рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Друк на пакувальному папері тишею (tissue)

  1. Брендування пакувальний папір «Tissue» (тишею): друк з нанесенням логотипу або візерунка Коли справа...
  2. Tissue paper від «Triumph Media»

Брендування пакувальний папір «Tissue» (тишею): друк з нанесенням логотипу або візерунка

Коли справа доходить до декорування товару, сьогодні все більше європейських і азіатських фірм зупиняють свій вибір на папері Коли справа доходить до декорування товару, сьогодні все більше європейських і азіатських фірм зупиняють свій вибір на папері   тишею, в широких колах іменується пергаментом або цигарковим папером тишею, в широких колах іменується пергаментом або цигарковим папером. Яскравий приклад тому «Juicy Couture», «Zadig & Voltaire», «Victoria's Secret», «Lancome». Всі ці компанії являють собою якийсь еталон стилю і якості, тому не дивно, що їх керівників хвилює не тільки отримання прибутку, але і формування іміджу. Однак не тільки фірми зі світовим ім'ям зупиняють свій вибір на тишею (цигарковий папір). Завдяки своїй ціновій доступності ця екологічно чиста пакувальний папір тишею також популярна і серед представників середнього / малого бізнесу. І, треба сказати, в цьому немає нічого дивного, адже вибираючи її, ви:

  • Позиціонуєте себе, як відповідального виконавця, який зацікавлений не в одноразовому угоді, а в тривалому співробітництві.
  • Буквально вручаєте клієнту свою візитну картку, що з точки зору рекламної кампанії куди більш виправдано, ніж «стрілянина по горобцях» в разі масової реклами.
  • Підкреслюєте статус своєї торгової марки і, ненав'язливо демонструєте її фірмовий стиль, що позитивно позначається на впізнаваності бренду і його популяризації.
  • Чи отримуєте один з найпотужніших маркетингових інструментів за мінімальною ціною.

Папір тишею: презентабельний вигляд приємний на дотик

Ще один важливий критерій, завдяки якому тишею так полюбилася власникам бутиків і брендових магазинів, - її пластичність Ще один важливий критерій, завдяки якому тишею так полюбилася власникам бутиків і брендових магазинів, - її пластичність. Будучи надійним захисником товару від пилу і бруду, вона в той же час може абсолютно перетворити будь-яку покупку. Декорована візерунком з логотипу / назви вашої компанії вона дозволяє підкреслити строгість і елегантність продукції.

Як правило, товар просто загортають у тишею і поміщають в фірмовий пакет або коробку Як правило, товар просто загортають у тишею і поміщають в фірмовий пакет або коробку. Завдяки неперевершеної м'якості тишею, одного цього вже достатньо, щоб викликати у покупця приємні відчуття. Однак, щоб не тільки сам товар, а й процес його розпакування викликав у клієнта приємні відчуття, упаковку нерідко перев'язують шовковою стрічкою або скріплюють за допомогою «друку» - брендованої наклейки у вигляді логотипу організації (які ви також можете замовити в нашій компанії). Завдяки цьому упаковка розкривається подібно до квітки, а саме дійство супроводжується таємничим, захопливою шелестінням.

Tissue paper від «Triumph Media»

Якщо вести мову про Росію, то для нашої країни цей маркетинговий інструмент відносно новий Якщо вести мову про Росію, то для нашої країни цей маркетинговий інструмент відносно новий. Та й називають його різні люди по-різному: тишею (по-американськи), тіссью, тиссю (на французький манер), пергамент, цигарковий папір і т. Д. У Санкт-Петербурзі компанія «Triumph Media» одна з небагатьох, хто здійснює друк на папері тишею (24 г / м2), друк на цигарковому папері, друк на пакувальному папері не тільки великими, але більш затребуваними маленькими тиражами. Своїм клієнтам ми пропонуємо:

  • друк з максимальними розмірами аркуша 500 × 660 мм;
  • нанесення одним кольором (будь-яким) по пантону;
  • тираж від 100 листів; за мінімальною ціною від 50 р / шт;
  • висока якість і багату палітру відтінків.

Що до вартості замовлення, то вона багато в чому буде залежати від його індивідуальних параметрів. Ми не тільки можемо виготовити для вас потрібний тираж високоякісної пакувального паперу, але і надаємо широку варіативність у виборі її квітів. Фінальну ціну же вам завжди готові допомогти розрахувати наші менеджери і консультанти. Просто зателефонуйте 8 (812) 748-2144 або зв'яжіться з нами будь-яким іншим з доступних способів ( заявка на сайті , e-mail ), І в зручний для вас час вони нададуть детальну калькуляцію по заявленим параметрам і список доступних відтінків, повний перелік яких представлений на зображенні нижче.

Спираючись на зарубіжний досвід, сьогодні ми можемо з упевненістю стверджувати, що друк на папері тишею - це не тренд, який з часом може вийти з моди, не чергова примха дизайнерів і маркетологів. Це доступний спосіб підкреслити серйозність свого підходу до роботи і особливого ставлення до клієнтів. Нехай він трохи підвищує собівартість товару, але ці вкладення абсолютно виправдовують себе. Правда, хочемо уточнити, лише в тому випадку, коли упаковка має цікавий дизайн і відповідає рівню товару.

Правда, хочемо уточнити, лише в тому випадку, коли упаковка має цікавий дизайн і відповідає рівню товару

Наша тишею у Російських, зарубіжних брендів і дизайнерів, молодих і вже давно Вам знайомих!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com