рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Водоліям підходить знак зодіаку діва

  1. водоліям підходить знак зодіаку діва
  2. Знаки зодіаку, які підходять Водолія
  3. Які знаки зодіаку підходять Водолія
  4. Сумісність знаків зодіаку Діва і Водолій
  5. Сумісність Діви і Водолія
  6. Чи сумісна Діва і Водолій в шлюбі?
  7. Сумісність чоловіка Діви з жінкою Водолієм
  8. Сумісність Діви і Водолія
  9. Водолій жінка - Діва чоловік.

Гороскоп сумісності: водоліям підходить знак зодіаку діва - найповніше опис, тільки доведені теорії, засновані на астрологічних спостереженнях декількох тисячоліть.

водоліям підходить знак зодіаку діва

Сумісність знаків Зодіаку Діва - Водолій

Про яку б життєвій сфері не йшлося, Водоліям з Дівами складно зрозуміти один одного. Можливо, протиріччя в їх менталитетах були б не такими катастрофічними, якби обидва прагнули до їх подолання, але таке бажання представники обох знаків Зодіаку відчувають нечасто. Спрямований до всього нового, яскравого і цікавого Водолій ніколи не зрозуміє Діву, яка понад усе ставить стабільність і комфортне життя.

Це не виключає взаємної поваги до деяких якостям партнера. Діви здатні оцінити творчу жилку Водолія і його бажання знайти своє призначення, самоствердитися. Того, в свою чергу, викликає захоплення практичність і сверхаккуратность Діви - правда, лише до тих пір, поки йому не доведеться мати з цим справу особисто. Але на першому етапі їх тягне один до одного, подальша ж доля цього союзу залежить тільки від бажання обох подолати взаємну несумісність характерів.

Діва і Водолій - сумісність в коханні і шлюбі

сумісність сумісність

Діва чоловік - Водолій жінка Діва чоловік - Водолій жінка

У цій парі немає буйства пристрастей, піднесеної романтики, вона не привертає до себе зацікавленої уваги оточуючих ні красою своїх відносин, ні їх суперечливістю. Проте, чоловік-Діва і жінка-Водолій, полюбивши один одного, здатні знайти точки дотику, щоб залишитися разом назавжди.

Чоловік-Діва по можливості прагне обмежити контакти із зовнішнім світом, він печеться про матеріальне благополуччя сім'ї і мріє, щоб супутниця була солідарна з його поглядами на життя. На перших порах він побачить в жінці-Водолії саме таку людину, але з часом її нестримне прагнення до соціальних контактів, нових знайомств і суспільного життя стане для нього причиною тривог - але не руйнівною силою, оскільки така дружина даруватиме йому багато душевного тепла і оточувати постійною турботою. Жінка цього знаку Зодіаку ненавидить насильство, агресію, грубість у всіх її проявах, вона з повагою і любов'ю буде відноситися до врівноваженості і делікатності супутника життя.

Проте, Діві-чоловікові непросто змиритися з товариським і діяльним характером подружжя, і в набутті згоди і гармонії ключовим фактором стає їх спільна любов і бажання зберегти сім'ю. Чоловік, отримуючи досить любові, може надійти мудро, взявши на себе місію матеріального забезпечення і піклуючись про те, щоб сім'я могла дивитися в майбутнє з упевненістю. А завдяки жінці-Водолія ці відносини не перетворяться в стояче болото: вона забезпечить приплив нових емоцій. Є небезпека, що Діва може абсолютно розпестити супутницю життя, і тоді він сам не помітить, як все її колишні обов'язки одна за одною будуть перекладені на нього. Але якщо її егоїзм не виходитиме за рамки розумного, а почуття не втратять силу, Діва буде покірно нести цей хрест. Кожен з них повинен намагатися якомога частіше демонструвати розуміння і готовність до компромісів - тоді сім'я має шанси проіснувати довгі роки.

сумісність сумісність

Водолій чоловік - Діва жінка Водолій чоловік - Діва жінка

Жінка-Діва і чоловік-Водолій нечасто переймаються один одному взаємними почуттями, тому серед сімей такі зодіакальні пари зустрічаються досить рідко. Справа в тому, що вже на початковому етапі відносин обидва партнери розуміють, що є повною протилежністю один одного і вважають за краще не накликати на себе власноруч проблеми і брати зобов'язання, які не зможуть виконати. Особливо це стосується чоловіка-Водолія, який і без того не надто розташований до вступу в шлюб.

Такі партнери не схожі майже ні в чому, причому кожен упевнений, що саме йому належить право на істину, що його погляд на речі єдино правильний і не потребує корекції. Відстоюючи кожен свої ідеали, чоловік-Водолій і жінка-Діва позбавляють себе шансів знайти компроміс для подальшого співіснування. Спроби подружжя-Діви встановити власні правила і досягти стабільності постійно стикаються з протидією чоловіка-Водолія, що перетворює порядок в хаос. Вимотавши один одному нерви, відчуваючи себе морально спустошеними, вони найчастіше вирішують припинити відносини, відчуваючи при цьому величезне взаємне полегшення.

Щоб відносини розвивалися благополучно, гороскоп радить цій парі не квапити події (тим більше що обидва знака не відрізняються зайвої поспіхом в даному питанні). Цукерково-букетний період у кавалера-Водолія з обраницею-Дівою може сильно затягнутися, і це піде їм тільки на користь: вони зможуть не тільки придивитися один до одного трохи краще, але і випробувати різні моделі взаємодії, поки, нарешті, не намацають компромісний варіант, влаштовують обох. Або ж розсудливо не розійдуться в різні боки, не встигнувши поламати долю один одному і своєму майбутньому потомству.

Зблизитися ж жінка-Діва з чоловіком знака Водолій можуть на грунті прагнення до утворення і накопичення нового досвіду. У них можуть знайтися спільні теми для обговорення, і при цьому може з'ясуватися, що немає ніякої потреби в постійній конфронтації, більш того - вони можуть успішно співпрацювати. Незважаючи на деяку легковажність в характері Водолія, він розділяє погляди дружини на необхідність зміцнення матеріальної бази сім'ї. Облаштування житла може стати для цієї пари метою, яка їх згуртує, а виникаючі по ходу справи непринципові розбіжності лише внесуть корисне різноманітність. Небезпека полягає в тому, що по досягненню певних результатів в цьому питанні Водолій з Дівою знову можуть втратити сполучна їх ланка.

Водолій і Діва - сумісність в сексі

Ріднить Діву з Водолієм те, що для них любовний зв'язок більшою мірою являє собою інтелектуальне проведення часу, ніж сугубе задоволення фізіологічних потреб. Проте, встановлення гармонії між ними проблематично і в цій сфері, оскільки Водолій відноситься до ліжка, як до місця для експериментів, в той час як Діви часто є справжніми пуританами. Їм не вдасться переробити один одного в цьому питанні, тому інтимний зв'язок представників цих знаків Зодіаку, не підкріплена іншими інтересами, дуже скоро зживає себе повністю.

Гороскоп сумісності Водоліїв і Дів в роботі і бізнесі

Гороскоп попереджає, що коли представники цих знаків Зодіаку виявляються зайнятими в одному проекті, нічого хорошого чекати не доводиться. Водолій віддає перевагу вільний графік роботи, а Діва любить строгий розпорядок і до всього іншого з недовірою ставиться до креативним ідеям свого колеги. Але, якщо у них абсолютно різні посадові обов'язки і є вибір незалежного один від одного графіка роботи, в тандемі вони можуть працювати відносно непогано. Однак в більшості випадків такі люди діють в абсолютно різних площинах.

Пара Водолій - Діва: сумісність в дружбі

У них різне розуміння дружби: Водолії, як правило, в цій сфері людських відносин проявляють себе більш відданими, безкорисливими і щирими. Що ж стосується Діви, то вона більш прагматична навіть в питаннях дружби. Якщо Водолій подружився з Дівою, значить, в цьому є якийсь діловий інтерес або їх дружба бере початок десь в далекому дитинстві. Ці люди не довіряють один одному, дивляться на світ різними очима і намагаються не перетинатися без особливої ​​необхідності. Максимум, що між ними може скластися - це приятельські стосунки.

Дивіться сумісність Дев з іншими знаками Зодіаку:

Знаки зодіаку, які підходять Водолія

Знаки зодіаку, які підходять Водолія

Перед тим як створювати сім'ю, астрологи рекомендують зіставити ваші знаки зодіаку. У нашому випадку розберемо знаки зодіаку, які підходять Водолія. Давайте розглянемо всі варіанти.

Які знаки зодіаку підходять Водолія

Відсутність забобонів дозволяє Водолія ладити практично з усіма. Особливо їх приваблюють люди, з якими їх пов'язує інтелектуальне партнерство. Найкраще Водолія підходить знак, який є його секстилем або трин, а також його прямо протилежний знак - Лев.

Який знак зодіаку підходить Водолія ідеально, так це Овен. Таким людям буде затишно жити в пліч-о-пліч. «Приручити» чуттєвого Водолія мрійника можна, тільки проявивши тактовність і завзятість. У разі якщо все складеться успішно, люди цих символів утворюють цікавий альянс з непоганою сумісністю.

Власне якщо Тельцю вийде пробудити у Водолії інтерес до постільною потехам, якийсь період у них стане чудовим. І все ж довга взаємозв'язок між ними практично неможлива. Вистачає у їх відмінностей і в різних областях. Водолій має необхідність, перш за все, в приятеля, а Телець - в партнері для сексу.

Ці люди, і їх альянс виходить настільки цікавим, що вразить будь-кого. І Близнюки, і Водолій - прихильники пригод, спортивного стилю життя. Навряд чи між ними складуться постійні і помірні відносини. Хоча, напевно, схильним до непередбачуваності партнерам якраз така манера спілкування буде хорошою.

Порівнянність даних партнерів залишає бажати їм найкращого. Щирість, відкритість Рака погано змішується з любов'ю Водоліїв до різного роду пригод. Рак різниться емоційністю і рветься побільше розмовляти з власної 2-ий половинкою. Водолій, хоча дорожить його турботою, вважатиме це увагу, з часом почне дратівливим.

Як тільки їх роман спалахне, він буде цікавий обом партнером. Але з часом тандем почне розвалюватися через бажання кожного з знаків домінувати.

Цей союз можливий, але буде дуже складний для Діви. Хоча вони і люблять довгі інтелектуальні розмови, але Діва в порівнянні з Водолієм надто пасивна і спокійна.

Серед знаків зодіаку, відповідних Водолію, Ваги. Це буде чудовий союз, який претендує бути ідеальним. У цих партнерів багато поглядів, в яких вони сходяться, це і жага до пригод і до нових знайомств.

Якщо даний союз і виникне, то, на жаль, не буде довговічним. Все через те, що Водолій занадто любить свободу, а Скорпіон постійно хоче його до себе прив'язати.

У цієї пари є майбутнє. Якщо кожен з знаків докладе зусиль для його утримання. У них багато спільного, це активність і нестримність. Цей союз може стати справжньою знахідкою для обох знаків.

Імовірність довгострокового союзу мала у цих двох знаків. Але якщо обидва знака навчаться поступатися один одному, то цілком імовірний довгий і вдалий союз.

Два представника цього знака ніколи не соскучатся один одним. А їх інтимне життя буде сповнена і різноманітна. Два Водолія - ​​це прекрасна пара, яка може тривати довгі роки.

Сказати напевно, що союз буде довгим і міцним важко. Але початок буде бурхливий і цікаве.

Ось ми і дізналися, який знак зодіаку підходить Водолія найкращим чином.

Сумісність знаків зодіаку Діва і Водолій

Сумісність знаків зодіаку Діва і Водолій

Діва і Водолій - найпрекрасніші знаки з плеяди Зодіаків. Все ж доводиться жити, зустрічатися на роботі, створювати сім'ю і так далі. Яка ж сумісність знак зодіаку Діва і Водолій?

Діви - це своєрідні «робочі бджоли» всього суспільства. Якщо вони працюють, то самозречення. Ставлення до колег коректне, але не більше, а до начальства - з пошаною і повагою. Вони не ласі до грошей і не женуться за підвищенням по службі. Вважають принизливим випрошувати що-небудь. Люблять бути корисними і з задоволенням відгукуються на допомогу в робочих питаннях. У підсумку, Діви примудряються жити на ті гроші, що платять їм, при цьому ще й відкладати. Не вірять в силу удачу, не грають в азартні ігри. Воліють професії в сфері медицини, технічних наук, ветеринарії, обслуговуванні. Відмінні колективісти.

Водолії - це справжні і вмілі організатори. Професії можуть вибрати пізно, але зробивши вибір, залишаються відданими справі назавжди. Їх не цікавлять високі гонорари, їм важливо почуття гармонійного зростання всередині. Саме тому можуть швидко просуватися по кар'єрних сходах. Колективізм і громадська робота - це те, що потрібно Водоліям. Їм підходять такі сфери діяльності, як педагогіка, область мистецтв, соціологія, психологія, інженерна справа, аеронавтика. У Водоліїв просто відсутні розважливість і почуття користі, часто нехтують грошима і можуть стати бідними. Ще їм невідомо почуття власності, як у Львів або Скорпіонів.

Діва і Водолій - дві трудові конячки, яким досить комфортно разом. Працюючи на загальній території, вони прекрасно ладнають, здатні доповнювати і підштовхувати один одного. Їм властиво швидко просуватися по кар'єрних сходах, тільки працюючи в одному колективі. Делікатність в ділових відносинах допомагають їм не тільки поважати, але цінувати і вчитися корисного, розумного, світлого. Що примітно, ні Діві, ні Водолія не цікаво топити колег, їм цікавіше спостережливість, придбання власного професійного досвіду та досягнення співробітників. Сумісність знак зодіаку Діва і Водолій дуже корисна особливо для згуртованої і відповідальної роботи. Це повинно розуміти вище начальство і сприяти таким дуетів.

Дівам небесні світила піднесли все жіночне, що можна знайти в цьому житті. Їй не треба шукати і купувати, воно закладено з народження. Закохуючись, Дівам треба перепочинок, підзарядку. Їм необхідно відійти трохи в сторону, щоб тверезо оцінити ситуацію і подумати про майбутні дії. Саме Дівам чужі яскрава пристрасть, вони вважають її хворобою душі, а розум повинен її вилікувати. Діва - це гарячий лід, їм властиво не виливати дифірамби, а здійснювати прекрасні вчинки. Це знак відзначений найбільшою кількістю старих дів і холостяків, які замикаються в собі і зриваються в келії критицизму. Коханці цього знака ніжні, ласкаві, не пригнічують партнера, навпаки прагнуть досягти задоволення разом. Такі Діви подають «каву в ліжко», уважні і турботливі після інтимних сцен.

Водоліям властиво належати не одній людині, а престижу і компанії. Їм треба бути завжди в центрі подій, вони все помічають навіть найменша зміна, яке відбувається в друзях. Таким чином, представники цього знака ховають внутрішню уразливість під кіркою льоду, в наслідку все переростає в цинізм, жорстокість, відчуженість і вічне невдоволення. Пасткою для Водолія є неймовірна пристрасть і жага до престижу. Ось пристрасть сексу може пройти крізь них і не зачепити серця. Головне для них - справжня дружба і певні прихильності. Відчуття «пташки в клітці» для Водоліїв просто нестерпно. Головна помилка в житті - це жертва в ім'я любові, нехтуючи дружбою.

Для близьких і сімейних відносин союз Діва-Водолій - невдале співвідношення. Вірніше кажучи, нейтральне. Через те, що вони багато в чому схожі, але багатьом і відрізняються. Діві необхідно відчувати надійний тил і захист, а Водолій не любить залежності. Сумісність знак зодіаку Діва і Водолій можуть бути лише для невеликої інтрижки або легкого романтичного захоплення, але не більше. Для загального сімейного вогнища вони не створені, такий шлюб буде не тільки випробуванням, а й пригніченням для одного із знаків. Надалі призведе до руйнування або деградації одного з них. У такому союзі можливі цивільні зв'язку, ніж офіційні зі штампом у паспорті.

У такому союзі можливі цивільні зв'язку, ніж офіційні зі штампом у паспорті

Сумісність Діви і Водолія

Сумісність Діви і Водолія

Водолій і Діва доповнюють один одного

Сумісність Водолія і Діви не можна назвати ідеальною, але все ж відносини даної пари цілком можуть послужити початком багаторічної романтичної історії. Пристрасті і бурхливі з'ясування стосунків на публіку не притаманні даними знакам Місяця, тому стосунки закоханих будуть цілком спокійні і стабільні. Ці знаки зодіаку можна назвати кілька ментальними, і ця подібність дуже об'єднує їх на початку роману. Інтелектуально розвинена і допитлива Діва легко привертає увагу мрійливого Водолія. Йому подобається її розміреність і тяга до нових знань, здатність легко вирішувати будь-які земні проблеми.

Водолій ж вносить в її раціональний світ якийсь творчий хаос, відкриває чуттєву частину людського життя. Своїм оригінальним баченням навколишнього світу він постійно дає Діві їжу для роздумів, задовольняє її інтелектуальний голод. Діва відкриває для свого Водолія всю сутність реального земного життя, адже мрійливий партнер весь час занадто зайнятий для пізнання цієї сторони буття.

Сумісність в любовних відносинах Діви з Водолієм обумовлена ​​тим, що кожен партнер знаходить в своїй другій половинці відсутні йому якості, які допомагають краще пізнати самого себе і навколишній світ у цілому.

Водолія тягне до стабільною і передбачуваною Діві, він готовий завойовувати і підкоряти її красивими жестами і спонтанними сюрпризами.

Чи сумісна Діва і Водолій в шлюбі?

Чи сумісна Діва і Водолій в шлюбі

Великі шанси побудувати міцні відносини

Багатьох клієнтів на прийомі у астролога цікавить питання про те, чи сумісні знаки Діва і Водолій в любові. Судячи з відгуків, ці знаки підходять один одному на 70%. Непоганий відсоток сумісності в любовних відносинах зовсім не означає, що і в сімейному житті Водолій і Діва зможуть легко уживатися. Проживши деякий час в шлюбі, раціональна Діва просто не зможе спокійно реагувати на недоліки свого партнера. Непристосованість, повільність і богемність Водолія (особливо народженого в рік Тигра) абсолютно не відповідає впорядкованого способу життя Діви. Волелюбний Водолій буде постійно страждати від докорів і тиску, так як його творча натура просто не здатна зрозуміти такої тяги до контролю і порядку другої половинки. Невелика сумісність знаків Діви з Водолієм в шлюбі обумовлена ​​ще й тим, що Водолій всі проблеми найчастіше вирішує відходом з будинку. Він як дитина не вміє вирішувати конфліктні ситуації, тому просто ховається від них.

Такі розбіжності в способі життя призводить до того, що господарська Діва може почати намагатися змінити свого партнера, підлаштувати під себе. Незалежний Водолій буде намагатися піти від обтяжливого тиску Діви, і все рідше проводити час в колі сім'ї. Найчастіше це і стає початком кінця. Але все ж сумісність Діви і Водолія зодіаку дає непогані шанси на побудову гармонійного союзу. Якщо ж закохані хочуть зберегти свої відносини і готові заради цього змінюватися, то виконання декількох нескладних правил допоможе їм зробити своє сімейне життя більш міцною і щасливою.

  1. Діві необхідно приборкати свою тягу все контролювати і бути менш вибагливою.
  2. Потрібно знайти спільні інтереси, які будуть цікаві обом партнерам.
  3. Водолій повинен навчитися дотримуватися хоча б найелементарніші правила в побуті.
  4. Діві слід менше витрачати часу на прибирання і не вимагати від другої половинки ідеального порядку.
  5. Обидва партнери повинні частіше хвалити один одного і заохочувати прагнення змінюватися в кращий бік.
  6. Непогана сумісність знака Діви з Водолієм на етапі романтичних відносин дозволяє партнерам краще вивчити один одного і підлаштуватися, тому варто продовжити цей період якомога довше.
  7. У парі Водолія і Діви не повинно бути місце гордості, будь-які проблеми краще відразу вирішувати за допомогою конструктивного діалогу.

Сумісність чоловіка Діви з жінкою Водолієм

Сумісність чоловіка Діви з жінкою Водолієм

Обов'язково приділяйте один одному увагу

Гороскоп чоловіки Діви з асцендентом в жінці Водолії не можна назвати дуже вдалим для обох партнерів, його часто характеризують як «бурю на сонці». Навколишні сприймають даний союз як суперечливий і дивний, так як між ними практично немає нічого спільного. Сумісність знаків чоловіки Діви з жінкою Водолієм зодіаку не перевищує 60%. Зустрівшись, жінка Водолій зовсім не помічає негативних якостей сильного і впевненого чоловіка Діви, вона ідеалізує його і створює в своїх мріях досконалого іншої людини, в якого без пам'яті і закохується. Молоду людину же приваблює чарівна і легка в спілкуванні дівчина, яка стримана у своїх емоціях і судженнях, не вимагає якихось подвигів і не обмежує його свободу.

Через деякий час молода дружина починає страждати від нестачі уваги, так як це саме увагу для Водолія полягає в постійному спілкуванні, їй потрібні красиві слова і постійне захоплення її красою і позитивними якостями. Чоловік Діва, особливо народжений в рік Мавпи, зовсім не майстер красномовства. Свою любов йому набагато простіше висловити вчинками, а не словами. До того ж йому незабаром починає набридати, що кохана не терпить заперечень і вважає, що її думка єдино вірне. Такий чоловік має гарні лідерськими якостями, тому сподівається, що останнє слово в родині буде залишатися за ним.

Будучи яскравою представницею стихії Повітря, жінка Водолій дуже непередбачувана.

Вона ніколи не знає, де опиниться завтра, адже раптово зірватися і полетіти на інший кінець континенту для неї в порядку речей. Така жінка дуже мінлива в своїх планах - сьогодні вона мріє про маленькому будиночку в невеликому селі, а завтра вирішує, що їй неодмінно потрібен величезний пентхауз в центрі столиці. Чоловік Діва ж будує все своє життя за суворим планом, який він намітив собі, як тільки досяг свідомого віку. Кожен його день складається з певних цілей, які він повинен досягти. Його кохана також ставить перед собою певні цілі, але особливі зусилля для їх досягнення вона прикладати не схильна, всі свої перемоги вона здобуває граючи, як ніби випадково. Діва ж вважає таку поведінку безвідповідальним і всіляко намагається наставити на шлях істинний недбайливу подругу, що викликає гнів і охолодження волелюбного Водолія, призводить до сварок і нерозуміння між закоханими.

ДІВА + ВОДОЛІЙ - Сумісність - Астротіполог Дмитро Ш

Сумісність Діви і Водолія

Діва жінка - Водолій чоловік.

Обидва дуже люблять аналізувати, проте Діва при цьому дуже послідовна, а Водолій - занадто навіжений. Точно так же вони відносяться і до сексуального аспекту відносин. можливо вже завтра Діва почне вважати Водолія легковажним, а він її - байдужої. Цей момент стане серйозним випробуванням для їх сумісності.

Водолій жінка - Діва чоловік.

Ці партнери більше зацікавлені в духовному спілкуванні, ніж в сексуальному (ймовірно, навіть занадто). Практичні Діви не оцінять щедрість Водолія, а він в такій компанії може занудьгувати. Однак якщо у цієї пари будуть спільні заняття крім їх відносин, можливо, вони владнають згодом всі свої проблеми.

Сподіваємося наш гороскоп сумісності між знаками зодіаку Діва і Водолій допоможе багатьом чоловікам і жінкам поліпшити своє особисте життя, знайти свої половинки або уникнути проблем. Зверніть увагу, що практично не буває випадків коли хлопець Діва і дівчина Водолій (або навпаки) повністю не підходять один одному або навпаки негайно повинні одружиться. Найчастіше, ми лише звертаємо Вашу увагу на ті особливості і можливі підводні камені у відносинах, знаючи які, можна поліпшити їх і навіть зробити Діву і Водолія щасливими чоловіком і дружиною в шлюбі.

Чи підходить вам та людина, яка вам так подобається? Як завоювати його симпатію? Відповісти на ці запитання допоможе особистий астрологічний аналіз сумісності, складений професійними астрологами.

Оцінка 3.9 учасників: 14

Автор статті: Ірина Воронцова

Рада Вас бачити на нашому сайті. Я працюю астрологом вже 14 років і рада поділитися накопиченими знаннями і матеріалами. Даний ресурс був створений з метою об'єднати інформацію з усіх куточків інтернету в одному місці для економії часу наших читачів і структурування інформації. З усіх питань і пропозицій про роботу сайту, пишіть в контактну форму. Протягом 3 робочих днів, вам обов'язково дадуть відповідь.

Про мене Зворотній зв'язок

Чи сумісна Діва і Водолій в шлюбі?
Чи підходить вам та людина, яка вам так подобається?
Як завоювати його симпатію?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com