рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Цікавий гороскоп: у чому знаки Зодіаку най-най

  1. найкапризніші
  2. найромантичніші
  3. найсильніші
  4. найбільш цікаві
  5. найдобріші
  6. найвимогливіші
  7. самі товариські
  8. найсміливіші

Кожна людина індивідуальна, і у кожного є свої слабкі і сильні сторони . А в чому ми най-най? Про це докладно розповість Joinfo.ua, запропонувавши вам дуже цікавий гороскоп.

найкапризніші

У цей групу астрологи віднесли Діву, Рака і Водолія. Так, за характером все три знака Зодіаку відрізняються між собою, але ось примхливості у них не відняти. Правда, її все вони проявляють по-різному.

Наприклад, Діва вередує тільки в тому випадку, коли впевнена, що доб'ється свого, а в цьому, повірте, Діва знає толк. Рак ж, навпаки, часто сумнівається в результаті своїх примх і їх результати, але любить займатися цією справою, як ніхто інший. Водолії проявляють свої примхи в «хочу» - «не хочу». Ось так просто, прогулюючись вулицями, йому раптово захочеться морозива, а отримавши його, він скаже, що мав на увазі хот-дог. Це не погано з одного боку, адже супутника Водолія завжди чекають пригоди і емоції. Головне, зуміти раціонально сприйняти ситуацію, а не накидатися з обвинуваченнями.

найромантичніші

Терези, Телець, Рак. Ну, а хто, як не Терези люблять баланс у всьому? Ось і до романтики вони ставляться по-своєму. Тобто, для них важливо різноманітність, а не просто вечеря при свічках. Таку романтику Ваги незабаром починають сприймати, як щось буденне. А ось стрибок з парашутом ... Це те, що потрібно для романтичних і люблячих враження Терезів.

У Тельців ж трохи інший погляд на романтику. Їм потрібен навколо порядок, царствена обстановка, атмосфера гармонії і стабільності. Якщо Тельцю подарувати романтичну вечерю, наприклад, в музеї, повірте, ви не прогадаєте.

Раки, як сім'янин воліють романтику у всіх її проявах і головне, щоб кохана людина не відходив ні на крок. Такий улюблений, такий відданий, такий єдиний. Бути просто поруч з Раком, любити його і підтримувати - це найкраща життєва романтика, навіть якщо мова про прибирання будинку.

найсильніші

Настільки високо цінують в суспільстві рису характеру займають Овен, Лев і Козеріг. Овни, як відомо, домагаються за все, не звертаючи навіть іноді на голови людей. Ні, ми не критикуємо, ми говоримо про те, що Овен може запросто «видалити» з мозку почуття жалю, щоб досягти своєї мети. Насправді, це дуже гарна якість, так як ми самі будівельники своєї долі, і щоб стати щасливим, все ж потрібно мати трохи черствості в характері.

Лев в свою чергу лідирує у всьому, за що береться. А бути лідером у всьому, погодьтеся складно, і посильно це тільки сильним людям. Перешкоди на шляху Львів можуть налякати тільки в їх передбаченні, а зіткнувшись з ними, вони беруть себе в руки і проходять всі випробування долі.

Козероги сильні тому, що завжди ставлять перед собою конкретні цілі. Вони не будуть йти в мрії, розвивати уяву або нити «хочу». Вони діють. Спочатку ставлять за мету, розписують все по пунктик і впевнене рухаються вперед. Варто відзначити, що в більшості випадків, вони домагаються відмінних результатів.

найбільш цікаві

Риби, Скорпіон, Водолій. Риби в силу своєї підвищеної емоційності завжди цікавляться, «а що там за рогом». А раптом там сюрприз від коханого? Рибки, хоч і боязкі, але цікавості у них не відняти. Їм дуже складно дарувати подарунки, вони намагаються все дізнатися до моменту вручення презенту. Ну не можуть терпіти, страждаючи в очікуванні, і все тут. Цікавість зашкалює, як ви знаєте.

Скорпіони цікавістю дуже відрізняються від Риб. Скорпіонам важливо знати, хто, куди, навіщо пішов. Вони намагаються все контролювати в плані інформування. Тобто, живучи з такими людьми під одним дахом, потрібно бути готовим до таких своєрідним звітам, з серії: сьогодні був тут, купив те, відвідав цього і на останок - так, я виспався і відчуваю себе чудово. Питання Скорпіони задавати люблять ...

Водолії ж відносяться до категорії «Найбільш цікаві» з однієї простої причини. Їм хочеться все знати і дізнаватися. Тільки не в особисте ставлення, а в більш глобальному. Вони цікавляться технологічними новинками, новими пропозиціями брендів, палаючими турами, прем'єрами фільмів і т.п. Просто Водолії люблять розвиватися і жити в ногу з часом.

найдобріші

До Добряк астрологи віднесли Стрільців, Риб і Близнюків. Правда, є деякі нюанси, про які і розповість Редакція ДжоІнфоМедіа.

Відносно добрих Стрільців. Так, вони щедрі, готові іноді навіть віддати останнє, що є, лише проявити повагу до прохача. У цьому-то і фішка. Стрільці ніби як і щирі в своїх помислах, а й хитрості у них не відняти. Втім, чи важливі такі нюанси, якщо ми точно знаємо, що Стрілець не відмовить у допомозі? І їм добре, і нам.

Риби добрі знову-таки в силу своїх емоцій. Дуже їм приємно усвідомлювати і відчувати тепло, що проходить по венах, від того, що вони комусь допомогли, щось віддали, кого-то виручили. Їх переповнюють почуття, коли вони допомагають. І це так чудово!

Близнюки добрі тоді, коли впевнені, що не залишаться без самі останнього. Вони завжди протягнуть руку допомоги, якщо це не буде суперечити їх положенню. В борг дають тільки в тому випадку, якщо будуть знати, що на їх банківському рахунку залишаться кошти для власних цілей. Те ж саме стосується і іншої допомоги. Тобто їх доброта завжди проявляється не на шкоду собі. На щастя, в більшості випадків, Близнюки успішні люди, тому і дуже хороші стосунки.

найвимогливіші

Козеріг, Водолій, Діва - найвимогливіші знаки Зодіаку. І знову-таки їх вимогливість проявляється по-різному.

Як ми вже відзначали, Козероги чітко ставлять цілі. Цього ж вони і вимагають від оточуючих. Для вирішення будь-якої проблеми їм потрібно чітко і ясно відповісти на ряд питань, потім уже можна щось робити.

Водолії свої вимоги виявляють в примхах, тому і займають кілька позицій в гороскопі най-най. Для них життя - це казка, яку потрібно насолоджуватися, і вимагають вони від життя і від людей всього і відразу.

Діви проявляють свою вимогливість в основному в побутових і робочих питаннях. У будинку порядок повинен бути дотриманий, інакше педантичні Діви дуже турбуватимуться. Все по поличках, все по місцях, все ідеально. На роботі ж у Діви, крім того, що на столі завжди порядок, так і в голові. Творча діяльність їм не підходить, хоча не виключена, особливо в такому модному напрямку, як мінімалізм.

самі товариські

Що ж, комунікації не відняти у Близнюків, Стрільців і Тельців. В цьому випадку, все люблять поговорити, обговорити, вилити душу, розповісти, познайомитися і т.д.

Всі троє знаків Зодіаку легко знаходять спільну мову з новими знайомими, їм легше всіх влаштуватися на роботу, так як у них «підвішені мови», та й найчастіше виступають відмінними співрозмовниками або навіть ораторами. Правда, нерідкі випадки, коли їх філософія починає набридати. В цьому випадку мовчати не варто, а тактовно натякнути, що вистачить, інакше опонент може й подрімати. Загалом, бажаючи послухати когось або потусуватися, телефонуйте комусь із цієї трійки.

найсміливіші

Овен, Лев, Скорпіон. Овен і Лев - найсильніші, ще й найсміливіші. Ось, так характер у людей. Лідери від природи. Так, з ними, може, і важко, зате як за кам'яною стіною, і не важливо Він це або Вона. Якщо Він - завжди буде ризикувати і домагатися цілей, якщо Вона - завжди підкаже своєму партнеру, що зробити, як вчинити, дасть слушну світло. А кар'єристка так і зовсім не потрібні нічиї поради. Вони самі знають, що робити.

Сміливість Скорпіонів проявляється швидше в екстрім, ніж в ризику прийняття рішень. Їм потрібен час від часу адреналін, щоб підбадьоритися, щоб отримати драйв від життя. Тому, з'їхати по канатній дорозі - для них дрібниці.

Підводячи підсумки, хочеться додати, що слабкі і сильні сторін кожного знака Зодіаку проявляються у кожного по-різному. Проте, ми всі повинні розуміти, що незалежно від того, під яким сузір'ям людина народжена, він унікальний, індивідуальний і володіємо своїм арсеналом кращих і гірших якостей характеру. Тому, просто любите себе і ставитеся до всіх так як хотіли б, щоб ставилися до вас.

А в чому ми най-най?
Ну, а хто, як не Терези люблять баланс у всьому?
А раптом там сюрприз від коханого?
Втім, чи важливі такі нюанси, якщо ми точно знаємо, що Стрілець не відмовить у допомозі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com