рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

VKontakte DJ 3.82


Оцінити програму: [ratings]

VKontakte DJ - по-справжньому що стоїть утиліта для скачування медіа контенту з «ВКонтакте». Усілякого софта для найпопулярнішою в Рунеті соціальної мережі ВКонтакте існує ну просто величезна кількість. Ну, ви і самі знайте! Та й швидше за все не грішіть користуватися. Скачування музики, відеофайлів, різні варіації програм, що перетворюють діалогове вікно в справжній месенджер. А перегляд гостей? Багато ще, напевно, пам'ятають цей вірус, який ховається під виглядом нешкідливою утиліти.

VKontakte DJ

Так друзі, не весь софт однаково корисний. Більшість таких програм «лівий» мотлох, творці якого в нахабну, використовуючи відомий бренд, намагаються впихнути нам своїх троянів, хробаків, так усіляких вимагачів. Але ви не повірите, знайдеться все-таки ще на цьому білому світі затьмарена нечестивою рукою програміста утиліта для повноцінного завантаження музики і відео з «вКонтакте». На неї навіть «Каспер» не лається. Отже, знайомтеся VKontakte DJ. Що вже користувалися такою? Значить все нижчевикладене вам читати не варто. Ви і так знайомі з усіма її достоїнствами. Якщо ж ви вперше чуєте це назва, не полінуйтеся пробігтися по наступним рядках, щоб дізнатися - чому VKontakte DJ те, що потрібно саме вам!

Отже по-перше, подивіться на дизайн. Виконаний в стилі звичайного медіа плеєра, а не жалюгідного віконця з паузою, пуском і рядком, що біжить композиції; софт просто на просто не викликає відчуття сторонньої програми. По-друге інтерфейс. Як тут все просто і зрозуміло. У лівій частині вікна, проводитися безпосередній пошук і скачування композицій і відео (можна шукати у друзів, в групах яких ви перебуваєте, просто на сайті). Ну а якщо захочеться різноманітності, то завжди можна покластися, як говоритися на громадську думку і прослухати чарти безлічі представлених радіостанцій. У правому віконці користувач може створити власний плейлист, налаштувати візуалізацію, зайнятися сортуванням треків і ін. Це якщо простіше висловитися так звана «медіаплеерная» частина програми. Ну і по-третє настройки.

Використовуючи VKontakte DJ ви самі задаєте кількість одночасних завантажень, і самостійне налаштування гарячі клавіші. А також встановлюйте вихідна якість для викачуваного контенту. І багато іншого. А взагалі якщо чесно, то VKontakte DJ зручно користуватися і без всякого скачування. Дивіться відео, слухайте музику прямо в програмі. Адже грошей за це з вас ніхто запитає.

Версія: 3.82 Ліцензія: Безкоштовно Система: Windows 10, 8, 7, XP Мова: Російська Розмір файлу: 6.29 Мб Розробник: ВКонтакте DJ Оновлене: 29.05.2017

Завантажити VKontakte DJ


А перегляд гостей?
Що вже користувалися такою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com