рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Місяць в знаках зодіаку. Козеріг

ЛУНА В Козерога

Нарешті добралися до ще однієї одіозної місячної позиції!

Все, я думаю, вже чули про особливе положення Місяця в Козерозі. Давайте подивимося, що ж пишуть-говорять з цього приводу астрологічні авторитети.

Отже. Місяць в Земний стихії. Стримана, серйозна, недовірлива. Тут завжди перша реакція при взаімодействіі- настороженість, закритість, ДИСТАНЦІЯ від Світу! Наскільки ця дистанція огромна- покаже вся карта в цілому, але звичайно ж Місяць це Дитинство і конкретно наша Мама. Місяць у Козерозі не відчинені, недоступна, які не дружелюбна. Тут превалює розумність, практичність, цілеспрямованість, і головне-забезпечення кордонів.

Для власної безпеки (адже навпроти Козерога-обережний Рак, для якого безпека-сенс життя). Тут не вистачає тепла, емоційності, відчуття «недолюбленности». Часто-претензії до матері.

Мені «не додали» материнського тепла- саме таке відчуття (уявне чи реальне) у дитини складається з дитинства. Місяць це несвідома реакція. І як угадать- де реальна історія, а де всього лише проекція маленької людини і реакція на цей вигаданий сюжет? Але завжди (завжди!) Є сюжет. Повірте. Я не зустрічала ще жодного людина з таким становищем Місяця, який би розповів про мімішное дитинство. Тут акцент на складнощі і історіях дорослішання. Кожен згадує що щось своє. Одна людина мені розповів, як в дуже ранньому дитинстві його буквально кинули в літньому дитсадівському таборі. А він, на хвилиночку, Рак по Сонцю. Йому вже за сорок, а він ЗАВЖДИ при нагоді і без повертається до цієї історії. Усе подальше життя його забарвлена ​​в тони недовіри і претензії до батьків. Інша дівчинка просто вчилася в балетній училище. Але тут просто буквально -Луна в Козерозі НЕ отримує благ і розслаблення. Козеріг-знак кар'єри, муштри і дисципліни. Або балет, або Суворовське училище ...

Багатьох виховували старші родичі (НЕ мати), нехай і люблячі, але все ж ..., у кого то була просто бідність, в самих крайніх випадках один з батьків рано йшли з життя. Все що завгодно-но був момент, коли дитина закрився. І завжди має сенс торкнутися взаємин саме з матір'ю. І тут буде складно, як мінімум. Сувора, стримана мама. Може бути просто роботягою, з ранку до ночі пропадає на підприємстві, і їй не до ласки і тепла. Або це дуже професійний працівник, кар'єрист. В ідеалі така мама дасть все саме необхідно, все зробить правильно. Як велить почуття Боргу. Але теплота? …Не всюди. І діти поруч швидко дорослішають. А образа залишається.

Відразу хочу трохи заспокоїти:

Мами, у яких діти з Місяцем у Козерозі! Ви можете бути чудовими, а дитина може бачити вас саме такий, як я описала. Місяць-це дуже суб'єктивно! Найчастіше гладьте дітей з такою Місяцем по спині. Їм важливо відчувати руки. А спина це дуже козерожье »місце. Там завжди напруга. І не скупіться на теплоту. Місячним Козерогам завжди цього мало.

Тут взагалі складно виявляти власні емоції, все почуття під контролем. І знову ж таки, зверніть увагу! Я не сказала, що почуттів немає! В цьому і біда-вони можуть бути, причому дуже драматичні і бурхливі. Але підпорядкувати їх собі, контроліровать- це ось і є поведінка людини з Місяцем у Козерозі. Я спостерігала, як такі люди розлучаються. Приймається рішення що все, кінець. І це дійсно він. Тут немає п'яних спроб випадково набрати номер, або рискання в соцмережах по сторінках колишніх в нападах мазохізму. Тут реально все. Серце при цьому може бути абсолютно розбите. Вся емоційне життя залишається всередині людини.

Мені здається, що відмінною терапією таких станів як зазвичай, може стати таке або творчість. Вихлюпувати внутрішнє життя необхідно! Відмінні результати дає скульптура, ліплення. Все що робиться руками! Живопис теж можна спробувати, графіку ... Відмінно підійдуть активні види спорту типу гірських лиж, скелелазіння або просто сходження куди то.

Крім того, Місяць в Земний стихії, а в Козерозі особливо, дає своєрідний стереотип мислення .. Тут немає мобільності сприйняття, немає гри. Тут життя сприймається серйозно і кардинально. Є чітка зосередженість на меті. Все підпорядковано цьому аспекту. Це несвідоме поведінку, як скалка. Кінцевий результат! Причому мова йде про дуже конкретному результаті. Адже Земля-це завжди конкретно, практично, чітко- і що можна помацати руками. Це необов'язково про кар'єру! Це про неприйнятність незавершених справ.

Тут головне -не сильно засмучуватися, якщо що то все ж не вдалося (а так буває в житті). Козероги взагалі схильні до бурчання, а Місяць дасть стійку звичку. І оком не встигнете моргнути! А хіба потрібно вам бути в старості похмурим песимістом, повним страхів і депресій? Зверніть увагу на цю рису Козерога, яку Місяць переводить в інстинкт.

Отже, все, що не сприяє досягненню мети-відкидається, як недоцільне. Така поведінка взагалі можна назвати внутрішнім аскетизмом. Воля, рішучість, результат. Людина суворий до себе. Ну і до окружающім- теж, чого вже там. Особливо яскраво ці якості проявляються на контрасті з володарями Місяця в Раку. Ось де повна несумісність! Нещасний чутливий місячний Рак стикається з кошмаром на яву- суворим, відверто нерозуміючим пхикання, душевних метань і рефлексії, сухим і безжальним Місячним Козерогом. Дуже яскравий контраст, повірте ... Обидва Знака кардинальні-й обидва в своїй кардинальності непорівнянні. І обидва потребують один одного, тому що саме вони здатне дати один одному урок, бути доповненням один для одного.

Взагалі невелика ремарка (тому що часто задаються питання про сумісність) -Дивіться не сонце, а місяця. Сонце включається по великих святах, а Луна-це життя як вона є. Чи не збігаються місяця-це відразу інстинктивний конфлікт, розбіжність способу життя, потреб життя.

Є ще один момент-особливість такого положення Місяця. Здоров'я. Козеріг не дає великих життєвих сил. Це безводний, убогий знак. Знак старості, знак часу. Знак Межі Міров. Місяць, як біо-субстанція, укладена в межі жорсткої форми (Сатурн-управитель Козерога задає кордону і структуру, СКЕЛЕТ) ...

і одна з найпоширеніших хвороб при такому положенні-алергія. Як форма неприйняття Миру. Небажання контактувати з Світом. Як негативна реакція на Середу. Тут взагалі важливо рівномірно розподіляти сили і використати протягом життя. Адже хвороби можуть бути довгими і виснажливими. Кістки і зуби, колінні суглоби! Це класика. Спина, поперек ... І тим не менше, будучи слабкими в дитинстві такі люди можуть з часом набрати велику життєву силу. А обмеження і здатність уникати надлишків може привести до довгожительства.

У такого становища є і свої плюси, зрозуміло! Взагалі «на раз» голодують. Режим, якщо поставили за мету, дотримується просто чудово. Невибагливі в прінціпе- і здатні довго витримувати періоди, скажімо так, невеликого фінансового достатку, працювати в економ -режимі. Місячні Козерозі взагалі- економні. Тут уже як не крути, але грошового розмаху не буде. Тут гроші витрачаються «строгоцелевим» способом і речі вибираються практичні, якісні і надовго. Це не скупість (точніше-не завжди). Це все та ж зв'язок з ВЕЛИКИМ ЧАСОМ. Цілі, речі, відносини повинні бути міцними, серйозними, надовго (до Смерті-в ідеалі). На це потрібно звернути пильну увагу при виборі чоловіка. Якщо щедрість в пріоритеті.

А ось одружуються такі люди обох полов- серйозно. Тому що так треба. Ніяких легковажних штук по марної трати ЧАСУ. Тут серйозне ставлення до своїх подружніх / сімейними обов'язками. Все що потрібно було-все в родині буде. Дружина вибирається довго і розбірливо. Зустрічатися можна по Венері. А ось женіться- по Місяці в Козерозі. Так що тут без легковажності. Дружина повинна представляти якусь практичну користь. Внешность- другорядне. І чоловік (та й жінка) з Місяцем в Козероге- консервативні! Так що порада одягатися добротно, і найголовніше -Зрозуміло. І вести себе по можливості теж-НЕ екстравагантно. Такий чоловік може стояти на вухах, заходячись в бурхливих вечірках (Місяць у Козерозі може під впливом Нептуна-алкоголю давати цікаві реакції), але НЕ схвалить такого ж поведінки від дівчини при серйозних на неї плани, і тим більше (!!!) -від дружини.

Але в будь-якому випадку: Місяць у Козерозі дає надійність. На таких людей завжди можна покластися. І якщо вони взяли на себе відповідальність (а вони в принципі вкрай відповідальні і дисципліновані люди з дитинства) Що ви в надійних руках. Просто таке положення Місяця вимагає дбайливого і більш включеного відносини. Тут не потрібні слова-Місяць орієнтується на внутрішню реакцію: тепло їй, не страшно? Але обіймів побільше! Краще «переобнять» -чем недообнять. Тому що ось вам список знаменитостей з Місяцем у Козерозі, і ви зрозумієте до чого може призвести недообніманіе.

Наполеон Бонапарт

Авраам Лінкольн

Ернест Хемінгуей

Джордж Вашингтон

Адольф Гітлер

Т.е.в бачите? Людям не вистачило в дитинстві любові - і як вони вирішили це питання? Найрадикальнішим, кардинальним чином. І Гітлеру навіть малювання не допомогло ... ех.

Давайте побіжно подивимося Ернеста Хемінгуея ...

21 липня 1899 р Ок-Парк, Іллінойс, США (так нам дає Астродатабанк)

Місяць у Козерозі, Сонце в Раке.Т.е. Дуже чутлива людина, що ховається в свій панцир, і там рефлексуючий від душі.

Нас перш за все повинні цікавити аспекти до Луне- це покаже взаємовідношення з навколишнім світом, з матір'ю. Життя як він її бачив-відчував.

Є аспект опозиція з Венерою і Нептуном. І це як раз не напружені, а розчиняють аспекти, які розмивають зосередженість. Венера в опозиції до Місяця дає незадоволеність, людина може бути по життю незадоволений тим що має! А Нептун дає крім чуйності, емоційної включеності ще й неадекватні стану. В основному це властиво жінкам, але в карті чоловіка це відразу «відсилання» до його матері і дружині. У маленького Ернеста мама була жінкою строгою, і зі своїми планами на його життя. А саме-змушувала займатися музикою (гра на віолончелі) та співати в церковному хорі. А для нього це були буквально- тортури. Ось вам Місяць у Козерозі плюс Нептун в опозиції. М'яко стелем- жорстко спати. Можна і музикою (Нептун) створити нестерпні умови життя. До речі, дружиною Хемінгуея стала теж музична дівчина-піаністка Хедлі Річардсон.

Пристрасть до риболовлі, полюванні, самоті на природі- звідси. Тут його ніхто не «діставав». Нептун давав розслаблення напруженої «козерожьей» Місяці.

Але саме властиві Козерогам депресії ближче до старості накочували на нього все частіше і частіше, а вибраться- не вистачало оптимізму! Сонце в Раку навпаки посилювало проблему підвищеної чутливість і емоційність. Хемінгуей лежав в психіатричній лікарні, підозрюючи що за ним стежать влади (до речі, виявилося що це дійсно так). Відразу попереджаю питання: ні, не Місяць в Козерозі в його карті показник того, що він застрелився. Там прекрасний тау-квадрат за участю Марса, Плутона і Сатурна. Чи не витримав тиску обставин. Так це можна перевести. А Місяць у Козерозі дала йому реалістичне, стримане, дуже «чоловіче» ставлення до життя. Місяць допомогла чути свою підсвідомість, счоі почуття, емоції - і переводити це відчуття в дуже чіткі, дуже конструктивні тексти, без зайвих слів, але абсолютно ємні і беруть за душу. Його фірмовий стиль.

Зверніть увагу ще на один момент в біографії Хемінгуея- під час першої Світової війни він отримав сильні поранення, і його колінної чашечки (Місяць у Козерозі) була замінена на алюмінієвий протез.

Цитати, які краще допоможуть зрозуміти його Місяць:

"Не падай духом. Ніколи не падай духом. Секрет мого успіху. Ніколи не падаю духом. Ніколи не падаю духом на людях »


«Треба купувати або одяг, або картини. От і все. Ніхто, крім дуже багатих людей, не може дозволити собі і те й інше. Не надавайте великого значення одязі, а головне, не женіться за модою, купуйте міцні і зручні речі, і тоді у вас залишаться гроші на картини »


«Людина не для того створена, щоб терпіти поразки. Людину можна знищити, але її не можна перемогти »
«Розумні люди надзвичайно рідко бувають щасливі»

«Ми стаємо міцнішими там, де ламається»

«Немає на світі справи важче, ніж писати просту, чесну прозу про людину»


«Дайте людині необхідне - і він захоче зручностей. Забезпечте його зручностями - він буде прагнути до розкоші. Осипьте його розкішшю - він почне зітхати по вишуканому. Дозвольте йому отримувати вишукане - він буде прагнути безумств. Подаруєте його всім, що він забажає - він буде скаржитися, що його обдурили, і що він отримав не те, що хотів. »

На завершення посту я ще раз хочу звернути вашу увагу! Місяць у Козерозі-це про любов! Про тепло, про емоції, про обмін цієї теплотою. Місяці в Козерозі здається, що її так мало! І взяти неокуда. Але це суб'єктивно. Даруйте, давайте більше. Не чекайте, що вам віддадуть у відповідь. Просто так. Працює не тільки Козеріг-но і Рак, який стоїть навпроти ... Піклуйтеся одне про одного. Через нехочу. Підключайте Сонце-Усвідомленість. Сонце-ДУХ, Світло, Серце. Це наша справжня нитка Зірка! І пам'ятайте-вас люблять.

І фаду звичайно ... Стримано, пристрасно, серце на шматки ...


Літературу, яку я використовувала при написанні поста, можна подивитися тут: http://www.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/147414_luna-v-znakakh-zodiaka-oven

І як угадать- де реальна історія, а де всього лише проекція маленької людини і реакція на цей вигаданий сюжет?
Але теплота?
А хіба потрібно вам бути в старості похмурим песимістом, повним страхів і депресій?
Тут не потрібні слова-Місяць орієнтується на внутрішню реакцію: тепло їй, не страшно?
В бачите?
Людям не вистачило в дитинстві любові - і як вони вирішили це питання?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com