рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як відправити подарунок Вконтакте

  1. Як послати безкоштовний подарунок?

Доброго часу доби, дорогі читачі

Доброго часу доби, дорогі читачі. Всі ви знаєте, що Вконтакте є найбільш популярною міжнародної соціальною мережею. На цьому сайті зареєстровані мільйони користувачів з усього світу, які спілкуються з друзями, обмінюються важливою інформацією, розвивають бізнес, дізнаються багато нового і просто проводять своє дозвілля. Однак цей ресурс пропонує один дуже цікавий спосіб порадувати своїх близьких на честь свята або просто без приводу. Для цього на сайті є функція відправки різним користувачам подарунків. У цій статті я розповім вам про способи відправки подарунків Вконтакте. Ви дізнаєтеся, що представляють собою платні і безкоштовні віртуальні презенти, і отримаєте детальну інструкцію того, як порадувати ними своїх друзів.

Піднести своїм близьким сюрприз в соціальній мережі ви можете як без приводу, так і в честь особливого свята - дня народження. У другому випадку вам достатньо відвідати особисту сторінку вашого друга. Там вам відразу ж висвітиться спеціальне вікно з пропозицією привітати. Клікнувши на посилання «Показати всі подарунки», яка буде розташована внизу цього вікна, ви зможете подивитися асортимент презентів. А якщо ви будете наводити на них курсором миші, то зможете дізнатися і вартість. Щоб ви могли подарувати обраний предмет, на вашому рахунку повинна бути необхідна сума коштів.

Щоб ви могли подарувати обраний предмет, на вашому рахунку повинна бути необхідна сума коштів

Поповнити рахунок Вконтакте можливо різними методами:

  • за допомогою електронних платіжних систем;
  • за допомогою банківської карти;
  • через мобільний телефон;
  • через термінали самообслуговування.

Якщо у вас є потрібна сума на рахунку, то необхідно клікнути на вподобаний подаруночок. У вікні, у вас вже буде вказано одержувач - та людина, на чиєму Ви перебуваєте. Також ви побачите спеціальне поле для того, щоб написати привітання. Нижче ви зможете встановити функцію «Показувати текст і ім'я тільки одержувачу», в цьому випадку всі інші користувачі соц.сети, крім одержувача, не бачитимуть, від кого відправлено таке привітання.

Якщо все вказано правильно, натискайте кнопку «Відправити». Потім з вашого рахунку знімаються гроші, а презент з'являється в повідомленнях у одержувача і висвічується в загальному списку на його сторінці.

Якщо у вас не вистачає коштів для оплати, то система надасть вам вікно, в якому ви зможете вибрати спосіб і суму оплати, провести транзакцію і потім вже подарувати свій віртуальний сюрприз.

Якщо у вас не вистачає коштів для оплати, то система надасть вам вікно, в якому ви зможете вибрати спосіб і суму оплати, провести транзакцію і потім вже подарувати свій віртуальний сюрприз

Якщо ви бажаєте відправляти подарунки Вконтакте без особливого приводу, то вам також необхідно перейти на сторінку одержувача. Біля кнопки «Написати повідомлення» ви побачите кнопку з зображенням подарункової упаковки. Клікнувши на неї, ви перейдете в той же вікно зі списком презентів і зможете вибрати будь-який з них. Далі процедура аналогічна.

Крім того, є і другий спосіб відправки: через приватні повідомлення. Для цього достатньо відкрити переписку з тією людиною, яку ви хочете порадувати подарунком, і натиснути на скрепочку, за допомогою якої ви зазвичай прикріплюєте фото, аудіо та інше.

Серед запропонованих варіантів клікнути на «Подарунок». Вам відкриється вікно з переліком різноманітних віртуальних сюрпризів. Далі алгоритм дій аналогічний вищеописаному: вибираєте подарунок, додаєте супровідний текст, відправляєте.

Далі алгоритм дій аналогічний вищеописаному: вибираєте подарунок, додаєте супровідний текст, відправляєте

Як бачите, процедура відправки презентів нескладна і займає всього кілька хвилин часу. Головне, щоб на вашому рахунку була потрібна сума грошей.

Як послати безкоштовний подарунок?

На великі свята (Новий рік, 8 березня, Великдень, День Перемоги та ін.) В соціальній мережі Вконтакте з'являється функція безкоштовних подарунків. Їх кількість зазвичай обмежена (від 1 до 10). Але у вас є можливість піднести приємні сюрпризи будь-яким користувачам.

Суть процесу при цьому практично не відрізняється від вищеописаних варіантів. Ви можете піднести презент двома шляхами: зайшовши на особисту сторінку і натиснувши на зображення подарункової упаковки або відкривши переписку з бажаним одержувачем і прикріпивши подарунок.

На першому місці серед асортименту будуть показані безкоштовні варіанти. Навівши на них, ви побачите, що оплата не потрібно. Також вам буде показано, скільки таких безкоштовних предметів ви ще можете відправити. Натиснувши на подаруночок, ви зможете вибрати відразу кілька одержувачів (ця функція доступна і при відправці за гроші). В такому випадку текст, який ви напишете в спеціальному полі, буде однаковим для всіх обраних одержувачів.

Таким чином, ви бачите, що відправка подарунків Вконтакте - процедура зовсім не складна. Щоб порадувати близьких, які знаходяться далеко від вас, не обов'язково мати багато грошей. Досить піднести приємний віртуальний презент, супроводити його теплими словами. Витрачайте мінімум свого часу, радуйте друзів і радійте самі!

Також раджу почитати:

Як набрати лайки в соц. мережі Вконтакте

Як послати безкоштовний подарунок?
Як послати безкоштовний подарунок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com