рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Довжина волосся для шугаринга: глибоке бікіні, пахви і ноги

  1. Чому довжина важлива
  2. Вимоги до розміру волосся
  3. Особливості різних ділянок тіла
  4. На ногах
  5. У зоні пахв
  6. глибоке бікіні

Видалення небажаного волосся на тілі можна проводити різними способами депіляції. Про те, яка оптимальна довжина волосся для шугаринга підходить і як правильно підготувати тіло для епіляції, знають не всі. А адже саме правильно підібраний розмір волоса на оброблюваній ділянці є запорукою ефективності та високої якості даної процедури.

Чому довжина важлива

Якщо знати, як саме виконується шугарінг, то зовсім нескладно зрозуміти, що довге волосся приведуть до зниження якості роботи і результат буде не найкращим.

Процедура представляє собою видалення небажаних волосків на тілі за допомогою карамельної пасти з додаванням лимонної кислоти або оцту. Цим методом обробляють ноги, руки, пахви, зону бікіні і обличчя.

Невеликий клубок карамелі розм'якшують в руках і наносять певним шаром на невелику ділянку шкіри, до пасти щільно прилипають волоски, після чого уривчастими рухами пасту зривають у напрямку росту волосся.

Занадто довге волосся мають звичай закручуватися і сплутуватися між собою, тому коли паста щільно прилягає до епідермісу і до неї приклеюються сплутані довгі пасма, то в момент відривання їх від шкіри частина їх піде, а частина просто порветься. При цьому відчуття будуть досить болючими, т. К. Травмується шкіра і волосяні цибулини. Саме тому необхідно знати, якої довжини має бути волосся для шугаринга на різних ділянках тіла. Якщо проводити роботу грамотно і зі знанням справи, то процедура практично не доставить хворобливих відчуттів і дискомфорту, а шкіра після обробки стане м'якою і бархатистою.

Важливо знати, що перед депіляцією не можна приймати сонячні ванни і відвідувати солярій, оскільки шкіра буде максимально чутлива. Забороняється виконувати перед процедурою пілінг і гаряче обгортання для схуднення.

Шкіра повинна бути очищена від забруднень і косметики, навіть легкі, нежирні лосьйони можуть знизити якість епіляції. Безпосередньо перед процедурою можна відвідати сауну або прийняти гарячий душ, це допоможе розпарити епідерміс і полегшити видалення волосків. Але найважливіша умова для виконання цієї процедури - потрібний розмір волосся на оброблюваній ділянці тіла. Цей фактор впливає на якість, чистоту і швидкість виконання роботи.

Вимоги до розміру волосся

Тим, хто в перший раз буде виконувати процедуру, треба знати, що для кожної зони є свої вимоги щодо довжини волосся.

В цілому можна сказати, що ідеальна величина для цукрової депіляції - це волоски 0,5 см. Саме 5 мм найміцніше закріплюються на пасту і видаляються з тіла повністю не обламуючи. Вибір даного розміру обумовлений такими причинами:

  • Занадто велика довжина призводить до пошкодження шкіри, появі врослих волосків, виникнення гематом і синців.
  • Розмір щетини менше 3 міліметрів є неприпустимим для проведення епіляції карамельної пастою. Липка паста добре зчіплюється з тілом і захоплює все небажані волоски, але настільки маленький розмір не дозволить їм приклеїтися до маси. Шугарінг займе багато часу, кожну ділянку доведеться обробляти по кілька разів, що підвищить ризик пошкодження верхніх шарів епітелію.

Якщо довжина рослинності на тілі максимальна, то потрібно її зістригти або поголити. Після обробки тіла бритвою приступати до епіляції можна тільки на 7-10 день, саме за цей час волосся буде потрібного розміру, а саме 0,5 см. Але сказати однозначно, скільки днів потрібно почекати після гоління, складно, адже у кожної дівчини чи жінки свій, індивідуальний темп росту волосся.

Звичайно, ходити з зарослими ногами і під пахвами не дуже зручно, і більшість представниць прекрасної статі поспішає розпочати цукрової депіляції, але короткий волосся не завжди дозволяє виконати процедуру чисто і якісно Звичайно, ходити з зарослими ногами і під пахвами не дуже зручно, і більшість представниць прекрасної статі поспішає розпочати цукрової депіляції, але короткий волосся не завжди дозволяє виконати процедуру чисто і якісно.

Тому відрощувати волосся перед шугарінг все ж доведеться. Мінімальний дозволений поріг - це 3 мм, а максимальний - 5-6 мм. Орієнтуючись на ці цифри, можна контролювати величину і вчасно приступити до видалення.

Можна не голити пушок при шугарінг пальців рук і ніг, це досить невеликі ділянки тіла, і хворобливі відчуття при обробці будуть мінімальні.

Варто звертати увагу на індивідуальні особливості росту волосся, у багатьох жінок як на ногах, так і по всьому тілу є лише незначні волоски. Цим дамам вкорочувати і тим більше збривати волосинки перед процедурою абсолютно необов'язково.

Мінімальний розмір має і виключення з правил, наприклад, волоски на обличчі неприпустимо відрощувати до 0,5 см, тому пушок над губами, на переніссі, підборідді і на вилицях можна видалити при менших розмірах.

Особливості різних ділянок тіла

Для кожної оброблюваної зони передбачені свої вимоги і правила роботи цукрової пастою. Найчастіше жінок хвилює питання, яка довжина волосся шугаринга бікіні, пахв і ніг буде оптимальною.

На ногах

Є найпоширенішою процедурою. Оскільки ноги практично завжди на виду, то і стежити за їх красою варто постійно і ретельно. Довжину щетини на ногах відрощують до 5-6 мм, саме такий розмір дозволить виконати косметичну операцію швидко і якісно.

Шкіру попередньо очищають від забруднень і жиру, а також прибирають зайву вологу. Багато фахівців вважають за краще використовувати в своїй роботі тальк.

У зоні пахв

Для цієї процедури потрібно розмір волоска не більше 3-5 мм. Якщо волосся коротке, то краще відростити його до потрібної довжини і не поспішати з депіляцією. Якщо після обробки залишаються 1 або 2 волосини, то їх дозволяється видалити за допомогою пінцета.

Перед тим як виконати шугарінг пахв, потрібно ретельно підготувати шкіру до обробки, т. К. Ця частина тіла має схильність до появи подразнень і запалень. Епідерміс спочатку очищають від поту і жиру за допомогою мила і спиртових тоніків, далі проводять процедуру і після закінчення обов'язково дезінфікують.

Епідерміс спочатку очищають від поту і жиру за допомогою мила і спиртових тоніків, далі проводять процедуру і після закінчення обов'язково дезінфікують

Варто сказати, що обробити цукрової пастою пахвові западини самостійно досить складно, тому краще довірити цю роботу фахівця, він зробить послугу якісно і безболісно.

глибоке бікіні

Є однією з проблемних зон для багатьох жінок. Зважитися на дану процедуру в цій зоні зможе не кожна, т. К. Це досить інтимна послуга. Для якісного виконання глибокого бікіні потрібно відростити волосся до 0,5 см. В одному випадку дозволяється менша довжина - це коли густота рослинності в зоні бікіні мінімальна і має вигляд гармата.

Приступаючи до самостійного виконання епіляції цукрових пастою або збираючись на прийом до фахівця за виконання даної процедури, варто дізнатися всі тонкощі цієї справи. Про те, яка повинна бути довжина волосся для шугаринга пахв, бікіні, ніг, рук або особи, необхідно знати ще до відвідування салону, це забезпечить хороший результат від отриманої послуги у вигляді гладкої, чистої і сяючою красою шкіри.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com