рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Працює Козеріг і Водолій

і   Щоб розібратися, яка ж сумісність Козеріг і Водолій, досить уявити собі бородатого старця Сатурна з серпом, суворого і справедливого, і скаженого Урана, метання з очей блискавки і

Щоб розібратися, яка ж сумісність Козеріг і Водолій, досить уявити собі бородатого старця Сатурна з серпом, суворого і справедливого, і скаженого Урана, метання з очей блискавки. Особисто Ви можете побачити основу для близькості в даному союзі? Дуже складно уявити результат таких відносин.

Результат буде багато в чому залежати від того, наскільки Козеріг буде проявляти терпимість до Водолія. Козеріг усвідомлює, що йому потрібно отримати необхідний урок від Водолія, а Водолій намагається не злиться на невеликі дивацтва Козерога.

Козероги в основному є серйозними особистостями, іноді вони можуть проявляти своє почуття гумору, але їх гумор досить сухуватий. А ось почуття практичності у Козерогів розвинене дуже сильно. Водолій є Постійним знаком, тому може проявляти рішучість і цілеспрямованість, але до серйозного Козерога йому дуже далеко. Водолії обожнюють порушувати спокій інших особистостей, а особливо Козерогів. Водолій здатний приводити Козерога своїми вчинками в шок. Весь секрет у тому, що Водолії обожнюють підносити сюрпризи і роблять все те, чого від них ні як чекають.

Козерогів дуже цікавлять питання збитків і прибутку, щоб Козеріг відчував себе комфортно, у нього обов'язково повинен бути банківський рахунок з непоганими накопиченнями.

Водолії, на думку Козерогів, дуже рідко роблять розумні вчинки. Водолії навмисно вибирають оригінальну манеру поведінки, дивно одягаються і висловлюються. Це дуже не подобається Козерогам, для яких думка оточуючих має визначальне значення.

Дії Водолія ґрунтуються на міцних принципах і ненадійних фактах. Оскільки Уран нагородив Водоліїв даром інтуїції, то вони, чи не грунтуючись на фактах, поступаю так, як велить інтуїція. Водолій - знак геніальності і божевілля. Обидва ці якості не подобаються Козерогам. Саме тому їх спілкування буває часто ускладнене.

Козероги не можуть вірити в непрактично і необгрунтоване, а для цікавих Водоліїв, можливо все, їм не знайоме слово «неможливо».

Козероги починають насолоджуватися життям тільки в другій половині свого життя, вони нарешті розслабляються і можуть дозволити робити собі те, що не дозволяли в дитинстві. Приблизно в той же момент Водолій просто вривається в друге дитинство. Тому, коли вони стають старше, то відмінно уживаються один з одним.

Коли Козероги прагнуть до поставлених цілей, їх просто дратує будь легковажність. Зазвичай Козероги говорять тільки розумні речі, тому немає нічого дивного, що люди керовані Ураном, можуть здаватися для них гостями з іншого світу.

Коли Водолії йдуть до своїх нових відкриттів, Козероги йдуть поруч і підтримують партнера. Але без чіткого аналізу Козеріг не здатний повірити в нове і неймовірне. Козероги хочуть, щоб їм були зрозумілі значення всіх слів. Водолій все бачить через подвійну призму: аналізу і миттєвого осяяння.

Навіть коли Водолій думає, що переважна ідея Козерогом, дійсно неправильна, він переконаний, що сам факт придушення приносить більше зло. Водолія не завадило б навчитися бути більш серйозним, а Козерогові навчитися бачити світ у фарбах.

Сподобалося? Постав лайк і розкажи друзям! Скоро розіграємо крутий подарунок. Подробиці в нашому telegram astrologics

Особисто Ви можете побачити основу для близькості в даному союзі?
Сподобалося?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com