рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити новорічні гірлянди своїми руками

  1. Як зробити новорічні гірлянди з паперу своїми руками
  2. Як зробити новорічну гірлянду з тканини своїми руками
  3. Робимо оригінальні гірлянди своїми руками

Як зробити новорічні гірлянди своїми руками? - питання, якому варто приділити увагу, адже гірляндами прикрашають не тільки ялинку, але і будинок в цілому. Можна прикрасити гірляндою камін, полички, шафки, двері і вікна. Загалом, хто на що здатний. Нижче вашій увазі будуть представлені різні майстер класи зі створення новорічних гірлянд своїми руками.

Почніть підготовку до нового року заздалегідь. До речі, практично всі мк зі створення новорічних гірлянд можна втілити в життя разом з дітьми.

Як зробити новорічні гірлянди з паперу своїми руками

Думаю, дефіциту в папері немає ні у кого, можна використовувати кольоровий папір або пустити в хід старі непотрібні газети, журнали або бездарні книги. Загалом почнемо з прикладів того як зробити гірлянди з паперу своїми руками.

Перший спосіб навіває спогади про пост радянських гірляндах: напевно ви в школі теж вирізали тонкі смужки з паперу та склеювали їх, переплітаючи між собою. Правда, дана гірлянда трохи оновлена. Для її створення вам знадобиться щільний папір, можна використовувати навіть картон і ніж для вирізання кіл або дирокол. Коротше потрібно вирізати багато кружечків з отворами всередині - а чим ви будите їх вирізати це ваша справа. Коли зробите достатню кількість гуртків, приступайте до збору гірлянди. Потрібно буде на кружочках через один надрізати (фото № 5), а потім цим «надрізаним» кружечком з'єднати між собою два цілих (фото №6), так продовжувати до використання останнього гуртка. Сподіваюся, ви зрозуміли хід роботи. Готової гірляндою можна сміливо прикрашати ялинку.

Як зробити новорічні гірлянди своїми руками

Красива гірлянда вийде, якщо використовувати кружечки без отворів, причому їх краще зробити різних розмірів. В цьому випадку готові кружечки потрібно буде зшити між собою, для цього вам знадобитися пергаментний папір (в принципі зійде і звичайна, але чим вона буде тонше, тим краще). На папір покладіть кружальця в ряд в одну лінію і пропустіть через швейну машину, патом «допоміжну» папір просто розірвете і викинете, а кружечку залишаться на акуратною рядку.

На папір покладіть кружальця в ряд в одну лінію і пропустіть через швейну машину, патом «допоміжну» папір просто розірвете і викинете, а кружечку залишаться на акуратною рядку

Зшивати разом можна не тільки кружечки: вирізуйте сніжинки, зірочки, білочок, ялинки або чоловічків - вийде гарна гірлянда.

Зшивати разом можна не тільки кружечки: вирізуйте сніжинки, зірочки, білочок, ялинки або чоловічків - вийде гарна гірлянда

Крім того таку гірлянду можна урізноманітнити створенням «об'ємних» кругляків (просто перед тим як шити потрібно скласти два або три кола разом і після їх просто розправити).

Крім того таку гірлянду можна урізноманітнити створенням «об'ємних» кругляків (просто перед тим як шити потрібно скласти два або три кола разом і після їх просто розправити)

Якщо у вас немає швейної машинки або цей метод для вас занадто трудомісткий, можна просто виконати отвори в фігурі, з якої робите гірлянду, і просунути в них нитки або стрічки. Або приклеїти фігурки на клей до основи.

Або приклеїти фігурки на клей до основи

Не забувайте, що вирізані фігури можна прикрасити фломастерами, обклеїти блискітками або кольоровим папером. Поєднуйте між собою різні елементи - від цього гірлянда вийде тільки краще.

Поєднуйте між собою різні елементи - від цього гірлянда вийде тільки краще

Крім самої гірлянди на ялинку, можна придумати ще якусь прикрасу в тому ж стилі.

Крім самої гірлянди на ялинку, можна придумати ще якусь прикрасу в тому ж стилі

Якщо не хочеться возитися з ножицями, купите вкладиші для кексів, пофарбуйте їх, склейте між собою і приклейте до нитки або стрічці.

Якщо не хочеться возитися з ножицями, купите вкладиші для кексів, пофарбуйте їх, склейте між собою і приклейте до нитки або стрічці

Красива гірлянда виходить з бантиків: зробіть їх різнокольоровими і з'єднайте з мішурою. Зверніть увагу в конкретному випадку, представленому нижче, для бантиків використаний різнокольоровий скотч. Якщо хочете надати додатковий лиск своєї гірлянді, а різнокольорового скотча у вас немає: обклейте кольоровий папір прозорим скотчем, результат буде той же.

Якщо хочете надати додатковий лиск своєї гірлянді, а різнокольорового скотча у вас немає: обклейте кольоровий папір прозорим скотчем, результат буде той же

Незвичайна гірлянда вийде, якщо вирізати з паперу сніжинки, як показано на фото інструкції нижче і зібрати їх на нитку з намистинками.

Незвичайна гірлянда вийде, якщо вирізати з паперу сніжинки, як показано на фото інструкції нижче і зібрати їх на нитку з намистинками

Гірлянда і об'ємних зірочок, незважаючи на свою простоту, виглядає чарівно.

Гірлянда і об'ємних зірочок, незважаючи на свою простоту, виглядає чарівно

А як щодо гірлянди орігамі? - можна скласти красиві зірочки з довгих смужок паперу.

- можна скласти красиві зірочки з довгих смужок паперу

Як зробити новорічну гірлянду з тканини своїми руками

Повернемося до «винтажной» гірлянді згаданої на самому початку статті, тільки на цей раз удосконалення цієї «радянської» гірлянди полягає в тому, що вона зроблена з тканини. Я просто не могла пройти повз: яскрава тканина плюс гудзики - виходить неповторна гірлянда. Причому якщо ви використовуєте повсть, потрібно буде просто нарізати смужки, а якщо якусь іншу тканину (односторонню) потрібно буде попередньо прошити складені вдвічі смужки.

Причому якщо ви використовуєте повсть, потрібно буде просто нарізати смужки, а якщо якусь іншу тканину (односторонню) потрібно буде попередньо прошити складені вдвічі смужки

До речі фетру можна також просто вирізати якісь фігури і прошити на машинці.

До речі фетру можна також просто вирізати якісь фігури і прошити на машинці

Поєднувати їх з намистинками або ватяними кулькам.

Поєднувати їх з намистинками або ватяними кулькам

Ґудзики теж відмінно підійдуть, особливо якщо ви вирішите зробити гірлянду з ялинок. І зверніть увагу на зображенні-прикладі, представленої нижче, ялинки кріпляться до стрічки прищіпка, що тільки прикрашає готову гірлянду, і робить її особливою.

І зверніть увагу на зображенні-прикладі, представленої нижче, ялинки кріпляться до стрічки прищіпка, що тільки прикрашає готову гірлянду, і робить її особливою

А можна зробити не менш красиві палички льодяники з двох кольорів фетру червоного і білого. Готові «льодяники» приклеїти на стрічку, можна додатково приклеїти якісь гарні прикраси.

Готові «льодяники» приклеїти на стрічку, можна додатково приклеїти якісь гарні прикраси

З фетру можна зробити ще круглі льодяники. Цього разу потрібно совмести дві смужки (знову білу і червону) для надійності можна попередньо склеїти їх разом, далі потрібно згорнути в щільний рулетики і можна нанизувати на нитку. Для краси між ними додайте намистинки.

Для краси між ними додайте намистинки

Або ось такий варіант зробити гірлянду з фетру: знову ж поєднуються дві смужки, на однаковій відстані робимо надрізи і вивертаємо через них тканину - як показано на фото. Виходить гарна новорічна гірлянда. Якщо вона буде занадто коротка, можна просто зробити кілька деталей і зшити їх між собою.

Якщо вона буде занадто коротка, можна просто зробити кілька деталей і зшити їх між собою

Говорячи про гірлянді з фетру можна не згадати кулі з повсті. Валяні кулі привнесуть неповторний затишок у ваш будинок.

Спочатку коротко про те, як просто зробити валяні кулі. Для їх виготовлення запасіться залишками вовняних ниток, гребінній шерстю для валяння і нейлоновими колготками. Клубок з ниток покрийте з усіх боків гребінній шерстю в кілька шарів і в різних напрямках. Далі помістіть вийшов куля в колготки (гольф) і зав'яжіть їх вузлами з двох сторін (в один гольф, отже, може увійти кілька куль). Готову конструкцію виперіть в пральній машинці при високій температурі з порошком (врахуйте, що ваша пряжа може втратити колір, тому краще спочатку виперіть тестовий кульку і відрегулюйте температуру). Цей варіант підходить тим, кому потрібні великі кулі, якщо вам потрібен маленький: Ви можете це зробити з однієї вовни. Валяйте руками, мило і гаряча вода з під крана вам на допомогу.

Готові кульки нанизуємо на нитку і милуємося незвичайною новорічною гірляндою.

Готові кульки нанизуємо на нитку і милуємося незвичайною новорічною гірляндою

Можна піти далі і приклеїти до кульок капелюшки від жолудів - погодьтеся вийшла досить оригінальна гірлянда.

Можна піти далі і приклеїти до кульок капелюшки від жолудів - погодьтеся вийшла досить оригінальна гірлянда

Звичайно, це клопіткий спосіб зробити гірлянду, можна купити в магазині якісь готові кульки і нанизати їх на нитку.

Звичайно, це клопіткий спосіб зробити гірлянду, можна купити в магазині якісь готові кульки і нанизати їх на нитку

А можна зробити вовняні помпони або кульки з вати.

А можна зробити вовняні помпони або кульки з вати

Або поєднати всі способи разом: використовувати попони, валяні кульки і квіти з фетру.

Або поєднати всі способи разом: використовувати попони, валяні кульки і квіти з фетру

Для створення гірлянда підходять і інші тканини. Можна зробити квіти з тканини, або вирізати красиві ялинки, а можна просто обв'язати електричну гірлянду смужками тканини.

Можна зробити квіти з тканини, або вирізати красиві ялинки, а можна просто обв'язати електричну гірлянду смужками тканини

Або ось такий на перший погляд незвичайний спосіб зробити новорічну гірлянду своїми руками: в довгу смужку тканини зав'язати камінчики. Погодьтеся, виходить цікава гірлянда.

Погодьтеся, виходить цікава гірлянда

Робимо оригінальні гірлянди своїми руками

Перший варіант зробити красиву гірлянду своїми руками ні стільки оригінальний, скільки що не виходить з моди. Для його втілення в життя можете купити полімерну глину або по-старому використовувати солоне тісто. Готові елементи для гірлянди пофарбувати і додатково прикрасити: гудзиками, намистинами, стразами, блискітками і т.д.

д

Якщо вже мова зайшла про тест: спечіть печива на вашу улюбленим рецептом (додайте в них побільше кориці - так вийде не просто красива і незвичайна гірлянда, але і ароматна) в формі чоловічків, зробіть в них отвори і нанизати як «гудзики» на нитку або стрічку.

Якщо вже мова зайшла про тест: спечіть печива на вашу улюбленим рецептом (додайте в них побільше кориці - так вийде не просто красива і незвичайна гірлянда, але і ароматна) в формі чоловічків, зробіть в них отвори і нанизати як «гудзики» на нитку або стрічку

І ще один варіант «їстівної» гірлянди купити льодяників у вигляді паличок і скрутити з них гірлянду у вигляді ланцюга - виходить красива, а головне така апетитна гірлянда.

І ще один варіант «їстівної» гірлянди купити льодяників у вигляді паличок і скрутити з них гірлянду у вигляді ланцюга - виходить красива, а головне така апетитна гірлянда

Можна зробити красиву святкову гірлянду з шишок своїми руками. Укрутите (або приклейте) в шишки гачки, в стрічці виконайте отвори і просто всуньте в них гачки. Як бачите гірлянду з шишок досить просто зробити своїми руками.

Як бачите гірлянду з шишок досить просто зробити своїми руками

Другий варіант зробити гірлянду з шишок: вкрутити в шишці НЕ гачки, а петельки і всунути в них шпагат і зав'язати вузлики. І пам'ятайте, що шишки можна красиво пофарбувати, посипати блискітками або задекорувати поталью.

І пам'ятайте, що шишки можна красиво пофарбувати, посипати блискітками або задекорувати поталью

Для створення незвичайної новорічної гірлянди можна використовувати звичайні котушки або зірки з дроту - обмотайте їх красивою ниткою і прикрашайте вашу ялинку.

Для створення незвичайної новорічної гірлянди можна використовувати звичайні котушки або зірки з дроту - обмотайте їх красивою ниткою і прикрашайте вашу ялинку

А можна нитка шпагату обклеїти маленькими пінопластовими кульками.

А можна нитка шпагату обклеїти маленькими пінопластовими кульками

Красиво виглядають і пінопластові кулі побільше, обклейте їх блискітками і нанизати на нитку чергуючи з намистом.

Красиво виглядають і пінопластові кулі побільше, обклейте їх блискітками і нанизати на нитку чергуючи з намистом

Чарівну гірлянду можна зробити, використовуючи красиву стрічку і відповідні намиста.

Чарівну гірлянду можна зробити, використовуючи красиву стрічку і відповідні намиста

Якщо вам потрібна гірлянда для того щоб прикрасити камін, не можна придумати нічого кращого ніж ялинкові кулі. Підберіть кулі відповідних кольорів, краще різних розмірів і акуратно нанизати їх на дріт.

Підберіть кулі відповідних кольорів, краще різних розмірів і акуратно нанизати їх на дріт

А можете прикрасити камінну полицю живими гілочками будь-якого ялинового рослини і доповнити все це ніжною гірляндою з маленьких дзвіночків, намистин і сердечок з фольги.

А можете прикрасити камінну полицю живими гілочками будь-якого ялинового рослини і доповнити все це ніжною гірляндою з маленьких дзвіночків, намистин і сердечок з фольги

І в завершенні мої улюблені ідеї. Напевно у кожного вдома є звичайна електрична гірлянда: найпростіша. І знаєте що з нею можна зробити? - можна її прикрасити, тим самим ви отримаєте незвичайну і дуже красиву новорічну гірлянду.

Можна прикрасити гірлянду паперовими квітами або вирізати з картону зірки.

Прекрасно виглядатимуть вовняні помпони, або ще краще м'ячики для пінг понгу.

Прекрасно виглядатимуть вовняні помпони, або ще краще м'ячики для пінг понгу

А якщо ви плануєте влаштувати новорічну вечірку з друзями, ви просто зобов'язані зробити новорічну гірлянду з паперових або пластиків одноразових стаканчиків. Потрібно просто підібрати кольоровий папір новорічної тематики і обклеїти її стаканчики. Потім в дні кожного стаканчики зробити розріз навхрест і вставити лампочки гірлянди. Виходить красиво.

Виходить красиво

Ось такі ось, на мій погляд, хороші ідеї зробити новорічну гірлянду своїми руками. Сподіваюся, вам сподобалося, і ви що-небудь зробите своїми руками. Щасливого Нового року!

А як щодо гірлянди орігамі?
І знаєте що з нею можна зробити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com