритвені верстати пристосовані в першу чергу для шкіри обличчя, то жіночі бритви враховують всі особливості жіночого тіла, забезпечуючи комфортне і безпечне гоління для будь-якої його частини.

По-перше, орієнтуйтеся на свої відчуття - важливо, щоб під час гоління вам було комфортно і зручно, щоб ручка бритви не ковзала, не було порізів і подразнень після гоління.
А по-друге, бажано вибирати саме ту бритву, яка розроблена спеціально для жінок. Жіночі системи, наприклад, Venus, забезпечують дбайливе гоління, зручно лягають в руку і допомагають дуже швидко отримати відмінний результат - бездоганно гладку шкіру. До того ж, їх сучасний дизайн і життєрадісні кольори є важливими деталями для жінки.

Після кожного гоління ретельно обполіскуйте леза бритви в теплій проточній воді для видалення з неї волосків, частинок шкіри і залишків піни для гоління, витирати леза не потрібно. Регулярно міняйте касети в міру їх затуплення. Ну і, звичайно, потрібно враховувати, що бритва - це таке ж особистий засіб гігієни, як, наприклад, зубна щітка, і користуватися нею можна тільки індивідуально.

Леза в бритвених касетах мають властивість затупляться, тому міняти їх необхідно регулярно, як мінімум 1 раз в 2 - 3 тижні, інакше гоління тупими лезами може викликати роздратування, та й шкіра після гоління буде недостатньо гладкою. Завдяки сучасним технологіям бритвених систем вам більше не потрібно турбуватися про те, коли ж прийшов час змінити касету. Наприклад, в касету бритви Venus вбудована спеціальна смужка-індикатор, яка змінює колір, коли касету необхідно замінити.


Безсумнівно, чутлива шкіра потребує підвищеної уваги, будь то ноги, зони бікіні або пахвових западин. Не варто наносити на шкіру після гоління різні спиртовмісні засоби - вони лише сушать шкіру, залишаючи відчуття стягнутості і дискомфорту. Найкраще віддати перевагу спеціальним косметичним засобам по догляду за чутливою шкірою до і після гоління (зволожуючі креми, молочко).

Обов'язково застосовуйте засоби для гоління, наприклад, гель для гоління Satin Care. Під час гоління не варто занадто сильно натискати на бритву, пошкоджуючи верхній шар шкіри, адже завдяки тому, що леза в сучасних бритвах, таких як Venus, дуже гострі, чудовий результат досягається абсолютно без зусиль. І не забувайте застосовувати зволожуючі засоби для шкіри - не тільки відразу після гоління, але і регулярно відразу після душа.

Скраби для тіла рекомендується застосовувати до гоління. Завдяки твердим частинкам скраби очищають шкіру від відмерлих клітин, тим самим готуючи її до якісної видалення небажаних волосків.

Зволожуючі креми і лосьйони слід наносити відразу після гоління - вони заспокоюють шкіру, дарують їй відсутню після гоління вологу. Автозагар ляже більш якісно, ​​якщо його наносити на гладко поголену шкіру. Дезодорантами і антиперспірантами також рекомендується користуватися після гоління, так як волосся зберігають неприємні запахи, знижуючи ефективність дезодорантів.

Обгорілу шкіру після прийняття сонячних ванн не поспішайте відразу голити, краще спочатку дайте їй прийти в себе, побалуйте її зволожуючими засобами, а також спеціальними засобами після засмаги, які заспокоюють, прохолоджують шкіру і закріплюють отриманий загар. І тільки після того, як ознаки дискомфорту на шкірі зникнуть, можна приступити до гоління. А після контакту шкіри з солоною або хлорованою водою варто спочатку прийняти теплий душ, використовуючи м'які миючі засоби, а потім вже видаляти волосся.

А після контакту шкіри з солоною або хлорованою водою варто спочатку прийняти теплий душ, використовуючи м'які миючі засоби, а потім вже видаляти волосся

Існує різні способи видалення волосся, і кожна жінка методом проб і помилок вибирає той, який підходить саме їй, а іноді і комбінує їх. Давайте розглянемо переваги і недоліки найбільш популярних способів.
Воскова епіляція - це видалення волосся разом з волосяний цибулиною за допомогою підігрітого воску. Цей спосіб гарантує гладкість волосся на досить довгий термін (до 2 тижнів), але при цьому він досить болючий, а для проведення цієї процедури необхідна вправність і професіоналізм. Спосіб вимагає значних витрат часу, до того ж, для проведення процедури воскової епіляції необхідно попередньо кожен раз відрощувати волоски на кілька міліметрів, що може бути не дуже зручно і естетично.
Електроепіляція - так само, як і при воскової епіляції, при цьому способі волоски видаляються разом з коренем. У більшості випадків цей спосіб не рекомендується використовувати в особливо чутливих зонах, таких, як зона бікіні або пахвові западини. Виняток становлять сучасні моделі електроепіляторов, які мають спеціальні насадки і режими для цього. При цьому такий спосіб для багатьох є хворобливим.
Креми для депіляції доступні, дешеві та прості у використанні, але, знову ж таки, вимагають достатньої кількості часу для проведення процедури. Незважаючи на хімічний склад цих кремів, навіть при частому їх нанесенні на шкіру вкрай рідко бувають виявлені шкірні алергічні реакції. А для того, щоб перевірити, чи немає у вас алергії на цей засіб, рекомендується нанести його на шкіру як мінімум за 15 - 30 хвилин до депіляції. До мінусів цього способу видалення волосся можна віднести те, що не завжди креми здатні впоратися з досить жорсткими волосками, та й запах цих кремів подобається далеко не всім.
Сухе гоління. Підходить для випадків, коли від волосся потрібно позбутися дуже швидко, можливо, в скрутному становищі, коли немає можливості прийняти душ. За умови, що використовується сучасний бритва, сухе гоління може давати досить якісний результат, але при такому гоління пошкоджується верхній шар шкіри, можуть з'явитися подразнення і сухість, лущення.
Вологе гоління. Недорогий, зручний і безпечний спосіб швидко позбутися небажаного волосся на тілі. Сучасні верстати, такі як Venus, голять неймовірно гладко, не залишаючи порізів і подразнень, при цьому завдяки 5 лез на бритвеною касеті, гоління стає дуже комфортним. Одне з головних достоїнств цього способу - це отримання практично миттєвого результату.

Якщо дотримуватися всіх правил гігієни і користуватися тим способом, який найбільш зручний і звичний, то у депіляції або епіляції немає обмежень за порами року. Просто не варто експериментувати і пробувати нові способи, наприклад, перед відпусткою у спекотні країни або важливим побаченням, якщо не знаєте заздалегідь, як на нього відреагує ваша шкіра.

Неможливо однозначно відповісти на це питання - кожна жінка сама вирішує, який спосіб підходить їй найбільше. Воскова або інші види епіляції зручні тим, що після них можна не думати про волосках протягом кілька днів, але якщо відпустка затягнулася, то проблема пробиваються волосків вже через 7 - 10 днів може встати досить гостро. Бритва дуже зручно брати з собою в поїздки - він не займає багато місця і стоїть на сторожі гладкості шкіри з мінімальними витратами часу протягом усієї відпустки.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com