рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Малюнок білка з горіхом

ТД Як живуть білки взимку

Автор ТД - Анастасія У цей насичений день було багато і завдань і рухливих ігор, а найголовніше, що день пройшов без примусу, зауважень. Ілля навіть сам прикрасив білку, без будь-чиєї допомоги, причому не йшов до тих, поки не доробив малюнок!

Читати повністю...

кулінарне співтовариство

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

~ Snow ~

27 квітня 2017, 21:24

тортики

9 Самих смачних тортів! Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія 1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто ...

Читати повністю... Читати повністю Лілія

5 квітня 2016, 11:48

Дев'ять найсмачніших і крутих тортів!

1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто і поставити в духовку. Випікати при 180 градусах до готовності. Якщо ...

Читати повністю... Читати повністю Наталя

21 березня 2016, 14:39

ТОРТИ

9 Самих смачних тортів! Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія 1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто ...

Читати повністю...

Торт "Панчо" (найулюбленіший)

Торт "Панчо" Інгредієнти: яйця - 6 шт, цукор - 3 склянки, сода - 1/3 ч.л., какао - 4 ст.л., лимонний сік - 1/2 ст.л., борошно - 2 склянки, заморожена вишня - 200 г, горіхи (будь-які) - 1 стакан, густа сметана (жирністю від 35 відсотків) - 700 г, темний шоколад - 1/2 плитки, водкаПріготовленіе: 1. Бісквітне тісто: відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (5-8 хвилин міксером) .Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 2 склянки цукру. Ввести яєчні жовтки (по одному) .Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і ...

Читати повністю... Читати повністю Тетяна

11 січня 2016, 14:32

9 Самих смачних тортів!

Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія 1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто і поставити в духовку ...

Читати повністю... Читати повністю Миронова Оксана

23 серпня 2016, 13:15

Печеньки на Різдво

UPD: тепер з рецептом глазурі! Оскільки ми відзначаємо Різдво 25-го грудня, то в цьому році мені довелося починати заздалегідь. Ось, що у мене вийшло: Я спекла два види печива: лимонне і імбирне з прянощами. Печиво вже майже з'їли, а аромат досі тримається. Будинки відразу стало затишно і святково. Рецепт печенюшек і інші фото під катом. Я випробувала кілька рецептів перед тим, як братися за таку об'ємну партію, і ці два сподобалися мені найбільше. Це пісочне тісто, але ...

Читати повністю... Читати повністю Ольга

4 жовтня 2015 року, 10:51

9 Самих смачних тортів!

Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто і поставити в духовку. Випікати при 180 градусах до готовності. Якщо поверхню ...

Читати повністю... Читати повністю ❣Крістіна❣

3 листопада 2015 року, 22:58

9 Самих смачних тортів!

Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія 1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто і поставити в духовку ...

Читати повністю...

Печеньки на Різдво

UPD: тепер з рецептом глазурі! Оскільки ми відзначаємо Різдво 25-го грудня, то в цьому році мені довелося починати заздалегідь. Ось, що у мене вийшло: Я спекла два види печива: лимонне і імбирне з прянощами. Печиво вже майже з'їли, а аромат досі тримається. Будинки відразу стало затишно і святково. Рецепт печенюшек і інші фото під катом. Я випробувала кілька рецептів перед тим, як братися за таку об'ємну партію, і ці два сподобалися мені найбільше. Це пісочне тісто, але ...

Читати повністю... Читати повністю Veronika

3 листопада 2015 року, 2:51

9 Самих смачних тортів!

Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія 1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто і поставити в духовку ...

Читати повністю... Читати повністю JaSi

4 жовтня 2015 року, 20:23

9 Самих смачних тортів!

Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто і поставити в духовку. Випікати при 180 градусах до готовності. Якщо поверхню ...

Читати повністю... Читати повністю світла

11 жовтня 2015 року, 19:59

торти

9 Самих смачних тортів! Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія 1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто ...

Читати повністю... Читати повністю Ольга

4 жовтня 2015 року, 10:51

9 Самих смачних тортів!

Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто і поставити в духовку. Випікати при 180 градусах до готовності. Якщо поверхню ...

Читати повністю... Читати повністю Ірина AstroTaro

4 жовтня 2015 року, 10:12

9 Самих смачних тортів!

Дев'ять найсмачніших і крутих тортів! Кулінарія1. Шалено смачний "Торт Панчо" 1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером). 2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру. 3. Ввести яєчні жовтки (по одному). 4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати. 5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком і розпушувач. 6. Форму змастити маслом. Вилити тісто і поставити в духовку. Випікати при 180 градусах до готовності. Якщо поверхню ...

Читати повністю... Читати повністю Заріна

27 жовтня 2015 року, 1:09

Печеньки на Різдво

UPD: тепер з рецептом глазурі! Оскільки ми відзначаємо Різдво 25-го грудня, то в цьому році мені довелося починати заздалегідь. Ось, що у мене вийшло: Я спекла два види печива: лимонне і імбирне з прянощами. Печиво вже майже з'їли, а аромат досі тримається. Будинки відразу стало затишно і святково. Рецепт печенюшек і інші фото під катом. Я випробувала кілька рецептів перед тим, як братися за таку об'ємну партію, і ці два сподобалися мені найбільше. Це пісочне тісто, але ...

Читати повністю... Читати повністю Nastenka_kz

8 листопада 2015 року, 11:17

Печеньки на Різдво

UPD: тепер з рецептом глазурі! Оскільки ми відзначаємо Різдво 25-го грудня, то в цьому році мені довелося починати заздалегідь. Ось, що у мене вийшло: Я спекла два види печива: лимонне і імбирне з прянощами. Печиво вже майже з'їли, а аромат досі тримається. Будинки відразу стало затишно і святково. Рецепт печенюшек і інші фото під катом. Я випробувала кілька рецептів перед тим, як братися за таку об'ємну партію, і ці два сподобалися мені найбільше. Це пісочне тісто, але ...

Читати повністю... Читати повністю Анастасія

22 жовтня 2015 року, 9:32

Печеньки на Різдво

UPD: тепер з рецептом глазурі! Оскільки ми відзначаємо Різдво 25-го грудня, то в цьому році мені довелося починати заздалегідь. Ось, що у мене вийшло: Я спекла два види печива: лимонне і імбирне з прянощами. Печиво вже майже з'їли, а аромат досі тримається. Будинки відразу стало затишно і святково. Рецепт печенюшек і інші фото під катом. Я випробувала кілька рецептів перед тим, як братися за таку об'ємну партію, і ці два сподобалися мені найбільше. Це пісочне тісто, але ...

Читати повністю...

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com