рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Очищення обличчя содою і піною для гоління. Содо-сольова маска для обличчя: неймовірний ефект пілінгу в домашніх умовах.

  1. Користь піни для шкіри
  2. Чистка особи
  3. компоненти:
  4. Домашні рецепти масок для обличчя з піни для гоління
  5. Для проблемної шкіри
  6. компоненти:
  7. пілінг
  8. компоненти:
  9. заспокійлива маска
  10. компоненти:
  11. Маска для комбінованої шкіри
  12. компоненти:
  13. Цікаве відео: Піна для гоління від чорних крапок
  14. компоненти:
  15. Ліфтинг-маска
  16. компоненти:
  17. Відео-рецепт: Домашня чистка обличчя від чорних крапок і прищів
  18. ефект соди
  19. Правила застосування
  20. Очищення і умивання
  21. Очищення з гелем
  22. Мильно-содовий пілінг
  23. Содовий пілінг з сіллю
  24. Очищення з кремом
  25. содова маска
  26. Маска з застосуванням піни для гоління
  27. Содова маска з кремом для гоління
  28. Маска з перекисом
  29. Содово-аспириновая маска
  30. зняття набряклості
  31. Сода з яєчним білком
  32. особливості компонентів
  33. Рецепти очищувальних масок
  34. Можливі причини виникнення комедонов і вугрової висипки
  35. По секрету

Недавній пост про чистку пір за допомогою суміші сода + піна для гоління викликала багато суперечок, але в коментарях було дуже багато позитивних відгуків про цей спосіб. Напевно, саме через переважання коментарів людей, які із захопленням відгукувалися, я і зважилася випробувати цей спосіб на собі.

У мене досить жирна шкіра, Т-зона особливо, досить багато чорних крапок, пори дуже глибокі і погано очищаються, тому що сама по собі шкіра дуже товста, але гнійників і прищів практично не буває, тільки перед і під час критичних днів. Зона навколо губ дуже чутлива, будь неправильно підібране засіб - і ця частина покривається дрібної висипом. Але сама по собі шкіра далеко не чутлива, навіть такий радикальний метод очищення обличчя, як порошок бадягі + перекис не викликає ніякого роздратування, почервоніння і лущення (хоча, знаю, що багато хто після цієї процедури сильно мучаться, як, наприклад, мій чоловік, який після бадягі 2 дня навіть до особи не може доторкнутися, а через пару днів його обличчя облазить, як після хім. пілінгу).


Отже, вчора ввечері я вирішила, що можна і випробувати цей спосіб на собі. 2 дня до цього і в день експерименту не робила з особою нічого радикального, ні пілінгів, ні масок, не користувалася звичним нічним доглядом з AHA-кислотами. Тільки вмивалася, протирати тоніком (без спирту) і користувалася зволожуючим кремом. Перед процедурою я полежала у ванній, щоб пори трохи розкрилися, змішала піну для гоління з содою, і нанесла на вологе обличчя, але чистити-розтирати стала не за допомогою зубної щітки, вважаючи це варварством, а за допомогою м'якого х / б косметологічного полотенчика. Як і рекомендувалося, динамічно, не дуже натискаючи на шкіру, я протягом 5 хвилин опрацювала всі обличчя, особливу увагу приділяючи носі, лобі і підборідді, щоки, вилиці і віскі опрацювала по-мінімуму, носогубні складки не стала чіпати взагалі.


По закінченню процедури, ще до того, як я сенсу суміш з особи, я відчула досить сильне печіння, шкіру щипали сильніше, ніж після тоніка з кислотами. Промокнув обличчя серветкою, я зрозуміла, що маска буде вже точно зайвою ... Обличчя було частково здорового, рожевого відтінку, а частина була червоною і роздратованою, ніс і вилиці в більшій мірі. Я відразу ж гарненько опрацювала особа термальною водою, через 10 хв. завдала зволожуючий крем, але шкіра моторошно горіла. За годину вся пляшка термалка пішла на заспокоєння шкіри ... І через цю годину шкіра виглядала так, ніби мені тільки що зробили кислотний пілінг, хоча, навіть гірше, і з вигляду, і по відчуттю це було більше схоже на хімічний опік. Весь вечір, що залишився я рясно мазати Пантенолом, який хоч якось заспокоював і пом'якшував пошкоджені ділянки. На ніч я протерла обличчя мінеральною водою і ще раз намазався зволожуючим кремом. А вранці ... Вранці моє відображення мене налякало, тому що самі роздратовані ділянки стали схожі на скоринки-болячки від саден, такий собі вид людини, яка перехворіла "асфальтної хворобою", але вже в процесі загоєння. Ніс, підборіддя і права скула. Болять так, що ні доторкнутися ...

А що пори? Так, вони відчистити, але частково. Підборіддя майже чистий, лоб теж, на точки на носі чистка майже не вплинула ... Але знаєте, такий ефект можна досягти і просто скрабом + очищає маскою.

Занадто радикальний метод для такого ефекту. Так що, дівчата, думайте, перш ніж пробувати сумнівні рецепти, як це зробила я. Добре, у мене рани швидко загоюються, за пару днів особа відновиться. Але цей випадок відбив у мене надовго бажання проводити подібні експерименти ...


А це для показовості)

Піна для гоління стала відкриттям в домашній косметології. Завдяки властивостям пом'якшувати і заспокоювати епідерміс, її активно використовують у багатьох доглядають процедурах. Чудове дію надає на жирну шкіру , За допомогою доступних рецептів легко позбутися від чорних крапок. Відмінного результату можна також домогтися, використовуючи як основу для антивікових масок.

Користь піни для шкіри

Процедури з піною для гоління сьогодні користуються великим успіхом у представниць прекрасної статі. Воно й не дивно, адже цей приголомшливий продукт допомагає знизити шкоду від регулярного впливу лез. Не менш чарівного ефекту можна домогтися, застосовуючи для тонкої жіночої чутливої ​​шкіри.

Корисні властивості:

  1. Пом'якшує і очищає;
  2. Звужує пори;
  3. Вирівнює структуру;
  4. Володіє антисептичними властивостями;
  5. Зупиняє запальний процес;
  6. Зволожує, надає гладкість.

Протипоказання - індивідуальна непереносимість.

Є засіб, який допомагає швидко повернути втомленою шкірі тонус, сяйво, позбутися від зморшок, навіть найглибші розгладжує, а також знімає запалення і звужує пори. Це «інноваційна сироватка з гіалуроновою кислотою», в складі якого тільки 100% натуральні компоненти, а ефективність сироватки inno GIALURON доведена клінічно. Відгук: "... Через тиждень зморшки навколо очей стали помітно менше, посветлела шкіра навколо них. А через півмісяця і кола, і мішки повністю зникли! Зникли - це значить без сліду! Практично зникли« гусячі лапки », а більші зморшки помітно «всохли». О, це результат! ... "

Чистка особи

Маска з піни для гоління може використовуватися для глибокої чистки. Залежно від типу шкіри готується відповідний склад. Для жирної, проблемної дерми рекомендується застосовувати маску з піною для гоління і содою.


компоненти:

  • ст. ложка піни;
  • чайна ложка соди;
  • чайна ложка кави.

Всі компоненти разом, розподілити легкими дотичними рухами, як при масажі особи. Залишити на три / п'ять хвилин, потім можна змивати. Для ніжної шкіри з проявами купероза замість кави і соди, беруться трави ромашки і подорожника. Застосовувати досить раз в тиждень, щоб шкіра завжди виглядала доглянутою.

Домашні рецепти масок для обличчя з піни для гоління

Дивно, але піна для гоління - справжня знахідка для домашньої косметики. Очищаючі властивості можна використовувати для ніжної, чутливої ​​шкіри з тонкими крихкими судинами. Своїми руками не складе труднощів приготувати рецепти для вікової шкіри з нерівномірною пігментації, статичними зморшками.


Для проблемної шкіри

Маска від прищів на основі піни має антисептичні, протизапальними діями. Чудово заспокоює почервоніння на уражених ділянках, м'яко видаляє відшарувався епітелій, прискорюючи процес загоєння. Ідеальний засіб для глибокого очищення проток, помітного скорочення кількості широких пір.

компоненти:

  • ст. ложка піни;
  • чайна ложка білої глини;
  • 2 краплі ефіру грейпфрута.

В піну додати глиняний порошок, добре розмішати до отримання однорідної консистенції, потім ввести аромамасло. Шкіру ретельно розпарити теплим компресом, потім розподілити склад, уникаючи століття і носогубного трикутника. Потримати близько десяти хвилин, не допускаючи сильного пересихання. Змивати, як зазвичай, бажано воду замінити ромашковим відваром або зеленим чаєм. Очищаючі рецепти застосовувати ввечері перед сном.

пілінг

Догляд за шкірою обличчя включає обов'язкову процедуру глибокої чистки. Це відмінний спосіб в домашніх умовах позбудеться не тільки від тьмяного кольору і від комедонов, а й призупинити протягом часу. Завдяки дії складу, можна отримати гладеньку свіжу шкіру, підтягнуту і еластичну. Доступні інгредієнти корисно використовувати для всіх типів шкіри, єдиним протипоказанням стане наявність ранок і тріщин на покривах.

"Data-ad-slot ="! - posle-contenta ->

class = "eliadunit">

компоненти:

  • ст. ложка піни для гоління;
  • 2 чайні ложки лимонного соку;
  • 15 крапель персикового масла.

Свіжовичавлений цитрусовий сік додати в піну, розмішати і ввести легке косточковое масло. Розподілити щільним шаром на очищеної шкірі, тримати від шести до дванадцяти хвилин. Змивати звичним способом, використовувати доглядають процедуру рекомендується до двох разів на місяць.


заспокійлива маска

Для сухої, схильної до лущення шкіри, корисно зробити маску з додаванням піни для гоління. Після процедури шкіра помітно світлішає, стає гладкою, набуває відпочив, доглянутий вигляд. Рекомендується використовувати для зняття набряклості і відновлення пружності.

компоненти:

  • 2 чайні ложки піни;
  • чайна ложка кукурудзяного крохмалю;
  • 2 ст. ложка насіння моркви.

Спочатку потрібно гарненько в ступці подрібнити насіння моркви для отримання цінного масла. Проціджений рідина змішати з крохмалем і піною, розподілити густим шаром, слідуючи масажних лініях. Дія маски розраховано на двадцять хвилин, потім очистити, а хвилин через п'ятнадцять нанести зволожуючий крем.

Маска для комбінованої шкіри

Ефективно очищає і усуває жирний блиск в Т-області маска від чорних крапок. Вона не зневоднює покриви, насичуючи шкіру корисними елементами, заповнюючи дефіцит вітамінів. Корисно застосування при частих запаленнях і появі вугрів.

компоненти:

  • ст. ложка піни;
  • чайна ложка солі;
  • ампула вітаміну В5;
  • таблетка аскорутина.

Гарненько розмішати сіль і піну до повного розчинення кристалів, інакше вони можуть пошкодити тонкий епідерміс. Додати товчений таблетку вітаміну С і вітамін В5. Очистити обличчя, для посилення ефекту, можна ще розпарити над парової ванночкою. Після розподілити косметичну масу, відпочити десять / дванадцять хвилин. Повторювати доглядають маніпуляції можна три / чотири рази на місяць.

Цікаве відео: Піна для гоління від чорних крапок

зволожуюча маска

Для відновлення гладкості і пружності, а також скорочення кількості зморшок корисно застосовувати цілющий склад. Максимально живить і насичує корисними елементами, покращує кровообіг і кисневе дихання. Має легкий відбілюючим ефектом, поліпшуючи колір обличчя.

компоненти:

  • 2 ст. ложки піни;
  • ст. ложка йогурту;
  • жовток;
  • чайна ложка меду.

Піну збити віночком разом з жовтком і йогуртом (без домішок, добавок), ввести рідкий мед. Якщо маса вийде надто рідкою, досить додати трохи крохмалю, а також це дозволить зробити шкіру більш ніжною і шовковистою. Після очищення шкіри, за допомогою кисті, розподілити склад на обличчі. Тримати від п'ятнадцяти до двадцяти хвилин, змити теплою чаєм.

Ліфтинг-маска

Після 40 років шкіра потребує ретельного догляду, що включає очищення і харчування. Домашній рецепт досить просто приготувати самостійно, а результат нічим не відрізняється від салонних процедур. Варто на собі випробувати чарівний засіб, для скорочення кількості зморшок і корекції лінії овалу.

компоненти:

  • ст. ложка піни;
  • ст. ложка ламінарій;
  • ст. ложка пшеничного масла;
  • крапля ефіру сандалового масла.

За півгодини до нанесення потрібно залити подрібнені ламінарії теплим відваром, залишити під закритою кришкою. Після закінчення часу з'єднати водорості з піною, пшеничним і аромамаслами. Готове засіб розподілити щільним густим шаром навіть на ніжних чутливих областях. Завершити через півгодини, прибравши залишки вологим спонжем. Процедура використовується курсами, досить вісім / десять сеансів для отримання стійкого результату.

Відео-рецепт: Домашня чистка обличчя від чорних крапок і прищів

Щоб обличчя виглядало доглянутим і на ньому не з'являлися прищі і чорні крапки необхідно проводити чистку і зволоження шкіри. У чищенні здатні допомогти харчова сода і сіль, що є сильними засобами.

В наш час кожна людина ретельно стежить за своєю зовнішністю. Для того щоб добре виглядати доводиться доглядати за собою. Не виключенням стала і шкіра, яка вимагає догляду у вигляді чищення і зволоження. Можна проводити сеанси по очищенню шкірного покриву в спеціалізованих салонах, а можна провести чистку і вдома, адже способів і рецептів для цього досить багато. Але однією з найефективніших є чистка обличчя содою і сіллю.

Однак перед тим як випробовувати на собі цей засіб варто дізнатися правила її застосування. Адже надмірне застосування може сприяти травмування шкіри.

ефект соди

Якого ефекту чекати від чищення за допомогою соди?

  1. Сода сприяє очищенню і видаленню ороговілого шару.
  2. Позбавляє від вугрів і чорних крапок.
  3. Знімає запалення і має бактерицидну властивість.
  4. Підсушує шкіру, тому її слід застосовувати при жирної шкіри.
  5. Видаляє з пір залишки забруднень і декоративної косметики.
  6. Загоює мікротріщини, що пояснюється дезинфікуючим властивістю.

Правила застосування

Щоб очистити шкіру в домашніх умовах за допомогою харчової соди і не нашкодити, необхідно дотримуватись основних правил застосування.

  1. Не можна користуватися содовим скрабом при тонкої і чутливої ​​шкіри.
  2. Наявність ранок або сильно прогресуючого запального процесу є протипоказанням для такої чистки.
  3. Перед застосуванням слід провести тест на роздратування. Нанести суміш на зап'ясті і почекати, якщо роздратування немає, користуватися дозволяється.
  4. Наносити соду слід за допомогою масажних рухів без дискомфортних відчуттів.
  5. Не слід застосовувати на всю поверхню обличчя, мають потребу в чищенні тільки проблемні області з чорними точками.
  6. Змивати такий скраб рекомендується водою, спочатку теплою, а потім холодною.
  7. Після сеансу чистки шкіри необхідно зволожити її кремом із зволожуючим або живильним ефектом.

Очищення і умивання

Харчова сода - досить сильний засіб для очищення пір. Потрібно просто додати в неї воду і можна застосовувати на проблемні області, завдаючи за допомогою кругових масажних рухів. Після недовгого масування необхідно вмитися водою і обов'язково зволожити шкірний покрив кремом.

Крім пілінгу в домашніх умовах соду можна застосовувати у вигляді розчину, який стане в нагоді для вмивання. Вмиваючись слабеньким розчином (1 ч л на склянку води) можна усунути прищі, вугровий висип, зняти запалення. Після застосування розчину необхідно вмитися водою. Не варто часто робити такі процедури, достатньо 1 разу на 7 днів.


Не варто часто робити такі процедури, достатньо 1 разу на 7 днів

Можна до соди додати сіль. Взяти цих інгредієнтів в однакових частках і додати кип'ячену воду до отримання консистенція каші. Нанести скрабірующее засіб масажними рухами по колу. Потім потрібно змити засіб за допомогою води і зволожити шкіру за допомогою крему.

Очищення з гелем

Взяти гель для вмивання (2 ст л) і влити воду (1 ч л). Перетворити в піну, з'єднати з содою і сіллю (кожної по щіпці). Наносити на проблемні області.

Мильно-содовий пілінг

2 ст ложки натертого на тертці дитячого мила всипати в 200 мл окропу. В цей розчин всипати дрібку соди, дрібку солі, розмішати.

Содовий пілінг з сіллю

Можна робити очищення шкіри пілінгової маскою з агресивним впливом на шкіру. Для цього потрібно по черзі наносити сіль і соду, втираючи їх пальцями. Потім необхідно ретельно змити.

Очищення з кремом

З'єднати 1 ч л води з 2 ст л гелю для вмивання, збити до перетворення в піну. Соди і солі додати по щіпці, а зволожуючого крему 1 ч л.

содова маска

У домашніх умовах добре допомагає очистити проблемну шкіру содова маска. Взяти 1 частина соди і 5 частин борошна, грунтовно перемішати і влити невелику кількість води. Застосовується суміш як маска, яку після 10 хвилин необхідно видалити з особи за допомогою теплої води. Проведення такого очищення дозволено не частіше 1 разу на 7 днів.

Справитися з вуграми в домашніх умовах допоможе наступний рецепт. Взяти в рівних частках соду і сіль, змішати. Капнути 4-5 крапель оливкової олії так, щоб засіб вийшло густим.

Якщо застосування агресивної маски не потрібно, можна скористатися щадить маскою. Спочатку треба вмитися дитячим милом так, щоб на обличчі утворилася піна. Взяти солі та соди по 1 частини і змішати їх. Посипати тонким шаром на шкірний покрив і акуратно масажувати.

Маска з застосуванням піни для гоління


Маска з застосуванням піни для гоління

Взяти по 1 ч л соди і солі. Додати стільки піни для гоління, скільки необхідно для отримання консистенції крему, наносити на шкіру на 5 хвилин.

Содова маска з кремом для гоління

Можна взяти трохи крему для гоління і збити його до отримання піни (1 ст). Всипати в цю піну 1 ложку соди і нанести засіб на шкіру. Вмочуючи пальці в сіль масажувати ними шкіру, обходячи окологлазних область. Масажувати протягом 10 хвилин, це викличе почервоніння шкіри. Змити все за допомогою теплої води і зволожити шкіру кремом. Непогано буде застосувати маску, щоб заспокоїти роздратовану шкіру.

Маска з перекисом

Можна приготувати содову маску з перекисом. Необхідно в 1 ложку соди додати 2 ложки перекису. Нанести, почекати 10 хвилин, потім змити круговими рухами. Після того як содова маска з перекисом змита, на обличчя необхідно нанести зволожуючий крем.

  • дезинфікування;
  • очищення;
  • відбілювання;
  • усунення жирного блиску;
  • зняття запалень;
  • усунення вугрової висипки і прищів.

Содово-аспириновая маска

Розтерти 5 таблеток аспірину до порошкоподібного стану, додати до них 1 ст л соди, 2 ст л води, розмішати. Але варто пам'ятати, що наносити цю маску слід на розпарену, очищену шкіру. Змивати за допомогою прохолодної води через 10-15 хвилин. Нанести на шкірний покрив протизапальний засіб без вмісту в ньому спирту. Можна скористатися ромашковим або КАЛЕНДУЛОВиЙ відваром.


Ця маска скрабірует, знімає запалення і почервоніння, сприяє освітленню і дезінфікуванню шкіри. Робити таку чистку можна 2 рази на місяць.

зняття набряклості

Крім очищення, сода здатна зменшити набряклість під очима. Необхідно в 200 мл ромашкового відвару всипати 1 ч л соди. У вийшла рідини змочувати вату і накладати на область навколо очей на 5 хвилин.

Сода з яєчним білком

В 1 білок від яйця всипати дрібку соди і влити 1 ч л соку лимона, добре змішати. Нанести засіб на шкіру в 4-5 шарів. Через 15 хвилин після нанесення її необхідно змити, обробити обличчя живильним засобом. Робити такі процедури можна 2 рази на місяць. сприяє:

  • звуження пор;
  • видалення чорних крапок;
  • стягання і підсушування шкіри;
  • зняттю запалень.

Застосування соди в чищенні особи допоможе домогтися ефекту не гірше ніж в салоні, будь то содова маска з милом, перекисом або ще з чимось. Головною вимогою для чищення із застосуванням соди є дотримання правил і регулярності проведення процедур очищення.

Не варто тримати маску або скраб на обличчі довше зазначеного часу, так як можна отримати опік. Також не можна проводити процедури по очищенню частіше 2 разів на місяць.

З кожним днем ​​маска з піни для гоління і соди стає все популярнішим. Народна поголоска говорить, що за допомогою цього чарівного кошти можна позбутися від чорних крапок раз і назавжди. Чи так це насправді?

особливості компонентів

Чорні точки, або відкриті комедони, як називають їх медики, - це пори, які з тих чи інших причин забилися шкірним салом і дрібними частинками пилу. Відповідно, щоб позбутися від ефекту чорної висипу, потрібно допомогти своїм порам очиститися.

Сода - перший ворог жиру, це знає кожна господиня. Однак цей цінний харчовий продукт корисний не тільки для очищення кухонної плити. Також він з успіхом може видалити з вашого обличчя надлишки продуктів роботи сальних залоз.

Але при використанні соди в косметичних цілях потрібно бути насторожі. Тривалий контакт чутливої ​​шкіри обличчя і чистої лугу може викликати роздратування. Саме тому рекомендується не використовувати її в чистому вигляді, а змішувати з нейтральними речовинами.

Доброю основою може послужити звичайна піна для гоління. Вона має відповідну консистенцію, а також має антисептичну і зволожуючу дію.

При покупці косметичних засобів зверніть увагу на склад. Якщо одним з перших компонентів буде вказана мінеральна маса, не варто купувати цей продукт.

Мінеральна маса - побічний продукт нафтопереробки.


Мінеральна маса - побічний продукт нафтопереробки

Рецепти очищувальних масок

Здавалося б, що ще можна додати до вже і так ідеального складу? Однак у кожної красуні є свій секретний рецепт.

Найбільш часто зустрічаються добавки:

  • лимонний сік;
  • мелений (не розчинний!) кави;
  • сіль.

Перед тим як використовувати нове косметичний засіб в повну силу, проведіть «алерготести» на ліктьовому згині.

Що ж дають додаткові інгредієнти? І як застосовувати вийшло чудодійний засіб?

Додавання лимонного соку дозволяє додатково наситити шкіру вітамінами і досягти осветляющего ефекту. Крім того, луг, вступаючи в реакцію з кислотою лимона, живить клітини шкірних покривів киснем.

Змішайте чверть чайної чашки кошти для гоління, чайну ложку соди і сік половини лимона. Нанесіть маску на обличчя за допомогою косметичної губки. Після 5 хвилин змийте теплою водою і змастіть шкіру зволожуючим кремом.

Мелені кавові зерна не розчиняються у воді, внаслідок чого досягається скрабірующій ефект. А що міститься в них кофеїн прекрасно тонізує.

Змішайте половину склянки піни для гоління і дві чайних ложки соди. Додайте 5-6 мелених зерен кави і перемішайте до досягнення максимально однорідної консистенції. Нанесіть маску на проблемні ділянки шкіри і помасажуйте не менше 30 секунд, після чого залиште ще на 5-7 хвилин. Через зазначений проміжок часу вмийтеся прохолодною водою і нанесіть живильний нічний крем.

Сіль, так само як і кава, додають в маску через її структури. Плюси використання такої суміші в її додатковому антисептичному дії.

Змішайте основні інгредієнти, дотримуючись пропорції з попереднього рецепта. Додайте до них одну чайну ложку солі і ретельно перемішайте.

Нанесіть маску на обличчя і зробіть легкий масаж (від 1 до 5 хвилин), приділяючи особливу увагу Т-зоні. Після чого вмийтеся теплою водою без використання миючих засобів і скористайтеся улюбленим живильним кремом.

При використанні будь-яких масок намагайтеся уникати їх потрапляння на область навколо очей і губ. Для догляду за такою чутливою шкірою косметичної індустрією передбачені спеціальні щадні кошти.


Для догляду за такою чутливою шкірою косметичної індустрією передбачені спеціальні щадні кошти

Можливі причини виникнення комедонов і вугрової висипки

Чому у одних ідеально гладке і чисте обличчя, а іншим весь час доводиться боротися з чорними цятками або, того гірше, вугрові висипання? У чому причина такої несправедливості?

Виявляється, все закономірно. Найбільш частою причиною утворення відкритих комедонов і акне є недостатній або нерегулярний догляд за шкірою обличчя. Щоб уникнути подібних неприємностей, варто приділяти собі щодня трохи часу. Умивання зі спеціальною пінкою два рази в день і використання скрабу або маски раз на тиждень не така велика плата за ідеальну шкіру, чи не так?

Також варто звернути свою увагу на те, чим ви харчуєтеся. Чим більше у вашому раціоні жирної і солодкої їжі, тим вище ризик виникнення чорних крапок. Любіть фаст-фуд, тортики і жирне м'ясо? Що ж, варто вибрати, що вам дорожче - улюблена їжа або чисте обличчя.

Ви правильно харчуєтеся і не забуваєте доглядати за собою, а чорні точки ніяк не залишають вас у спокої? Можливо, вам варто звернутися до лікаря. Іноді організм таким чином дає нам зрозуміти, що з ним щось не в порядку. Не варто лякатися, своєчасна консультація дерматолога і ендокринолога допоможе налагодити обмін речовин і розлучитися з висипаннями.

По секрету

  • Ві пропустили Зустріч однокласніків, так як боїтеся почути, что постарілі ...
  • І все рідше ловите на собі захоплені погляди чоловіків ...
  • Розрекламовані засоби для догляду за шкірою не освіжають обличчя так, як раніше ...
  • І відображення в дзеркалі все частіше нагадує про вік ...
  • Чи вважаєте, що виглядаєте старше своїх років ...
  • Або просто хочете "законсервувати" юність на довгі роки ...
  • Ви відчайдушно не хочете старіти і готові використовувати для цього будь-яку можливість ...

Ще вчора ні у кого не було шансу повернути молодість без пластичної операції, але сьогодні він з'явився!

Перейдіть по посиланню і дізнайтеся як вдалося зупинити старість і повернути молодість

А що пори?
Чи так це насправді?
Що ж дають додаткові інгредієнти?
І як застосовувати вийшло чудодійний засіб?
У чому причина такої несправедливості?
Умивання зі спеціальною пінкою два рази в день і використання скрабу або маски раз на тиждень не така велика плата за ідеальну шкіру, чи не так?
Любіть фаст-фуд, тортики і жирне м'ясо?
Ви правильно харчуєтеся і не забуваєте доглядати за собою, а чорні точки ніяк не залишають вас у спокої?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com