рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

гороскоп березень, знаки зодіаку, риби, ваги, лев, овен, стрілець, діва, рак, скорпіон, вдалий, близнюки, тілець,

Березень - дуже творчий місяць, котрий сприяє енергійним і креативним людям. У цьому місяці одних очікують великі грошові прибутки, а інших - фінансові втрати і труднощі. Фінансова нестабільність багатьох виб'є з колії і позбавить сну і душевного спокою. Зате люди ризиковані і заповзятливі виявляться "на коні" і навіть зможуть сколотити собі стан. Цей місяць дуже сприятливий для любовних і романтичних відносин - щирість і глибина в почуттях обов'язково знайде відгук у серці коханої людини.

РИБИ У цьому місяці Рибам доведеться вирішувати масу дрібних і великих адміністративних питань, спілкуватися з можновладцями людьми і заводити корисні знайомства, які знадобляться їм на шляху до підкорення кар'єрних висот РИБИ У цьому місяці Рибам доведеться вирішувати масу дрібних і великих адміністративних питань, спілкуватися з можновладцями людьми і заводити корисні знайомства, які знадобляться їм на шляху до підкорення кар'єрних висот. Дуже важливою темою цього місяця буде навчання. Риби будуть вчитися всьому, чому тільки можна, навіть якщо вже давним давно вийшли зі студентського віку. Риби, які бажають отримати підвищення на посаді, з метою підвищення власної конкурентоспроможності, спробують вчинити на курси підвищення кваліфікації. Але і романтична сторона житті не буде забута: любов розцвіте в душі Риб з приходом перших сонячних днів і доставить їм багато щасливих і радісних хвилин.

ОВЕН березня виявиться для Овнів дуже насиченим місяцем, наповненим бурхливими пристрастями, великими прибутками і погано прогнозованими ситуаціями ОВЕН березня виявиться для Овнів дуже насиченим місяцем, наповненим бурхливими пристрастями, великими прибутками і погано прогнозованими ситуаціями. У всякому разі - нудьгувати Овнам не доведеться ... Особливо вдалим виявиться пошук співпраці - Овни знайдуть саме таку людину, на допомогу і поради якого вогні зможуть покластися в складних життєвих ситуаціях. Овни, зайняті в сфері бізнесу, здійснять чимало великих вдалих угод, які підвищать їх авторитет серед ділових партнерів. У любові Овнів чекає успіх, але тільки в тому випадку, якщо вони знайдуть відповідний момент, щоб натякнути коханій людині про свої почуття.

ТЕЛЕЦЬ Розуміння того, що чим більше сил і енергії вкладено в роботу, тим більше буде грошова прибуток, наповнить Тельців рішучістю і ентузіазмом ТЕЛЕЦЬ Розуміння того, що чим більше сил і енергії вкладено в роботу, тим більше буде грошова прибуток, наповнить Тельців рішучістю і ентузіазмом. У цьому місяці Тельці будуть намагатися перебувати в гущі подій, що відбуваються і не випускати з уваги навіть найменші деталі. Тельці, що займають керівні посади, повинні приділити особливу увагу моральному клімату серед своїх підлеглих, а також підвищенню ефективності роботи колективу за рахунок впровадження наукових розробок і залучення фахівців і консультантів з інших міст або країн. У любові Тельцям буде везти тільки в тому випадку, якщо вони будуть налаштовані на серйозні і тривалі стосунки.

БЛИЗНЮКИ У цьому місяці не виключені поїздки в інші міста або країни з метою обміну досвідом БЛИЗНЮКИ У цьому місяці не виключені поїздки в інші міста або країни з метою обміну досвідом. Близнюки, щоб мати можливість протистояти конкурентам, будуть намагатися підвищувати свій професійний рівень і здобувати нові корисні знання. Оптимізм і впевненість в своїх силах допоможуть Близнюкам успішно протистояти конкурентам і на ділі показати власні переваги. У любовних справах Близнюків очікує взаємність, не тільки в тому випадку, якщо вони не стануть скупитися на подарунки і компліменти. Самотні Близнюки можуть познайомитися зі своєю другою половинкою при самий несподіваних обставин і в самому несподіваному місці.

РАК РАК. Березня виявиться для Раків дуже творчим періодом, який принесе їм чимало приємних переживань, романтики і задоволень. Що б не сталося, Раки будуть сповнені оптимізму і бажання діяти. У цьому місяці вони приділять багато часу хобі і новим захопленням. Цей місяць дуже сприятливий для активних занять спортом, які найкращим чином позначаться на фігурі Раков, а також на їх самопочутті і стані здоров'я. В роботі Раков очікують нові ідеї, втілення в життя яких допоможе їм поліпшити результати своєї праці і заслужити заохочення начальства. У любові Раков можуть очікувати розчарування через непомірну ідеалізації коханої людини і необ'єктивного до нього відношення.

ЛЕВ ЛЕВ. Леви переймуться новими цікавими ідеями, які втіляться в життя за допомогою партнерів по роботі і за сприяння друзів і близьких людей. Березень для Львів - дуже творчий період, який подарує їм чимало приємних переживань, романтики і задоволень. Леви будуть сповнені оптимізму і бажання діяти, а у деяких з них з'являться нові хобі та захоплення, які з часом можуть стати їхнім основним джерелом доходу. Цей місяць буде насичений отриманням і осмисленням важливої ​​інформації з самих різних джерел. Прислухаючись до того, що говорять оточуючі, Леви зможуть уникнути неправильних вчинків і помилкових дій.

ДІВА ДІВА. Найважливішою темою в березні для Дів стане сім'я і благоустрій власного будинку. Діви будуть більше, ніж зазвичай, займатися домашніми і побутовими проблемами - і не безуспішно. У професійній діяльності Діви будуть схильні до прийняття твердих і фундаментальних рішень, які, на жаль, не у всіх випадках будуть схвалюватися їх колегами по роботі. Власний бізнес особливо успішно розвиватиметься у Дів, пов'язаних з торгівлею технікою і нерухомістю. Любовна сфера відносин порадує Дев появою нових шанувальників і шанувальниць. Якщо Діви не посоромляться проявити ініціативу при знайомстві, то цілком можуть розраховувати на сприятливий розвиток любовних відносин.

ТЕРЕЗИ Терезам березня принесе важливі новини, які змусять їх переосмислити багато чого з того, що відбувалося з ними протягом останніх місяців ТЕРЕЗИ Терезам березня принесе важливі новини, які змусять їх переосмислити багато чого з того, що відбувалося з ними протягом останніх місяців. Цей місяць дуже сприятливий для зав'язування будь-яких відносин - любовних, дружніх, партнерських. Протягом усього місяця Терези будуть оточені людьми, які все зроблять для їх душевного спокою і благополуччя. Вірогідні далекі й близькі поїздки, які розширять кругозір Терезів і послужать накопиченню важливою і цінною інформацією, яка дуже стати в нагоді їм при вирішенні проблем, що виникають у професійній сфері. Любовні стосунки Терезів будуть відрізнятися нестабільністю і непередбачуваністю - бурхливі сварки з коханою людиною будуть змінюватися пристрасними примирення.

СКОРПІОН Скорпіонам березня обіцяє появу нових можливостей, які сприяють нарощуванню капіталу СКОРПІОН Скорпіонам березня обіцяє появу нових можливостей, які сприяють нарощуванню капіталу. Не виключені нові вигідні знайомства, які допоможуть Скорпіонам в рішенні важливих комерційних завдань і відкриють шляху до нових звершень. Можливо, що першу половину місяця Скорпіони проведуть на самоті, зате друга половина місяця віщує їм зустрічі і знайомства з людьми, які в подальшому будуть сприяти їх просуванню по кар'єрних сходах. Далекі й близькі поїздки будуть вдалими і внесуть різноманітність в життя Скорпіонів. У любовних відносинах, щоб утримати біля себе кохану людину, Скорпіонам слід бути більш щирими і відвертими.

СТРІЛЕЦЬ Щоб успіх і далі не покинув Стрільців, вони повинні постійно аналізувати навколишні події і бути в курсі всього, що відбувається навколо СТРІЛЕЦЬ Щоб успіх і далі не покинув Стрільців, вони повинні постійно аналізувати навколишні події і бути в курсі всього, що відбувається навколо. Будь-які проблеми і перешкоди в роботі будуть легко переборні, якщо Стрільці зможуть вчасно виявити допущені помилки і недоліки і швидко їх усунути. У цьому місяці Стрільці повинні добре попрацювати над власним світоглядом, так як помилкові переконання можуть стати причиною неправильних висновків і посприяти НЕ результативних дій. У любові Стрільцям буде здебільшого везти - несподіване знайомство може виявитися доленосним.

КОЗЕРІГ березня принесе Козерогам нові життєві цілі і нові орієнтири КОЗЕРІГ березня принесе Козерогам нові життєві цілі і нові орієнтири. Якщо їм не вистачить коштів на здійснення нових проектів, вони цілком можуть взяти кредит в банку - віддати його буде нескладно. У цьому місяці Козерогів сильно будуть турбувати фінансові питання, але не тому, що в цій сфері намічаються проблеми, а тому, що "грошей багато не буває". Багатьох Козерогів чекає підвищення зарплати або велика премія. Перешкодити вищесказаного може тільки зайва скромність або небажання демонструвати свої успіхи і досягнення перед начальством. Любовна сфера відносин обіцяє Козерогам нові романтичні пригоди, які не залишать місця нудьзі і буденності.

ВОДОЛІЙ У березні Водолії зможуть досягти успіхів у багатьох сферах життя ВОДОЛІЙ У березні Водолії зможуть досягти успіхів у багатьох сферах життя. Більшість починань Водоліїв буде направлено на досягнення більшої незалежності і самостійності, особливо в фінансових питаннях. Багато Водолії докладуть максимум зусиль до того, щоб зайняти на роботі більш престижну і більш високооплачувану посаду. А для цього їм доведеться багато і старанно працювати, щоб справити хороше враження на начальство. У любові Водоліїв чекає тимчасове затишшя, так як в цьому місяці їх більше будуть хвилювати робота і кар'єра, ніж романтична сторона життя. Відносини з близькими родичами можуть погіршитися через взаємних образ і претензій.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com