рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити в Photoshop анімацію листівки?

Що навчитеся робити, подивившись це відео

Що навчитеся робити, подивившись це відео?

Ви дізнаєтеся, як за допомогою gif анімації в Photoshop зробити анімовану листівку до 23 лютого.

Опис відео:

У попередньому огляді ми розповіли вам про ще один спосіб анімації тексту . Тепер будемо об'єднувати всі раніше отримані дані по анімації в Photoshop, щоб зробити анімовану листівку.

Створіть новий документ ( «Ctrl + N») з дозволом 1200х1200 пікселів.

Натисніть на чорно-білі квадрати в панелі інструментів, щоб відкрилася палітра. У палітрі натисніть на область зі світло-червоним кольором, натисніть «Ок». Тепер натисніть на подвійну стрілку над кнопкою палітри, ще раз викличте палітру і натисніть на область з темно-червоним кольором. Ще раз поміняйте кольори місцями за допомогою подвійної стрілки.

Візьміть інструмент «Градієнт». В панелі «Градієнт» натисніть на кнопку «Радіальна», виберіть режим відображення «Нормальний». Поставте курсор мишки в середину робочої області, натисніть на ліву кнопку миші і проведіть межу в сторону за кордон робочої області. Фон готовий.

Створіть новий шар, візьміть інструмент «Прямокутна область». Намалюйте їм вузький прямокутник, його довжина повинна дорівнювати висоті робочої області. Для цього прямокутника виберіть в палітрі кольорів помаранчевий колір і натисніть «Alt + Backspace». Візьміть інструмент «Переміщення». Натисніть «Ctrl + J» (дублювання) і «Ctrl + T» (трансформація). Затисніть клавішу «Shift» і перемістіть прямокутник, так, щоб відстань між ним і попереднім прямокутником дорівнювало ширині одного такого прямокутника. Натисніть «Enter».

Продублюйте другий прямокутник і натисніть «Ctrl + Shift + T», щоб повторити трансформацію і переміщення. Повторіть цей крок потрібну кількість разів, щоб в результаті робоча область починалася з червоної смуги, а закінчувалася помаранчевої.

Тепер об'єднайте всі шари з смужками в один (виділіть шари «Shift» і натисніть «Ctrl + E»). Натисніть «Ctrl + T» і стисніть область з помаранчевими смужками так, щоб з країв робочого поля були червоні смуги рівні половині відстані між двома помаранчевими смужками.

Натисніть «Ctrl + A» вгорі з'явиться панель з варіантами вирівнювання. Натисніть на варіант «вирівнювання об'єктів по центру по горизонталі».

Відкрийте меню «Фільтр», «Спотворення», «Полярні координати», «Ок».

У пошуковику знайдіть зображення підходящої зірки на білому тлі, скопіюйте його і вставте в Photoshop. Візьміть інструмент «Виділення», діапазон допуску виберіть від 11 до 20. Поставте галочку в пункті «Згладжування». У всіх інших пунктів галочки приберіть. Натисніть на фон шару із зіркою і натисніть «Del», «Ctrl + D». Тепер зірочка знаходиться на прозорому тлі.

Перейдіть на інструмент «Переміщення». Натисніть «Ctrl + A», натисніть на вирівнювання центрів по вертикалі і вирівнювання центрів по горизонталі. Натисніть «Ctrl + D».

Якщо зірка вийшла дуже темною, натисніть «Ctrl + L» і за допомогою бігунків в вікні «Рівні» зробіть зображення світлішим.

Зробіть подвійне клацання на шарі із зіркою. Поставте галочку в пункті "Обведення" (вікно «Стиль шару»). У пункті «Тип обведення» натисніть на варіант «Градієнт» (в палітрі граджіентов натисніть на варіант «помаранчевий + жовтий + помаранчевий»). Налаштуйте товщину обведення і кут (приблизно 45º). У пункті «Положення» натисніть на варіант «всередині». Натисніть «Ок».

Інструментом «Текст» зробіть напис «З Днем захисника Вітчизни». Натисніть «Ctrl + T» і відрегулюйте розмір напису (вона повинна бути трохи більше зірки). Двічі натисніть на шар з текстом, в пункті "Обведення" виберіть темно-коричневий колір, тип обведення «З центру», розмір обведення - 3 пікселя.

Поставте галочку в пункті «Тиснення». Зробіть тут такі установки: стиль «Внутрішній скіс», метод «Жорстка огранювання», глибина «250», напрямок «Вгору», розмір «40», контур глянцю «Конус».

Поставте галочку в пункті «Накладення градієнта». Виберіть колір градієнта «помаранчевих + жовтий + помаранчевий». Значення для пункту «Кут» - 140º.

Після завершення всіх цих налаштувань натисніть кнопку «Ок».

Вимкніть шари з текстом і зіркою. Перейдіть на шар з фоном з помаранчевими променями.

Візьміть інструмент «Овальний область» ( «Виділення»). З центру з затиснутою клавішею «Shift» намалюйте коло, але не доводьте його до кінця робочої області. Натисніть на коло правою клавішею, виберіть пункт «Растушевка», значення для розтушовування «75», «Ок». Натисніть «Ctrl + Shift + I», натисніть «Del».

Продублюйте шар, натисніть «Ctrl + T». Тепер вкажіть кут повороту шару 11º. Продублюйте шар і вкажіть для нього кут повороту на 11º. Повторіть дію ще раз. У вас повинно вийти 4-е шару з помаранчевими смужками. Вимкніть шари з фоном.

Увімкніть шар із зіркою. Увімкніть шар з текстом і перейдіть на цей шар. Продублюйте його 4-е рази. Вимкніть всі шари з текстом крім другого. Викличте вікно «Стиль шару», перейдіть на закладку «Накладення градієнта». У робочій області натисніть мишкою на текст і перетягніть градієнтну заливку тексту так, щоб на місці жовтого кольору був помаранчевий. Проробіть цю ж операцію з рештою шарами з текстом.

Відкрийте вікно «Анімація» з меню «Вікно». Перший кадр у вас вже є. У цьому кадрі повинні бути активні наступні шари: шар з червоним тлом, перший шар з помаранчевими променями, шар із зіркою і перший шар з текстом.

Додайте другий кадр. Тут крім шарів з червоним тлом і зіркою повинні бути активні 2-е шари з променями і текстом. Всі інші верстви треба відключити.

Додайте 3-й кадр. Вимкніть на ньому 2-е шари з текстом і променями і включіть 3-и шари.

Додайте 4-й кадр. Вимкніть на ньому 3-й шари і включіть 4-е шари.

Тепер збережіть документ «Збереження для Web».

Крім листівок gif анімація в Photoshop дозволяє створювати аватарки.

У наступному уроці ми розповімо, як зробити з фотографії малюнок в Photoshop.

Що навчитеся робити, подивившись це відео?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com