рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ретро зачіски своїми руками + фото

  1. Ретро на волосся середньої довжини
  2. Зачіски в стилі ретро на довге волосся
  3. Варіанти для дітей

Незважаючи на те, що ретро зачіски - це бич минулого століття, вони навряд чи коли вийдуть з моди. Достаток укладок від м'яких і акуратних локонів, до недбалих, що хвилюють уяву пасом, розкиданих по плечах і спині, завжди будуть в тренді. Головним завданням сучасної модниці є грамотне поєднання стрижки з макіяжем, гардеробом і, звичайно ж, випадково. Такі зачіски можна зробити на локони будь-якої довжини, типу і відтінку.

Такі зачіски можна зробити на локони будь-якої довжини, типу і відтінку

Мода минулого століття повільно, але впевнено повертається. Сучасні модниці і всесвітньо відомі зірки все частіше і частіше постають перед поглядами громадськості не тільки в одязі стилів 20-го століття, але ще і з укладаннями, які були вкрай популярними серед наших бабусь. Мода, як і все хороше, повертається, а ретро зараз один з найбільш популярних стилів в модній індустрії.

Мода, як і все хороше, повертається, а ретро зараз один з найбільш популярних стилів в модній індустрії

Ретро на волосся середньої довжини

Серед них найбільш популярні:

  • недбалі дрібні локони;
  • впорядковані масивні локони;
  • високі хвости з начосом ;
  • розпущене злегка накручені з прямою або завитої чубчиком;
  • високі і низькі пучки з стрічками і аксесуарами для волосся;
  • завиті волосся, укладене на валик і так далі.

недбалі дрібні локони;   впорядковані масивні локони;   високі хвости з начосом   ;   розпущене злегка накручені з прямою або завитої чубчиком;   високі і низькі пучки з стрічками і аксесуарами для волосся;   завиті волосся, укладене на валик і так далі

Основним завданням в даному випадку буде домогтися волнистости волосся, а потім укласти їх на ваш розсуд, виходячи з нагоди і форми одягу. Так звана «холодна хвиля» - тренд того часу, який повільно і впевнено набирає популярності в сучасному світі перукарського мистецтва.

Так звана «холодна хвиля» - тренд того часу, який повільно і впевнено набирає популярності в сучасному світі перукарського мистецтва

Недбалі дрібні завитки ретро зачіски на середні волосся можна підняти на потилицю голови і зібрати в довільний, злегка розпатланий пучок , Або ж високий хвіст. Таке укладання відмінно підійде як для вечірки, так і для сімейного сніданку в затишному ресторанчику. Доповнити таку шевелюру можна атласною стрічкою в тон одягу та макіяжу або ж аксесуаром для зачіски.

Доповнити таку шевелюру можна атласною стрічкою в тон одягу та макіяжу або ж аксесуаром для зачіски

Безсумнівно, найбільш виграшним варіантом зачіски в стилі ретро будуть розпущені локони, накручені на валик або плойку. Головне, перед остаточною укладанням, розчесати локони, щоб пом'якшити хвилю і добитися ефекту легкості і ніжності. Відмінним рішенням буде високий хвіст або пучок із закругленою, що не вистачає до брів, густим чубчиком. Таке укладання підійде до будь-якого образу, до різної довжини і кольору волосся.

Таке укладання підійде до будь-якого образу, до різної довжини і кольору волосся

Щоб удосконалити таку зачіску і модернізувати її під сучасний лад, можна поекспериментувати з проділом на голові, звернувши його на одну зі сторін або ж надавши йому П-подібної форми. така укладка хвилями в поєднанні з яскравим і сміливим макіяжем відмінно підійде для вечірнього виходу в світ. Доповнивши великі локони стриманим діловим костюмом і легким макіяжем, можна отримати відмінний повсякденний образ.

Доповнивши великі локони стриманим діловим костюмом і легким макіяжем, можна отримати відмінний повсякденний образ

Ще одна ефектна ретро укладка на волосся середньої довжини - це об'ємна хвиляста шевелюра, злегка піднесена начосом на потилиці за допомогою невидимок або валика для укладання. Зробити таку шевелюру можна за допомогою укладання гарячим способом, надаючи кореням обсягу. Після цього слід злегка накрутити всю довжину волосся, після чого трохи розчесати локони, надаючи їм гладкості та блиску.

Зачіски в стилі ретро на довге волосся

Це окрема історія і ціла серія різноманітних укладок. Тут можна виділити:

  • високі кінські хвости, які по довжині завите однієї великої хвилею;
  • укладка на довге волосся за допомогою валика, які закручені на одну сторону;

високі кінські хвости, які по довжині завите однієї великої хвилею;   укладка на довге волосся за допомогою валика, які закручені на одну сторону;

  • складні стрижки з начосом з дрібних піднятих і покладених завитків або ж укладання на валик, що складається з двох великих локонів, які зведені до рівного проділу вгору;
  • холодна хвиля, яка спадає по всій голові, до потилиці, на якому починається або рівний хвіст, або довге розпущене волосся;
  • зачіски з хусткою .

складні стрижки з начосом з дрібних піднятих і покладених завитків або ж укладання на валик, що складається з двох великих локонів, які зведені до рівного проділу вгору;   холодна хвиля, яка спадає по всій голові, до потилиці, на якому починається або рівний хвіст, або довге розпущене волосся;   зачіски з хусткою

Основним завданням власниць густий шевелюри, які планують зробити зачіску в стилі ретро, ​​є не приховати всю розкіш локонів і підкреслити довге волосся і обсяг шевелюри. Рівний кінський хвіст робиться без проділу і підкреслює правильні риси овалообразной особи. Елегантно виглядає і начісування в стилі ретро.

Елегантно виглядає і начісування в стилі ретро

Довгі хвости на потилиці або низькі хвости можна урізноманітнити рівним або бічним проділом. Навіть класику розпущених волосся в стилі початку 20-го століття, можна урізноманітнити, підкручуючи довге волосся, або чергую дрібні і масивні пасма, або роблячи завитки лише на кінцях локонів.

Навіть класику розпущених волосся в стилі початку 20-го століття, можна урізноманітнити, підкручуючи довге волосся, або чергую дрібні і масивні пасма, або роблячи завитки лише на кінцях локонів

Короткі стрижки в поєднанні з дрібними і недбалими локонами на темні пасма - це окремий образ минулого століття. Всі модниці, що володіють короткими темним волоссям так і норовили завити їх на валик або зробити обсяг за допомогою начісування.

Всі модниці, що володіють короткими темним волоссям так і норовили завити їх на валик або зробити обсяг за допомогою начісування

Варіанти для дітей

Дитячі зачіски можна зробити за таким же принципом, як і дорослі. Маленька леді буде відмінно виглядати на будь-якому торжестві або святі з крупно завитими хвилями на валик, як на довгі, так і на коротке волосся будь-якого відтінку. Доповнивши локони яскравим аксесуаром або стрічкою можна завершити зачіску і модернізувати її під будь-який наряд.

Ретро зачіска своїми руками - це завдання, яке посильна кожній дівчині. Варто лише обзавестися деяким відтінком терпіння, натхнення і теоретичними знаннями, які допоможуть вам в найкоротші терміни зробити ретро зачіски своїми руками в домашніх умовах. Ретро гламур - це тренд сьогоднішнього дня, якого дотримуються сучасні модниці та представники провідних модних будинків з усього світу. Зачіски в стилі ретро відмінно підходять, як на довгі, так і на короткі локони, а так само гармонійно поєднуються з багатьма аксесуарами.

Короткі стрижки в стилі ретро відмінно виглядають в поєднанні з холодними великими хвилями, а темне волосся в ретро укладанні якнайкраще відображають моду 20-х років минулого століття. Поєднуючи стрижки ретро з одягом цього ж стилю, ви моментально переноситесь в ту епоху і насолоджуєтеся шиком і лоском початку 20-го століття. Хвилі, як на довгі, так і на короткі пасма, можна доповнити красивою стрічкою, перловим намистом, брошкою або будь-яким іншим аксесуаром, який повинен гармонійно поєднуватися з вашим макіяжем і завершувати образ.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com