рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Магія татуювань: oберегі, амулети і талісмани

Колись, дуже давно, татуювання було тотемним, клановим зображенням. По ній визначали соціальний статус, приналежність до роду і той пантеон богів, в який вірили стародавні. Татуювання прикрашали воїнів і магів, шаманів і вождів. І, природно, у кожного народу, у кожного племені зображення були свої.

Всім нам знайомі кельтські малюнки, японські та китайські ієрогліфи, орнаменти північних народів. Пізніше татуюваннями стали таврувати рабів і злочинців, а й тоді культура родових і талісмани татуювань збереглася. На жаль, в нашій країні довгий час татуювання асоціювалися виключно з кримінальним світом, армією і флотом. «Наскальна» живопис типу: «Вася», «Не забуду матір рідну», персні, що позначають кількість «ходок», лаконічне «ВДВ» і якоря практично закреслили багатовікову історію татуювань і їх сакральне значення. Але все повертається. Повернулася і культура тату. З тією лише різницею, що за цей час всі ми стали «людьми світу», і, вірячи в Христа, звертаємося до астрологічним знакам, буддійським і мусульманським символам, до індійським божкам і до загадкових «буквах» східних мов. Як не дивно, але це все працює! Сучасна людина являє собою таку гримучу суміш віри, забобонів, навчань і традицій з усього світу, що важливо лише одне - при виборі тату він повинен щиро вірити в силу даного зображення. І ще. Треба знати, яке зображення за що «відповідає». Ось про це ми сьогодні і поговоримо.

Навіщо ми робимо тату?

Безумовно, хтось прикрашає себе просто цікавими або барвистими картинками тільки для того, щоб показати свою індивідуальність або віддати данину моді. Але навіть в цьому випадку треба враховувати, що будь-який малюнок несе в собі смислове навантаження, щось означає. Так, наприклад, якщо ви вирішили наколоти дракона, треба пам'ятати, що він «відповідає» не тільки за міць, силу і владу, а й за сексуальну енергію , І якщо площа малюнка буде великий, то бажання плотських утіх цілком може переважити здоровий глузд, поставити на службу плоті і силу, і влада. А воно вам треба? Так само як і крила на всю спину можуть виявитися образливої, особливо якщо виконані в чорному кольорі. Тому, перш ніж довірити своє тіло майстру по тату, ретельно виберіть малюнок.

Якщо ви хочете, щоб татуювання допомагала вам, захищала, приносила удачу, то вибирайте не тільки розумом, а й серцем. Ви повинні відчути, що саме з цим малюнком вам буде комфортно. Зовсім не обов'язково покривати своє тіло знаками, що символізують славу, любов, кохання, гроші і т.п. Виберіть для початку щось одне. Те, чого вам насправді не вистачає на даний момент, то, що ви хотіли б «приманити». Якщо ж ваше бажання чи ваша потреба носить тимчасовий характер, то і тату повинна бути тимчасова - наноситься така татушка хною і тримається в залежності від типу шкіри від двох тижнів до місяця. Наприклад, ви відправляєтеся в морську подорож або на морський курорт і хочете, щоб ваш вояж був успішним і приємним - наколи тимчасового дельфінчика - древній оберіг моряків. Або ви відчуваєте загрозу, що виходить від певної людини, і вам потрібен захист, наколи в області спини маленький тимчасовий рунічний знак Ейваз, як тільки в захисті потреба відпаде, руна зникне як за помахом чарівної палички. Тільки пам'ятайте, що для того, щоб рунічні знаки працювали, їх треба «пригостити» крапелькою своєї крові.

Наведу ще кілька прикладів магічних татуювань:

  • Чотирилисник - удача;
  • Інь і Ян - гармонія в любові;
  • Індійський ловець снів - від безсоння;
  • Ієрогліфи (китайські та японські) - любов, кохання, щастя, удача, перемога, умиротворення, здоров'я, влада і т.п .;
  • Метелик - душа, Психея - натхнення, гармонія, легкість;
  • Риба (риби) - здоров'я, щастя, взаємне кохання (якщо в парі);
  • Кішка - незалежність, живучість, пристрасть;
  • Полум'я - оновлення, але з цим символом треба бути обережніше, тому що оновлення через вогонь - це біль і руйнування минулого;
  • Руни - захист, відродження, сила і т.д .;
  • Ангел-хранитель - захист від злих духів, вища заступництво.

Одним з найпотужніших оберегів з найдавніших часів вважається власне ім'я , Тільки зашифроване, написане іншою мовою. Тут підійдуть і ієрогліфи, і санскрит, і арабська в'язь. Можна зробити таку тату на спині - зверху вниз від шиї (ієрогліфи), або «оповити» написом кісточку.

А ще:

  • Знаки Зодіаку в символах і в картинках;
  • Символи планети.

Поговоримо докладніше про астрологічних татуюваннях. Власний знак Зодіаку - відмінний оберіг , Однак, якщо ви хочете, щоб у вашому житті відбулися якісь конкретні зміни, то зверніться за допомогою до сили планет: Марс? відповідає за енергію, Венера? - за емоції, секс, любов, Юпітер - за осягнення і т.д. Тобто, якщо ви хочете, щоб у ваше життя прийшла любов, щоб ви були оточені аурою сексуальності, і якщо вам не вистачає інтенсивності емоцій, то зробіть тату з символом Венери. Якщо вас не влаштовує той шлях, по якому ви йдете, якщо вам хочеться осягнути сенс буття, отримати нові знання, то наколи знак Юпітера. Мрієте реалізуватися як особистість - коліті знак Сонця. Ці татуювання цілком можуть бути тимчасовими. А ваш знак Зодіаку краще зробити постійним. Чи не хочете, щоб всі бачили вашу астрологічну приналежність, - наколи не картинки, а символ. Тобто зовсім не обов'язково на всю спину барвисто зображати Тельця або Ваги, цілком достатньо буде наколоти на плечі або між великим і вказівним пальцем крихітний значок. Цей значок допоможе вам частіше проявляти найкращі свої якості, посилить ваші гідності, захистить від негараздів. Більш того - свій знак Зодіаку дозволить вам вловлювати космічні ритми, налаштовуватися на них, навчить вас своєчасності слів і вчинків. Такі знаки потрібні тим, хто мало вірить у власні сили, страждає від власної інертності і схильний до сумнівам. Не завадить подібна татуювання і успішним людям, особливо якщо вони затівають щось нове і грандіозне.

Якщо ж ви хочете заручитися космічної підтримкою свого знака Зодіаку, але вам не імпонує ні символічне, ні пряме зображення зодіакального позначення, то зверніться до сили рослин, що відповідають вашому знаку. Так, Овна відповідає фіалка і волошка; Тельцю - бузок і конвалія; Близнюкам - маргаритки і маки; Раку - водяні лілії і всі білі квіти; Льву - півонії і хризантеми; Діві - айстри і мати-й-мачуха; Терезам - троянди (бажано - без шипів); Скорпіону - гвоздика і квітки хмелю; Стрільця - троянда, Козерогові - гостролист і біла гвоздика; Водолія - ​​проліски та фіалки; Рибам - крокуси, примули і незабудки.

Техніка безпеки

І все-таки магія тату не безпечна. І, як будь-який оберіг, татуювання має бути зроблена в той момент, коли в ній є необхідність. Так як, якщо у вас все благополучно, якщо ви повні гармонії, у вас є любов і фінансова незалежність, то від тату краще утриматися - вона може, змінивши, здавалося б, щось незначне, в корені змінити все ваше життя. Особливо це стосується «жорстких» татуювань - холодної зброї, хижих птахів і звірів, драконів, навіть сердечко, пронизане стрілою, замість посилення любові може обернутися розбитим серцем. Ще одна небезпека татуажу полягає в тому, що часом людина, наносячи малюнок на своє тіло або руки, не замислюється про його значення, проте завжди знайдуться ті, хто з цього малюнку складе свою думку про його власника.

Так, наприклад, якщо ви дуже хочете народити дитину, то цілком можете наколоти тимчасове татуювання із зображенням лелеки, але якщо ви раптом вирішите проявити фантазію і «посадити» на цього лелеки оголену жінку або дівчинку, так би мовити, для більшої конкретності, то така тату буде означати, що ви не тільки були в жіночій колонії, але і є матір'ю-одиначкою. А нешкідлива, здавалося б, ромашка символізує злодійську любов, причому групову. Так само неоднозначна і татуювання «Зірка». Багато хто вважає, що зірки символізують дух, світло, сяючий в пітьмі, підтримку в боротьбі з силами зла, це - правда, але не вся. Крім цих сакральних значень, татуювання конкретно об'ємної восьмиконечной зірки позначає «крутого» серед ув'язнених, який підтримує «заперечував», грає в карти «під інтерес»; черепа та інші зображення в зірках також відносяться до татуювань кримінального світу і є відмінними знаками «паханів» і злодіїв в законі.

Так що, перш ніж прикрасити своє тіло тимчасової, а вже тим більше - постійної татуюванням, вивчіть історію і символіку сподобалася картинки, щоб і собі не нашкодити, і оточуючих в оману не ввести.

Надія Попова, спеціально для AstroGuide.ru


Навіщо ми робимо тату?
А воно вам треба?
Відповідає за енергію, Венера?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com