рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мезотерапія особи - вік і препарати для процедури

  1. Уколи для особи
  2. механізм омолодження
  3. Види мезотерапії тіла, особи
  4. показання
  5. Препарати для ін'єкцій
  6. Чому не всякий укол є мезотерапией
  7. результат процедури
  8. Процес уколів для особи
  9. Поєднання мезотерапії з іншими косметичними процедурами
  10. Поєднання з хімічним пілінгом
  11. Поєднання з ботоксом
  12. У поєднанні з косметичними процедурами по догляду
  13. Запобіжні заходи
  14. З якого віку починати
  15. Юна шкіра повинна бути прекрасною
  16. Вам за 30? Пора переходити до дій
  17. Для тих, кому за 40

Мезотерапія особи зберігає молодість як можна довше. Сучасна косметологія постійно знаходить нові способи затримати старіння шкіри, як зробити її більш гладкою, що світиться. Процес старіння верхнього шару епідермісу можна запобігти за допомогою омолоджуючих уколів.

Процес старіння верхнього шару епідермісу можна запобігти за допомогою омолоджуючих уколів

Уколи для особи

Щоб повернути своїй шкірі колишню пружність, гладкість, бездоганний вигляд, не обов'язково користуватися послугами пластичних хірургів. Можна скористатися доступним методом, який косметологи називають мезотерапией. А інакше кажучи - це омолодження за допомогою ін'єкцій.

Різні креми, омолоджуючі маски впливають тільки на верхній шар шкіри. Чи не потрапляючи всередину, вони не здатні змінити якість основного кулі, розгладити зморшки. Суть в тому, що за допомогою тонкої голки діюча речовина потрапляє глибоко під шкіру, живить її вітамінами, мінералами, надає пружність за допомогою колагену.

Потрапляючи в мезодерму, препарат може відновити правильний обмін речовин, уповільнити процес старіння. Проведення таких процедур регулярно, під наглядом косметолога може значно зменшити кількість глибоких зморшок, повністю видалити неглибокі, ледве видимі зморшки. Мезотерапія для волосся - окрема стаття.

механізм омолодження

Перш ніж робити будь-які уколи, потрібно бути впевненими в результаті процедури і в її безпеки. Метод омолодження популярний серед жінок, багато хто нехтує уточненням тонкощів. Щоб всі ознаки старіння шкіри пройшли, потрібно пройти повний курс. Хоч ефект від процедури завжди позитивний.

Мезотерапія особи спрямована відновити правильну роботу клітин, які з часом втрачають свою пружність і не можуть захищати організм. Підшкірні ін'єкції допомагають розбудити клітини, наситити їх вітамінами, відновити всі функції. Якщо людині не можна робити уколи, процедуру використовують безин'екціонной. Вона не діє миттєво. Старим клітинам потрібен час для відновлення і регенерації нових, молодих.

Види мезотерапії тіла, особи

  1. Як колись, зараз також популярна традиційна мезотерапія. За допомогою шприца з тонкою, короткою голкою лікар вручну робить проколи в шкірі.
  2. Для людей, яким не можна робити уколів, існує апаратна мезотерапія. Така процедура може проводитися за допомогою лазера, магнітними хвилями. А також за допомогою чистого кисню або ультрафіолетових випромінювань.
  3. фракційна мезотерапія особи. Така процедура проводиться за допомогою спеціального апарату, в якому є кілька голок. Цей апарат може здійснювати до 900 проколів за хвилину. Абсолютно безболісний метод в боротьбі за молодість шкіри. Такий метод добре усуває недоліки в конкретних зонах.

Такий метод добре усуває недоліки в конкретних зонах

Крім омолодження шкіри за допомогою ін'єкцій, потрібно підбирати засоби по догляду за обличчям, правильно харчуватися, займатися активними видами спорту. Будь-косметолог вас повинен попередити, що перед сеансом не слід відвідувати сауну, а також робити скрабірованіе особи.

показання

Мезотерапія особи відмінно справляється з проблемами на шкірі:

  • вікове старіння;
  • рубці, дрібні шрами;
  • дрібні зморшки, а також часті висипання;
  • целюліт;
  • сильні жирові відкладення .

Для кожного мезотерапія особи підбирається індивідуально, залежно від віку, стану шкіри косметолог сам підбере кількість сеансів.

Препарати для ін'єкцій

Для кожного омолоджуючий коктейль підбирається індивідуально. Зазвичай препарати ділять:

  • в першому варіанті компоненти препаратів містять тваринні, рослинні, мінеральні добавки;
  • другий вид на основі органо клітин, які в складі гомеопатичних препаратів діють як відновлюють і регенерують.

Крім цих речовин, в склад входять біологічні добавки, такі як: антибіотики, амінокислоти, ферменти. Їх кількість з пропорціями можуть змінюватися в залежності від складу уколу.

Чому не всякий укол є мезотерапией

Мезотерапія особи - це не те ж саме, що ін'єкції, а ціла область альтернативної медицини про вплив на сполучну тканину, нервову систему, яка досягається за рахунок впливу препаратів на організм і стимуляції нервових рецепторів голкою.

результат процедури

Результати складаються з таких ефектів:

  1. Фармакологічні. Активуються процеси розщеплення жиру, стимулюється вироблення колагену.
  2. Стимуляція кровообігу. Відбувається у відповідь на вплив голки на нервові рецептори.
  3. Оновлення клітин. Стимулюється зростання нових клітин у відповідь на мікротравму, яка відбувається при уколі.

Процес уколів для особи

Перед уколом на шкіру наносять знеболюючий крем, виробляють антисептичну обробку. Ін'єкції виробляє сертифікований косметолог вручну. Максимальна тривалість - 30 хвилин. Після того, як були проведені всі ін'єкції, шкіру обробляють антисептиком, заспокійливими кремами.

Щоб процедура пройшла безболісно, ​​косметологи застосовують знеболюючі креми і маски. Якщо у пацієнта підвищена чутливість до болю, разом з чинним омолоджуючий коктейлем вводять і знеболюючий препарат. Це допомагає знизити больові відчуття при процедурі. Багато повністю відмовляються від знеболювання, так як для них ця процедура практично безболісна.

Після сеансу на обличчі можуть з'явитися набряки або почервоніння, які проходять досить скоро. Догляд за шкірою обличчя зазвичай не потрібно. Просто варто дотримуватися правил: не мити і не торкатися обличчя до наступного ранку, не фарбуватися. Протягом семи днів не можна відвідувати сауну. Перед тим, як вийти на вулицю, варто нанести сонцезахисний крем.

Тривалість курсу залежить від того, в якому стані шкіра пацієнта. Щоб відновити овал, потрібно від 4 до 8 процедур. Прибрати мішки під очима можна за 1-4 сеансу. Ефект буде триматися кілька місяців. Для його продовження його, можливо, знадобиться кілька підтримують сеансів.

Поєднання мезотерапії з іншими косметичними процедурами

Мезотерапію особи можна поєднувати з різними косметологічними процедурами завдяки її низькій травматичності та ефективності. Порадившись зі косметологом, можна розробити програму для усунення дефектів шкіри.

Мезотерапію можна буде поєднувати з різними пилингами, LPG-масажем , Біокібернетіческая терапією і ін., Щоб посилити і продовжити її ефект. Таким чином, ви отримаєте корекцію всіх недоліків за досить короткий час, і знову будете вражати оточуючих молодістю. Щоб ефект зберігався довше, багато косметологи рекомендують поєднувати цей спосіб з іншими процедурами. Існує також черговість проведення процедур.

Поєднання з хімічним пілінгом

Проводять пілінг, щоб стимулювати обмінні процеси в організмі і оновити клітини. Після сеансу шкіра буде готова до ін'єкцій. Проміжок між двома процедурами складає від 10 до 15 днів і залежить як від особливостей організму пацієнта, так і від глибини пілінгу.

Поєднання з ботоксом

Введення ботулотоксину проводиться після мезотерапії. Це пояснюється тим, що препарати, які використовуються при мезотерапії, сприяють регенерації нервових закінчень і клітин. Перерва між процедурами - 15 днів. Ін'єкції ботокса не варто плутати з іншою процедурою, мезоботокс. Мезоботокс - введення ботулотоксину під шкіру з використанням техніки мезотерапії.

У поєднанні з косметичними процедурами по догляду

Через 2 або 3 дні після косметологічної процедури по догляду за шкірою можна проводити мезотерапію. Причина в тому, що кошти, що збереглися на шкірі після сеансу, можуть випадково потрапити всередину при виконанні ін'єкцій і стати причиною запалення або подразнення. Будь-яку косметологічну процедуру по догляду за шкірою слід проводити не раніше ніж через 7-10 днів після мезотерапії, так як на відновлення шкіри потрібно час.

Запобіжні заходи

До негативних наслідків може привести:

  • Некомпетентність лікаря. Найкраще піти в салон з хорошою репутацією, де працюють кращі косметологи;
  • Використання несертифікованих речовин. Цікавтеся вмістом коктейлю, переконайтеся, що речовини в ньому дозволені до застосування;
  • Недотримання гігієни. Дотримуйтесь рекомендації по догляду вдома, переконайтеся, що перед і після ін'єкцій шкіру обробили антисептиком. Самолікування також може стати причиною небажаних ефектів.

З якого віку починати

Косметологічні ін'єкції - далеко не сама безболісна процедура, до того ж за «уколи молодості» потрібно заплатити не маленьку суму, але все ж більшість, ледь відзначивши своє повноліття, розглядаючи своє відображення в дзеркалі, задають собі питання: "а чи не зробити мені уколи ? ». Таке бажання цілком логічно, адже про процедуру багато говорять, і ті, кому доводилося її робити, залишилися задоволені.

Косметологи вважають, що все ж краще почекати до 25-30 років. Саме в цей час починають проявлятися вікові зміни шкіри та проблемні ділянки у вигляді нерівностей, темних кіл під очима, прищиків і пігментних плям. Чому б не позбутися від них за допомогою багатокомпонентних мінерально-вітамінних коктейлів?

Тим, у кого сальні залози працюють занадто інтенсивно, клопоти доставляють акне. Мезотерапевтіческіе ін'єкції можуть бути використані в 18-20 років. Якщо причиною появи зморшок є занадто суха шкіра, до того ж вони стають все глибше, можна використовувати інші методи усунення проблеми. Хороший ефект дає биоревитализация, причому 1-2 процедур в рік буде достатньо. Якщо в деяких місцях намічається поява складок, їх можна коригувати за допомогою філерів.

Юна шкіра повинна бути прекрасною

У більшості дівчат і молодих жінок до 30 років не відзначаються ознаки старіння шкіри обличчя. Зате неприємні прищики дуже часто псують настрій, порушують плани і занижують самооцінку. Наївно вважати, що з часом проблема вирішиться сама собою, навіть якщо прищик і зникне, то, здається, тільки, щоб через деякий час з'явитися знову.

Шкірі потрібно допомогти нормалізувати жирність, і позбутися від акне. З цією проблемою справляються мікроелементи (цинк, кобальт, селен) і вітаміни, що входять до складу мезококтейль. Але спочатку потрібно отримати відповідну рекомендацію у дерматолога або косметолога, так як іноді поспішне рішення може погіршити стан. Нерідко після акне на обличчі залишаються сліди - шрами і нерівності. Позбутися від них можна за допомогою препаратів, до складу яких входять протигрибкові компоненти.

Позбутися від них можна за допомогою препаратів, до складу яких входять протигрибкові компоненти

Вам за 30? Пора переходити до дій

Але після 30 років вікові зміни шкіри обличчя стають очевидними. І навіть якщо здається, що це не так, то кращі подруги не пропустять нагоди звернути на це вашу увагу. Шкіра втрачає вологу, в результаті навколо очей і рота з'являються зморшки, отримують чіткі обриси і поглиблюються носогубні складки. Шкіра втрачає сяйво і здоровий колір, стає тьмяною, сірої, іноді землистого кольору. І якщо темні кола та синці навколо очей до сих пір ще не з'явилися, то після 30 їх появи уникнути не просто.

Для тих, кому за 40

З віком доводиться спостерігати, як шкірні проблеми не зникають, а навпаки, посилюються. До сухості, складкам і зморшок додається пігментація, погіршується колір обличчя, шкіра стає сірою і тьмяною. Тим, кому 40, 45 і навіть 50, допоможе мезотерапія особи. Препарати з гіалуронової кислотою насичують шкіру вологою, а пептиди і інші компоненти вирівнюють тон шкіри, повертають їй сяйво і здоровий колір.

Сеансів потрібно буде пройти близько 10, роблячи між кожними тижневу перерву. Не варто переоцінювати можливості медицини і спокушатися щодо її надприродних можливостей. Вважається, що для мезотерапії немає вікових меж. У п'ятидесятирічних жінок кількість зморшок зростає стрімко, формуються шкірні надлишки, впоратися з якими, на жаль, мезосеанси можуть не впоратися, а от ліфтингова операція може дати результат.

Що б Ви змінили в собі за допомогою ліпосакції?

Чому б не позбутися від них за допомогою багатокомпонентних мінерально-вітамінних коктейлів?
Вам за 30?
Що б Ви змінили в собі за допомогою ліпосакції?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com