рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловічі інтимні стрижки: як зробити в домашніх умовах, покрокова інструкція, види з фото, рекомендації

  1. Дизайн чоловічий інтимної стрижки
  2. Відео: види чоловічих інтимних стрижок для самостійного виконання
  3. Відео: жіноча думка про волосся в інтимній зоні у чоловіків
  4. Необхідні інструменти та матеріали
  5. Фотогалерея: що знадобиться для створення інтимної стрижки

Багато хто вважає, що інтимні зачіски - це переважно жіночий атрибут. Насправді, така думка є помилковою. Стрижки в зоні бікіні прекрасно виглядають на чоловіках і в даний час дуже поширені. Це вважається гарним, викликає схвалення у багатьох жінок і, як наслідок, піднімає чоловічу самооцінку. Інтимна стрижка має багату історію. Ще в давні часи її в обов'язковому порядку робили війни-кочівники, правда, не в естетичних цілях, а в гігієнічних. Це було пов'язано з відсутністю можливості нормально помитися. Звичайно, ні про яке дизайні в ті часи мови не йшло, волосся просто віддалялися настільки, наскільки це можливо. А зараз існують різні види стрижок в зоні бікіні, на будь-який смак і навіть колір (адже створення зачіски нерідко поєднується з фарбуванням). Багато чоловіків, зважившись на інтимну зачіску, побоюються довірити кому б то не було таку відповідальну річ і вважають за краще зробити все самостійно. В цьому немає нічого складного, просто потрібно знати деякі правила і секрети.

Дизайн чоловічий інтимної стрижки

Сам по собі процес створення інтимної зачіски нескладний, але зате на етапі вибору малюнка чоловік стикається з серйозними проблемами. Дуже часто він, відчуваючи абстрактне бажання створити на лобку що-небудь креативне, абсолютно не знає, що саме там зобразити. Над цим питанням треба добре подумати, адже з картинкою, яка буде знаходитися в одному з найважливіших місць, доведеться ходити не один день.

Насправді, малюнок може бути абсолютно будь-який. Головне, щоб він не мав надто багато завитків і інших складних елементів. Також слід уникати тонких ліній і дрібних деталей, так як вони будуть не видно. Картинка зіллється в одну пляму, і всі зусилля виявляться марними. Тому краще вибрати щось простіше, особливо якщо це перший досвід інтимної стрижки.

Ось список найпоширеніших малюнків:

  1. Логотипи автомобілів. Дуже добре виглядають, але, як правило, вимагають фарбування, так як тонкі лінії все-таки присутні. У більшості випадків зображення розташовується в гуртку, накреслити який потрібно ідеально рівно. Від цього залежить результат роботи. Багато хто вважає, що інтимні зачіски - це переважно жіночий атрибут

    Створення інтимної зачіски з зображенням логотипу автомобіля вимагає особливої ​​акуратності

  2. Місяці і крапельки. Прості у виконанні і рекомендовані для тих, хто тільки почав експериментувати з інтимними зачісками.
  3. Знак долара. При його створенні, навпаки, доведеться потрудитися.
  4. Губи, сердечка, зайчики «playboy» або ще що-небудь з сексуальним підтекстом. Раніше вважалося, що такі малюнки більше підходять для жінок, проте зараз вони популярні і серед чоловіків. Взагалі, абсолютно все зображення є універсальними і підходять для будь-якої статі. На представниках сильної половини людства можна побачити навіть метеликів і котиків.

    Існує багато простих зображень, які при цьому виглядають досить ефектно

  5. Малюнки, що нагадують татуювання, графіті та ієрогліфи. Для їх створення потрібен досвід, так що не потрібно відразу ставити перед собою таку складну задачу.
  6. Імена або окремі літери, наприклад, ініціали. Просте рішення, але при цьому завжди виглядає оригінально.
  7. Корона. Мабуть, оптимальний варіант для тих, кому складно визначитися з вибором. Виглядає переконливо і додає впевненості в собі. До речі, один з найпростіших малюнків.
  8. Смужка, вона ж «злітна смуга». Створюється такий дизайн елементарно, але при цьому він досить функціональний. Візуально смужка сприймається як продовження статевого члена, і в результаті він здається довшим.

    Якщо важко визначитися з вибором дизайну, то можна оформити стрижку у вигляді букви, корони або навіть простий смужки

Відео: види чоловічих інтимних стрижок для самостійного виконання

Покраска волосся

Дуже часто після створення інтимної стрижки чоловіки вдаються до фарбування. І причина тут не тільки в бажанні зробити малюнок кольоровим і яскравим. Просто далеко не у всіх волосся чорне і густі. Якщо вони темно-русяве, тим світліші, а малюнок складний, то його просто не буде видно. Результат стрижки швидше нагадає розпливчасте асиметричне пляма. Це є основною причиною розчарування чоловіків в інтимних зачісках. Вони думають, що нічого не вийшло, а насправді просто потрібно злегка підфарбувати волоски. З цією метою можна придбати спеціально призначену для цього фарбу. Вона наноситься на волосся і шкіру строго по малюнку, а через час, вказане в інструкції, змивається. Основний її мінус - недовговічність. Якщо кожен день приймати душ, то через 7-10 днів процедуру фарбування доведеться повторити.

Спеціальну фарбу для інтимних зон можна знайти не в усіх магазинах. Легше придбати її через інтернет. Але якщо немає бажання чекати замовлення, і для майбутньої зачіски обраний натуральний відтінок (чорний, графіт, коричневий), то можна скористатися засобом для фарбування брів і вій. Воно має схожу інструкцію по застосуванню і теж протримається 7-10 днів.

Відео: жіноча думка про волосся в інтимній зоні у чоловіків

Технологія чоловічий інтимної стрижки

В першу чергу, слід подумати про те, що за малюнок буде зроблений в інтимній зоні, а також яким чином його нанести: від руки або за допомогою трафарету. Перед створенням зачіски слід прийняти душ, підготувати всі необхідні інструменти, матеріали і зайняти правильну позицію. Як правило, чоловікам в цей відповідальний момент зручно перебувати в положенні сидячи, злегка відкинувшись назад і притулившись до спинки стільця.

Після того як оптимальна поза і малюнок підібрані, можна приступати безпосередньо до стрижки:

  1. Волосся набагато краще видаляються, якщо їх попередньо знежирити. Для цього можна скористатися звичайним тальком: обробити їм інтимну зону, а залишки просто струсити.
  2. Далі на шкірі створюється малюнок. Це необов'язково робити від руки, набагато легше працювати з трафаретом. Його можна придбати в спеціалізованому магазині або замовити через інтернет. Малюнок прикладається до наміченого місця (найчастіше це область лобка) і обводиться косметичним олівцем. Не рекомендується використовувати фломастери та інші канцелярські інструменти, так як деякі з них не видно на шкірі, а інші потім вкрай важко змити. Буває, волосся в інтимній зоні настільки довгі і густі, що намалювати що-небудь на шкірі просто неможливо. В такому випадку вони попередньо підстригаються ножицями до прийнятної довжини. В принципі, для більшості інтимних стрижок вистачить 2 см.

    Для зменшення довжини волосся в інтимній зоні використовуються звичайні ножиці

  3. Все волосся, що знаходяться за межами області, в якій розташований малюнок, видаляються (поки що це «чорнова» робота, краї зображення не виводитимуться вирівнюються). Як саме це зробити, залежить від особистих переваг. Можна скористатися бритвою, але тоді вже через кілька днів на шкірі з'явиться щетина, яку потрібно буде періодично підголювати. Найсміливіші чоловіки вирішуються на видалення волосся за допомогою воску або цукрової пасти. Це оптимальний варіант, але дуже болісний. Крім того, потрібно заздалегідь вивчити правила роботи з цими матеріалами. Тут немає нічого складного, але необхідно враховувати деякі нюанси. Більшість чоловіків для видалення зайвого волосся використовує триммер . Діє він за принципом бритви, зрізуючи волоски, тому також потрібно морально підготуватися до необхідності регулярної корекції інтимної стрижки.
  4. Тепер можна приступити до обробки краю малюнка. Це найвідповідальніший момент, тому що буквально одна зайва залишена або, навпаки, віддалена волосинка може перетворити шедевр в розпливчасте криве пляма. Для вирівнювання можна використовувати тріммер з вузьким кінцем, але ті волоски, які впритул прилягають до лінії малюнка, найкраще видалити за допомогою пінцета. Багато нехтують цим правилом, і в результаті отримують не той результат, на який розраховували. Тому не варто ризикувати і ігнорувати цю раду.
  5. Наступним етапом йде фарбування зачіски. У деяких випадках це просто необхідно.

    Якщо не використовувати фарбу, малюнок у володарів русявих, сірих або тим більше світлого волосся може погано проглядатися

  6. Шкіра наостанок обробляється якимось дезинфікуючим розчином, наприклад, хлоргексидином. Їм же стирається олівцева лінія по краю малюнка.

Необхідні інструменти та матеріали

Для створення гарної інтимної зачіски необхідно мати під рукою витратні матеріали та інструменти, за допомогою яких можна буде видалити зайве волосся:

  1. Ножиці. Потрібні, щоб вкоротити занадто довгі волоски. Якщо цього не зробити, то стрижка може вийти неакуратною, а все зайве буде важко видалити.
  2. Тример. Це прилад, зрізати волосся під корінь. Найбільш зручний для стрижки в зоні бікіні. У продажу є різні моделі, які відрізняються в тому числі по площі лез. Потрібно вибирати варіант з декількома насадками. Ширші з них можна використовувати для видалення зайвого волосся з лобка і промежини, а саму вузеньку (круглу) - для обробки зони поруч з малюнком.
  3. Бритва. За відсутності триммера цілком може його замінити. Правда, підійде вона тільки для нехитрих малюнків, так як більш складні буде вкрай важко обробити по краях.
  4. Пінцет. Потрібен, щоб видаляти волоски безпосередньо у самого малюнка, особливо якщо він має багато вигинів.
  5. Тальк. Використовується для знежирення волосся перед початком процедури.
  6. Темний косметичний олівець. За допомогою нього зображення наноситься на шкіру.
  7. Трафарети. Необхідні, якщо малюнок неможливо нанести від руки.
  8. Хлоргексидин. Застосовується для обробки шкіри після закінчення стрижки.
  9. За бажанням можна використовувати засоби, призначені для епіляції. Наприклад, якщо було прийнято рішення видалити зайве волосся за допомогою гарячого воску, то крім нього також знадобляться шпатель для нанесення і спеціальний воскоплав.
  10. Засоби для фарбування інтимної стрижки.

Фотогалерея: що знадобиться для створення інтимної стрижки

Догляд за інтимною зачіскою

Перш за все, відразу після процедури потрібно подбати про шкіру. Тример і бритва не травмують її, але якщо зайві волоски були видалені за допомогою воску, то в найближчі кілька годин не рекомендується мочити зону бікіні. Також протягом 2-3 днів краще утриматися від лазні, сауни, солярію і прийому ванни.

Що стосується самої стрижки, то через якийсь час буде потрібно зробити корекцію. Коли саме навколо малюнка відросте зайві волоски, залежить від того, яким способом вони були видалені. Якщо була зроблена воскова епіляція або шугарінг, то можна ні про що не турбуватися протягом 2-3 тижнів, а іноді і більше. Якщо ж волосся були збриті або зрізані тримерами, то днів через 5 малюнок може втратити привабливість, так як навколо нього з'явиться щетина. Поки вона не встигла відрости і злитися з картинкою, що становить основу стрижки, потрібно видалити її будь-яким прийнятним способом. Наприклад, знову тримерами або бритвою. Якщо дизайн включає в себе фарбування або передбачає використання блискіток, то колір зображення хоча б раз на тиждень потрібно оновлювати, так як він швидко втрачає яскравість.

Чоловіча інтимна стрижка, за умови, що вона візуально подобається чоловікові і його партнерці, має безліч позитивних сторін. Це зручно, гігієнічно, та й взагалі, приємно, коли ніде нічого не заважає. Правда, до неї треба звикнути, адже якщо чоловік ніколи раніше не видаляв волосся в зоні бікіні, після першого разу можуть виникнути досить дивні відчуття. У створенні інтимної зачіски немає нічого складного, але тут потрібно акуратність. Нечітка лінія або найменша похибка в симетрії малюнка можуть зіпсувати весь вид. Тому до виконання стрижки потрібно поставитися надзвичайно серйозно, не поспішати і, звичайно, використовувати якісні інструменти.

Доброго дня! Мене звати Олександра. Я з Санкт Петербурга. Юрист за освітою. Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com