рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Небезпечна бритва

Сама назва цього аксесуара для гоління насторожує і в той же час привертає Сама назва цього аксесуара для гоління насторожує і в той же час привертає. Якщо з сучасними верстатами складнощів не виникає навіть у підлітків, то небезпечна бритва може викликати складності навіть у зрілого чоловіка, який не має досвіду в такій делікатній справі.

Готуємося до гоління

Перед тим як почати голитися рекомендується розпарити обличчя теплою або навіть гарячою водою. Відзначимо, що використовувати небезпечну бритву в душі не рекомендується, так як їй можна легко поранитися. Тому потрібно прийняти зручне положення сидячи і приступити до процедур. Після вмивання необхідно пом'якшити помазок, також помістивши його в чашу з теплою водою.

Умивання можна замінити компресом з рушника просоченого гарячою водою. Процес займає не більше чотирьох хвилин. Коли шкіра максимально розпаритися і зволожиться, можна приступити до гоління. Лезо потрібно тримати під кутом тридцяти градусів, а шкіра повинна бути натягнутою.

Заточка небезпечної бритви

Небезпечна бритва для чоловіків вимагає особливого догляду, і її заточка є найважливішим дією для якого будуть потрібні додаткові аксесуари:

  • ремінь для правки клинка;
  • камінь.

Камені для небезпечних бритв використовують в крайньому випадку, якщо на лезі є зазубрені або пошкодження. Основна заточування проводиться в заводських умовах, але в процесі експлуатації небезпечна бритва тупітся і вимагає заточування. Перш ніж використовувати камінь, його змочують водою і бритвою водять уздовж бруска. Натискання повинно бути рівномірним, щоб лезо заточені однаково по всій його поверхні.

Править на ремені відбувається наступним чином. Полотно ременя натягується і на нього кладеться лезо плазом. Ремінь має дві сторони - шкіряну і тканинну. За шкірі лезом проводять близько п'ятдесяти разів, а по тканинної стороні приблизно 15. Рухи повинні бути плавними і нешвидким.

Як вибрати небезпечну бритву

Різні бренди пропонують велику кількість видів небезпечних бритв і новачкові в класичному гоління буде легко в них заплутатися. Ми подбали про вас і підібрали кращі небезпечні бритви:


Якщо це ваш перший раз в класичному гоління, то обов'язково спочатку подивіться відео як гоління небезпечною бритвою

Небезпечна бритва - відгуки користувачів

Враження від використання небезпечної бритви різні і неоднозначні. Хтось в захваті від цього інструменту, у інших він припадає пилом на полиці після першого гоління. Але можна сказати, що така бритва підійде далеко не кожному. Сьогодні існує досить інших більш практичних і безпечних верстатів, які зручно використовувати кожен день. Але щоб відчути всю красу небезпечного гоління, потрібно випробувати це самому, і тільки після цього робити остаточні висновки. Але якщо ви впевнені, що цей спосіб точно не для вас, тоді використовуйте Т-подібний верстат, статтю про який ми написали тут .

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com