рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

леза Kai

  1. Зовнішній вигляд, упаковка, інформація
  2. Як поводяться леза Kai під час гоління
  3. Продукт відмінний, але дорогуватий

Я давно хотів випробувати японські леза Kai. Нарешті така можливість з'явилася. Тому із задоволенням ділюся результатами тестування. Я давно хотів випробувати японські леза Kai

Виріб з міста Секі має добре ссекать щетину

Продукт випускає японська компанія Kai Corporation. Вона заснована в місті Секі, який знаходиться в префектурі Гіфу. На офіційному сайті корпорації Kai пишуть, що в місті з характерною назвою Секи вже 800 років роблять дуже гострі ножі.

Компанія випускає більше 10 тис. Найменувань продукції, в тому числі ножі, кухонне приладдя, товари для грумінгу, роботи в саду і городі, медичні вироби. У число останніх входять хірургічні скальпелі, які застосовуються для офтальмологічних операцій.

У каталозі товарів для гоління Kai є багато одноразових станків для жінок і чоловіків, а також присутні картріджниє системи з декількома лезами. А ось класичні двосторонні леза тут відсутні. На жаль, японський виробник з якоїсь причини не дає вичерпної інформації про цей продукт. Тому доведеться покладатися на власні спостереження і відчуття.

Зовнішній вигляд, упаковка, інформація

Повна назва продукту - Kai Razor Stainless Steel Double Edge Blades. Вироби поставляються в картонній упаковці синього і сірого кольору. Якість картону і поліграфії викликає повагу. Кожне лезо упаковано в індивідуальний паперовий конверт. Він не запечатаний клеєм. Ріжучі вироби також не кріпляться до паперу. У картонному боксі знаходиться п'ять лез.

У картонному боксі знаходиться п'ять лез

На зворотному боці вказані дані про виробника

Відмітна риса лез Kai - відсутність будь-яких відміток на самому продукті. Сторони ніяк не позначені, що досить незручно.

На коробці і на сайті виробника немає даних про покриття. Швидше за все воно є, так на SE лезах виробника використовуються різні види напилення для захисту від корозії і поліпшення ковзання.

Як поводяться леза Kai під час гоління

Чув тільки хороші відгуки про цей продукт, тому очікував хорошого результату випробувань. Використовував вироби в верстаті Wunderbar. Піну робив з крему і мила Proraso червоного. Голив дво- і триденну щетину.

Голив дво- і триденну щетину

Індивідуальна упаковка

Kai голять на «відмінно». Це досить гострі леза, але не такі агресивні, як Feather. Ці японці ефективні, комфортні, практично непомітні. За гостротою я можу порівняти «Каї» з кращими лезами пітерського заводу «Жиллетт»: зеленої «Астра», Polsilver, Gillette 7'Oclock жовтими. Але одночасно вироби з міста Секі м'якші.

Ось кілька тез, які допоможуть зрозуміти мої враження:

  • Між Kai і Feather я б в дев'яти з десяти випадків вибрав перші. Вони більш комфортні, ніж «пір'я». А ефективність практично на тому ж рівні.
  • Між японцями і улюбленої «Астра» я б вибрав перше, якби не одне «але». Упаковка з міста Секі коштує стільки, скільки коштують шість упаковок ASP. Різниця у відчуттях не така сильна, щоб платити в шість разів більше.
  • Якщо не розглядати ціну, за сукупністю якостей Kai - одні з кращих лез, якими я користувався. Якщо навіть не кращі.
  • Під час четвертого гоління японці голили так само добре, як і під час першого.
  • Під час використання Kai взагалі забуваєш про лезо. Воно є в верстаті, воно чисто голить, воно гостре. Але його як би не відчуваєш.

Продукт відмінний, але дорогуватий

Саме так я можу охарактеризувати вироби з Японії. Чи я готовий користуватися тільки японцями. Так як вони досить дорогі. Коштують близько 2,5 доларів за упаковку. Але продукт мені дуже сподобався. Тому включаю його в категорію улюблених. Принагідно зроблю стратегічний запас і буду використовувати час від часу.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com