рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Косметичні засоби для чоловіків

Є приказка, що «чоловік повинен бути трохи красивішим за мавпу»

Є приказка, що «чоловік повинен бути трохи красивішим за мавпу». Однак, це далеко не так. Чи не стежить за собою чоловік може багато втратити в бізнесі, наприклад, з ним не укладуть вигідний контракт, або піде перспективний клієнт. Ніякої фірмовий костюм, черевики і швейцарський годинник не спрацюють на позитивний імідж, якщо його особа сіре, з прищами або вуграми, лущитися або, навпаки, лисніє від блиску. Так що бездоганний зовнішній вигляд для сильної статі важливий не тільки з точки зору підкорення жіночих сердець. А, хто ж йому підкаже, яку косметику і як застосовувати? Звичайно ж, жінка.


Особливості чоловічої шкіри

Чоловіки часто жартують з приводу своєї шкіри, а жінки засмучуються, вважаючи сильну половину людства «товстошкірими», тобто безсердечними. Насправді шкіра у сильної статі товщі, ніж жіноча. Але це не має ніякого відношення до чутливості душі і серця її володаря. А ось до зовнішнього вигляду як раз, навпаки. В довершення і сальних залоз на шкірі більше, і працюють вони активніше через тестостерону. А як наслідки - прищі, вугрі, акне. А адже чоловік щодня голиться, ніж травмує шкіру на обличчі. Якщо у нього починаються проблеми зі шкірою, він найчастіше потайки вистачає якоїсь крем своєї жіночої половини і маже. Адже більше всього на світі він боїться, що його закинуть в НЕ мужності! А тюбики і баночки, за його поданням, - це типово жіноча єпархія. Ось тут-то і треба проявити такт, терпіння і незвичайну кмітливість слабкій статі, щоб переконати його користуватися спеціальною косметикою.

Більшість з них вважають, що використання крему для гоління, а також ще і бальзаму після нього більш ніж достатньо. Причому вибір того чи іншого засобу здійснюється за дуже вузькому колу причин: його друг (брат, батько) користувався цим же, реклама або просто колега по роботі порадив. Йому самому і в голову не прийде, що може бути і скоріше за все, ці кошти йому не підходять. Отже, крок перший. Жінка дарує своєму єдиному набір засобів до, для і після гоління. Вже хто-хто, а вона точно знає, яка косметика йому більше підходить, точніше для його шкіри. Він користується засобами до і після гоління, підібраними саме для нього, але шкіра все одно стає в'ялою, з глибокими зморшками або на ній з'являються прищі і вугрі? Тоді потрібні наступні кроки. Підбір косметики по догляду за обличчям і м'яке переконання, що її необхідно використовувати.

видів чоловічої косметики не так вже й багато: гель для вмивання, скраб і крем. У їх складі саліцилова кислота, цинк, вітамін F, екстракти алое та інших рослинних компонентів. Навіть, якщо чоловік не голиться (наприклад, відрощує вуса і / або бороду), залишаються ще щоки, ніс і лоб. І за ними теж потрібен догляд. Гель для вмивання просто необхідний. Його підбирають залежно від типу шкіри: жирна, суха, нормальна або комбінована. Лущення або, навпаки, жирний блиск на носі або чолі не прикрашають чоловіка. У цьому його слід переконати. Також пояснити голиться чоловіків, що його шкіра потребує додаткового догляду перед голінням. І подарувати гель для вмивання, тактовно навчивши їм користуватися. Він, на додаток до всього, використовує і його регулярно, проте періодично виникає роздратування, почервоніння або вугрі? Значить, його шкіра потребує більш глибокого очищення і додаткового догляду у вигляді крему. Скраб також підбирається в залежності від того, якого типу шкіра. Використовують його максимум 2 рази на тиждень, а якщо шкіра чутлива, то не більше одного разу. Змивають акуратно, щоб не пошкодити шкіру. Залишки скрабу знімають ватним тампоном, просоченим тоніком. Як наносити скраб і як його змивати, чоловіка зможе навчити тільки жінка.

Зволожуючий крем із захистом від ультрафіолету потрібно використовувати після гоління і / або перед виходом на вулицю. Переконати сильна стать в необхідності його застосування досить складне завдання. Але любляча жінка з цим теж впорається. І, звичайно, треба подарувати єдиному набір - гель, тонік, скраб і денний крем. А ось переконати чоловіка використовувати нічний зволожуючий крем набагато складніше. Але і це також необхідно. Поступово він звикне, і буде застосовувати всі косметичні засоби самостійно. А далі можна ненав'язливо подарувати крем для шкіри навколо очей від мішків і кіл під очима. Адже працює він багато, спить скоріше за все мало, та й узливання з друзями залишають на обличчі, точніше під очима, помітні сліди. Так що і такий крем йому теж потрібен.

Залишився один нюанс. Крім косметики для особи, чоловік, природно, користується гелем для душу, антиперспирантом і парфумом. Ось тут важливо звертати увагу на запах. Чоловіка зовсім не прикрашає, якщо він пахне, як цілий магазин парфумерії. Так що косметику для особи йому потрібно підбирати ще й по запаху.

Терпіння, такт, любов з боку жінки допоможуть її єдиному виглядати бездоганно завжди і всюди, не втрачаючи при цьому ореолу мужності.

Терпіння, такт, любов з боку жінки допоможуть її єдиному виглядати бездоганно завжди і всюди, не втрачаючи при цьому ореолу мужності

Автор: Катерина Надобенко
23 січня 2015

COSMOHIT.UA © Всі права захищені.
Копіювання і використання текстових матеріалів заборонено і переслідується по закону.
Ми відстежуємо незаконне використання матеріалів нашого сайту.

А, хто ж йому підкаже, яку косметику і як застосовувати?
Він користується засобами до і після гоління, підібраними саме для нього, але шкіра все одно стає в'ялою, з глибокими зморшками або на ній з'являються прищі і вугрі?
Він, на додаток до всього, використовує і його регулярно, проте періодично виникає роздратування, почервоніння або вугрі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com