рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Красива борода може стати гордістю будь-якого чоловіка, але вона потребує регулярного правильному догляді

  1. Як підготувати шкіру до гоління
  2. Інструменти для гоління
  3. електробритва
  4. Речі верстати
  5. техніка гоління

Якщо ви хочете, щоб у вас була гарна борода, потрібно регулярно коригувати її форму за допомогою бритви. Як і в більшості подібних косметичних процедур, щоб правильно поголити щетину, необхідно володіти певними навичками і мати досвід в цій справі. У цій статті ви зможете дізнатися, як зробити красиву бороду і завжди виглядати стильно і солідно. Крім того, тут представлені основні моменти, які допоможуть правильно голити волосся на обличчі, щоб при цьому не виникало дискомфорту, травм і подразнень.

Крім того, тут представлені основні моменти, які допоможуть правильно голити волосся на обличчі, щоб при цьому не виникало дискомфорту, травм і подразнень

Як підготувати шкіру до гоління

Перед тим, як почати процес гоління, слід добре вимити обличчя теплою водою. Завдяки цьому ви зможете пом'якшити щетину і підготувати шкіру обличчя до торкання лезом. Щоб отримати хороший ефект, можна змочити гарячою водою невеликий рушник, вичавити його і прикласти до шкіри обличчя на півхвилини. Це допоможе краще підготувати волосся і шкіру до процедури.

Безпосередньо перед тим, як почати голити бороду, необхідно обробити обличчя піною, гелем або кремом для гоління. Засіб слід видавити на долоню і м'якими круговими рухами рівномірно нанести на підборіддя, шию і щоки. Необхідно максимально охопити всі місця, які ви збираєтеся голити. Ще краще взяти спеціальні кисті, які дозволять більш рівномірно нанести піну або крем.

Інструменти для гоління

Для того, щоб голити бороду, вам знадобляться декілька видів інструментів. Зокрема, найпопулярнішими є:

  1. одноразовий станок;
  2. верстат з замінними лезами;
  3. електробритва.

Кожен з цих інструментів має свої переваги і недоліки. Вибір конкретного приладу багато в чому залежить від особливостей вашої шкіри і її чутливості.

електробритва

електробритва

Користуватися електробритвою досить просто. Вам достатньо буде уважно вивчити інструкцію, яка знаходиться в коробці від інструменту. Однак електробритва підходить далеко не всім чоловікам. Наприклад, цей прилад не зможе усунути занадто жорстку щетину. Також він не впорається з вросшими волосками. Тому часто багато чоловіків віддають перевагу верстатів, використовуючи електробритву лише періодично.

Речі верстати

Речі верстати

Під час використання станків для гоління слід, в першу чергу, стежити за гостротою леза. Це дуже важливо, тому що затуплене лезо досить швидко призведе до подразнення шкіри і навіть до її пошкодження. Особливо серйозно до цього слід поставитися чоловікам із занадто чутливою шкірою. Навіть якщо ви голитеся одноразовими станками, то вони вимагають частої заміни. Як правило, одним верстатом можна голитися не більше трьох разів.

техніка гоління

  1. В першу чергу, потрібно визначитися, що ви будете використовувати для гоління бороди. Про вибір інструменту ми поговорили вище, тому зупинятися на цьому докладно не будемо.
  2. Голити щетину найкраще в ранкові години, коли шкіра добре відпочила. Перед самою процедурою слід підготувати шкіру обличчя за допомогою теплої води або ж спеціальних кремів. Це дозволить пом'якшити волосся і шкіру на обличчі, щоб процес пройшов гладко. Після закінчення умовно можна прикласти до обличчя мокрий рушник або серветку на короткий проміжок часу.
  3. Після завершення підготовчого етапу на обличчя наноситься піна або гель за допомогою кругових рухів, що масажують. Засіб слід нанести на всі області, які потребують гоління. У міру того, як ви будете голити щетину, потрібно періодично промивати верстат в теплій воді.
  4. Тепер приступаємо безпосередньо до роботи з верстатом. Їм слід проводити у напрямку росту волосся, починаючи з щоки. Верстатом ведуть від початку щетини до підборіддя. Після усунення волосся на щоках, необхідно перейти до області підборіддя і шиї. Для цього бритвою проводять знизу вгору, від шиї до підборіддя.
  5. На завершальному етапі необхідно голити вуса і область підборіддя. У цих місцях щетина найжорсткіша, тому ними займаються в останню чергу, коли піна встигла розм'якшити волосся.
  6. Якщо щетина занадто жорстка, слід відразу змити піну, а після цього за допомогою гарячої води обробити проблемні місця. На них потрібно знову нанести піну і поголити ці ділянки.

Як правильно надати форму бороді

Якщо ви хочете, щоб у вас була гарна борода, перед процедурою гоління слід приділити увагу її формуванню. Створення форми бороди складається з декількох етапів:

  1. Спочатку слід вивчити обриси свого обличчя, щоб зрозуміти, який тип бороди вам найкраще підійде. У будь-якому випадку, потрібно відростити густу щетину , А вже потім займатися її формуванням. Це потрібно для того, щоб зрозуміти, де у вас найкраще росте волосся. Наприклад, вони можуть рости ближче до носа або подалі від нього.
  2. Після того, як ви вивчили форму обличчя і визначилися з типом росту волосся, необхідно вибрати форму бороди. Якщо у вас спостерігається інтенсивне зростання щетини з з'єднанням підборіддя, скул і вусів, то тоді вам краще всього вибрати рівномірну форму. Чоловікам з круглим обличчям слід підбирати еспаньйолку або цапову борідку . Для чоловіків, що мають так звані рідкі вуса, кращим варіантом стане борода по типу тієї, що носив Авраам Лінкольн.
  3. Після того, як ви визначилися з формою, волоссю потрібно дати добре вирости до необхідної довжини, щоб вони заповнили всі місця на обличчі, необхідні для даної форми.
  4. Тепер ви зможете взятися за якісний верстат і почати голити бороду, щоб надати їй бажану форму.

Догляд за бородою після гоління

Для того, щоб у вас була гарна борода, вона потребує спеціального догляду після гоління. Після закінчення цієї процедури слід добре прополоскати обличчя і нанести лосьйон після гоління. Фахівці не рекомендують користуватися ніякими кремами, так як в результаті їх застосування можуть з'явитися прищі або жировики. Якщо ви все-таки хочете використовувати крем, то робити це краще не раніше, ніж через 10-15 хвилин після нанесення лосьйону. Вважається, що голити волосся на обличчі потрібно не частіше, ніж один раз в три дні. Більш часте гоління зробить вашу щетину жорсткої і посилить ріст волосся.

Більш часте гоління зробить вашу щетину жорсткої і посилить ріст волосся

Рекомендуємо до прочитання

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com