рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відео майстер клас. Бонсай з гофрованого паперу

  1. Матеріали для виготовлення паперового бонсай:
  2. А ось які ще вироби можна зробити з різного паперової сировини:
  3. Цікаве на блозі
  4. 2012-2019 © Наталя Фоменко. Всі права захищені. Цитування дозволяється лише з активним посиланням...

Мистецтво бонсай є дуже давнім мистецтвом Мистецтво бонсай є дуже давнім мистецтвом. Це процес мініатюризації звичайних великих дерев, висаджених в невеликі плоскі контейнери. Якщо ви читали публікацію про те, що таке бонсай , То знаєте, що вони є, по суті, карликовими прототипами дерев, що ростуть в природі, і мають всі особливості, властиві їх великорозмірним побратимам.

Далеко не кожен зможе виростити даний карликова дерево у себе вдома, але зробити своїми руками декоративний бонсай під силу будь-кому. Ви зможете самостійно зробити красиву річ зі гофрованої (креп) паперу, подивившись невеликий відео майстер клас, підготовлений спеціально для сайту «Захоплюючі Бонсай». >>>

Даний майстер клас підготовлений по фото матеріалами чеського сайту mojedilo.ireceptar.cz. Чеські умільці знайшли дуже хороший спосіб для реалізації креативної думки і створили красивий виріб з паперу . Для виготовлення такого симпатичного карликового деревця знадобиться зовсім небагато матеріалів. А в результаті вийде чудова робота, яку легко можна сплутати з живою рослиною.

А в результаті вийде чудова робота, яку легко можна сплутати з живою рослиною

Матеріали для виготовлення паперового бонсай:
  • Гофрований папір зеленого кольору - 2-3 рулону
  • Гофрований папір коричневого кольору - 1 рулон
  • Клей олівець
  • Дріт, кусачки
  • Ножиці
  • Шматок пінопласту або гіпс
  • Контейнер для бонсай

Гофрований папір зеленого кольору - 2-3 рулону   Гофрований папір коричневого кольору - 1 рулон   Клей олівець   Дріт, кусачки   Ножиці   Шматок пінопласту або гіпс   Контейнер для бонсай

Процес виготовлення гілочок нескладний і описати його можна в декількох реченнях, відповідно до етапів роботи.

1.Рулон із зеленою креп папером розрізати, не розгортаючи на рівні шматочки. Розмотати кожен шматочок і розрізати до середини на тонкі рівномірні смужки, подібні голочки. Неразрезанную частина стрічки змастити клеєм.

2. Зверху вниз по спіралі намотати підготовлену стрічку на дріт. Перша гілочка готова.

3. Зібрати разом по 3 гілочки. Гілочки більшого розміру виходять з 3-х маленьких.

4. Рулон з коричневої папером необхідно розрізати на шматки, аналогічно рулону із зеленою креп папером, але на шматочки тонший. Розгорнути підготовлений шматочок і повністю змастити клеєм.

5. Обгорнути вільні кінці зібраних гілок коричневої стрічкою зверху вниз по спіралі. Слід ретельно примотували коричневу стрічку до дротяного стрижня.

Рекомендації: Сполучайте гілочки між собою по своєму смаку або   певного стилю бонсай Рекомендації: Сполучайте гілочки між собою по своєму смаку або певного стилю бонсай. Більшість стилів представлено на сайті і ви в будь-який момент можете подивитися, як виглядає той чи інший стиль. Дізнатися особливості і відмінності між схожими різновидами.

6. Сформовані гілки повинні бути пишними. Обов'язково сформуйте коріння з дротяних решт. Незважаючи на те, що велика частина коренів будуть прихована від очей, вони додадуть вашому деревцю більше потужності і краси. Стовбур виходить товстим біля основи за рахунок того, що всі гілочки з'єднуються в одному місці. Зверху намотується все та ж коричнева стрічка креповой паперу.

7. Готовий бонсай можна посадити в відповідний контейнер на пінопласт. Причому бонсайніцу можна сплести навіть з газетної лози або з робити кашпо з серветок . Якщо немає пінопласту або схожого матеріалу, то можна посадити деревце в гіпс, залишаючи частину коренів на увазі.

8. Закрийте частина коренів в пінопласт подрібненої зеленої креповой папером. Це створить ілюзію моху.

Дорогі читачі, дивіться весь процес виготовлення в відео YouTube. Візуалізація допоможе вам краще розібратися з цим нескладним майстер класом:


Візуалізація допоможе вам краще розібратися з цим нескладним майстер класом:

Правда адже, бонсай з гофрованого паперу дуже схожий на справжній ?!

З гофрованого паперу так само можна зробити чудову гілочку з шишками, яку здалеку легко сплутати з живою ялинової гілкою.

А ось які ще вироби можна зробити з різного паперової сировини:

Безліч цікавих рецептів для творчості ви знайдете в рубриці: Майстер класи
Цікаве на блозі

Ці новини зараз обговорюють ...

загрузка ...

2012-2019 © Наталя Фоменко. Всі права захищені. Цитування дозволяється лише з активним посиланням на дане джерело. Зв'язатися з автором блогу.


Сподобалася стаття? Поділіться з друзями! Дякую за вашу допомогу!


Ви можете також зберегти сторінку в закладках за допомогою кнопочок зліваТут і зараз Ви можете оформити підписку на RSS або оновлення блогу і отримувати повідомлення про вихід нових матеріалів на свій E-mail

або оновлення блогу і отримувати повідомлення про вихід нових матеріалів на свій E-mail

✔Другіе новини блогу:

Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com