рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на лютий 2012

У лютому 2012 року погляди Водолія і рішення кардинально не зміняться, як би вас ні переконували, ні приводили вагомі аргументи і не намагалися перетягнути на свою сторону. Так, ви можете погодитися з правильністю точки зору опонента, але його затвердження лише доповнять і розширять те, в чому ви і так впевнені. Позитивна сторона місяця - ваше сприйняття стане більш багатогранним, ви зумієте об'єднати протилежності, врахувати і використовувати аб-солютно все.
Події або обставини поставлять вас в якісь вимушені умови. Наприклад, ви зможете рухатися тільки в одному напрямку або ж, поки не буде завершено одна справа, не зможете приступити до наступного. Зламати існуючий хід речей не вийде, до того ж така ситуація зробить вас більш зібраними і сконцентрованими на своїх бажаннях. І навіть втрати в цей час будуть на краще: а раптом вони звільняють місце для чогось більш цінного?

Сприятливі дні - 4, 8,10,13,16,25.
Несприятливі дні - 6, 11, 14,20,23,26.

Любовний гороскоп для Водолія на лютий 2012
Гороскоп фінансів, кар'єри для Водолія на лютий 2012
Гороскоп здоров'я для Водолія на лютий 2012 І навіть втрати в цей час будуть на краще: а раптом вони звільняють місце для чогось більш цінного?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com