рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Борода і вуса: як такий стиль сприймають жінки

  1. висновки

«Якщо у тебе є борода - дама скаже тобі:" Так "» - так це? Запитаємо самих жінок.

Борода і вуса - голити не можна носити. А ось в якому місці поставити кому, дізнаємося після опитування 7 дівчат різного віку, які чесно, без лестощів оголосять своє невдоволення або захоплення чоловічої бороди і вусів.

Ми їх попросили відповісти на три питання:

  1. Чи подобаються їм чоловіки з бородою, зокрема лисі з рослинністю на обличчі.
  2. Чи знають вони стильні стрижки бороди і які на їх погляд більш привабливі.
  3. Як вони ставляться до чоловіків з вусами і які емоції викликають.

А ось які стрижки знаємо ми.

Юлія, 26 років.

Мене не приваблюють бородаті чоловіки, так як в цілому я відчуваю якусь гидливість. Коли бачу чоловіка з бородою, у мене відразу представляється в голові, що у нього застряє в ній їжа, шерсть тварин або ще що-небудь. Я розумію, що людина має право виглядати так, як вважає за потрібне. Але особисто мені неприємно бачити чоловіків з бородою.

Лисі чоловіки з бородою виглядають ще більш специфічно. Мені здається, що такий імідж йде дуже малій кількості чоловіків. По крайней мере, я не можу пригадати жодного лисого чоловіка з бородою, який би мені сподобався зовні. Найчастіше, на мій погляд, такі чоловіки виглядають безглуздо.

Складно сказати про стрижку або стилі бороди. На думку спадає тільки борода у вигляді косички. Що стосується рослинності на обличчі, то мені подобається тільки легка неголеність у чоловіків, отака триденна щетина. На мою думку, це виглядає дуже еротично.

А вусаті чоловіки нічого, крім легкого сміху, ніколи в мене не викликали. На мою думку, вуса завжди надають зовнішності комічність, якими б вони не були.

Сандра, 24 роки.

Напевно, ще з дитинства у мене сформувалося стійке ставлення до бородатих чоловіків. Посилився воно ще й тим, що я вже 5 років працюю перукарем і однією з специфікацій моєї роботи є догляд за бородою.

Борода - це свого роду аксесуар і не всім він підходить. Одні чоловіки з бородою занадто сильно нагадують Діда Мороза, а інші виглядають брутально і навіть сексуально.

Інша справа, коли мова йде про лисих бородань. Більшість з них хороші і навіть привабливі. Правда ті, хто мають занадто дитяче обличчя виглядають комічно і деколи складно втриматися від бажання потискати їх за щічки.

Найкрасивішою формою бороди я вважаю іспанку. Вона так акуратно підкреслює губи і вилиці. Мені навіть шкода, що у мого чоловіка така борода не росте.

Окремою темою для розмови я вважаю вуса. Чоловік в діловому костюмі і з вусами - це чарівне видовище. Напевно тому, що мій батько-вусань і я обожнюю бачити його в костюмі. Головне - вірна форма, бо гітлерівські вусики або вуса, як у скажену лисицю викликають бажання осліпнути або збрити все разом зі шкірою.

Тамара, 46 років.

Тамара, 46 років

До бородатих чоловіків ставлюся так само, як і до всіх інших представників сильної половини людства - у кожного свої переваги, примхи і примхи. Втім, як і у жінок і борода тут абсолютно ні при чому.

Лисих носіїв бороди, чомусь, вважаю загадковими і успішними, особливо, якщо вони одягнені зі смаком. А брендовий, добре сидить костюм, на мою думку, неодмінно підкреслить респектабельність бороданя. Вік тут не грає особливої ​​ролі.

На жаль ніколи не цікавилася стрижками і стилями для бороди (чоловік регулярно голиться), тому в даному питанні я повний профан. Як мені здається, головне тут - доглянутість і охайність. До речі деяким чоловікам невелика акуратна борідка надає інтелігентності, а невелика щетина на обличчі, навпаки, є ознакою брутальності.

Вуса йдуть далеко не всім чоловікам, хоча, якщо правильно підібрати їх форму до овалу обличчя, бороді, стрижці або лисині, то можна створити приємний образ. Головне, щоб вони не були такими як у фюрера Адольфа Гітлера. Але молодим хлопцям, до 25 все ж краще голитися, щоб не виглядати набагато старшою за свої роки.

Анна, 20 років.

Анна, 20 років

До бороді у чоловіків ставлюся позитивно. Як мені здається, борода додає чоловікам брутальність і мужній вигляд. Однак тільки в тому випадку, якщо чоловік доглядає за нею. Вирішальний фактор відіграє охайність і доглянутість. Головне, щоб виглядала добре, а не просто «кущ» на обличчі.

Я вважаю, що лисина добре поєднується з бородою, але тільки не сильно довгою. Існують же різні стрижки, які можуть добре підійти для лисини . Але довга борода в поєднанні з лисиною мені не особливо подобається.

На жаль, назв стрижок не знаю. Але можу точно сказати, що класична борода подобається найбільше. Особливо, якщо видно, що її власник добре за нею доглядає і вчасно підрівнює. Ще непогано виглядає варіант, коли у чоловіка борода виглядає так - волосся тільки навколо губ і трохи на підборідді.

Якщо говорити чесно, то мені вуса у чоловіків не особливо подобаються, тому-що відразу додають кілька років. Набагато більше подобається варіант вусів з бородою, відразу з'являється інтелігентного вигляду.

Оксана, 37 років.

Оксана, 37 років

Не подобається зайва рослинність на обличчі - вуса, борода. Категорично. Зовсім не через стереотипу, що борода - обов'язковий «атрибут» людей маргінальних, що випали із соціуму. Ні. Але якийсь підступ мені в цьому відчувається. Чи то ледар-нехлюй, який не хоче обтяжувати себе щоденною процедурою гоління (хоча в той же час я чудово розумію, що борода-вуса вимагають догляду, ще якогось), то чи таким нехитрим способом вада на обличчі маскує. А може, і сам від кого ховається.

А вже лисий бородатий чоловік у моєму «особистому світоустрій» - досконалий моветон. Є якась алогічність, неправильність в такому нестандартному розподілі рослинності. Так і намагаюся відшукати в подібному суб'єкті патологію. Чи не фізичну - психологічну. І хоча реальність доводить абсолютну абсурдність моїх «викладок» - все лисі бородані, з ким зіштовхувала життя, насправді виявлялися цілком милими, адекватними людьми - позбутися від підозрілості не можу.

Все, що сказано вище - це саме про «масштабну» бороді. Легка неголеність, або навіть кількаденного - дуж-же навіть привабливі.

Ольга, 46 років.

Деякі представники сильної статі вважають себе дуже привабливими з вусами і бородою. Я ніколи не розуміла краси цих чоловічих атрибутів зовнішності. Не сперечаюся, деяким йде борода. Але нехай ці красені залишаються чужими чоловіками, мій повинен бути гладко виголеним. Які можуть бути поцілунки, якщо щетина дратує жіночу шкіру і жахливо колеться. Кажуть, що вуса приємно лоскочуть? А мені не подобається. Привабливих чоловіків з вусами я не бачила. Вірніше, такі чоловіки не притягають мене. З віком ситуація зовсім не змінилася. І в 20, і в 40 як сексуальний об'єкт я їх не сприймала.

У мене виникає жалість до лисим чоловікам з бородою. Таке відчуття, що природа покарала їх. Позбавила волосся в потрібному місці і нагородила марною рослинністю.

Коли я була юною і цікавою дівчиною, пару раз починала відносини з усачами. Молоді люди дуже пишалися цим ознакою своєї мужності. Мене вони цікавили зовсім іншими важливими достоїнствами. Навіжена дівчина Оля на правах нової дівчини змушувала їх голити вуса. Через кілька тижнів спілкування, хлопці набували ідеальний для мене свіжовиголений вид.

Бажаю бородань і вусанів усіляких успіхів у жінок, знаю, у них є шанувальниці.

Наталя, 27 років.

Акуратна, стильна борода у чоловіків мені подобається. Але поцілувати таку людину зовсім не хочеться. Чоловіка завжди змушую чисто голити обличчя.

Борода, самостійно підстрижена чи за допомогою майстра, виглядає як частина образу, створює імідж. Проста, отращённая борода здається відразливою. Дуже огидно спостерігати, як бородані їдять: шматочки їжі застряють у волоссі.

Лисий чоловік з бородою викликає такі ж емоції, як і всі інші чоловіки. Для них особливо актуально стежити за «рівновагою». Занадто довга сплутана борода виглядає безглуздо. Замість брутального мужньо образу створюється враження про відсутність грошових коштів для нормального гоління.

Я знаю тільки два види бороди, які мені подобається візуально Бретта і Якір. Інші назви мені невідомі. Самостійно поділяю типи бороди на щетину, цапову і дідівську.

Вуса без бороди виглядають більш скромно, але сильно додають вік чоловіка. На зовсім молодих хлопців вони виглядають безглуздо. На мій погляд, стильна борода виглядає краще одиноких вусів.

висновки

висновки

Багато бородані скажуть, мол не бабське це діло, диктувати як мені виглядати - носити бороду чи ні. Але тоді для кого ти хочеш виглядати стильно? Якщо ти з тих «щекатунов», яким теж подобаються бородані - питань немає, тільки жаль, забавляйся з такими ж пушистиками.

А коли твоя дівчина всім виглядом показує, що їй не подобається така рослинність - сенс носити її? Особисто я намагаюся виглядати стильно (на скільки це можливо) в більшості випадків для дам, а не для власного задоволення, звичайно якщо я себе комфортно почуваю - шукаю золоту середину між жіночими радами і власним комфортом в своєму зовнішньому вигляді.

Так що, якщо такий стиль не подобається дівчині, то, скоріше, - «голити, не можна носити».

Так що, якщо такий стиль не подобається дівчині, то, скоріше, - «голити, не можна носити»

Як бачите, більшість дівчат прямо сказали, що бородані і вусачі викликають у них як мінімум співчуття, а іноді і огиду. Робіть висновки, чи варто витрачатися на барбершопи якщо це крім тебе самого нікого не влаштовує.

Ти ж не відлюдник, що не Робінзон, ти живеш в місті, де немає війни і можеш дозволити собі триммер або окантовочні машинку для акуратної або ефекту триденної щетини в кінці кінців, адже так ти будеш виглядати більш сексуально і успішно в очах дівчат. Але якщо конкретно твоєї панночці ти влаштовуєш з бородою - наплюй на думки оточуючих і захоплюйтеся один одним незалежно від поточної моди або чиїх або рад.

Кажуть, що вуса приємно лоскочуть?
Але тоді для кого ти хочеш виглядати стильно?
А коли твоя дівчина всім виглядом показує, що їй не подобається така рослинність - сенс носити її?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com