рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Падалка для дітей

  1. Падалка для дітей та важливість розвитку дрібної моторики
  2. Як розвивати дрібну моторику пальчиків виробами для дітей

Ми-батьки дуже хочемо що б наші діти росли і розвивалися своєчасно, і в цьому нам допоможуть саме вироби для дітей Ми-батьки дуже хочемо що б наші діти росли і розвивалися своєчасно, і в цьому нам допоможуть саме вироби для дітей.

Для діток різного віку існують і різні за ступенем складності вироби, використовуються тільки безпечні матеріали.

Дітки вчаться працювати з папером, ножицями, клеєм, кольоровими олівцями та іншими інструментами для творчості.

Падалка для дітей та важливість розвитку дрібної моторики

Напевно кожен з вас-батьків, чув про важливість і необхідність розвивати дрібну моторику у дитини. Але для це потрібно і як впливає ця сама дрібна моторика на дитину, знає далеко не кожен батько.

Справа в тому, що навіть мова залежить від дрібної моторики і її розвитку малюків.

Ліплення, малювання, роблення дрібних виробів з пластиліну, вироби з паперу, картону, гофрованого паперу, вироби з макаронів, з тканини, ниток і т.д. - все це тренує маленькі пальчики малюків і включає в розвиток ще й пам'ять, мова і інтелект.

У корі головного мозку людини знаходяться центри, які відповідають за мову і здатність писати. А ось нервові закінчення даних центрів знаходяться в пальчиках. І саме в пальчиках знаходяться і такі нервові закінчення, які відповідають за пам'ять, увага, мислення і т.п.

Саме з цього, коли малюк робить своїми пальчиками якісь вироби, він тренує і розвиває дрібні м'язи кисті, які дуже важливі в розвитку дитини.

І чим раніше батьки почнуть приділяти увагу розвитку дрібної моторики пальчиків свою дитину, тим краще буде для розвитку малюка.

Як розвивати дрібну моторику пальчиків виробами для дітей

Малюки у віці 1 року можуть починати грати в пальчикові ігри разом з віршиками. Мама читає вірш, а малюк загинає-розгинає пальчики.

Так само, в такому віці добре робити найпростіші вироби з паперу своїми руками. Це і малювання пальчиками, і робота з м'яким пластиліном - дайте малюкові шматочок, нехай просто його розминає. Ця вправа буде і цікавим і корисним.

Так само з такими маленькими дітками добре играт з використанням розвиваючих м'яких книжок з тканини, на яких нашиті різні шматочки тканини, пластикова блискавка, великі гудзики, стрічки і т.п.

Дітки від 2-3х років, вже можуть робити по-складніше вироби з паперу своїми руками. Наприклад, можна починати робити разом з дітьми аплікації з паперу. Дуже хороший і зручний кульковий пластилін. Його можна використовувати при створенні аплікацій, картин, декоративних стаканчиків, вазочок разом з самим маленьким діткам, а так само з діткам по-старше. ось гарна аплікація з кулькового пластиліну .

Дуже красиво виглядають аплікації з кулькового пластиліну і паперу - вони виглядають як картини. І ними можна прикрасити навіть стіни в кімнаті.

Дітки старше 3-4 років вже можуть робити і складніші вироби, наприклад вчитися складати орігамі з кольорового паперу. Подивіться як можна зробити зовсім прості поделочкі для дітей в техніці орігамі для самих маленьких .

Як приклад, хотілося б показати ось таку дитячу саморобку своїми руками виконану зі звичайного ватного диска, кольорового картону, з використанням кольорових олівців і клею, маленький шматочок стрічки з органзи. Вийшов чудовий сніговик!

Вийшов чудовий сніговик

Є велика кількість простих і цікавих творчих ідей для розвитку дітей. Робіть вироби разом з дітьми або водите їх на гуртки творчості - це тільки благотворно позначиться на їх загальному розвитку.

Робіть вироби разом з дітьми використовуючи різний підручний матеріал: непридатний матеріал - це пластикові стаканчики, кришечки, тарілочки, пластикові ложки, кульки і т.д.

Робіть іграшки, картини, вироби з природного матеріалу - з листя, з шишок та пластиліну , З каштанів, сухих пелюсток квітів, з черепашок морських, з жолудів, камінчик, зерняток, круп, яєчної шкаралупи і т.д.

Використовуйте в творчості сухі і різної форми макарони, солоне тісто або несолоне тісто - з них можна придумати безліч різних цікавих виробів для дітей.

Використовуйте для того що б зробити вироби з паперу своїми руками кольоровий папір, картон, фольгу, тканини, сіточки, ватяні диски, вату і т.д.

Заходьте до нас на сайт як частіше. На нашому сайті ви знайдете безліч ідей, які можуть робити дітки вдома, в садку або в гуртках разом з дорослими.

Адже саме творчість розвиває як дрібну моторику ручок і пальчиків так і прищеплює корисні навички дітям саме через гру.

З повагою, Падалка з дітьми .

Найпопулярніше:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com