рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чорна Місяць або Ліліт в астрології: що це таке і як впливає

  1. Що таке Чорна Місяць
  2. вплив Ліліт
  3. Коли Чорна Місяць проходить за знаками зодіаку

Чорна Місяць або Ліліт - що це за точка, як вона впливає на життя людини, і чому астрологи пов'язують її вплив з фатальними, небезпечними і навіть містичними подіями?

Що таке Чорна Місяць

Чорна Місяць, яку ще називають Ліліт, являє собою апогей місячної орбіти. Оскільки шлях, по якому Місяць обертається навколо Землі, має форму еліпса, Місяць може перебувати на різній відстані від Землі. Точка, в якій відстань між Місяцем і Землею є мінімальним, називається перигеем, а точка, в якій відстань максимально, - апогеєм місячної орбіти.

Іншими словами, кажучи про Чорної Місяці, ми маємо справу не з матеріальним об'єктом, таким, як планета чи світило, а з розрахунковою точкою. Однак її положення впливає на долю людини. Місяць в астрології пов'язана з душею, почуттями, а Сонце - з розумом і свідомістю. Апогей місячної орбіти (Чорна Місяць) - це точка, де відстань між ними є максимальним, що символічно означає втрату контролю розуму (Сонце) над несвідомим (Місяць). Тому в астрології Чорну Місяць пов'язують з вивільненням стихійних, несвідомих інстинктивних сил. Іншими словами, це точка максимальної несвідомості.

вплив Ліліт

У гороскопі вона проявляє себе в такий спосіб: або кардинально збільшує, або кардинально зменшує певну психологічну властивість. Про які психологічних тенденції піде мова, стане ясно, якщо дізнатися, в якому знаку та будинку вона розташована в конкретному гороскопі. Наприклад, Чорна Місяць у людини розташована в знаку Діви. Основні функції цього знака увагу до деталей, прагматизм, питання праці, служіння, здоров'я. Положення Чорної Місяця в Діві може викликати одну з протилежних крайнощів: або людина стане надмірно прагматичним, критичним педантом, буде зациклений на деталях, або, навпаки, - стане хаотичним, недисциплінованим, неуважним.

Оскільки Чорна Місяць має пряме відношення до кармічні борги, розплата може йти через теми, що знаходяться у владі знака, в якому вона знаходиться. У випадку з Чорної Місяцем в Діві людина може відчувати сильні страхи перед хворобами, постраждати від рук лікаря або мати важкі стосунки з колегами. Можливо складне ставлення до питань гігієни і порядку: або надмірна чистота, або повне нехтування.

Щоб зрозуміти, на чому конкретно буде зроблено акцент, важливо враховувати положення Чорного Місяця в планетному будинку, оскільки вдома відповідають за сфери життя. Так, наприклад, положення Чорного Місяця в Діві і в 2 будинку, що відповідає за добробут, можуть говорити про специфічне ставлення до грошей, надмірному прагматизмі в цьому питанні, скупості і розважливості або, навпаки, безладних обставин в грошових питаннях.

Коли Чорна Місяць проходить за знаками зодіаку

Коли Чорна Місяць проходить за знаками зодіаку

  • 19 травня 2016 - 13 лютий 2017 року - Ліліт в Скорпіоні.
  • 14 лютого - 9 листопада 2017 року - Ліліт в Стрільці.
  • 10 листопада 2017 - 4 серпня 2018 року - Ліліт в Козерозі.
  • 5 серпня 2018 - 30 квітень 2019 року - Ліліт у Водолії.
  • 1 травня 2019 - 25 грудень 2020 року - Ліліт в Рибах

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com