рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною

  1. ванільне морозиво
  2. малиновий сорбет
  3. Придбати цю книгу
  4. Ділюся позитивом. )
  5. Чим домашнє морозиво відрізняється від покупного?
  6. ваги 21 липня
  7. Сливки домашні куди?
  8. Відгук мороженица Unold 48806 Eismaschine Cortina, з фото морозива :)
  9. Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною
  10. 600 рублів на морозиво за реєстрацію на сайті
  11. Заморозити яблучний сік
  12. to VarvaraVarvara
  13. Вершки для морозива. Питання власникам виготовлення морозива.
  14. Мафіни з імбиром і ванільне молоко з інжиром - смачно і затишно
  15. Домашнє морозиво - дайте рецепт?
  16. Утилізувати сорбет
  17. Доктор, я помру?
  18. Музей Ляльковий будинок - 2 клас-уже пізно?
  19. А ось чи існує в природі морозиво
  20. домашнє морозиво
  21. дитячий крафт - Флаббер
  22. про морозиво
  23. Оригінальний десерт - Сорбет

зміст:

Морозиво - один з найпопулярніших продуктів у спеку. Однак до покупному останнім часом багато нарікань, і шанувальники усього натурального відмінно справляються з виробництвом морозива будинку - з виготовлення морозива і навіть без неї. Пропонуємо рецепти ванільного морозива і сорбета - для тих, хто стежить за фігурою, але не відмовляє собі в ягідних десертах.

До змісту

ванільне морозиво

Класичний рецепт, до якого просто нема чого додати. Це морозиво робиться з англійської крему і жирних вершків, має світло-жовтий колір і чудовий смак. Найкраще ароматизувати його насінням натуральної ванілі, але якщо у вас немає такої можливості, постарайтеся знайти ванільний (НЕ ваніліновий) цукор або ванільний екстракт.

Приблизно на 1 кг морозива:

  • 500 мл молока жирністю 3,2%
  • 1 стручок ванілі (насіння)
  • 50 г цукру
  • 5 жовтків
  • 110 г цукрової пудри
  • 300 г вершків 35% -ї жирності
  1. Молоко з насінням ванілі і цукром доведіть до кипіння.
  2. Поки молоко підігрівається, змішайте жовтки з цукровою пудрою. Збивати не треба.
  3. Вилийте половину молока в жовтки, безперервно помішуючи, а потім перелийте жовтки назад в каструлю з молоком. Поставте на невеликий вогонь і варіть, безперервно помішуючи, поки суміш не загусне так, щоб почати обволікати лопатку. Суміш не буде густий - вона буде нагадувати рідкий кисіль. Як тільки суміш загусла - знімайте каструлю з вогню. Остудіть і поставте в холодильник, щоб суміш повністю охолола.
  4. Сливки збийте до м'яких піків. Змішайте вершки з остиглим кремом і відразу перелийте в мороженицу. Заморожуйте 40 хвилин. Суміш в морожениці повинна стати густий, але текучої, що складається з дрібних кристалів. Якщо немає для виготовлення морозива - перелийте суміш в контейнер, поставте його в морозилку і подрібнюйте суміш блендером щопівгодини.
  5. Перелийте суміш з виготовлення морозива в контейнер і заморозьте.

Перелийте суміш з виготовлення морозива в контейнер і заморозьте

До змісту

малиновий сорбет

За цим рецептом можна робити морозиво з будь-яких ягід, включаючи журавлину і обліпиху.

Єдине, на що вам треба буде звернути увагу - це на кількість цукру: регулюйте його в залежності від солодощі ягід і власного смаку.

Приблизно на 1 кг морозива:

  • 500 г малини, свіжої або замороженої
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 150 г цукру
  • 20 г крохмалю
  • 500 г води
  1. Малину обіллєте окропом (це дозволить вичавити з ягід більше соку) і перетворите в пюре в комбайні або за допомогою блендера. Протріть пюре через сито, щоб позбутися від кісточок.
  2. Пюре поставте в холодильник (вийде близько 400 г), а кісточки залийте водою (450 г), додайте цукор і трохи поваріть. Процідіть отриманий сироп, перелийте його назад в каструлю, додайте лимонний сік і доведіть до кипіння.
  3. У 50 г води розмішайте крохмаль і заваріть їм киплячий сироп, варите до загусання, близько хвилини. Готовий кисіль охолодіть спочатку при кімнатній температурі, потім в холодильнику.
  4. Змішайте кисіль з пюре, перелийте в мороженицу і заморожувати півгодини по інструкції.
  5. Готове м'яке морозиво перекладіть в контейнер і заморозьте.
  6. Якщо у вас немає для виготовлення морозива, поставте контейнер з сорбетом в морозилку і кожні 20-30 хвилин розминайте суміш виделкою або обробляйте блендером.

Автор

Ірина Чадеева

рецепти

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

хочу спробувати малиновий сорбет зробити. Сподіваюся буде смачно))

Морозиво дуже любимо, спробуємо рецептики, спасибі :)

.

Коментувати можут "Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною"

Ділюся позитивом. )

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Морозиво - один з найпопулярніших продуктів у спеку. Однак до покупному останнім часом багато нарікань, і шанувальники усього натурального відмінно справляються з виробництвом морозива будинку ...

Чим домашнє морозиво відрізняється від покупного?

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Домашнє морозиво - рецепт з виготовлення морозива і без. Як зробити морозиво в домашніх умовах - ванільне морозиво і малиновий сорбет. Будинки варто мороженица Bosch, не знаю як.

ваги 21 липня

у мене теж 0. Вчора морозиво їла! шари>. у мене теж 0. Вчора морозиво їла! кулька лимонного сорбета) 21.07.2017 10:56:47, Gulchatai.

Сливки домашні куди?

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Сливки збийте до м'яких піків. Змішайте вершки з остиглим кремом і відразу перелийте в мороженицу. Заморожуйте 40 хвилин. Як зробити морозиво в домашніх умовах.

Відгук мороженица Unold 48806 Eismaschine Cortina, з фото морозива :)

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Домашнє морозиво - рецепт з виготовлення морозива і без. Як зробити морозиво в домашніх умовах - ванільне морозиво і малиновий сорбет. Будинки варто мороженица Bosch, не знаю як.

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною

Тема створена для обговорення статті Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Як зробити морозиво в домашніх умовах: рецепти з виготовлення морозива і без.

600 рублів на морозиво за реєстрацію на сайті

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Домашнє морозиво - рецепт з виготовлення морозива і без. Як зробити морозиво в домашніх умовах - ванільне морозиво і малиновий сорбет.

Заморозити яблучний сік

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Малину обіллєте окропом (це дозволить вичавити з ягід більше соку) і перетворите в пюре в комбайні або за допомогою Готове м'яке морозиво перекладіть в контейнер і заморозьте.

to VarvaraVarvara

Розділ: Нужен совет (глянь, зробила сорбет з полуниці (відразу в морозилку засунула пюре) можна я вилізу, сорбет ж начебто з заморожених ягід з цукром робиться, блендером А морозиво їсти морозиво, у мене мозок це бананановое пюре за морозиво не приймає). ..

Вершки для морозива. Питання власникам виготовлення морозива.

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Сливки збийте до м'яких піків. Змішайте вершки з остиглим кремом і відразу перелийте в мороженицу. Заморожуйте 40 хвилин. Як зробити морозиво в домашніх умовах. Морозиво і сорбети з ягодами і ...

Мафіни з імбиром і ванільне молоко з інжиром - смачно і затишно

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Єдине, на що вам треба буде Рецепт коктейлю "Трилисник" [посилання-1] Інгредієнти: Ванільне морозиво 3 ст. л. Йогурт грецький ванільний 2 ст. л. Молоко ...

Домашнє морозиво - дайте рецепт?

Як зробити морозиво в домашніх умовах - ванільне морозиво і малиновий сорбет. Морозиво - рецепти з полуницею і черешнею. Як зробити домашнє морозиво зі свіжими ягодами. Домашнє морозиво зі свіжих ягід з вершками і йогуртом - в морожениці і без.

Утилізувати сорбет

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Домашнє морозиво - рецепт з виготовлення морозива і без. Персиковий сорбет з вишневим соусом. Сорбет - це морозиво без молока, в ньому тільки ягоди, фрукти і сік або сироп.

Доктор, я помру?

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Вилийте половину молока в жовтки, безперервно помішуючи, а потім перелийте жовтки назад в каструлю з молоком. Шоколадний маннік на кефірі з малиною.

Музей Ляльковий будинок - 2 клас-уже пізно?

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Пропонуємо рецепти ванільного морозива і сорбета - для тих, хто стежить за фігурою, але не Класичний рецепт, до якого просто нема чого додати. Музей Ляльковий будинок - 2 клас-уже пізно?

А ось чи існує в природі морозиво

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Домашнє морозиво - рецепт з виготовлення морозива і без. Як зробити морозиво в домашніх умовах - ванільне морозиво і малиновий сорбет.

домашнє морозиво

Домашнє морозиво. Навчіть готувати !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Подивіться інші обговорення: Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною.

дитячий крафт - Флаббер

Домашнє морозиво: ванільне класичне і сорбет з малиною. Як зробити морозиво в домашніх умовах - ванільне морозиво і малиновий сорбет.

про морозиво

... особливо про морозиво є на 2 стор - далі вже не читав але є там і таке інше. "У Вас чудова пам'ять! Але, по-моєму, Ви забули морозиво" Планета "- по 96 копійок. Як зробити морозиво в домашніх умовах - ванільне морозиво і малиновий сорбет.

Оригінальний десерт - Сорбет

Оригінальний десерт - Сорбет. Мій рецепт !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Сорбет - це морозиво без молока, в ньому тільки ягоди, фрукти і сік або сироп.

Чим домашнє морозиво відрізняється від покупного?
Музей Ляльковий будинок - 2 клас-уже пізно?
Чим домашнє морозиво відрізняється від покупного?
Сливки домашні куди?
Домашнє морозиво - дайте рецепт?
Доктор, я помру?
Музей Ляльковий будинок - 2 клас-уже пізно?
Музей Ляльковий будинок - 2 клас-уже пізно?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com