рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як позбутися від роздратування після гоління в зоні бікіні?

  1. Основні рекомендації
  2. Як позбутися від шрамів після роздратування?
  3. Профілактика роздратування після гоління
  4. Плюси і мінуси різних способів позбавлення від волосся в зоні бікіні

Зона бікіні має чутливу шкіру, саме тому тут після гоління, депіляції виникає сильне роздратування Зона бікіні має чутливу шкіру, саме тому тут після гоління, депіляції виникає сильне роздратування. Воно не тільки відбивається на зовнішньому вигляді, але і призводить до серйозного запалення. Іноді навіть запалюються пахові лімфовузли. Що ж робити при подразненні? Чи можна йому запобігти? Який спосіб позбавлення від зайвого волосся найбільше підходить для зони бікіні ?

Основні рекомендації

Не варто голитися занадто часто

Волосся хоч трохи повинні відрости. Деякі дівчата і жінки роблять помилку: тільки з'являються перші волосся, вони беруться за бритву. В результаті безліч порізів, почервоніння, сильне роздратування , Що супроводжуються палінням, свербінням.

Не здумайте розчісувати роздратовану шкіру

В даному випадку все може закінчитися набряками, занесенням інфекції та появою шрамів. Терпіть! Як правило, свербіж турбує тільки протягом доби.

Користуйтеся якісною продукцією для гоління і після гоління

Зараз в інтернеті, супермаркетах дуже багато різних кремів, гелів, спреїв, які полегшують процес епіляції і гоління. Вибирайте засоби з гліколевої, саліцилової кислотою, а також з екстрактом алое . Деякі засоби наносяться прямо на шкіру інтимної зони, а інші потрібно використовувати тільки для роздратованих ділянок.

Не знаєте, що саме вибрати? Порадьтеся з косметологом, що спеціалізується на епіляції. Деяку продукцію можна купити тільки в салоні краси або замовити в інтернет-магазині. Як правило, лікарський засіб наноситься на шкіру не менш ніж один раз на день. Робити це найкраще відразу після прийняття душу. А, якщо на вулиці сильно жарко, процедура виконується частіше.

Вчасно лікуйте інфекцію антибактеріальним кремом

У разі запалених врослого волосся, потрібно кожен день користуватися антибактеріальним кремом - Неоспоріном, Бацітратіном, Поліспорін.

Як позбутися від шрамів після роздратування?

Якщо залишилися шрами, скористайтеся Ретин-А. У складі кошти велика кількість вітаміну А, який не тільки позбавляє від шрамів після сильного роздратування, але і надає шкірі гладкості.

Заборонено засіб під час вагітності, грудного вигодовування , Воно може привести до серйозних вроджених дефектів. Також варто враховувати, що після обробки шкіри Ретин-А не можна засмагати, інакше може бути сильний сонячний опік. Найкраще в даному випадку використовувати сонцезахисний крем із захистом не менше 45 або закривати поголені ділянки.

Не можна використовувати Ретин-А, якщо ви плануєте надалі використовувати віск для позбавлення від зайвого волосся. Ретин-А сильно истончает шкіру, тому після депіляції воском можуть бути сильні рани.

Роздратування не проходить кілька тижнів? Ви вже тривалий час не голитеся? Зверніться до лікаря, можливо у вас серйозне інфекційне захворювання.

Профілактика роздратування після гоління

  • Не користуйтеся старими бритвами. Важливо розуміти, що іржава, тупа бритва не може нормально голити волосся, вона їх починає виривати, таким чином з'являється сильне запалення.
  • Голитися в зоні бікіні можна не частіше, ніж через день. Позбавлятися від волосся в інтимній зоні рекомендується раз в 3 дня.
  • Використовуйте скраб. За допомогою пілінгу можна швидко очистити шкіру від ороговілих клітин, так вам легше буде голитися. Для процедури вам буде потрібно мочалка, скраб або жорстка рукавиця. У вас занадто чутлива шкіра? Робіть пілінг за добу до гоління.
  • Правильно користуйтеся бритвою. Не можна сильно натискати на бритву, інакше леза будуть нерівномірно голити. Рухи повинні бути ковзаючі, легкі.
  • Чи не голіть двічі одне місце.
  • Намагайтеся голити по росту волосся - це найкраща профілактика врослого волосся .
  • Голіть зону бікіні під час прийняття душу. За рахунок теплої пари волосся стане м'яким, а шкіра не буде такою роздратованою.
  • В душі потрібно голитися не відразу, а в кінці після купання.
  • Немає часу чекати? Змочіть теплий рушник у воді, прикладіть його до інтимної зоні на кілька хвилин.
  • Чи не купили крем для гоління? Можна скористатися бальзамом для волосся, але найкраще купуйте спеціальні засоби, щоб уникнути алергічної реакції.
  • Крем змивається холодною водою. За допомогою холодної води можна закрити пори, уникнути інфекції, роздратування.
  • Обережно витріть поголений ділянку.

Увага! Деякі жінки після гоління зони бікіні наносять дезодорант. Не варто цього робити, все може закінчитися серйозними наслідками.

Плюси і мінуси різних способів позбавлення від волосся в зоні бікіні

воскова депіляція

Цей спосіб не є надто ефективним. Після нього іноді залишаються врослі волосся. Якщо порівнювати його з голінням, він більш щадний, тому що в подальшому відростають м'які, тонкі волосся, а не жорсткі. Важливо витримувати перерву - не менше 6 тижнів. Після воскової депіляції може з'явитися роздратування, почервоніння, висип. У разі появи синців використовується спеціальний крем з антибіотиками. Синці довго не проходять? Зверніться до лікаря!

лазерна епіляція

Багато дівчат впевнені: «Лазерна епіляція дуже дорога, тому вона мене надовго позбавить від проблеми зайвого волосся». Це не так! Процедура допомагає зменшити кількість волосся. Найбільше вона підходить для світлої шкіри і темного волосся. Головний недолік процедури - висока ціна.

Таким чином, можна легко уникнути роздратування, дотримуючись простих правил. Не економте на процедурі - використовуйте якісну бритву, купите спеціальні засоби для гоління. Також не здумайте вискубувати волосся в зоні бікіні, все може закінчитися появою шрамів і розвитком інфекції. Не варто самостійно видаляти врослі волосся, використовуючи голку. Найкраще звернутися до фахівця, у якого все голки стерилізовані і не несуть шкоди. А самодіяльність може призвести до поширення інфекції на внутрішні репродуктивні органи. Краса вимагає жертв, але намагайтеся все робити правильно, щоб вам не довелося мучитися від неприємних відчуттів.

Читайте також:

Що ж робити при подразненні?
Чи можна йому запобігти?
Не знаєте, що саме вибрати?
Як позбутися від шрамів після роздратування?
Роздратування не проходить кілька тижнів?
Ви вже тривалий час не голитеся?
У вас занадто чутлива шкіра?
Немає часу чекати?
Чи не купили крем для гоління?
Синці довго не проходять?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com