рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловіча борода завжди в тренді!

Борода знову стає дуже популярною і чоловіки часто прагнуть за допомогою бороди підкреслити свій імідж. В деякі періоди історії, до речі, борода і вуса були своєрідною візитною карткою, що дозволяє визначити соціальний статус їх власника. Прикладами можуть бути бороди священиків, іудеїв, мусульман та ін. Крім цього, красива і модна стрижка бороди не тільки спосіб підкреслити свою індивідуальність, а іноді і приховати недоліки.

Головне для бороди - правильно підібрати її стрижку. У наш демократичне час види стрижок бороди і вусів зазнали значних змін.

Якщо ви брюнет, то вам може підійти легка неголеність, причому довжина щетини не повинна перевищувати 0,5 - 1 мм. Досить 3-х денний щетини, щоб виглядати брутально. Блондинам такий варіант, звичайно, не підійде - коротка щетина виглядає неохайно, тому їм відрощувати бороду доведеться довше, ретельніше і складніше.

Наближаються свята. Електробритва є найпопулярнішим подарунком чоловікам на 14 і 23 лютого вже десятиліття. Непросто вибрати серед сучасних бритвених систем, відомих брендів виробників, різноманітності функцій і дизайнів. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір і купити електробритву, яка порадує ваших чоловіків.

Якщо ж ви вибираєте електричну бритву не в подарунок, а для себе коханого, то вам також буде корисно прочитати цю статтю, щоб вибрати єдино гідний вас прилад.

Відкрийте для себе електробритви, стайлери тримери для ідеально гладкого і чистого гоління фірми Braun. Завдяки інноваційній технології для точних результатів і великому вибору продуктів для догляду за чоловічими волоссям Braun - це ідеальний вибір для стайлінгу і тримминга. Ознайомтеся з нашими порадами, які допоможуть вам вибрати новий стиль, надати волоссю акуратний вигляд або поголитися, використовуючи кращі техніки стрижки волосся і гоління для чоловіків.

Всі бритви Braun голять по прямій лінії, а не круговими рухами, як роторні бритви. Braun вважає ці рухи більш зручними і ефективними. Тестування, проведене незалежною інституцією, показало, що Series 9 захоплює одним рухом волосків більше, ніж будь-яка інша бритва.

Крім того, наприклад, Braun Series 9 і Series 7 - єдині в світі бритви з розумною технологією Sonic, яка перевіряє густоту щетини 160 разів на хвилину і автоматично до неї адаптується. Бритва виробляє додаткову потужність там, де необхідно, для меншої кількості рухів і більш індивідуального гоління.

При виборі бритви варто звернути увагу на такі деталі:

Дизайн - це не тільки зовнішня оболонка. Це ще й те, як прилад відчувається в руці і наскільки легко їм управляти. Бритви і Триммери для бороди Braun дозволяють домогтися максимальної гнучкості і точності в ваших руках.

  • Число для бриття і їх рухливість

На якість і чистоту гоління великий вплив робить кількість бритвених головок і їх рухливість при голінні. Бритви з плаваючою (рухомою) головкою роблять гоління комфортнішим і чистим, так як точніше слідують контурам особи, відмінно збривають щетину навіть в самих незручних місцях. Серед бритв з плаваючою головкою можна знайти прилади з різним числом напрямків руху.

  • Вологе або сухе гоління?

Важливий параметр при виборі електробритви - можливість вологого гоління. Багато чоловіків вважають за краще використовувати електробритву з водою, піною або гелем для кращого ковзання і освіжаючого ефекту. Ось чому більшість бритв Braun підходять для вологого і сухого гоління, про що говорить легко впізнаваний значок на упаковці або назва моделі.

  • наявність триммера

Для тих, хто носить вуса або бороду актуальним буде наявність тріммера в електричній бритві. Причому тріммер в гратчастої бритві може бути плаваючим або нерухомим, вбудованим або висувним. Плаваючий триммер дозволяє стригти, повторюючи контури особи.

  • Робота від акумулятора.

Важлива деталь - можливість роботи бритви від акумулятора. Зрозуміло, що модель, додатково оснащена акумулятором зручніше: її можна брати з собою в дорогу, голитися з її допомогою в будь-якому місці і в будь-яких умовах. У комплекті з такими бритвами йде зарядний пристрій, який може бути у вигляді безконтактної підставки або бути оснащено мережевим шнуром.

  • Додаткові можливості

Важливі такі функції:

А тепер докладніше про рекомендовані моделях:

  • Універсальний набір для стайлінгу (9 в 1).

Універсальний набір для стайлінгу Braun дозволяє доглядати за всім тілом завдяки розумним насадок, які дозволяють виконувати 9 різних завдань ефективно.

У комплекті: У комплекті:

  • гребінь для короткого волосся (3-11 мм),
  • гребінь для довгого волосся (13-21 мм),
  • гребінь (1 мм),
  • гребінь (2 мм),
  • бритвенная насадка,
  • точний триммер,
  • триммер для носа і вух,
  • бритва Gillette Fusion ProGlide.

Ця модель обов'язково сподобається всім, хто мріє придбати універсальний прилад для догляду за собою. Мультифункціональний набір «9 в 1» для домашнього стайлінгу, завдяки якому кожен чоловік Ця модель обов'язково сподобається всім, хто мріє придбати універсальний прилад для догляду за собою зможе виглядати стильно і доглянуто без відвідування спеціалізованих салонів. Стрижка волосся, корекція форми бороди, гладке гоління обличчя і тіла, видалення небажаного волосся в носі і вухах - все це можливо, якщо у вас є дана модель. Одне з її важливих переваг в тому, що її можна використовувати для сухого і вологого гоління в душі.

  • Продуктивний і зручний.

Прилад має ергономічною формою, його гладкий корпус з нековзними вставками зручно і комфортно лежить в руці, не вислизає. Щоб він виконував свою задачу на відмінно, виробник оснастив його ультраостримі лезами з нержавіючої сталі. Вони миттєво зрізають навіть дуже густі і довгі волоски, що не висмикуючи їх і не завдаючи вам дискомфорт. Ви можете зарядити прилад протягом 60 хвилин - цього вистачить для години бездротової роботи MGK3080. Для більшої зручності він забезпечений світлодіодним індикатором, який підкаже, коли батарея буде розряджена.

  • Догляд за бородою

Красива і акуратна борода - частина образу сучасного чоловіка. Тому фахівці німецького бренду розробили насадки, що дозволяють доглядати за бородою в домашніх умовах: в комплекті є два гребеня (1 мм і 2 мм), які підійдуть для створення ефекту легкої небрітость, а також гребінь для довгого волосся (3-11 мм, з кроком в 2 мм), який впорається з короткою бородою. Також є вузький точний триммер, він додасть бажану форму рослинності на обличчі і зробить контури більш чіткими. А для швидкого і безболісного видалення волосків в носі є маленька насадка-тріммер.

  • Модні стрижки

Ви зможете експериментувати із зачісками і стригтися саме так, як вам подобається. У цьому допоможе насадка-гребінь для довгого волосся. Її можна відрегулювати для стрижки від 13 мм до 21 мм, з кроком в 2 мм. Цей аксесуар стане в нагоді не тільки для волосся, але і для підрівнювання довгої бороди, яка потребує регулярного догляду та коригування форми.

Придбати цю модель - значить отримати професійний інструмент, що дозволяє зробити вигляд привабливим.

Підходить дана модель і для догляду за тілом: в комплектації ви знайдете гоління насадку і окрему бритву Gillette Fusion ProGlide. Бритва оснащена п'ятьма тонкими лезами і технологією FlexBall - в процесі гоління її головка рухається в різні боки, підлаштовуючись під обриси обличчя або тіла. Змащуюча смужка робить гоління гладким і комфортним, без роздратування.

Тример має водонепроникний корпус, тому ви можете сміливо скористатися ним під час прийняття душу, не турбуючись про те, що вода може потрапити всередину пристрою. Доглядати за приладом досить просто: після закінчення використання просто промийте його від волосків під проточною водою і потім дайте йому висохнути. Всі насадки і сам тріммер можна зберігати і транспортувати в спеціальному м'якому чохлі.

  • Тример для бороди Braun BT 5090

Тример дозволяє отримати ідеально вивірену довжину і точні контури - дві необхідні умови будь-якого відмінного способу. Незалежно від того, хочете ви отримати стильну щетину або підрівняти бороду, дві насадки-триммера забезпечать всі. Тример для бороди Brau Тример дозволяє отримати ідеально вивірену довжину і точні контури - дві необхідні умови будь-якого відмінного способу n BT5090 в 4 рази точніше попередніх моделей і відмінно підходить для створення вашого стилю.

Високоточна шкала розділена на 25 позначок для різної довжини, щоб створювати неповторний образ.

Високоточна шкала: Будьте точні в своєму стилі до 0,5 мм:

Саме тому, що між нормально і ідеально вiдстань не бiльше 0,5 мм, точний гребінь пропонує вам саме такий крок для довжини від 1 до 10 мм. Просто встановіть необхідну довжину.

  • Вузький гребінь Braun:

Так як ці гребені створені більш міцними, ніж інші, вони не згинаються, завдяки чому ваші рухи будуть більш точними. Для рівного, точного, надійного та сталого результату.

Леза триммера розроблені для збереження гостроти протягом усього терміну служби. Це забезпечує точне укладання і зводить до мінімуму висмикування і вищипування, що гарантує більший комфорт.

  • Потужна ефективність, бездротова робота:

Для стабільних результатів навіть в складних умовах подвійний акумулятор підтримує роботу триммера на постійній потужності. Повна зарядка займає всього 1 годину і забезпечує 50 хвилин бездротового роботи. 5 хвилинної швидкої зарядки достатньо для 1 стрижки.

  • Повністю миється:

Тример для бороди Braun повністю миється - для зручності чищення під проточною водою.

Акумуляторна електрична бритва Braun Series 3 310s для сухого і вологого гоління стане незамінним помічником при догляді за собою. Нещадна до щетині, але ніжна для шкіри бритва. Рухливі 3 бритвених елемента реагують на тиск і щільно прилягають до Акумуляторна електрична бритва Braun Series 3 310s для сухого і вологого гоління стане незамінним помічником при догляді за собою шкірі, пристосовуються до контурів особи при голінні з прямолінійними рухами. Потрійна бритвена система зрізає як довгі, так і короткі волоски, забезпечуючи чисте гоління навіть на важкодоступних ділянках. Гумове покриття запобігає вислизання приладу з рук, що робить його використання максимально комфортним.

  • 2 сіточки SensoFoil

Спеціально розроблені для ефективного і ретельного гоління для комфорту на шкірі. Спеціально розроблені для ефективного і ретельного гоління для комфорту на шкірі

  • Для сухого та вологого використання

Ви можете використовувати бритву Series 3 ProSkin з водою, піною або гелем для кращого ковзання і гладкості на шкірі. Крім того, ви можете голитися в душі.

  • Бритва для довгострокового використання.

Бритви Braun з інноваційною технологією гоління створені для того, щоб ви могли почати день з ідеально гладкого і чистого гоління.

Вологе або сухе гоління?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com