рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати електробритву? Рейтинг бритв з оглядом

  1. типи електробритв
  2. Електричні бритви для чоловіків
  3. жіночі електробритви
  4. Критерії вибору електробритви
  5. Сучасні моделі електробритв

Незважаючи на революцію, що відбулася на ринку косметичних та перукарських побутових приладів, ще залишилася категорія чоловіків-традиціоналістів, що вважають за краще використовувати не тільки безпечні одноразові бритвені верстати, а й небезпечні бритви

Незважаючи на революцію, що відбулася на ринку косметичних та перукарських побутових приладів, ще залишилася категорія чоловіків-традиціоналістів, що вважають за краще використовувати не тільки безпечні одноразові бритвені верстати, а й небезпечні бритви. Тому перед ними питання, як правильно вибрати електробритву, не виникає. Вони живлять глибоке переконання, що багатовікове використання традиційних для гоління аксесуарів сформувало в організмі генетичний захист, в силу якої гоління металевим лезом є більш щадним для шкіри, а можливі порізи - наслідок неуважності або недбалості самого голиться.

Не варто обговорювати пристрасті кожного індивіда, однак обов'язкова наявність теплої води, для бриття крему і дзеркала, а також більш тривалий процес гоління звичайним бритвеним верстатом - безсумнівно, вагомі аргументи на користь електричної бритви. При цьому сучасний динамічний стиль життя диктує вибір не простого пристрою, а багатофункціональної електробритви, яку можна використовувати де завгодно, не маючи під рукою ніяких додаткових засобів або матеріалів.

Нерідкі випадки, коли електробритва потрапляє в руки чоловікові абсолютно випадково - як подарунок або в разі тимчасового користування, при відсутності власних гоління. Часто багато шанувальників традиційних способів гоління переконуються, що користуватися електричним пристроєм зручніше і краще, після чого вони починають пошуки відповідного варіанту.

типи електробритв

типи електробритв

При придбанні бритвеного приладу перед користувачем насамперед виникає питання, як вибрати електробритву і які її параметри є найбільш значущими. Труднощі вибору зумовлена ​​різними типами бритвеного механізму і безліччю виробників, які широко рекламують свою продукцію. Для того щоб не помилитися у своєму виборі, необхідно мати мінімальні поняття про принцип роботи цих приладів, а також знати критерії пошуку оптимального варіанта.

Сьогодні на ринку побутової техніки чоловіки можуть придбати пристрої роторного або сітчастого типу. Який з них краще, однозначно сказати важко.

Бритви роторного типу мають робочий орган у вигляді плаваючих головок з обертовими гострими ножами. Зазвичай в конструкції містяться дві або три ножових головки, і від їх кількості залежить якість гоління. При щоденному використанні бритв роторного типу забезпечується максимальна гладкість чоловічий фізіономії. При цьому роторні електробритви можуть застосовуватися і для гоління багатоденної щетини.

У електробритв сітчастого типу робочий орган складається з перфорованої сітки, всередині якої знаходиться поступально коливається ніж. Ці прилади більш безпечні, так як повністю виключають ймовірність контакту ріжучої кромки ножа зі шкірою обличчя. Перфорована сітка дозволяє збривати і відросло волосся, проте більшість зарослих, що не брівшіхся кілька днів чоловіків змушені для наведення остаточного марафету застосовувати додаткові засоби.

Електричні бритви для чоловіків

Електричні бритви для чоловіків

Для багатьох представників сильної половини людства, ранкове гоління стає своєрідним ритуалом. Деякі чоловіки вважають, що краще додатково 10,0-20,0 хвилин витратити на цю процедуру, ніж випити чашку кави або викурити зайву сигарету. Поетом комфортність процесу, що залежить від типу і характеристик інструменту, відіграє важливе значення. Деякі жінки, шукаючи потрібні подарунка близькій людині, зупиняють свою увагу на електробритві, яка досить зручна при поїздках у відрядження або на відпочинок, а деякі сучасні моделі, які мають автономне живлення можна використовувати далеко від благ цивілізації. Для того щоб не помилитися з подарункової покупкою, треба знати, який тип гоління воліє чоловік, і як вибрати електробритву з безлічі пропозицій, що відрізняються функціоналом і ціною.

Електробритви з декількома роторними головками краще підходять для щоденного використання в домашніх умовах. Сучасні брендові моделі мають додатковий функціонал, що дозволяє проводити гоління з використанням бритвеного гелю або пінки. Більшість пристроїв має пиловологозахисні виконання, що дозволяє зберігати прилад у вологому атмосфері ванної кімнати. Роторні ножі невибагливі в експлуатації і догляді. Для їх очищення від залишків щетини досить простого промивання під струменем холодної води.

Для любителів автоподорожі прекрасним подарунком буде роторна електробритва, що комплектуються адаптером для живлення від бортової мережі автомобіля через прикурювач, а для чоловіків, часто бувають у відрядженнях - автономний пристрій з акумуляторами. Причому перевагу слід віддати електробритв, комплектуються запасний акумуляторною батареєю, а краще - має акумулятор максимально можливої ​​електричної ємності.

Електробритви з сітковим робочим органом більше підходять чоловікам з ніжною шкірою, у яких щоденне гоління викликає подразнення шкіри. Вони дозволяють з легкістю збривати двох-триденну щетину, не викликає роздратування, а решта невибрітие ділянки завжди можна підправити звичайним одноразовим станком.

жіночі електробритви

жіночі електробритви

Незважаючи на те, що гоління завжди вважалося прерогативою чоловіків, будь-якої сучасної жінки в її домашньому арсеналі необхідна спеціальна електробритва, яка поряд з приладом дозволяє видаляти волосяний покрив з ніг, з-під мишок і в зоні бікіні. При покупці «жіночого варіанту» перевагу слід віддати моделям, які надають мінімальне механічне подразнюючу дію на ділянки чутливої ​​шкіри.

Переважна більшість жіночих електробритв випускається з плаваючими головками. Спеціально для жінок є водонепроникні модифікації з низьковольтних індивідуальним джерелом живлення, які можна використовувати під душем або при прийомі ванни.

Крім того, жінка може придбати і комбіноване виріб - електробритву-епілятор, режим роботи якої може перемикатися в залежності від довжини волосків. Перевагу слід віддати пристроїв, що дозволяє проводити вологе гоління, для яких слід купувати спеціальні косметичні зілля.

Будь-яка жінка цілком прихильно прийме від коханого чоловіка в якості подарунка косметичну електробритву, оснащену масажним роликом або комплектуемую охолоджуючими насадками, які роблять процес сбривания волосків більш комфортним. Однак, перш ніж вибирати самостійно подарунок, краще порадитися з жінкою, що вона хоче отримати.

Критерії вибору електробритви

Критерії вибору електробритви

Сьогодні багато покупців: і чоловіки, і жінки, - вибираючи конкретну модель електробритви приділяють велику увагу її додатковим функціональним особливостям. Розробники побутових косметичних приладів в першу чергу прагнуть створити вироби, що дозволяють найбільш якісно і комфортно виконувати операції голитися. Найбільш часто в конструкції сучасних моделей можна зустріти такі функціонально-конструктивні доповнення:

  • вбудований в конструкцію електробритви триммер дозволяє підстригати окантовку стрижки;
  • якщо бритва купується для відряджень у віддалені райони, де можливі перебої з електрикою, то краще придбати бритву з додатковою батареєю, який не тільки виключить проблему гоління без напруги, але і в певній мірі знизить гостроту питання підзарядки;
  • деякі сучасні моделі забезпечуються індикатором заряду акумуляторної батареї і її захистом від перезарядки - ці функції не є функціонально необхідними, але значно підвищують споживчі якості виробу;
  • якщо є дві аналогічні моделі - з індикатором необхідності очищення збривав головки або без такого, то краще зупинити свій вибір на першому варіанті, що дозволить значно продовжити безаварійний термін служби виробу.

Звичайно, будь-яка додаткова функція не тільки підвищує якість і комфортність як самого гоління, так і користування електробритвою, але і веде до подорожчання вироби. Тому електробритву, чоловічу або жіночу, краще оцінювати за потрійним показником: функціональність, ціна, якість.

Крім функціоналу, ціни і якості вибривання при виборі електробритви повинен враховуватися фактор зручності її експлуатаційного технічного обслуговування і ремонту. Для нормальної роботи необхідна періодична, у міру притуплення, заміна ножів. Більшість моделей роторного типу комплектується додатковими ремонтними ножами. При цьому в інструкції по експлуатації є докладні роз'яснення, як і в якій послідовності проводити їх заміну.

Сучасні моделі електробритв

Сучасні моделі електробритв

На питання, яка електробритва краще, а яка гірша, однозначно відповісти неможливо. Власник бритви «Panasonic» буде щосили розхвалювати свою модель, в той час як користувач «Braun,» вважає, що з його електробритвою ніяке пристрій не зрівняється. Крім того, комфортність користування пристроєм залежить не тільки від його бренду, конструктивного виконання і функціоналу, але і від типу шкіри, жорсткості щетини і безлічі інших суто індивідуально-суб'єктних особливостей користувача. Тому наведемо дані рейтингу 2015 року, складеного інформаційним інтернет-ресурсом «Експерт Цін» за результатами продажів.

Найбільш популярні у чоловіків вироби, що надходять у продаж під брендами «Philips» (Нідерланди), «Braun» (Німеччина), «Panasonic» (Японія). Серед електробритв з роторної головкою і плаваючими ножами лідирує модель «Philips YS534 / 17». Друге і третє місця також посіли вироби цього бренду: «RQ1151 / 16» та «RQ1250 / 16».

Серед електробритв сітчастого типу найбільш популярні «Panasonic ES-ST25», «Braun CT4s» і «Braun 5020s Series 5».

Всі ці моделі знаходяться в ціновому діапазоні 100,0-150,0 північноамериканських доларів, і за відгуками користувачів прекрасно справляються з щетиною будь-якої довжини і жорсткості, забезпечуючи ідеальну гладкість особи.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com