рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Солоний часник головками

  1. Складові:

А ви закриваєте на зиму солоний часник цілими готування - такий, як продають на ринку? У цій закуски простий рецепт, а результат - смачний і красивий. Але не плутайте його з маринованим на зиму часником - це не зовсім одне і теж. Для соління найкраще використовувати молодий часник, зібраний за кілька тижнів до покладеного терміну. У такого часнику ще не дуже жорсткі перегородки і шкурка, але головки вже щільні, що сформувалися, в цей період часник найбільш соковитий.

У такого часнику ще не дуже жорсткі перегородки і шкурка, але головки вже щільні, що сформувалися, в цей період часник найбільш соковитий

Складові:

  • 1 кг часнику;
  • 2 столові ложки солі (60 г);
  • 1 л води;
  • 1 невеликий стручок гострого перцю;
  • 1-2 листи хрону;
  • 3-4 вишневих листа;
  • 3-4 порічкових листа.

Приготування солоного часнику головками

Готуємо часник. Молодий часник промиваємо, акуратно знімаємо шари лушпиння, залишаючи один, найнижчий. Видаляємо коріння і злегка підрізаємо прикореневе донці. Відрізаємо стебло часнику.

Банки ретельно промиваємо у воді з содою, обполіскувати. Якщо соліть часник у великих банках (1 л), половину спецій кладіть на дно банок, а половину - зверху на часник. Якщо ж банки маленькі, спеції можна покласти як на дно банок, так і зверху. Зручніше закривати такий часник в маленьких баночках - відкрив одну, з'їв, потім - наступний ... У підготовлені банки щільно укладаємо головки часнику.

Листя хрону, чорної смородини і вишні ретельно промиваємо. Листя хрону нарізаємо на шматочки, викладаємо зелень і перець в банки.

Воду наливаємо в каструлю, на великому вогні доводимо до кипіння і насипаємо сіль. Перемішуємо до повного розчинення кристалів і знімаємо з вогню. Ставимо каструлю з розсолом в прохолодне місце, щоб він швидше охолов (підготувати розсіл можна заздалегідь). Заливаємо остиглим розсолом часник в банках.

Прикриваємо банки негерметично кришками. Що залишився розсіл не виливайте - він ще знадобиться. Банки з часником ставимо в глибокі миски (в процесі бродіння розсіл може вилитися з банки). Ставимо миски з банками з часником в затемнене місце на кухні. Наглядати за банками з часником: коли розсіл почне переливатися через край банки, доливаємо в банку розсіл - щоб часник завжди був покритий розсолом.

Банки з часником витримуємо при кімнатній температурі 5-6 днів, а потім переносимо в льох або холодильник. Витримуємо ще 2 тижні - і можна пробувати.

джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com