рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лев чоловік сумісність

Чоловіки - Леви шляхетні, великодушні, наділені величезним запасом внутрішньої енергії і є власниками великої сили волі. Вони абсолютно не переносять диктат і насилу йому підкоряються. Їх горді, владні, самовпевнені, повні мужності натури противляться будь-якого обмеження власної свободи. Вони надмірно вимогливі не тільки до свого партнера, а й до всіх оточуючих. Люблять опікати «слабких» і які потребують опіки. Мають схильність до зарозумілості, бувають різання і запальні.
У прояві почуттів щирі і не поверхневі: вміють співчувати і співпереживати. Вірні і надійні друзі.
У чоловіків - Львів сильно розвинена тяга до представниць протилежної статі. Але саме через жінок трапляється більшість бід і неприємностей в житті цих чоловіків.
Лев чоловік схильний до марнотратства і любить витрачати гроші. Він щедрий по відношенню до свого партнера і до тих, хто йому дорогий.
Лев, єдиний з усіх представників зодіакального кола, може з повною байдужістю назавжди розлучитися з партнеркою. І нехай - це лише маска, але залишаючи улюблену жінку, на обличчі чоловіка-Лева не здригнеться жоден мускул, і про те, що насправді діється у нього в душі, не впізнають навіть найкращі друзі.
Чоловік - Лев - природжений лідер: успіх все життя крокує поруч з ним. Вони пристрасні і ніжні коханці. Часті і нетривалі зв'язку закінчуються тоді, коли Лев розбереться зі своїм внутрішнім світом і зустріне єдину справжню любов свого життя.
Левам краще не вступати в стосунки з представниками повітряних знаків, їх прагнення до лідерства може обернутися для Льва важким нервовим потрясінням.
Лев чоловік сумісність з іншими знаками зодіаку

Він Лев - вона Овен
Він Лев - вона Овен   У цьому гармонійному союзі душі і тіла партнери зливаються в єдності помислів і почуттів У цьому гармонійному союзі душі і тіла партнери зливаються в єдності помислів і почуттів. Разом вони виглядають дуже ефектно і яскраво. Характери в обох ексцентричні, сильні. Їхнє спільне життя складається з періодів неприборканої пристрасті і з'ясування відносин, через сварки і скандали.
Жінки-Овни від природи дуже горді, але одружуючись зі Львом, вони. Хоч і з деякою неохотою, але поступаються лідерство своєму чоловікові. Загалом - це хороший союз, відповідний для обох партнерів.

Він Лев - вона Тілець
Він Лев - вона Тілець   Ці партнери насилу знаходять спільну мову в усьому, крім сексуальної сторони відносин Ці партнери насилу знаходять спільну мову в усьому, крім сексуальної сторони відносин. У сексі вони чудово розуміють один одного і знають, як доставити партнеру найвище задоволення.
Їх союз може бути досить міцним, дозволяючи партнерам втілити в життя свої думки і домогтися поставлених цілей. Вони чітко розподіляють сімейні обов'язки і знають свої ролі.
Дружина - Телець повністю присвятить себе сім'ї і створенню затишного сімейного гніздечка. А чоловік - Лев буде заробляти гроші і активно брати участь у суспільному житті.
У цьому союзі є любов і турбота, його можна назвати майже ідеальним.

Він Лев - вона Близнюки
Він Лев - вона Близнюки   Це романтичний і досить міцний союз, за ​​умови, що обидва партнери вже не молоді Це романтичний і досить міцний союз, за ​​умови, що обидва партнери вже не молоді.
У молодому ж віці, союз Лева з Близнюками може призвести до розчарування: жінка - Близнюки не прагне до шлюбу, в той час як Лев прагне до створення ідеальної родини. У них часто трапляються сварки і з'ясування відносин.

Він Лев - вона Рак
Він Лев - вона Рак   Чоловіка - Льва і жінку - Рака об'єднують прагнення створити сім'ю, спільність поглядів на шлюб і сімейні стосунки, практичність і грунтовність Чоловіка - Льва і жінку - Рака об'єднують прагнення створити сім'ю, спільність поглядів на шлюб і сімейні стосунки, практичність і грунтовність. Все це може стати основою для непоганого союзу. Раку не потрібно позиція лідера, що дуже важливо для Льва, люблячого владу. Завсідник вечірок і свят Лев, зовсім не розуміє дружину, яка віддає перевагу спокійні домашні посиденьки.
Найчастіше союз чоловіка Льва з жінкою Раком дуже важкий, наповнений драматизмом. У більшості випадків він дуже швидко закінчується.

Він Лев - вона Лев
Він Лев - вона Лев   Гармонійне партнерство двох царюючих осіб, але гармонія можлива лише в тому випадку, якщо вони не будуть затьмарювати один одного Гармонійне партнерство двох царюючих осіб, але гармонія можлива лише в тому випадку, якщо вони не будуть затьмарювати один одного. І якщо хоча б один з партнерів навчиться поступатися іншому. Їх об'єднує любов і інтерес до грошей.
Боротьба за лідерство стає причиною частих сварок і непорозумінь.

Він Лев - вона Діва
Він Лев - вона Діва   Ви настільки різні, що союз можливий лише заради вигоди, пов'язаної з кар'єрним ростом Ви настільки різні, що союз можливий лише заради вигоди, пов'язаної з кар'єрним ростом. В іншому випадку, надмірна замкнутість жінки - Діви може стати причиною розриву відносин.

Він Лев - вона Ваги
Він Лев - вона Ваги   У союзі чоловік-Лев - жінка-Терези велика ймовірність розвитку тривалих міцних відносин, але тільки якщо у Льва це не перший шлюб У союзі чоловік-Лев - жінка-Терези велика ймовірність розвитку тривалих міцних відносин, але тільки якщо у Льва це не перший шлюб. Їм цікаво один з одним, і щиро захоплюють гідності партнера, вони - відмінні друзі і пристрасні коханці. У сексуальному плані у них відмінна сумісність.

Він Лев - вона Скорпіон
Він Лев - вона Скорпіон   У цього союзу занадто мало шансів на успіх: партнери постійно сваряться, у них нерідкі скандали У цього союзу занадто мало шансів на успіх: партнери постійно сваряться, у них нерідкі скандали. При цьому впевнена в собі жінка - Скорпіон заподіює ранимі Льву найбільш болючі душевні рани.
Прагнучи зберегти шлюб або любовні стосунки, обом слід навчитися мистецтву компромісів і запастися терпінням.

Він Лев - вона Стрілець
Він Лев - вона Стрілець   Лев і Стрілець є представниками вогненних знаків: їм цікаво разом, але повністю дізнатися партнера у них ніколи не вийде Лев і Стрілець є представниками вогненних знаків: їм цікаво разом, але повністю дізнатися партнера у них ніколи не вийде. Вони уважні коханці і прекрасні друзі.
Вони вміють піклуватися про партнера, знайти з ним спільну мову. Але найкраще у них виходить дарувати своєму обранцеві заряд позитивної енергії і гарного настрою. Сімейне життя може стати каменем спотикання в їх відносинах і привести до розриву.

Він Лев - вона Козеріг
Він Лев - вона Козеріг   Через обопільного честолюбства, ви не зможете випробувати радості з цим партнером Через обопільного честолюбства, ви не зможете випробувати радості з цим партнером. Може бути, відносини трохи пом'якшать після того, як ви навчитеся поступатися один одному.

Він Лев - вона Водолій
Він Лев - вона Водолій   Пара Лев-водолій яскрава, ефектна, що привертає увагу оточуючих Пара Лев-водолій яскрава, ефектна, що привертає увагу оточуючих. Але, ви занадто різні: ваші характери - повна протилежність один одного. Але гармонії у відносинах партнерам знайти не вдасться.

Він Лев - вона Риби
Він Лев - вона Риби   У цьому союзі буде комфортно обом партнерам: Лев любить, щоб перед ним схилялися, а Рибам подобається служити об'єкту свого обожнювання У цьому союзі буде комфортно обом партнерам: Лев любить, щоб перед ним схилялися, а Рибам подобається служити об'єкту свого обожнювання.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com