рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Борода і лінія шиї

  1. Навіщо витрачати час на оформлення лінії шиї?
  2. Помилки при формуванні лінії шиї
  3. Як надати форму лінії шиї
  4. Визначте вашу лінію шиї
  5. Виголіть лінію шиї тримером

Вітаю всіх фанатів рослинності на обличчі! Сьогодні цікава тема. Одна з найпоширеніших помилок під час відрощування бороди - це неправильне надання форми лінії шиї. Чи не є пряма лінія шиї може зруйнувати зовнішній вигляд навіть найпривабливішою бороди.

форми лінії шиї

На жаль, не існує якогось єдиного способу або методу, що дозволяє зробити ідеальну лінію шиї; це більше мистецтво, ніж наука, так як розміри і форма чоловічої нижньої щелепи бувають різні.

Навіщо витрачати час на оформлення лінії шиї?

Давайте поглянемо правді в очі - це дійсно зовсім не обов'язково. Хтось це робить, а хтось залишає все «як є», щоб виглядало натуральніше. Залишивши шию «як є», ви дуже сильно спростите догляд за бородою. Але знову ж таки, існує дуже тонка грань між натуральним виглядом і видом печерної людини. Я ні в якому разі не хочу сказати, що ви схожі на йєті, немає !!

Гарна новина для товаришів, що вважають за краще утримувати шию охайним й акуратним, полягає в тому, що створивши форму лінії шиї, борода буде виглядати більш чисто, щось на зразок «уніформи». Буде враження, що борода це продуманий елемент іміджу, як сонячні окуляри або годинник (вони ж не бовтаються «не зрозумій як»). Цим ви як би заявляєте: «Ось моя борода, я ношу її не аби як!». Я думаю, суть ви вловили.

Помилки при формуванні лінії шиї

Лінія шиї вашої бороди повинна бути визначена правильно, в іншому випадку є ризик, що ваша борода буде «з'їхала», тобто не на своєму місці.

Деякі роблять лінію шиї занадто високо, майже на виступі щелепи, або біля основи особи !! (Ще вище виступу щелепи). Це, до речі, дуже часто зустрічається помилка! Виглядає так, як ніби борода мала для особи, або особа завелике для бороди (коротше кажучи, господар не зміг натягнути бороду на обличчя !!)

Як надати форму лінії шиї

Так як шия і щелепа у всіх різна, вам необхідно виробити персональне відчуття структурних особливостей вашого обличчя, перед тим, як адаптувати наступні інструкції для себе. Наприклад, якщо область між підборіддям і шиєю визначена не яскраво, вам доведеться «виглядати» лінію шиї і вибирати оптимальне розташування.

Тепер перейдемо безпосередньо до процесу ...

Визначте вашу лінію шиї

Уявіть лінію, що проходить за мочкою вуха і загинаються під вашу щелепу (самий верх шиї). У найнижчій точці цієї кривої (посередині підборіддя) лінія бороди знаходиться від Адамова яблука на відстані, що дорівнює приблизно ширині двох пальців. Це можна використовувати як відправну точку для знаходження вашої лінії шиї.

Інший спосіб знайти лінію шиї полягає в тому, що ви можете просто нахилити вашу голову вниз, щоб шия і щелепа стикнулися. Після цього подивіться в дзеркало або нащупайте рукою лінію залома. Ця лінія теж може використовуватися як стартова точка.

Виголіть лінію шиї тримером

Виголіть лінію шиї   тримером

Уявіть дві лінії, що проходять уздовж підстави щелепи, а також між вухами і гіпотетичними бакенбардами. Ці лінії перетинаються в місці загину, згаданого вище. Не робіть цей загин занадто «незграбним», це виглядає не натурально.

Не робіть цей загин занадто «незграбним», це виглядає не натурально

Зараз у вас вже напевно є розуміння того, де «ваша» лінія шиї. Тепер ваше завдання збрити все, що нижче цієї лінії.

Адаптуйте вище згадані рекомендації під себе. Можливо, ви захочете зробити лінію шиї набагато нижче, ніж описано раніше. Але тільки не вище! Краще не добро, ніж перебріть!

Основна концепція лінії шиї в тому, що вона підкреслює форми вашого обличчя, маскуючи недоліки. Вона повинна виглядати плавно і гармонійно.

Вона повинна виглядати плавно і гармонійно

Щасти вам стрижки , Друзі, я дуже сподіваюся, що стаття припала вам до душі і виявилася корисною. Я буду дуже вдячний, якщо ви поділитеся нею з другом-бороданем, який теж оцінить по достоїнству, тим самим ви дуже сильно допоможете розвитку проекту Life4Beard.ru
Мені цікава ваша думка, не соромтеся, пишіть в коментарях і підписуйтесь на нові статті.

До скорого!

До скорого

Навіщо витрачати час на оформлення лінії шиї?
Навіщо витрачати час на оформлення лінії шиї?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com