рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ЛУНА В ЗНАКИ ЗОДІАКУ. БЛИЗНЮКИ.

Місяць у Близнюках

Є думка, що місце радості Місяця саме Близнюки. Тому як потріщати за Життя -це радість і розслаблення для людей. А де людина не напружений і поводиться природно-там і радість Місяці.

Якщо ми говоримо про суб'єктивізмі, то, на мій погляд, у повітряних знаків його найменше. Тут Місяць потрапляє в раціональну, холодну стихію і їй дуже важко вести себе інстинктивно. Але тим не менше Місяць це саме інстинкт. Тільки підпорядкована вона в даному випадку ментальної стихії.

Тут будь-неусвідомлене дію буде пояснено з точки зору розумності, людина веде себе легко, багато спілкування і ніхто не заморочується. Місяць у Близнюках буде уникати гнітючих тяжких ситуацій. Складнощі і рутина обтяжують її. Місяць підсвідомо налаштовує людину на пошуки нової інформації. Потрібно різноманітність і зміна обстановки! Місячні Близнюки дуже ласі на нові ідеї, захоплено з головою поринають у нові ситуації, без поняття-як вони звідти будуть вибиратися. Але це їх мало хвилює. У пошуках нового можливі зради, до речі. Місяць у Близнюках мало тримається за підвалини і не сильно дорожить основами.

Скажу більше: всі повітряні стихії можуть справляти враження безжальних. І це не зі зла чи порочності. Боже збав! Просто повітряна стихія це не місце для злиття з почуттями іншого (як вчинила б Місяць в Рибах). Це стихія холодного розуму. Місяць в повітряної стихії дає абстрактне і абстрактне сприйняття інших людей. Це підхід вченого. Тут є інтерес до сфери почуттів-но немає можливості відчути ці почуття в повній мірі. Місяць в повітряних знаках завжди відсторонена! Апофеоз цього положення ми побачимо у Водолії. Ось де маніяки!

А ось якщо реально відбувається те, чого немає раціонального пояснення (знову ж-почуття або те, що неможливо структурувати і логічно вибудувати) -тут ми бачимо нервову реакцію. Занепокоєння, заклопотаність. Нервовість. Людина не може сісти і чекати. Йому потрібно якомога більше інформації по створилася проблеми-й в хід йдуть телефонні дзвінки, з'ясування стосунків. Тут важливо-володіти темою. Брак даних вбиває.

У житті може бути багато рідні, друзів, спілкування, взагалі-народу навколо. Переїзди, відрядження. Дуже «шебутной», активне життя. Часто це тусовщики. Ці товариші взагалі легкі на підйом. Сидіння будинку в садку під вишнею не для них. Взагалі матеріальні цінності-це не сюди. Ментальні, інформаційні, комунікативні-пожалуйста.Лучшій відпочинок-з книжкою в лекторії ну або соцмережі-куди ж без них. Або в поїздці. З друзями.

Жінка з такою Місяцем, звичайно, не дуже фемінності. І інтереси у неї лежать не в площині затишку і «поїсти». Вона скоріше забуде погодувати, але її діти об'їздять все науково-пізнавальні виставки. Вона все знає і дуже легка в спілкуванні. Діти тягнутися до неї-бо вона демократична і виступає в ролі старшої сестри. Чи не тисне! ( це важливо). З нею легко. Але важливо не впадати в мінливий настрій. Проблема Близнюків в непослідовності, і Місяць буде давати саме таку непослідовну поведінку, що не піддається контролю.

Чоловікам з такою Місяцем так само необхідно «бути в курсі». Боюся-це і плітки теж. Зі смаком перемити кістки-свого роду релакс. Дружину буде шукати спритну і недурний. І до речі-без підвищеної фемінній Суті. Яку жоден чоловік спокійно не сприймає (а точніше-боїться). Тому що цей древній інстинкт неможливо контролювати і прогнозувати. В даному випадку такі чоловіки будуть тяжіти до дівчаток з хлоп'ячим свійським поведінкою або зовнішністю. І мама цього чоловіка, як ви розумієте, зробила свого часу все, що б її син був начитаним і розумненьким дитиною. Ну і навряд чи у хлопчика були пиріжки і тістечка у вихідні.

Давайте про здоров'я: це нерви. Сильна нервова реакція, людина може повестися навіть на дріб'язок, якщо на небі йде неприємний транзит або сама Місяць вражена в карті. Астрологи шукають можливість компенсації для зливу негативу. Я б відразу сказала-заземлення. Це безпрограшний варіант. Всім раджу що то копати. Возитися із землею. Так-так, я знаю-квіти при такому положенні Місяця дохнуть. Але нічого-важливий процес. Прогулянка швидким кроком знову ж-підійде. Кросворд разгадать- кращий відпочинок.

І вся дихальна система під ударом. Не застуджуєтеся. Бронхи, легені дуже уязвіми.Проблеми з промовою, але частіше це при ураженні Меркурія.Болезні пальців .До речі, свіже повітря прямо таки показаний! Дихайте хорошим повітрям. Спіть при відкритих окнах- важливо отримувати кисень.

Дуже цікава добірка радянських актрис з таким становищем Місяця!

Я перерахую дам і ви відразу зрозумієте закономірність:

Валентина Сєрова 10.02.1919 Харків

Людмила Гурченко 12.11.1935 Харків

Наталя Кустинська 05.04.1938 Москва

Інна Гула 09.05.1940 Харків

Всі ці дами вели дуже активний спосіб життя. Не в сенсі-спорт-походи. А в сенсі тусовки, різнобічне спілкування, багато людей навколо, життя рухлива і малопрівязанная до дому / сім'ї в класичному розумінні цього слова. Всі ці жінки були декілька поверхневі, коли справа стосувалася саме побуту (Місяць). Чи не проростали, що не закріплювалися. І кожна з перерахованих тут має сім'ю як проблемне «місце». Місяць покаже також ураження нервової системи і психіки. А з усіх перерахованих тільки Людмила Марківна залізно себе провела через життя. Решта дами мають явні патології.

Відкриємо космограму Людмили Гурченко. Часу народження ніде не знайшла, є думка що ввечері, але не будемо складати. Нас цікавить Місяць в Близнюках. Знаєте, а ось дивлячись в її карту я бачу, що все у неї було через подолання. Думала-знайду зараз талант танцівниці, актриси, Диву побачу в кінці кінців ... Не-а. Їй все давалося важко. Але саме тому вона не стала ким стала. Місяць вражена Сатурном. Це відразу ж-обмеження. Людина не розслабляється «по-життя». У побуті це взагалі виливається в дієти, виснажливі тренування і кожен день як подолання себе, шліфування, шліфування. Сатурн в напружених аспектах з Місяцем дає або бездітність, або мало-детность (сорі за кострубатість) + взагалі скупість на почуття. Не завжди! Дами, все що я пишу-це ЗАГАЛЬНІ відомості. Зрештою це може бути просто-дитинство в балетній школі або суворовському училищі. Або просто-голодне дитинство. Або дитина вважає (суб'єктивно!) Що його не люблять, або виховувала бабуся. Це те що мені зараз просто прийшло в голову. Вибирайте ...

При цьому Місяць вражена ще і Нептуном. Тут ми підійшли до класичного жіночого аспекту. Всі напружені аспекти між Місяцем і Нептуном говорять про рухомий психіці. Але у Гурченко обидві ці планети, стоять в знаках, підпорядкованих розумності / Меркурію. Тому їй завжди «вистачало розуму" не скочуватися до тями, а управляти ними. Є ще момент, який треба відзначити. Квіконс між Марсом і Місяцем. Квіконс своєрідний аспект. Довгий -на все життя. Зазвичай на початку шляху дає напругу, потім людина «втягтвается», починає правильно реагувати-і це вже талант або бонус. В даному випадку ми говоримо про її колосальної працездатності, яка відкрилася ближче до 35-40 років (Марс стоїть на Північному Вузлі-т.е. Заробив після 36 років) і її просто «поперло». Ну і трин між Венерою і Місяцем! Це талант і гармонія -вона подобалася оточуючим і собі. А ось Опозиція до Місяця від Юпітера дала ненаситність. Ненаситність славою! Популярністю. Визнанням. Їй завжди було цього МАЛО.

Візьмемо актрису з абсолютно гнітючою долею. Інна Гула.

Блиснула в відмінному фільмі «Коли дерева були великими», вела абсолютно «московський» богемний спосіб життя 60-х, красуня, талановитий чоловік-сценарист Геннадій Шпаликов. Її чекало тільки світле і прекрасне. Але все пішло прахом. Чоловік фрондував і сперечався з властью- в результаті творча незатребуваність. Будучи людиною нервовим спочатку надовго запив, потім повісився. Інну перестали знімати. Вона в безвісності дотягла до 90 року і померла від передозування снодійним. Мені завжди їх пара зі Шпалікова здавалася такою яскравою і такою приреченою ...

Отже-її карта.

Часу не знаю, але я побудую т.зв. тематичну карту яка дозволить мені «підглянути» за самої Суттю Інни.

Що тут відразу кидається в очі. Місяць у Близнюках не має жодного сильно аспекту ні від однієї планети. По суті це т.зв. Місяць «в шахті». Енергії цієї планети не контролюються, не реалізуються творчо, а як вийде. І це Місяць! Саме життя, інстинкт виживання, наша адаптивність до умов, до середовища ... І добре, якби Місяць стояла в якійсь «життєвої» стихії-в «воді» або «в землі», це дало б природну «чуйку». А тут-ментал. Відірваність від життя, немає заземлення. Як листочок на гілку. По суті вона була приречена. А тут ще й тяжкий аспект від Сатурна до Плутону- тягар життя, як плита. Дуже багато вказівок на талант! На красу. І все це, на відміну від ГУРЧ-даром. Бери, користуйся. Як само собою зрозуміле. Трин, трин, Секст ...

Їй взагалі не потрібно було напружуватися. Але в цьому і криється підступ. Астрологи НЕ люблять хороших, гладких карт з великою кількістю гармонійних «карамельних» аспектів. Люди з такими конфігураціями не вміють виживати. Вони не заточені на битву. Це потенційні самогубці тим чи іншим способом, але часто в хід йдуть «нептуніанскіе» методи-алкоголізм, наркоманія. Або просто-деградація. Смерть чоловіка і її догляд закодовані в її карті як шикарний трин від Нептуна до Сонця (тобто людина самозабутньо руйнувався і не збирався зупинятися), і квадрати до Марса від Нептуна і Чорної Місяця. Ось це тема суїциду чітко.

Я як дослідник залізла в карту і Геннадія Шпалікова-мені хотілося побачити суїцид в його карті. І так! Там точно такий же набір планет як в карті Гулой. Сонце, Нептун, Марс і Чорна Місяць. Пішов він чітко на Північному вузлі, акуратно за своїм гороскопу- в 37 років

Дуже їх обох шкода ... Така недоля. Але з точки зору астрології їх карти дуже корисні. . Я забрала їх в обране-це дуже яскраво, наочно. Чіткий приклад нещасливої ​​долі попри велику кількість талантів спочатку.

Доречі! У обох ЛУНА в ментальної стихії! В повітрі. Дами-це класичний приклад «безпорадності» повітряної Місяця перед життєвими труднощами. Ні заземлення, руйнується раціональна структура-і все. Людина не може прийти в себе. Починаються нерви, зриви. Особливо при «гладкому» гороскопі.

Так що безтурботність і «пофігізм» Місяця в Близнюках дуже оманливий.

Мда ... неоптимістично вийшло, зате нетривіально.

Наступний пост наступного тижня додати парадоксів. ЛУНА В РАКУ!

Літературу, яку я використовую при написанні постів можна побачити тут

http://www.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/147414_luna-v-znakakh-zodiaka-oven

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com