рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кава від целюліту в домашніх умовах: рецепти для відмінного результату

  1. екстракт бадьорості
  2. Скраб для душа. рецепт перший
  3. Скраб для душа. рецепт другий
  4. Обернутися прекрасною принцесою
  5. Індивідуальний підхід

Привіт, дорогі читачки

Привіт, дорогі читачки! На вулиці вже щосили пахне весною. Треба поспішати, починати займатися собою всерйоз. Щоб до літа-то вже точно встигнути позбутися целюліту і розтяжок (що це за звірі такі, я вже говорила тут і тут ), Але від целюліту адже назавжди не позбудешся, він розслабитися не дає.

Так що я зараз вип'ю чашечку кави, а гущу викидати не буду. Чому? Та тому що сьогодні я буду тільки їм і займатися: маски, скраби та обгортання, які можна зробити з кави від целюліту в домашніх умовах, випишу собі на листочок, складу план дій і приступлю до виконання.

екстракт бадьорості

Основна діюча речовина кави, як відомо, - кофеїн. Він бадьорить, знижує апетит, прискорює обмін речовин і сприяє виведенню з організму зайвої рідини.

Але це при прийомі всередину. А зовнішньо? А при зовнішньому застосуванні меленої кави, кофеїн всмоктується в клітини через шкіру - і викликає ті ж ефекти, тільки місцево, на тих ділянках, що піддавалися його впливу.

Крім цього, кава грубого помелу - відмінний скраб, його частинки видалять омертвілі клітини шкіри і очистять проблемні ділянки. Ну а якщо враховувати, що кава багатий антиоксидантами, - особливо зелений - то ціни такого скрабу-масці-обгортання немає.

Потрапляючи всередину клітини, кофеїн змушує її працювати активніше, при цьому жирові клітини, що називається, «спалюють жир на енергію». Завдяки прискоренню метаболізму з них виводиться рідина і вони «зіщулюються». А антиоксиданти підтягнутий шкіру, «наситять» її клітини, зробивши її молодий і пружною.

Результат очевидний: целюліт, обумовлений поганим станом шкіри і надлишком підшкірного жиру, може купувати собі квиток на поїзд далекого прямування. Чао-чао, целюліт-ит!

Погадаем на кавовій гущі

... а потім використовуємо її для того, щоб стати красунями. Бачите, гадання не бреше: красивими будемо, молодими будемо, тільки кавову гущу треба правильно застосувати.

Кава ми п'ємо іноді всякий - і мелений заварюємо, і зелений, і розчинний при нагоді - коли часу мало, і треба терміново підбадьоритися. А будь-який чи кави піде для косметичних цілей?

Зрозуміло, що мелений вже за рахунок розміру досить твердих частинок буде відмінним отшелушивающим засобом. Але, і з розчинної кави теж можна зробити непоганий скраб, аби кави не був кави без.

Увага! Занадто крупно помелену кави може пошкодити шкіру, тому помел для скрабу повинен бути середнім або дрібним.

В іншому годиться все:

  • Гуща, що залишилася після варіння, корисніше при проявах целюліту на руках.
  • Свіжозмелені зерна підійдуть для всього тіла.
  • Особливо гарний кави зелений, необсмаженого - в ньому і кофеїну побільше, і антиоксидантів. Адже при обсмажуванні зерен відбуваються хімічні реакції, і деякі важливі речовини необоротно руйнуються.
  • Гущу (або мелену каву) змішують з косметичними засобами, кремами, ефірними маслами, розчинна кава розбавляють вершками.
  • Поліпшити скраб-ефект можна, додавши в кава мед або цукор, ефект підтяжки дасть кухонна і морська сіль.

Важливо! Шкіра перед початком процедур повинна бути очищеною і распаренной. Бажано прийняти ванну або душ перед застосуванням засобу, щоб воно діяло ефективніше. А якщо попаритися в лазні - результат буде просто приголомшливим.

У кавомолки я і моя Маша

Для приготування скрабу нам знадобляться кавові зерна і кавомолка. Можна, звичайно, взяти вже мелену каву, але якщо ви подрібнює його самі, ви, трохи поекспериментувавши, дізнаєтеся найбільш підходящий для вас розмір часток, які вийдуть, і як цього домогтися.

Примітка: всі наведені рецепти годяться як для гущі, так і для обсмажених, і для зелених зерен.

Скраб для душа. рецепт перший

Змішуємо кави з гелем для душу, пропорції - за бажанням. Вийшло засіб має злегка пахнути кави і містити достатню для ефекту пілінгу кількість дрібних шматочків зерен. Наносимо на тіло і хвилин 5-10 масажуємо. Техніка виконання антицелюлітного масажу докладно описана мною тут.

Скраб для душа. рецепт другий

Намилити своїм звичайним гелем? А тепер посипте проблемну ділянку меленою кавою - і мочалочкой його, мочалочкой (або масажною рукавичкою). Після пари-трійки сеансів такого п'ятихвилинного масажу помітно зменшується «апельсинова кірка», особливо на попі і ногах, а шкіра підтягується.

Порада: якщо ви використовуєте мелену каву для скрабів , Масок і обгортань, краще робіть це з ранку, в крайньому випадку - в обід, і вже точно не на ніч. Тому що кофеїн і запах кави подарують вам гарний настрій і бадьорість - але ніяк не солодкий сон.

Самий кавовий масаж

Рецепти, які я привожу тут - по суті ті ж скраби. Але вони також підходять для масажу та обгортання.

  1. Кава, цукор, кориця. На 50 г кави (краще брати гущу) - чайна ложка кориці, 2 столових - цукру і одна - оливкового масла. Увага! Це - єдиний скраб, який наносять на суху шкіру. Масажуємо 5 хвилин, змиваємо.
  2. Мелену каву з медом змішуємо в рівних пропорціях. Наносимо, масажуємо, змиваємо разом з вийшли зі шкіри токсинами і зайвою рідиною.
  3. З ефірними маслами. На 50 г кави - ложка оливкової олії і кілька крапель будь-якого ефірного масла цитрусових: 2-3 краплі для антицелюлітного масажу на попі і стегнах і 5-7 - від целюліту на руках. Для кращого ефекту можна підігріти отриману суміш на водяній бані і втирати її теплою.
  4. З настоянкою червоного перцю. У попередню суміш додаємо 30 мл цієї пекучої і неймовірно цілющої настоянки, витримуємо в темному місці 5-7 днів. Засіб готовий. Розпарює шкіру - і за звичайною схемою: наносимо на проблемну ділянку, масажуємо, змиваємо.

Увага! Якщо у вас ніжна шкіра, ви можете погано переносити червоний перець. Спробуйте скраб спочатку на маленькій ділянці.

Якщо ви ще сумніваєтеся в дивовижних антицелюлітних властивості кави і масажу з кавовим скрабом, пропоную вашій увазі відео, яке точно переконає вас у його ефективності:

Обернутися прекрасною принцесою

З усіма перерахованими коштами для масажу ви можете робити обгортання. Про користь антицелюлітних обгортань ви, можете дізнатися з цієї статті . А техніка їх виконання проста - наносимо наше чарівне зілля на проблемне місце, загортаємо в харчову плівку і з півгодинки розслабляємося під затишним пледом.

А ось і заповітні рецепти:

  1. Кавова гуща і вода. Змішуємо до утворення сметанообразной кашки. Використовуємо.
  2. З морською сіллю. Для скрабу змішуємо в рівних пропорціях і додаємо рослинне масло. Для обгортання солі беремо менше, співвідношення з кавою має бути 2: 3 - і змішуємо з водою до отримання однорідної кашки.
  3. З глиною. Нам знадобиться косметична біла або рожева глина і кавова гуща. Розводимо глину водою, змішуємо з гущею в рівних пропорціях. Після обгортання потрібно скористатися лосьйоном або вашим звичайним кремом: глина сушить шкіру.

Індивідуальний підхід

Ну а що ефективніше: масаж, обгортання або скраби? Може бути, вибрати якийсь один спосіб боротьби з целюлітом і не мучитися? Добре б, але кожен організм індивідуальний, і ви, безсумнівно, виберете кошти, які саме вам дадуть найкращий результат.

Втім, в боротьбі з целюлітом важливий комплексний підхід, так що не зациклюйтеся на чомусь одному, пробуйте різні засоби - і перемагайте!

Увага! Не забуваємо про протипоказання.

  • Не варто користуватися в домашніх умовах засобами, до яких у вас є індивідуальна непереносимість, додавати в скраб інгредієнти, які викликають у вас алергію.
  • Скраби, що містять кофеїн, шкідливі при важких захворюваннях серця, не рекомендуються при вагітності і годуванні груддю.
  • Протипоказанням до обгортання і масажу можуть стати проблеми з судинами (тромбофлебіт, варикозне розширення вен), гострі і хронічні захворювання, проблеми з серцем і нирками, запалення і інфекції.

Більш детальну інформацію, що стосується техніки масажу і обгортань, а також протипоказань до цих способів боротьби з целюлітом і розтяжками, ви можете знайти тут і тут .

А я на сьогодні прощаюся з вами, дорогі читачки. Добре зі мною, читайте поновлення, підписуйтесь на них і запрошуйте друзів на блог. І залишайте коментарі: мені дуже хочеться знати, які з рецептів ви виберете для себе в постійний арсенал засобів - ворогів «апельсинової кірки».

Чому?
А зовнішньо?
А будь-який чи кави піде для косметичних цілей?
Може бути, вибрати якийсь один спосіб боротьби з целюлітом і не мучитися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com