рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Листівки з Новим роком 2017 своїми руками: новорічна саморобка своїми руками - ідеї на Різдво

  1. Новорічні листівки своїми руками
  2. Різдвяні листівки своїми руками
  3. Як зробити листівку на Новий рік і Різдво: відеоподсказкі

Падалка на Новий рік 2017 не повинні асоціюватися у вас з чимось складним або нудним. Зараз найкрасивішими листівками вважають хенд-мейд картки, тому редакція підготувала для вас прості ідеї новорічних листівок, які можна зробити своїми руками. Вони набагато миліше і трогательнее тих, що продаються в магазинах, тому рідні оцінять такий подарунок на зимові свята .

Листівки з Новим роком 2017 для близьких людей найкраще зробити вручну - так будь-який добрий подарунок буде доповнений чимось душевним і дуже особистим. Для цього не потрібно два дні сидіти зі складними схемами в руках, варто лише зрозуміти маленькі хитрощі з оформлення різдвяних листівок. Вам знадобиться міцний картон, бажано кольоровий, ножиці, клей, різнокольорова тканина, а також гудзики, стрічки, блискітками та інші деталі оформлення.

5 5 2

Новорічні листівки своїми руками

Листівки на Новий рік 2017 своїми руками можна зробити досить швидко, потрібно тільки опанувати технологію хендмейд. Так, наприклад, за допомогою валика для чищення одягу, у вас є можливість «наштампувати» багато красивих новорічних листівок, а також прикрасити пакувальну обгортку. Для цього вам знадобиться шматочок поролону, який буде кріпитися до валика за допомогою клею, а також фарба.

Новорічна саморобка своїми руками у вигляді шапочки Діда Мороза - це досить просто. Таку новорічну листівку можна зробити з кольорового паперу і звичайної вати. Якщо цього вам буде мало, на листівці можна домалювати очі і усмішку.

Наша галерея підкаже вам, як зробити листівку на Новий рік 2017, показавши інші ідеї, які легко втілити в домашніх умовах.

Різдвяні листівки своїми руками

Принцип створення різдвяних листівок такий же, як і у новорічних. Найважливіше - надихнутися практичними ідеями, деякі з яких ми покажемо вам. Кращий приклад різдвяної листівки викладено нижче на зображенні. За допомогою ножиць і кольорового картону можна вирізати об'ємну фігуру.

А ось самі затишні і теплі різдвяні листівки роблять з фетру, тому ми рекомендуємо закупити цю тканину в декількох кольорах. З неї можна вирізати напис і ялинку, наклеївши їх на картонку.

Інші варіанти різдвяних листівок, зроблених своїми руками, шукайте в галереї.

Як зробити листівку на Новий рік і Різдво: відеоподсказкі

У цьому відео ви знайдете чотири простих ідеї виробів до Нового року 2017 своїми руками.

Дивитися онлайн відео Новорічні листівки своїми руками

новорічні листівки своїми руками 315 610 https://www.youtube.com/embed/GogIbg5v4oc 2016-12-30T16: 23: 41 + 02: 00 https://hochu.ua/images/articles/72271_0.jpg T0H6M12S

Листівка у вигляді вхідних дверей з красивим різдвяним вінком - все це можливо зробити самому після перегляду відео.

Дивитися онлайн відео Новорічні листівки своїми руками

Новорічні листівки своїми руками 315 610 https://www.youtube.com/embed/y4OQGnoHzxA 2016-12-30T16: 23: 41 + 02: 00 https://hochu.ua/images/articles/72271_0.jpg T0H11M10S

Об'ємна листівка на Новий рік робиться всього за кілька хвилин. Подробиці шукайте в відеоподсказке про новорічну композиції своїми руками.

Дивитися онлайн відео Новорічні листівки своїми руками

Новорічні листівки своїми руками 315 610 https://www.youtube.com/embed/FThn0ARHh1Y 2016-12-30T16: 23: 41 + 02: 00 https://hochu.ua/images/articles/72271_0.jpg T0H2M47S

Нагадаємо, що раніше ми публікували добірку найновіших і цікавих новорічних фільмів для зимових канікул.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com