рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яка електробритва краще роторна або сіткова: огляд пристроїв

  1. сіткові електробритви
  2. Якими бувають сіткові електробритви?
  3. Плюси і мінуси бритв сіткового типу
  4. роторні електробритви
  5. Якими бувають роторні електробритви?
  6. Плюси і мінуси бритви роторного типу
  7. Аксесуари для додаткового функціоналу
  8. Що в підсумку?
  9. Як можна зробити гоління комфортним

Доглядати за собою з комфортом стало давно не розкішшю Доглядати за собою з комфортом стало давно не розкішшю. Сучасні пристосування для гоління доставляють мінімум незручностей, а саму процедуру боротьби з рослинністю роблять на порядок простіше. Електробритва робить гоління зручним і доступним в будь-яких місцях. Вибір цієї техніки для багатьох може бути непростим - багато виробників, моделей, і кожна має свої особливості. Завдання ускладнюється і тим, що електробритви бувають роторними або сітковими і визначити яка краще для нього підійде, чоловікові ставати дуже складно. Визначитися з типом бритви можна легше, знаючи особливості обох пристроїв.

Головна функція будь-якої бритви видаляти рослинність з обличчя і шиї. Якість одержуваного результату багато в чому індивідуально. Виробити свою техніку гоління, обумовлену власними рисами обличчя, можливо лише з часом, здійснюючи ряд проб і помилок. Визначити яка електробритва краще роторна або сіткова об'єктивно неможливо. Звикнувши до одного бриючому пристрою вибір нового буде проходити з урахуванням попереднього досвіду.

сіткові електробритви

Працюють сіткові електробритви за рахунок створюваного усередині змінного магнітного поля, яке приводить в рух кривошипно-шатунний механізм. Це задіює робочу частину леза і воно, здійснюючи зворотно-поступальні рухи, зрізає волосся. При гоління лезо не стосується шкіри, його відділяє захисна металева сітка. Волосся зрізаються лезом проходячи через отвір в сіточці. Працюють сіткові електробритви за рахунок створюваного усередині змінного магнітного поля, яке приводить в рух кривошипно-шатунний механізм

Частина де в електробритві розташовані леза називається головкою. Робоча частина головки закрита сіточкою з дрібним осередком виключає контакт з бриючим ножем. Це виключає можливість травмувати шкіру. Використання гратчастої електробритви може викликати роздратування в перші сеанси гоління. Але вже після третього сеансу шкіра зазвичай звикає і гоління не доставляє дискомфорту.

Якими бувають сіткові електробритви?

Бриюча головка в гратчастої електробритві має різновиди. У ній можуть бути від одного до трьох блоків які закриті окремої захисної сіточкою. Опціонально, крім блоків з лезами, електробритва може комплектуватися тримерами для створення модельної стрижки бороди і вусів.

Моделі сіткових бритв середнього і високого цінового діапазону можуть мати як всю плаваючу головку, так і окремі бриючі блоки. Плаваючий механізм дозволяє бритві краще стикатися з поверхнею шкіри за рахунок можливості повторювати контури особи.

Плюси і мінуси бритв сіткового типу

Чоловікам з чутливим типом шкіри краще вибрати сітковий електробритву. Сіткові не можуть похвалитися ідеально чистим голінням, що вважається їх основним недоліком. Сильна сторона подібних пристроїв полягає в мінімальному впливі на шкіру не викликаючи на ній роздратування. Чоловікам з дуже чутливим шкірним покривом на обличчі варто звернути увагу на моделі, захисна сітка яких має платинове покриття.

роторні електробритви

Роторний тип електробритв перевершує сітковий ідеально чистим голінням. Довгі волоски і коротка щетина лезами зрізаються під корінь. Ця здатність доступна далеко не всім сітковим бритв. Роторний тип електробритв перевершує сітковий ідеально чистим голінням

Пристрій роторних електробритв відрізняється від сіткових бриючої головкою. Рухомий ніж в ній розташований за круглим статичним лезом, яке при голінні стикається зі шкірою. По периметру статичну лезо має прорізи через які волоски зрізає обертовий ніж. У рух його приводить елекромоторчік розміщений в корпусі бритви.

Якими бувають роторні електробритви?

У роторних бритвах бриюча головка може мати один або кілька блоків. Один блок включає в себе пару лез - рухоме і статичну. У моделях з трьома блоками круглі статичні леза розташовуються під кутом відносно один одного і мають незалежне кріплення всередині голівки для гоління. Така конструкція дає кращий контакт бритви з шкірою і повторює контури особи. Є моделі в яких варто відразу чотири або п'ять блоків лез. Це покращує результат гоління і робить його більш комфортним. У роторних бритвах бриюча головка може мати один або кілька блоків

Більшість роторних електробритв оснащені тріммером. Він знаходитися всередині корпусу і при необхідності триммер можна висунути і підрівняти контур.

Плюси і мінуси бритви роторного типу

У багатьох сучасних моделях, аналогічно звичайним верстатам для гоління, є подвійне лезо. Воно дає кращий ефект, роблячи шкіру більш гладкою. Одне лезо піднімає волоски, а інше їх збриває. Такий механізм дозволяє за один прохід бритвою видалити більшу кількість волосків, незалежно від напрямків їх зростання. Особливо хороший результат дають моделі з блоками, в яких крім прорізів по периметру є отвори на самому круглому лезі. Такі блоки одночасно можуть голити як довгі волоски, так і коротку щетину, яка проходить через отвори аналогічно сітчастим електробритв.

Недолік роторного типу бритв в більш грубому впливі на шкіру в порівнянні з сітковим типом. У чоловіків з чутливим типом шкіри гоління роторної бритвою викличе роздратування. Частково вирішувати це недолік допомагають моделі, які можна використовувати для вологого гоління. Пристрої роторного типу також відрізняють досить значні розміри. Іноді це може бути не зручним при використанні і зберіганні бритви.

Аксесуари для додаткового функціоналу

Більшість електробритв можуть похвалитися цілою низкою додаткових опцій. Вони розширюють можливості, створюють зручності та роблять гоління комфортним. Найбільш поширені такі функції:

  • комплект насадок;
  • триммер;
  • робота від акумулятора;
  • інформаційний дисплей відображає стан бритви;
  • систему самостійної очищення;
  • автоматичну подачу зволожуючого гелю;
  • систему охолодження шкіри.

Сучасні моделі сітчастих і роторних електробритв підходять для сухого і вологого гоління. Моделі захищені від попадання вологи всередину, що дозволяє ні тільки проводити процедуру вологого гоління, але і зручно доглядати за технікою. Очищення лез можна проводити під струменем проточної води. Кожен тип електробритви в залежності від моделі може працювати від акумулятора. Не прихильність до розетки і відсутність дроту робить догляд за собою набагато зручніше.

Техніку з акумулятором зручно брати з собою в поїздки. Акумуляторні батареї в бритвах заряджаються досить швидко. Цикл зарядки займе буквально кілька годин. Існують бритви, акумулятори яких здатні зарядитися за лічені хвилини, зазвичай за 10-15 хвилин.

Більшість брендів виробляють електробритви з комплектом різних насадок. Деякі моделі можуть навіть мати насадку за допомогою якої можна підстригти волосся на голові. Найчастіше виробники бритву комплектують тримерами, який може бути знімним або вбудованим.

Кількість додаткового функціоналу безпосередньо відбивається у вартості електробритви. Максимум функцій - більше ціна.

Що в підсумку?

Вирішуючи для себе яка бритва краще роторна або сіткова можна виходити з практичних міркувань. Кожен тип має свої особливості, плюсами і мінусами. Орієнтуючись на свої потреби за частиною гоління, можна вибрати кращу бритву. Якщо ви хочете від пристрою максимум можливостей, то потрібно розуміти, що за подібні бритви доведеться віддати більше грошей. Для повсякденного гоління велика частина функцій не потрібна. Вирішуючи для себе яка бритва краще роторна або сіткова можна виходити з практичних міркувань

При виборі електробритви чоловікові краще враховувати свій тип шкіри. Додаткові опції і можливості оптимально підбирати за цим же принципом. Для чутливої ​​шкіри вибирайте бритву, яка передбачає вологе гоління або має систему подачі зволожуючого гелю. Любителям носити вуса і бороду варто звертати увагу на моделі з тримерами. Чоловікам які віддають перевагу гладко поголену шкіру, не варто розраховувати на такий же результат, який дає верстат.

Додатково рекомендуємо до прочитання матеріал про те як вибрати триммер для бороди .

Як можна зробити гоління комфортним

Процедура гоління незалежно від того чим це робити, робить негативний вплив на шкіру. Знизити негативний ефект допомагають спеціальні засоби. Чоловікам з дуже чутливою шкірою рекомендується до гоління обробити шкіру теплою водою. При можливості можна зовсім голитися під душем. Збривши рослинність, обличчя варто обробити лосьйоном після гоління і нанести зволожуючий крем.

Якими бувають сіткові електробритви?
Якими бувають роторні електробритви?
Що в підсумку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com