рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дружба знаків зодіаку

  1. Овен
  2. Позитивні риси характеру
  3. Негативні риси характеру
  4. Гороскоп дружби Овна з протилежною статтю
  5. Відео: ОВЕН ♈ Знак зодіаку
  6. Телець
  7. Позитивні якості
  8. Негативні риси характеру
  9. Гороскоп дружби Тельця з протилежною статтю
  10. Відео: ТЕЛЕЦЬ ♉ Знак зодіаку
  11. Близнюки
  12. Позитивні якості
  13. Негативні риси характеру
  14. Гороскоп дружби Близнюків з протилежною статтю
  15. Відео: БЛИЗНЮКИ ♊ Знак зодіаку
  16. рак
  17. Позитивні риси характеру
  18. Негативні риси характеру
  19. Гороскоп дружби Рака з протилежною статтю
  20. Відео: РАК ♋ Знак зодіаку
  21. Лев
  22. Позитивні риси характеру
  23. Негативні риси характеру
  24. Гороскоп дружби Льва з протилежною статтю
  25. Відео: ЛЕВ ♌ Знак зодіаку
  26. Діва
  27. Позитивні риси характеру
  28. Негативні риси характеру
  29. Гороскоп дружби Діви з протилежною статтю
  30. Відео: ДІВА ♍ Знак зодіаку
  31. ваги
  32. Позитивні риси характеру
  33. Негативні риси характеру
  34. Гороскоп дружби Терезів з протилежною статтю
  35. Відео: ТЕРЕЗИ ♎ Знак зодіаку
  36. Скорпіон
  37. Позитивні риси характеру
  38. Негативні риси характеру
  39. Гороскоп дружби Скорпіона з протилежною статтю
  40. Відео: СКОРПІОН ♏ Знак зодіаку
  41. Стрілець
  42. Позитивні риси характеру
  43. Негативні риси характеру
  44. Гороскоп дружби Стрільця з протилежною статтю
  45. Відео: СТРІЛЕЦЬ ♐ Знак зодіаку
  46. Козеріг
  47. Позитивні риси характеру
  48. Негативні риси характеру
  49. Гороскоп дружби Козерога з протилежною статтю
  50. Відео: КОЗЕРІГ ♑ Знак зодіаку
  51. Водолій
  52. Позитивні риси характеру
  53. Негативні риси характеру
  54. Гороскоп дружби Водолія з протилежною статтю
  55. Відео: ВОДОЛІЙ ♒ Знак зодіаку
  56. риби
  57. Позитивні риси характеру
  58. Негативні риси характеру
  59. Гороскоп дружби Риб з протилежною статтю
  60. Відео: РИБИ ♓ Знак зодіаку

Хочете дізнатися про самих товариських і надійних знаках зодіаку? Про те, як поводяться люди по відношенню до своїх друзів в залежності від дати народження? Якщо так, вам буде цікаво. У цій статті ми розглянемо гороскоп дружби кожного знака зодіаку.

Овен

Овен

Комунікабельний знак зодіаку.

Позитивні риси характеру

Овен дуже відповідально ставиться до дружби. Він дорожить налагоджені зв'язки і веде себе по відношенню до друзів порядно. Ця людина не любить слухати плітки, а тим більше, ніколи їх не поширює. Ще він вміє зберігати чужі таємниці і з симпатією ставиться до всіх, хто йому довіряє, навіть якщо ця людина не є його приятелем.

До Овна можна сміливо звертатися за допомогою - він не відмовить. Заради близької людини представник цього знака зодіаку здатний пожертвувати багатьом, причому зробить це абсолютно безкорисливо. Допомагаючи іншим, він відчуває себе на висоті, але нагадувати про свої добрі справи в будь-якому випадку не стане.

Негативні риси характеру

Овен - власник, незалежно від того, чоловік це чи жінка. Своїх друзів він ревнує так само сильно, як і кохану людину. Для нього важливіша статус кращого, якщо не єдиного, одного. Природно, дорослий Овен не скаже про це подрузі або другові відкритим текстом, але якщо товариш посмів веселитися без нього, цілком може влаштувати йому бойкот без пояснення причин.

Овен вимогливий по відношенню до своїх друзів. У нього є стале уявлення про те, яким повинен бути людина, і сам він намагається відповідати цим правилам. Все б нічого, але і до інших він ставиться так само. Хороша і міцна дружба у Овна може вийти з людиною, максимально на нього схожим.

Гороскоп дружби Овна з протилежною статтю

До представника протилежної статі Овен буде ставитися як до родича, а якщо ця людина ще й молодша за нього, то оточить турботою як молодшого брата або сестру. Перехід з дружніх відносин в особисті можливий тільки завдяки спонтанному збігом обставин.

Відео: ОВЕН ♈ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Овна читайте тут .

Телець

Телець

У міру товариський знак зодіаку.

Позитивні якості

У представника цього знака зодіаку стійкий коло спілкування, який він роками не змінює. Відносини з друзями у Тельця складаються легкі, доброзичливі, але не занадто довірливі. Телець не приймає близько до серця неприємності своїх друзів, але в допомоги їм не відмовляє.

Ця людина не любить навантажувати проблемами тих, з ким дружить і все робить для того, щоб спілкування приносило максимум позитивних емоцій. Якщо один поводиться порядно по відношенню до Тельця, останній може взяти його під свою опіку, якщо це доречно. Телець - добрий і турботливий знак зодіаку, і хорошими відносинами щиро дорожить.

Негативні риси характеру

Телець поводиться в дружбі кілька ощадливо. Потім, коли відносини складуться довірчі і будуть перевірені роками, він перейметься до товариша всією душею, але на початковому етапі спілкування він в першу чергу розглядає людей з точки зору вигоди. Вирішальним фактором зазвичай стає високий соціальний статус людини і ті можливості, які відкриються Тельцю завдяки дружбі з ним.

Представник цього знака зодіаку може образитися на одного, який на деякий час зник, не цікавлячись при цьому причинами його зникнення. Телець буде чекати появи приятеля, подумки даючи йому шанс на виправлення, але сам ні за що не стане ініціатором зустрічі або телефонної розмови.

Гороскоп дружби Тельця з протилежною статтю

У Тельця дружба з протилежною статтю нерідко закінчується весіллям, але романтичні стосунки цього не передують. Телець обов'язково оцінить склалося взаєморозуміння з жінкою або чоловіком, і не упустить свій шанс на щастя. Йому потрібні рівні і стабільні відносини.

Відео: ТЕЛЕЦЬ ♉ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Тельця читайте тут .

Близнюки

Близнюки

Комунікабельний знак зодіаку.

Позитивні якості

З Близнюками легко і приємно спілкуватися - вони приймають людей такими, якими вони є, разом з їхніми недоліками і дивацтвами. Представник цього знака зодіаку не здатний на їдку критику, і в спірній ситуації краще промовчить, щоб зберегти мир.

Близнюки - один з найбільш оптимістичних знаків зодіаку. З ними не тільки весело, але і цікаво. Ця людина завжди в курсі останніх подій, цікавиться всім, що походимо в світі, стежить за модою. Своїми знаннями він охоче ділиться з друзями, тому люди його часто сприймають як корисне джерело інформації.

Негативні риси характеру

Близнюки не прагнуть до душевної близькості з тими, з ким спілкуються. У представника цього знака зодіаку велике оточення, але по-справжньому близьких людей дуже мало. Зазвичай це або друг дитинства, або хтось із родичів, але точно не той, хто з'явився порівняно недавно.

Близнюки не надто уважні до своїх друзів. Вони не завжди запам'ятовують зміст розмов, дають обіцянки, про які потім забувають і спізнюються на зустрічі. Насправді, це відбувається через активність і постійної зайнятості цього знака зодіаку, тому потрібно просто не соромитися нагадувати про себе.

Гороскоп дружби Близнюків з протилежною статтю

Близнюки схильні фліртувати з друзями протилежної статі, але не сприймають це всерйоз. Того, хто по-справжньому їх цікавить, вони не будуть тримати в статусі одного і відкрито заявлять про свою симпатію. Якщо ж відносини з дружніх перейшли в приватні, це говорить тільки про одне - взаємне розташування виникло відразу, але обставини в той момент складалися не на користь майбутньої пари.

Відео: БЛИЗНЮКИ ♊ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Близнюків читайте тут .

рак

рак

Малообщітельний знак зодіаку.

Позитивні риси характеру

Раки піклуються про тих, кого вважають своїми друзями. Вони не кидають своїх приятелів в скрутну хвилину і намагаються бути їм корисними. Можна сказати, що у цієї людини ставлення до дружби більше нагадує материнський або батьківський інстинкт.

Представник цього знака зодіаку максимально відкритий зі своїм другом, але тільки в тому випадку, якщо знає його багато років і пройшов разом з ним вогонь, воду і мідні труби. Якщо це так, то заради комфорту або щастя цієї людини Рак зробить все, що в його силах.

Негативні риси характеру

Рак нікому не довіряє до кінця. Теоретично ця людина допускає зрада з боку будь-кого, навіть якщо його друг перевірений роками, або крім дружби з приятелем його об'єднує ще й спорідненість. Помітивши нещирість, представник цього знака зодіаку може порвати багаторічну зв'язок в один момент.

Раки не переносять брехні, особливо, якщо брехня безглузда. Безневинна прикрашання подій викликає у них різко негативну реакцію, і це теж може послужити приводом для розриву відносин.

Гороскоп дружби Рака з протилежною статтю

Рак не схильний до спалахів пристрасті, і цінує емоційну близькість набагато сильніше, ніж сексуальний потяг. Друга протилежної статі він розглядає в першу чергу як чоловіка або жінку, і саме таким чином зазвичай і влаштовує особисте життя. Стаж спілкування при цьому значення не має.

Відео: РАК ♋ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Рака читайте тут .

Лев

Лев

Комунікабельний знак зодіаку.

Позитивні риси характеру

Лев добре ставиться до всіх, з ким спілкується. Щоб стати його другом, досить бути до нього уважним і захоплюватися сильними сторонами його характеру. Лев обов'язково відповість взаємністю і надасть необхідну підтримку свого друга у важку хвилину.

Представник цього знака зодіаку - душа будь-якої компанії і перший улюбленець публіки. З Левом не буває нудно або сумно. Він не скаржиться на життя і не обтяжує друзів своїми проблемами. При цьому він чуйний і не відмовить у допомозі, якщо вона потрібна.

Негативні риси характеру

Лев не виносить нудьги, тому може зникнути з життя свого друга в разі затяжної депресії останнього. Одна справа - надання йому матеріальної допомоги або участь у тимчасові труднощі, але зовсім інше - смуток і невдоволення життям. Лев залежимо від позитивних емоцій, і якщо не отримує їх від спілкування, просто йде в бік.

Лев не виносить критики. Їм потрібно постійно захоплюватися і бути на його боці навіть тоді, коли він повністю неправий. Моралі або навіть поради по справі Львом сприймаються вкрай негативно.

Гороскоп дружби Льва з протилежною статтю

Льва взагалі не цікавить стать людини, з яким він спілкується - аби було весело. Що стосується симпатії, то якщо вона є, Лев скаже про це відразу і у відкритій формі. Поступове зближення з людьми протилежної статі за рахунок дружби - не його випадок.

Відео: ЛЕВ ♌ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Льва читайте тут .

Діва

Діва

У міру товариський знак зодіаку.

Позитивні риси характеру

Діва до будь-яких відносин ставиться з усією відповідальністю, і дружба не є винятком. Корисними і тривалими зв'язками ця людина дуже дорожить, і робить все, щоб спілкування складалося вдало.

Діва може зблизитися з іншою людиною на грунті спільних інтересів або взаємної вигоди. Ці відносини більше нагадують партнерські, ніж дружні, але вони міцні і перспективні. Діва вміє бути вдячною і не схильна користуватися розташуванням своїх друзів, нічого не надаючи натомість. Кожен добрий вчинок або широкий жест представником цього знака зодіаку обов'язково буде гідно оцінений.

Негативні риси характеру

Діві не потрібна душевна близькість. Ця людина не звик бути відвертими навіть з тими, хто справою довів, що заслуговує на довіру. Будь-які розмови про особисте і скарги на життя можуть бути зустрінуті холодністю Діви і навіть деякою грубістю.

Діва - найперший критик з усього зодіакального циклу. Навіть ставлячись до одного зі звий симпатією, Діва здатна так проїхатися по його самооцінці, як не сміють надходити навіть відкриті недоброзичливці. З цієї причини представники цього знака зодіаку часто втрачають близьких друзів, або, по крайней мере, позбавляють їх можливості бути відвертими.

Гороскоп дружби Діви з протилежною статтю

Діва не використовує дружбу як спосіб зближення із хлопцем. При цьому саме завдяки тривалому спілкуванню Діва може влаштувати особисте життя, але двигуном в даному випадку буде не душевна близькість, а вигода в будь-якому її прояві.

Відео: ДІВА ♍ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Діви читайте тут .

ваги

ваги

Комунікабельний знак зодіаку.

Позитивні риси характеру

Спілкування з представником цього знаку зодіаку складається досить легко, але назвати його дружбою можна лише у виняткових випадках. В основному розмови і спільне дозвілля з Терезами носять світський характер, де про душевної близькості не може йти й мови.

Ваги часто виручають своїх приятелів корисними порадами, причому роблять це делікатно і ненав'язливо. Дивним чином представник цього знака зодіаку бачить самий найпростіший шлях вирішення проблеми, тому що не має звички щось ускладнювати.

Негативні риси характеру

Терези не схильні приймати близько до серця все, що відбувається з їхніми друзями. Вони не переносять поганого настрою навіть найближчих людей, але не критикують і не ігнорують демонстративно. У таких ситуаціях представник цього знака зодіаку знайде привід зникнути, і з'явиться тоді, коли все в житті одного налагодиться без його участі.

Ваги схильні до сумнівів і коливань. Якщо ця людина має якісь спільні плани з одним, останній може втратити час через нерішучість Терезів. Навіть якщо Терези вирішили, що не братимуть участі в спільній справі, вони не скажуть про це прямо, і будуть до останнього шукати відмовки.

Гороскоп дружби Терезів з протилежною статтю

Ваги можуть однаково дружити і з чоловіками, і з жінками, якщо присутні спільні творчі захоплення або тяга до мистецтва. У разі виникнення симпатії представник цього знака зодіаку не скаже про це прямо, а буде намагатися натякнути про свої почуття доступним йому способом.

Відео: ТЕРЕЗИ ♎ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Терезів читайте тут .

Скорпіон

Скорпіон

У міру товариський знак зодіаку.

Позитивні риси характеру

Для міцної дружньої зв'язку Скорпіону потрібно тривале спілкування. Він дорожить тими людьми, які ділом довели, що надійні і заслуговують довіри. Заради справжнього друга великодушний і щедрий Скорпіон здатний гори звернути, а якщо знадобиться, віддасть останнє чи пожертвує заради одного власним комфортом.

Скорпіон гранично відвертий з друзями, і цінує тих, хто довіряє йому. Цій людині можна розповісти все, і бути впевненим, що він не стане критикувати, ігнорувати, і вже тим більше, розпускати плітки або користуватися отриманою інформацією в своїх цілях.

Негативні риси характеру

Тих, хто йому відданий, Скорпіон не ображає. Що стосується колишніх друзів, які в чомусь обмежили його самолюбство або не виправдали довіри, то їм не позаздриш. Скорпіон - один з найбільш мстивих знаків зодіаку, тому якщо ви не готові бути його другом, краще не грайте з вогнем.

Якщо відносини руйнуються, Скорпіон щиро страждає, але тихо плакати в подушку він не буде. Ця людина настільки вразливий і емоційний, що не здатний в такі моменти тримати себе в руках. У що виллється образа Скорпіона, залежить від його індивідуальних якостей (Скорпіони теж бувають різними), але добра від нього точно чекати не доведеться.

Гороскоп дружби Скорпіона з протилежною статтю

Скорпіон цікавиться людьми, з якими спілкується, тільки як друзями. Якщо виникне симпатія з його боку, він не буде робити упор на пошук душевної близькості. Тільки пристрасть, емоції і всепоглинаюче почуття любові.

Відео: СКОРПІОН ♏ Знак зодіаку

Детальну характеристику Скорпіона читайте тут .

Стрілець

Стрілець

Комунікабельний знак зодіаку

Позитивні риси характеру

У суспільстві Стрільця можна зловити стільки позитивних емоцій і яскравих вражень, скільки не зможуть дати представники всіх інших знаків зодіаку, якщо зберуться разом. Поруч з ним цікаво і весело, він - джерело життєвих сил і ковток свіжого повітря. Оточення у Стрільця велике, але, правда, не завжди постійне.

Стрілець не відмовляє в допомозі своїм друзям, але не любить боротися з їх поганим настроєм. Йому подобаються рішучі і життєрадісні люди, і про них він може подбати навіть в тому випадку, якщо вони не є його приятелями.

Негативні риси характеру

Якщо буде нудно, Стрілець піде. Він може покинути свято, якщо щось пішло не за планом, або захід виявився не таким веселим, як він очікував. Якщо від спілкування з одним він перестав отримувати емоційну підживлення, або його товариш знаходиться в затяжній депресії, Стрілець цілком може перестати з ним спілкуватися.

Стрілець буває безтактний по відношенню до найближчих людей. Він взагалі не боїться образити іншу людину своїми словами або діями, тому тим, хто гостро реагує на критику, в його суспільстві робити нічого.

Гороскоп дружби Стрільця з протилежною статтю

Стрільця властиво дружити з людьми протилежної статі набагато більше, ніж усім іншим. Хлопцям Стрільцям в цьому відношенні простіше, а от дівчата, народжені під цим знаком, дуже часто страждають від нерозділеного кохання до чоловіків і хлопців, які бачать в них лише подругу.

Відео: СТРІЛЕЦЬ ♐ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Стрільця читайте тут .

Козеріг

Козеріг

Малообщітельний знак зодіаку

Позитивні риси характеру

Козеріг зближується з людьми дуже важко, але якщо спілкування складається довірчим і вдалим, більш відданого друга знайти важко. Він не кине близької людини ні за яких обставин, а навпаки, проявить себе з найкращих сторін, якщо його друга дійсно погано.

Представник цього знака зодіаку дуже терплячий. Він може тривалий час перебувати поруч зі своїм приятелем, уважно його слухати, допомагати порадами і конкретними діями. Більш того, Козеріг сприймає одного не як окрему особистість, а разом з його коханою людиною або родичами. Сімейні цінності для нього завжди були і будуть на першому місці.

Негативні риси характеру

Козеріг - самий потайний знак зодіаку. Вивести його на відверту розмову майже не представляється можливим, за винятком ситуацій, коли йому потрібна допомога. Козеріг нікому не довіряє повною мірою, притому що зовні справляє враження людини цілком відкритого.

Представнику цього знака зодіаку властиво приймати рішення, що стосуються друзів, без їх відома. Він не вважає за потрібне радитися, тому що діє виключно на благо. В результаті замість подяки він періодично стикається з нерозумінням і навіть образами.

Гороскоп дружби Козерога з протилежною статтю

Козеріг не вірить в дружбу з протилежною статтю. Якщо спілкування і виникне, то не більше, ніж поверхневе. Влаштовувати особисте життя за рахунок поступового емоційного зближення Козеріг буде тільки в тому випадку, якщо йому це вигідно.

Відео: КОЗЕРІГ ♑ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Козерога читайте тут .

Водолій

Водолій

Комунікабельний знак зодіаку

Позитивні риси характеру

З Водолієм легко спілкуватися - він геть позбавлений зарозумілості і любові до різкої критики. Ця людина приймає оточуючих такими, якими вони є, і нікого не прагне переробити під себе. Водолій миролюбний і тактовний, тому люди до нього так і тягнуться.

Ця людина не схильний скаржитися і шукати «вільні вуха». Свої проблеми він вважає за краще вирішувати сам, і ніколи не робить з цього трагедії, залишаючись зовні оптимістичним і легким.

Негативні риси характеру

Водолій не бере на себе відповідальність за розвиток дружніх відносин, а скоріше відповідає взаємністю на розташування іншої людини до себе. Якщо спілкування не складається або дружба поступово руйнується, Водолій і пальцем не поворухне заради виправлення ситуації.

Представник цього знака зодіаку часто користується ідеями і заслугами друзів, видаючи їх за свої. Загальний успіх він розглядає тільки як власний, і щиро ображається, якщо йому про це говорять або намагаються присоромити.

Гороскоп дружби Водолія з протилежною статтю

Водолій легко сходиться з людьми, і цілком може дружити як з чоловіками, так і з жінками. Дружні стосунки в цьому випадку завжди мають шанс перерости в особисті, але без участі з боку Водолія. У любові, як і в дружбі, він частіше не проявляє ініціативу, а відповідає взаємністю.

Відео: ВОДОЛІЙ ♒ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Водолія читайте тут .

риби

риби

Комунікабельний знак зодіаку

Позитивні риси характеру

Риби - самий милосердний знак зодіаку. Неприємності своїх друзів вони сприймають так само гостро, як і свої власні, і ніколи не відмовляють близьким людям в моральній підтримці. Риби можуть годинами слухати чужі одкровення, і при цьому не перебивають і не засуджують співрозмовника.

Представники цього знака зодіаку дуже сентиментальні і вміють зворушливо піклуватися про своїх друзів. Вони люблять дарувати подарунки і радувати приємними знаками уваги без будь-якої причини. Якщо Риби щиро розташовані до людини, він буде постійно це відчувати і відчувати душевне тепло і розуміння.

Негативні риси характеру

Як вже було сказано, Риби вміють співчувати, але проблема в тому, що на цьому їх участь в проблемах друзів зазвичай і закінчується. Вислухати або навіть сісти поруч і разом пустити сльозу - легко, а ось зробити що-небудь конкретне - навряд чи. Крім того, вникаючи в проблеми приятеля, Риби настільки засмучуються, що один часто забуває про те, що потерпілий взагалі-то тут він, і перемикається на втіху Риб.

Риби мають звичку брехати там, де в цьому немає потреби. Якщо ви за щирість відносин, не ображайтеся на представника цього знака зодіаку! Він робить це не зі зла, а просто заради краси моменту.

Гороскоп дружби Риб з протилежною статтю

Риби часто зближуються з людьми на грунті дружби і взаєморозуміння, але ці відносини навряд чи можна назвати серйозними. Після нетривалого роману з подругою або другом вони цілком можуть продовжити з ним дружити, як ніби нічого не було.

Відео: РИБИ ♓ Знак зодіаку

Детальніше характеристику Риб читайте тут .

Про те, як поводяться люди по відношенню до своїх друзів в залежності від дати народження?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com