рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Леза «Супутник»

  1. упаковка
  2. Властивості лез «Супутник»
  3. Чому «Супутник» подобається не всім
  4. Що в підсумку
  5. Вантажні леза «Супутник Хром»
  6. Про «Супутнику» з 90-х

Леза «Супутник» не часто отримують позитивні відгуки від російськомовних поціновувачів. Зате на англомовних форумах їх дуже люблять. Давайте розбиратися. Леза «Супутник» не часто отримують позитивні відгуки від російськомовних поціновувачів

Продукт пітерського заводу Gillette з космічним назвою

Вітчизняному споживачеві леза даної марки відомі з радянських часів. Я пам'ятаю їх з дитинства, так як батько використовував дану продукцію практично постійно. До речі, на інтернет-аукціонах досі можна придбати блоки старих лез. Ймовірно, вони зберігалися в якихось стратегічних запасах, до яких хтось має доступ.

Виробник сучасної версії «Супутника» - ЗАТ «Петербург Продактс Інтернешнл». Це підприємство належить відомому всім бренду Gillette, який входить в транснаціональну корпорацію Procter and Gamble.

«Супутник» - одна з двох марок лез, які Gillette випускає для країн СНД. Ймовірно, маркетологи роблять ставку на впізнаваність назви серед жителів регіону.

упаковка

Продукт поставляється в стандартній для пітерського заводу Gillette картонній упаковці. На ній вказано назву виробу, кількість одиниць в коробці, дані про виробника. В цілому упаковка практична.

Кожне лезо упаковано в індивідуальний конверт з щільною вощеного паперу. Виріб кріпиться до обгортці клеєм. На самому продукті вказано назву, а також цифрами відзначені боку. З моєї точки зору це дуже зручно.

На звороті коробки

Властивості лез «Супутник»

Я використовував кілька упаковок продукту. Відчував вироби в кожному з наявних у мене верстатів: Merkur 37c, Muhle R89 і R41. У всіх апаратах виріб поводиться дуже гідно і стабільно.

Це досить гостре лезо. Воно поступається в гостроті японському перу, але явно перевершує Muhle, Bolzano, Croma Diamant. Я точно не впевнений, але по відчуттях на даний момент обговорюється продукція трохи перевершує в гостроті зелену «Астру» і Gillette Silver Blue. За цим показником продукт приблизно дорівнює жовтому Bic Chrome Platinum.

Баланс м'якості і агресії зрушать в «злий» сторону. Тому Sputnik не може похвалитися комфортом, який забезпечує ASP. При цьому незначний надлишок агресивності не забезпечує додаткової чистоти гоління. Голять ці продукти практично однаково.

«Супутник» трохи агресивніше зеленої «Астри». Але ефективність гоління у них однакова. Тому ASP мені подобається більше.

Цікаве спостереження: мені здалося, що товщина «Супутника» трохи відрізняється від аналогів. Більш тонке, ніж інші продукти. Такі ж відчуття виникають при використанні японських Feather. Можливо, агресія продукту пов'язана з цим.

Лезо має тефлонове покриття. Завдяки цьому воно дуже легко ковзає по шкірі і непомітно зрізає щетину.

Виріб легко витримує стандартні для мене чотири гоління.

Чому «Супутник» подобається не всім

Ризикну припустити, що це хитрощі маркетологів і особливості нашого менталітету. Люди схильні цінувати дорогі продукти, зроблені десь там. А дешеві вироби, випущені поруч, здаються їм непривабливими, неякісними, банальними.

Чому я так думаю? По-перше, мої відчуття не збігаються з думкою більшості критиків, які скаржаться на нестабільність якості обговорюваного вироби, недостатню гостроту і інші проблеми. Я абсолютно впевнений, що ці леза гостріше багатьох дорогих імпортних аналогів. Неякісні екземпляри мені не траплялися.

Сторони відзначені цифрами

По-друге, на англомовному форумі Badgerandblade більшість користувачів хвалить обговорюваний продукт. Користувачі відзначають, що «Супутник» відрізняється гостротою і невисокою ціною. Більш того, форумчани відзначають стабільність якості виробу. Дивно, правда?

Я розумію, що в Речі для ділі все індивідуально. Але в даному випадку абсолютно впевнений, що мова йде про стереотипах, нав'язаних маркетологами, життям і громадською думкою.

Що в підсумку

Ось оцінки за п'ятибальною шкалою:

  • Гострота - 5. Баланс зрушать убік агресивності.
  • М'якість - 5. Це п'ятірка з мінусом. Завдяки тефлоновому покриттю присутній відмінне ковзання. Але немає комфорту, характерного для «Астри».
  • Довговічність - 5. На чотири гоління вистачає без проблем.
  • Упаковка - 5.
  • Ціна - 5. Це п'ятірка з величезним плюсом.
  • Доступність - 5. Ще один плюс за можливість купити продукт в будь-якому магазині.

У підсумку маємо відмінні леза, які можна купити на кожному розі. Вони якісні, гострі, трохи злі. Ще вони дешеві. Копійчана вартість в черговий раз підтверджує, що прямої залежності між якістю і ціною немає. Не вірите? Продавці дорогих приладів для гоління цьому раді.

Оновлено 15.09.2017 року

Вантажні леза «Супутник Хром»

Завдяки хорошим людям потрапили в руки старі леза «Супутник Хром». Вони випускалися при Союзі. На виробі є напис «Made In USSR».

На виробі є напис «Made In USSR»

Старовинний «Супутник Хром»

Продукт упакований в подвійний паперовий конверт. Внутрішня обгортка з вощеного паперу. Ймовірно, завдяки якісній упаковці самі леза прекрасно збереглися.

На практиці «Супутник Хром» відрізняється від сучасних лез з тефлоновим покриттям. Вони гострі і ефективні, тому їх можна назвати агресивними. На відміну від сучасних «супутників», у радянського варіанту з хромовим покриттям агресія виправдана. Вона забезпечує дуже високу чистоту гоління.

За гостротою, ефективності та агресивності радянський «Супутник Хром» можна порівняти з сучасним Bic Chrome Platinum.

З недавніх пір на довговічність леза не відчуваю, але з вінтажним продуктом спокійно поголився три рази. Змін ефективності та гостроти не відчув.

«Супутник Хром» - друге вінтажну лезо, яке мені сподобалося більше сучасних аналогів. Думаю, більш ефективного гоління зі старою продукцією пояснюється високою якістю сталі. Мабуть, зараз для виробництва використовують менш якісну сировину.

До речі, на черзі випробування ще декількох варіантів старовинних лез «Супутник». Слідкуйте за анонсами.

Оновлено 11.10.2017 року:

Про «Супутнику» з 90-х

Це лезо виявилося таким же лихим, як роки, в які воно було випущено. Але про все по порядку.

Але про все по порядку

Привіт з 90-х

Продукт потрапив до мене на випробування завдяки хорошим людям, що побажали залишитися інкогніто. Картонна упаковка пожовкла від часу. Внутрішній паперовий конвертик теж виглядає вінтажним. А ось другий конвертик з непромокаючої папери цілком нормально зберігся.

Самі леза теж виглядають цілком новими. На них немає іржі або інших слідів часу. Тільки кидається в очі відсутність написів на одній зі сторін. Мабуть, в 90-е виробник економив на фарбі.

До речі, на картонній коробці написано, що леза випущені на Заводі побутових приладів по вулиці Крупської, будинок 5, в Ленінграді. Тобто за логікою продукт був зроблений найпізніше в 1991 році. Олівцем на коробочці написано «90-е». Можливо, продукція була куплена набагато пізніше, ніж випущена.

Використовував «Супутник» в верстаті Wunderbar. Засіб для гоління - крем Proraso червоний. Афтершейв - крем Arko для чутливої ​​шкіри і емульсія Cliven. Для створення відповідної атмосфери наспівував пісню Корнелюка про «ніч і тиша дана навік». Ну, 90-і роки, леза з Пітера.

На подив «Супутник» відпрацював відмінно. Практично не відчував його на шкірі. А результат вийшов на п'ятірку. Хотів писати хвалебні відгуки, але не склалося. Голився з ранку, спочатку було все нормально. А ближче до вечора в проблемній зоні в районі кадика з'явилося запалення.

Почервоніння трималося два дні. Такого серйозного роздратування у мене не було давно. З косметикою або іншими факторами проблема не пов'язана, так як все використовую давно.

Зазвичай роздратування з'являється у мене при занадто агресивному гоління: тиску на верстат, проходах проти зростання, великій кількості проходів. Тут все було як завжди. Тільки нове лезо: лихий «Супутник».

Коли шкіра повністю прийде в себе, спробую це лезо ще раз. Цікаво зрозуміти, як при відмінному результаті, нормальної гостроті і відсутності відчутної агресії продукт дав неприємний побічний ефект.

Чому я так думаю?
Дивно, правда?
Не вірите?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com