рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

анатомія нігтів

Навколо нашої професії ходить багато різних чуток і міфів. Для того, що б в них розібратися, пропоную згадати шкільні роки, а саме уроки анатомії. Впевнена, що більшість з нас пропускало повз вуха те, що нам розповідали вчителі. А ось якби ми з Вами були старанними учнями і слухали матеріал, який нам читали, то мені б не довелося писати цю статтю. Але якщо вже так вийшло, і навколо наших ручок так багато загадок, я постараюся Вам нагадати будова наших нігтів і функцій, які виконують ті чи інші ділянки на них.

Вони виконують дуже важливу функцію - захищають кінчики пальців від механічних пошкоджень. Ніготь підсилює чутливість кінчика пальця. У кінчиках пальців розташована велика кількість нервових закінчень, завдяки яким ми отримуємо інформацію про різні предмети з навколишнього середовища.

Нігті, так само як і волосся, є придатками шкіри. По суті, ніготь - це рогові освіти відмерлого речовини кератину. Давайте спробуємо зрозуміти структуру нігтя.

Давайте спробуємо зрозуміти структуру нігтя

Свій зростання ніготь починає в матриксі. Пошкодження матриксу призводить до деформування натурального нігтя, а в деяких випадках і до зупинки росту нігтя. Корінь нігтя, захований під шкірою, прямо над матриксом, становить 30% від загальної довжини нігтя. Матрикс і корінь нігтя надійно захищений проксимальної нігтьової складкою (валиком). Продовженням матриксу є лунула, це біле напівкругла освіту. Нігтьова пластина - це відмерлий шар кератину. Нігтьове ложе - це рожевий ділянку шкіри, який йде відразу за лунула. Нігтьове ложе збагачене кровоносними судинами, по яких тече кров, збагачена киснем, завдяки чому нігтьове ложе виглядає рожевим. Кутикула міцно скріплює шкірну нігтьову складку з нігтьової платівкою в основі нігтя (епоніхій) і нігтьову пластинку з нігтьових ложем в області вільного краю нігтя (гіпоніхій). Кутикула захищає нігтьове ложе і матрицю від проникнення будь-якої інфекції.

    • Швидкість росту нігтів
      Нормальні здорові нігті ростуть зі швидкістю приблизно 2,5 см на місяць, зростання нігтів так само залежить від віку. Доведено, що в більш зрілому віці, нігті починають рости повільніше, і стають більш грубими, ніж в молодості. Для повного оновлення нігтьової пластини необхідно від 3 до 6 місяців. Дуже швидко ростуть нігті в молодому віці, а так само при вагітності, хоча є й винятки.
    • Нігті не потребують вітамінів
      Всі різні лаки, крему, супер кошти, які обіцяють живити ніготь або нігтьову пластину - маркетингові штучки. Сам ніготь не вимагає вітамінів або мінералів. Як згадувалося вище, ніготь - це відмерлі частинки (ороговілості). Саму нігтьову пластину живить кров, через яку і чинять усі необхідні речовини. Так що живити необхідно матрикс, а вітаміни і мінерали приймати всередину.
    • Нігті не дихають
      Для нігтів не потрібний кисень. Існує думка, що нігті повинні дихати, але згадаймо функцію нігтів ?! ЗАЩИТНАЯ, а не дихальна.
    • Нігті не потребують відпочинку
      На зростання не впливає якісне нарощування нігтів , При якому обробляється нігтьова пластина або будь-яке покриття. У цей момент нігті можуть стати тонше і слабкіше, за рахунок того, що вони "розслабляються" під матеріалом, природна структура нігтів стає нечутливою до води, повітря, температурі. У відповідь на це ніготь здатний реагувати на навколишні умови і виростає товщі і міцніше, щоб захищати нігтьове ложе і кінчики пальців. Буде потрібно від 3 до 6 місяців для поновлення нігтя, який виростає товстим і міцним.

Сподіваюся, що дана стаття допоможе вам розібратися в структурі нігтів.

Існує думка, що нігті повинні дихати, але згадаймо функцію нігтів ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com