рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Надмірний ріст волосся

  1. Старовинне засіб для видалення волосся
  2. КОЛИ ВОЛОССЯ НЕ В РАДІСТЬ

Можна робити знебарвлення волосся або видаляти їх хімічним або механічним шляхом.

Знебарвлювати волосся можна отбеливающими засобами, перекисом водню і пергідролем.

Для цього волосся протирають кілька разів на день ватяним тампоном, змоченим в невеликій кількості перекису водню, до якої перед застосуванням необхідно додати кілька крапель нашатирного спирту.

Знебарвлююча мазь. Антіфібрін - 0,5 г, безводний ланолін - 10 г, вазелін - 20 г, пергідроль - 6г.

Від тривалого вживання цього засобу волосся робляться все більш крихкими і врешті-решт нерідко зникають. Від тривалого вживання цього засобу волосся робляться все більш крихкими і врешті-решт нерідко зникають

Для видалення волосся хімічним способом застосовують продається в аптеках Депіляторій в порошку, а якщо його немає, то можна приготувати рідкий Депіляторій, що складається з двох рідин:

а) сірчистий натрій (застосовується у фотографії) - 10 г, вода - 100 мл.
б) нашатирний спирт аптечний - 5 мл, вода - 95 мл.

На місце, покрите волоссям, нанести рідину "а", а потім рідина "б". Через 1-2 хвилини витерти намазане місце тампоном (при цьому слід берегти нігті), змити водою і потім знову обмити водою, підкисленою будь-якої кислотою або оцтом.

Цей Депіляторій дуже дієвий і мало подразнює шкіру. Після обмивання водою шкіру необхідно припудрити.

Старовинне засіб для видалення волосся

Спирт - 5 частин, скипидар - 5 частин, йодна настойка 5% -ва - 30 частин, касторове масло - 5 частин. Цією рідиною змазують місця, покриті волоссям 2-3 рази на день. Після кількох днів застосування починають випадати волосся. Плями від йоду видалити слабким розчином нашатирного спирту або гіпосульфіту.

Іноді застосовують спосіб механічного видалення волосся натиранням пемзою. Однак останнім часом доведено, що це шкідливо відбивається на шкірі і найчастіше призводить до посилення росту жорсткого волосся.

Для видалення волосся на обличчі. Віск - 30 г, ладан - 30 м Розтопити на паровій бані, змащувати досить гарячим, дати охолонути на обличчі, потім підчепити і зняти. Коли волосся підростуть, повторити ще раз. Всього 20 сеансів.

Рідина для епіляції. Камфорний спирт - 43 мл, борний спирт - 43 г, дистильована вода - 14 мл.

КОЛИ ВОЛОССЯ НЕ В РАДІСТЬ

Буває, що у жінок і дівчат з'являються волосся там, де найменше хотілося б їх бачити: над верхньою губою, на підборідді, на шиї і на грудях, на руках і на ногах. Гіпертрихоз - так називається це явище - доставляє жінкам чимало прикрощів.

Найчастіше волосатість буває вродженою.

Поява волосатості у дівчаток-підлітків може бути пов'язано із захворюваннями внутрішніх органів, тому неодмінно покажіть дівчинку лікаря-ендокринолога. Поясніть дівчинці, що висмикувати волосся не треба - це може посилити їх зростання. До речі, це треба пам'ятати і дорослим, і жінкам похилого віку, які таким чином намагаються боротися з гіпертрихоз. Треба знати й інше: в таких випадках протипоказаний загар, навіть і під кварцовою лампою, не слід приймати УВЧ. Місця, де з'явилися небажані волосся, краще не змащувати живильним кремом з біостимуляторами, засобами, які посилюють приплив крові до шкіри ( "Женьшеневий", "Мрії" ...) Без гострої необхідності краще не користуватися гормональними кремами, це можна робити тільки за призначенням лікаря.

Протипоказані маски, до складу яких входять бодяга, парафін. Нерідко посилення росту волосся викликають відбілюючі креми.

Як же боротися з волосистістю? Тільки не за допомогою бритви або пінцета! Найефективніший спосіб - електроепіляція. При цій процедурі руйнуються волосяні фолікули і волосся росте повільніше, стають ламкими, не настільки помітними. Але цю процедуру роблять тільки в косметичних лікарнях. Якщо зробити це ви не можете, спробуйте наступний спосіб (він особливо гарний, якщо треба видалити волосся на ногах і руках): візьміть 30-50 г 3% -ного перекису водню, додайте до неї 1/2 ч. Ложки нашатирного спирту. Цим розчином розведіть мильний порошок або мильний крем для гоління. Піну нанесіть на ділянки шкіри, покриті волоссям. Дайте висохнути. Потім змийте теплою водою і припудріть. Процедуру повторіть кілька разів - поступово волосся знебарвиться, стануть тоншими, будуть не так помітні.

Можна спробувати і такий спосіб: 10 шматочків цукру розчиніть у невеликій кількості води, додайте сік четвертинки лимона і варіть, поки маса не стане коричневою і не буде відставати від пальців. Масу розмажте по волосистої ділянки шкіри. Коли вона затвердіє, зніміть її. Засіб це добре тим, що не викликає посилення росту волосся.

Як же боротися з волосистістю?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com