рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Книга "SEX у великій політиці. Самовчитель self-made woman" - Хакамада Ірина - Читати онлайн - Завантажити fb2 - Купити, Відгуки - Літмір

SEX у великій політиці. Самовчитель self-made woman

Публічні політики видають твори про себе, улюблених, двох видів: автобіографічні, написані в жанрі житія святих, і виробничі, написані в жанрі доносу на конкурентів і противників, в яких розповідається про приховані механізми боротьби за владу. «SEX у великій політиці» - ні перше, ні друге. Гідність книги Ірини Хакамади не в цьому. А в тому, що її цікаво читати. І тим, хто не байдужий до політики, і тим, кому до неї немає ніякого діла.

Є такі жінки - з казковим везінням. Вони і з грудневого лісу, замість того, щоб слухняно замерзнути і бути з'їденими, нахабно повертаються з пролісками, з нареченим, з скринею з приданим і почесним ескортом з семи богатирів. Куди б вони не звернули, доля їм тут же стелить під ноги килимову доріжку. Вони не лізуть по кар'єрних сходах, розплачуючись за підйом фригидностью, задишкою та мізантропією. До їхніх послуг - швидкісні кришталеві ліфти: відразу - вжик! - і вже нагорі. Вчора вона - бізнесмен, сьогодні - депутат, завтра - міністр, і завжди - щаслива мати і дружина. Дивлячись на їх зображення на екрані або в журналі і порівнюючи його зі своїм власним відображенням у дзеркалі, хочеться підстерегти одну з них в темному провулку і ласкаво, але переконливо спитати: як їй це все вдається?

Ірину Хакамада ніхто не чатував. Вона добровільно села і написала цю книгу, в якій поділилася всім, чим могла поділитися.

Поділитися: Поділитися:   : 0 Мій статус книги: : 0 Мій статус книги:

*. *. 46.54

Чудова книга! З легкою іронією і сарказмом про людей і про себе. Є повчальні моменти.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 245.184

Хороша книга, все це мені відомо по роботі, про що, що вона відкриває, тільки здогадувалася. Всі правила цієї гри до сих пір не змінилися і відтворюються кожним наступним поколінням.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 208.202

Дуже інформативна книга.
Текст помітний, ефектний і легко запам'ятовується, нічого зайвого, багато корисних порад, іронічних зауважень. Правда бентежить одна деталь, автор на самому початку описуючи прийоми політ-технології розповідає простий рецепт роботи з людськими масами: що б тобі повірили необхідні співвідношення правди до брехні - п'ять до одного.
А чи не використовує Хакамада це на читача?

Оцінив книгу на 8

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

{ "B": "11518", "o": 30}

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com