рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як безболісно позбутися від волосся на ногах?

  1. Як позбутися від волосся на ногах в домашніх умовах?
  2. вологе гоління
  3. Воскові смужки
  4. Епіляція за допомогою епілятора
  5. Епіляція гарячим і холодним воском
  6. Цукрова епіляція в домашніх умовах

Видалення волосся на ногах є частиною особистої гігієни багатьох жінок. Для безболісного видалення волосся на ногах жінки найчастіше використовують бритву. Косметологи обіцяють в своїй рекламі ніжне видалення волосся за допомогою воску, лазера та інших видів епіляції, але ці методи підходять не для всіх. Крім того, багато сучасних методи видалення волосся на ногах викликають побічні ефекти.

Можливі побічні ефекти при постійному видаленні волосся

Електроепіляція: набряк, почервоніння, помірний біль.

Фотоепіляція IPL: почервоніння, печіння на шкірі, набряк.

Ультразвукова епіляція: свербіж, печіння, почервоніння, помірний біль.

Самі підходящі способи позбавлення від волосся на ногах

Відповідний спосіб видалення волосся на ногах потрібно вибирати індивідуально. Це, як правило, залежить від типу шкіри і кольору волосся. Таким чином, лазерне видалення волосся не можна використовувати зі світлим волоссям, тільки з темними. Крім того, лазерна епіляція не підходить для жінок зі смаглявою шкірою, або засмаглою через підвищений ризик опіків. В даних випадках підходить фотоепіляція. Сучасні пристрої IPL оснащені датчиком, який вимірює тон шкіри, а потім автоматично встановлює оптимальну потужність, тривалість імпульсу і час.

Як позбутися від волосся на ногах в домашніх умовах?

Багато жінок, особливо в літній сезон, думають над тим, як позбутися від волосся на ногах. Їм хочеться знайти для себе простий і безболісний спосіб позбавлення від небажаного волосся. Насправді таких способів безліч, але головним і самим популярним з них залишається вологе гоління.

вологе гоління

Вологе гоління є ефективним, швидким і ощадливим способом видалення небажаного волосся.

Ідеальний час для гоління ніг вважається ранок. Після ранкового душа, коли шкіра і волосся злегка пом'якшать можна починати голити ноги. Жінки повинні використовувати спеціальні жіночі бритви. Шкіра і волосся у жінок тонше і чутливіші, ніж у чоловіків, тому чоловіче гостре лезо (бритва) може привести до подразнення. Сьогодні на ринку існує безліч продуктів для гоління, виготовлені спеціально для жінок, або для чоловіків.

Великим недоліком вологого гоління є те, що волосся відростає дуже швидко, тому вам доводиться голити ноги дуже часто.

Воскові смужки

Воскові смужки підходять для тих, ко не бажає часто голити ноги. Однак, даний спосіб видалення волосся не зовсім безболісний. Багато жінок звикають і користуються смужками постійно. Найважливішою перевагою смужок є те, що після їх використання ноги довше залишаються гладкими, ніж при використанні бритви.

Воскові смужки здатні видалити волосся на ногах довжиною від 1,5 мм і більше. Не чекайте поки волосся стануть довшими, чим довше волосся, тим болючіше процес.

Якщо ви шукаєте швидкий і безболісний спосіб видалення волосся на ногах, то ви можете скористатися спеціальними кремами для депіляції (наприклад, Veet). Вони збагачені зволожуючими інгредієнтами, а також речовинами, які розчиняють кератин, що дозволяє видалити волосся всього за три хвилини.

Порада: перед використанням крему, або будь-якого іншого продукту для видалення волосся, читайте інструкцію, а також проведіть тест на чутливість. Крім того, крем для видалення волосся не підходить для чутливої ​​шкіри.

Епіляція за допомогою епілятора

Епіляція - болюча процедура. Хороші епілятори коштують дорого, але зате вони якісно виконують свою роботу (висмикують волоски з коренем). Найголовнішою перевагою епіляторів є стійкість (волосся не з'являються 3 - 4 тижні). Перед використанням епілятора читайте інструкцію. Недолік: на чутливій шкірі можуть з'явитися почервоніння, прищі.

Епіляція гарячим і холодним воском

Ці методи також є болючими, але ефективними (волоски не з'являються більше місяця). При цьому на шкіру наноситься спеціальний віск, потім до нього приклеюється тканину (смужки) і віддаляється різким рухом проти росту волосся.

Цукрова епіляція в домашніх умовах

Цукрова епіляція така ж ефективна, як епіляція воском. Після застосування методу можна насолоджуватися гладкістю ніг до 6 тижнів. Волоски видаляються разом з коренем.

Для приготування цукрової пасти візьміть 2 ст. ложки лимонного осока, 8 ст. ложок цукру, 2 ст. ложки води, дрібку солі, 0,5 ч. л. меду, 1 краплю ефірного масла ( читайте тут ).

Змішайте всі інгредієнти, поставте на повільний вогонь, щоб цукор розчинився (маса повинна бути теплою перед нанесенням).

Прийміть теплий ранковий душ ( читайте тут ), Потім очистіть шкіру на ногах спиртовмісних лосьйоном (довжина волосся 0,5 мм). Перед нанесенням пасти рекомендується на ноги нанести дитячу присипку, або борошно. Процес: нанесіть цукрову пасту спочатку проти росту волосся, потім різкими рухами видаляйте волоски в напрямку росту волосся. Якщо не виходить таким чином видалити волосся, то приклейте до шкіри шматочок тканини, потім видаліть різким рухом проти росту волосся.

Цукрова епіляція є більш ніжною альтернативою воскової епіляції. Волосся на ногах зникають на 3 - 6 тижнів. Цукрова паста видаляє волоски в напрямку їх росту, що менше дратує шкіру і не викликає роздратування, прищі, або врослий волосся.

Як позбутися від волосся на ногах в домашніх умовах?
Як позбутися від волосся на ногах в домашніх умовах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com