рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Застрягла папір в принтері: що робити і як витягнути застряглу

  1. як витягнути
  2. Інструкції щодо завантаження паперу
  3. Застрягла папір в принтері HP
  4. Застрягла папір в принтері Canon
  5. Відео-інструкція

Іноді при друку виникає заклинювання паперу всередині механізмів. Щоб не порушити цілісність конструкції, необхідно знати, як дістати застряглий папір з принтера. Іноді при друку виникає заклинювання паперу всередині механізмів

Папір в принтері

Причини застрягання або застрявання паперу:

  • Вологість паперу вище норми, вона починає склеюватися між собою;
  • Зайве статичну електрику або сухість сторінок, коли листи прилипають один до одного;
  • М'які краї листа, які заминаються передають механізмами;
  • Перекіс паперу під час завантаження вхідного лотка через некондиційних розмірів або ігнорування користувачами напрямних шторок;
  • Забруднення забірних роликів канцелярським сміттям або неякісної папером;
  • Знос обертових валиків в результаті тривалої експлуатації.

Помилка про заминанні паперу

Про що піде мова:

як витягнути

  1. Насамперед потрібно відключити принтер від джерела струму. Може виникнути необхідність чіпати внутрішні частини друкувального пристрою. В цьому випадку є ризик отримати електричну травму в момент витягування паперу.
  2. У деяких принтерів, таких як Xerox 3010, HP або Laserjet 6L, після виключення від харчування спрацьовує автоматичне скидання паперу на приймаючий лоток. Якщо це не відбувається з першого разу, можна повторити операцію з включенням і вимиканням приладу.
  3. Щоб акуратно витягнути сторінку з принтера, в якому немає подібної функції, наприклад, в HP, потрібно відкинути кришку, що прикриває внутрішні механізми, і розібратися, на яку глибину проник застряглий аркуш.
  4. У разі якщо більша частина сторінки знаходиться на початку механізму, що подає, то витягати її будемо проти руху валиків. Для цього потрібно взяти аркуш за лівий і правий край, одночасно і поступово витягати з пристрою назовні.
  5. Якщо виявиться, що папір застрягла вже на виході з друку, то витягувати будемо по ходу руху. У деяких модифікаціях лазерних принтерів, таких як Canon, необхідно дістати картридж, щоб полегшити доступ до притискають елементів механізму.
  6. Переконавшись, що застрягла папір вийнято цілком, підключаємо джерело струму і перевіряємо індикатори готовності до друку на лицьовій панелі принтера. Якщо вони показують, що питання залишається невирішеним, потрібно вийняти і заново вставити на місце картридж з фарбою.
  7. У разі якщо витягнути папір без пошкодження не вдалося, доведеться забезпечити максимальний доступ до обертовим валикам. Потрібно буде вийняти знімні деталі принтера і картридж. За допомогою додаткового джерела світла оглянути нутрощі механізму і знайти, де затиснутий відірваний шматочок паперу. Пінцетом захопити його за край і потягнути, одночасно обертаючи притискає валик. Робити це потрібно гранично акуратно.

Інструкція використання принтера

Інструкції щодо завантаження паперу

Щоб згодом не ламати голову, як дістати застряглий папір з принтера, потрібно спочатку подбати про якість листів, обраних для друку.

Щоб згодом не ламати голову, як дістати застряглий папір з принтера, потрібно спочатку подбати про якість листів, обраних для друку

завантажена папір

Не завантажуйте в приймаючий лоток:

  • пом'ятий або порвану папір;
  • сторінки, скріплені між собою скріпками або скобами;
  • листи неприпустимою товщини;
  • склеєні або наелектризовані сторінки.

Для друку на принтерах існує спеціальний папір А4 , Певної якості і розміру. Щоб не допустити перекосу або заклинювання листів, користуйтеся нею. Чи не вкладайте товсті пачки паперу в вхідні лотки, якщо це не передбачено конструктивними особливостями моделі.

Чи не вкладайте товсті пачки паперу в вхідні лотки, якщо це не передбачено конструктивними особливостями моделі

Друк фото

У сучасних моделях Canon, Xerox 3010 або Laserjet 6L існує можливість встановити параметри паперу в настройках принтерів. Всю необхідну інформацію для цього можна прочитати в супровідній інформації на упаковці листів.

Застрягла папір в принтері HP

У цих моделей струменевих принтерів є спеціальні датчики encoder strip sensor, які вказують каретці картриджа її місце розташування на початку і кінці друку рядка. Якщо механічне застрягання паперу виключається, то, найімовірніше, зносився один з датчиків, і пристрій просто не отримує команди «кінець друку». Дивись розташування датчиків на фото.

Для того щоб HP продовжив роботу, спочатку потрібно витягнути папір з принтера, а потім змастити encoder strip sensor спиртової серветкою. Для цього не потрібно розбирати пристрій, досить забезпечити доступ до стрічки на валу, за яким ходить каретка. Глобально проблему це не вирішить, але продовжить роботу принтера на деякий час.

Застрягла папір в принтері Canon

Для лазерних моделей в цій статті вже перераховані дії, які пояснюють, що робити, якщо в принтері застрягла папір. У разі, коли листи застряють в струменевого моделі, витягувати їх можна тільки при сервісному положенні голівки. Для цього пристрій вимикають з розетки з живленням і знову включають. Каретка автоматично стає на початок рядка в потрібне положення.

Відео-інструкція

схема

Як виправити ситуацію

Витягати зім'ятий папір з струменевих принтерів завжди важче, так як доступ до обертовим валикам у них утруднений. Виконують подібну роботу з відключеним від харчування приладом. Якщо витягти сторінку цілком не вдається, і всередині залишаються відірвані клаптики паперу, які неможливо дістати самостійно, то потрібно звернутися в сервісний центр.

Якщо витягти сторінку цілком не вдається, і всередині залишаються відірвані клаптики паперу, які неможливо дістати самостійно, то потрібно звернутися в сервісний центр

Розбирати принтер самостійно, відкручуючи і знімаючи частини механізму, не варто. Робити подібну роботу повинні фахівці.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com