рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати триммер для бороди і вусів - це питання цікавить усіх чоловіків, які хочуть правильно доглядати за своєю бородою

  1. Основні функції триммера
  2. Як вибрати триммер
  3. кількість насадок
  4. Функціональні можливості
  5. Philips
  6. Moser

Тример є машинку для видалення і стрижки волосся. Він може бути як самостійним пристроєм, так і окремим компонентом електричної машинки або бритви. Прилад потрібен для того, щоб коригувати форму бороди та вусів. Також з його допомогою можна займатися видаленням волосся з носа і вух. Однією з різновидів триммера є груммер. Це спеціальний пристрій призначається для усунення волосся на невеликих важкодоступних ділянках. Наприклад, його використовують, щоб підрівнювати бакенбарди.

машинки

Основні функції триммера

Хороший триммер повинен володіти всіма функціями, необхідними для стрижки бороди і вусів. Цей прилад може якісно стригти щетину в важкодоступних місцях, а саме за вухами, в області бакенбард або в ямочках на підборідді. Крім того, триммер повинен проріджувати і коригувати форму бороди та вусів, щоб створити видимість триденної щетини. За допомогою якісного триммера в домашніх умовах можна зробити стильну стрижку бороди і вусів. Для цього пристрій повинен володіти регульованою насадкою, за допомогою якої можна зрізати волосся в діапазоні від 1 до 12 мм, використовуючи крок 1-2 мм.

Як вибрати триммер

Як вибрати триммер

Щоб правильно вибрати триммер, потрібно звертати увагу на такі моменти:

  • його функціональне призначення;
  • час роботи без додаткової підзарядки;
  • мінімальна і максимальна довжина зрізаних волосся;
  • кількість насадок;
  • різноманітність функціональних можливостей.

Час роботи без підзарядки

Час функціонування без підзарядки є ключовим показником, за яким потрібно вибирати акумуляторний тріммер. Краще віддавати перевагу моделям, які мають можливість підключення до мережі електроживлення. Зрозуміло, що не всі хочуть працювати з незручним проводом, але зате такий триммер ви зможете використовувати досить довго без підзарядки. Однак якщо ви плануєте проводити стрижку бороди під час подорожей або поїздок на природу, то потрібно вибирати модель з потужним акумулятором. Стандартні пристрої в середньому можуть працювати без підзарядки до 45 хвилин. Правда, деякі пристрої, такі як Braun Hair Perfect HC 50, вимагають частішого заряджання, вже через 30 хвилин. Є й такі прилади, як Philips BG2025 / 15, які можуть працювати більше 50 хвилин.

кількість насадок

Чим більше насадок, тим більш функціональним вважається триммер. Звичайно, стрижка бороди може проводитися і однієї насадкою. Найбільш оптимальним вважається набір насадок, що включає розміри 2, 3, 5 і 6,5 мм.

Мінімальна і максимальна довжина волосся

Цей показник теж є одним з найбільш важливих. Він впливає на те, чи зможете ви зробити таку довжину, яку ви хочете. Наприклад, якщо ви хочете отримати триденну щетину, то вам потрібно мати триммер з довжиною не більше 0,4 мм. Дуже поширеними є моделі, в яких при наявності однієї насадки можна змінювати довжину стрижки від 0,4 до 5 мм. Все це надає вам величезні можливості для фантазії.

Функціональні можливості

Для того, щоб правильно вибрати конкретний пристрій, потрібно враховувати ще й додаткові функціональні можливості, які можуть стати в нагоді при його використанні.

  1. Якщо ви часто подорожуєте на автомобілі, то вам слід розглянути моделі, що працюють від автомобільного прикурювача.
  2. Практичними є тримери для вологого і сухого стрижки. Їх можна мити проточною водою. Ці моделі не псуються навіть при відносно високому рівні вологості.
  3. Цікавим варіантом може стати триммер з вбудованим підсвічуванням, завдяки якому ви зможете знайти навіть найменші непомітні волоски.
  4. Купуючи тример, намагайтеся вибирати моделі, які можуть адаптуватися до різного напрузі. Так ви зможете легко подорожувати по багатьох країнах світу і використовувати мережі з напругою від 100 до 240 Вольт.
  5. Краще вибирати моделі з різними режимами роботи, які дозволять підібрати оптимальну інтенсивність роботи в кожній конкретній ситуації.
  6. Варто звернути увагу на модель з системою вакуумного відсмоктування. Вона працює за принципом пилососа, збираючи стрижені волосся.
  7. Зручними вважаються тримери, в комплект яких входять змінні леза. Тоді їх можна швидко замінити при необхідності.
  8. Корисною функцією є індикатор рівня заряду, який буде сигналізувати про те, що пристрій потрібно підзарядити.

Основні виробники триммеров

AEG

AEG

AEG - торгова марка, що належить компанії Electrolux. Пристрої цієї марки відрізняються високою якістю і надійністю в роботі. Тример AEG є вдале поєднання ціни і якості.

Philips

Philips

Philips - це міжнародний бренд, який займається випуском електронної техніки. Триммери цього виробника підійдуть для стрижки в будь-яких умовах, так як вони можуть працювати без підзарядки більше 50 хвилин, що є дуже хорошим показником.

Moser

Moser

Moser - це відомий німецький бренд, який спеціалізується на випуску професійної перукарні техніки. Триммери даного виробника відносяться до найвищої цінової категорії. У той же час, якщо вибрати такий пристрій, ви зможете бути впевнені в його високій якості і надійності. Тому машинками Moser активно користуються професійні перукарі.

Рекомендуємо до прочитання

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com